Коментари - Обвиниха прокурорски син за двама прегазени на тротоар пешеходци | dnes.dir.bg
назад

Обвиниха прокурорски син за двама прегазени на тротоар пешеходци

Софийската окръжна прокуратура е привлякла като обвиняем 21-годишния Бисер Андреев, който в началото на август т.г. при катастрофа уби двама пешеходци на тротоар на столичния бул. "България". Младежът е син на прокурора Венцислав Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха прокурорски син за двама прегазени на тротоар пешеходци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе това правосъдие ли е? защо се защитават пиклювци в страната? че какво като е син на тоя и оня простак!? убили са невинни хора и то не един но двама! убиици са и мястото им е в затвора-доживот! лиглиовците бисер и людмил - знаят много добре, че и колата убидва!!! стига лиготии... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направо не мога да повярвам, че син на колега е дори привлечен по обвинение. Голям напредък все пак. Окопитеха се най- накрая. Сега да видим присъдата дали ще бъде като за колега или като за обикновен гражданин нарушил законите. Чакаме развръзката.

Не като за колега, присъдата ще бъде като за " Коледа ". Бас ?!

Дали пък НАП не следва да направи проверка за съразмерността на доходите и разходите на това семейство? Сигурно за 3000 лева го е купил автомобила, вилата и парцела незастроен край морето. Само в България може съдии и прокурори да покзват завиден стандарт, а политиците с парцели купени по 3лв/кв.м. или апартаменти за по 450 лв/кв.м да не забелязват нищо нередно.

Сега вече синът е готов да заема висши длъжности в държавата и гради кариера. Знаете ли колко от налаганите ни имена на политици, спортисти, хора на културата имат подобни "инциденти" ... Аз също шофирам и знам, че може да се случи на всеки катастрофа, но да си употребил алкохол и да си правиш гонки е умисъл за престъпление и трябва затвор. Стига с тези условности и мъмрене - това не е разсеяност или загуба на концентрация.

И КАТО Е ПРИВЛЕЧЕН, КАКВО ОТ ТОВА? ЩЕ БЪДЕ ЛИ ОСЪДЕН И ЩЕ ЛЕЖИ ЛИ ИЛИ ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ ПОТЪНЕ НЯКЪДЕ В АРХИВИТЕ? ИЛИ ТАТКО ЩЕ ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ ПОВЕЧЕ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛИ. МОЖЕ И ДА ИМАМЕ ЗАКОНИ, НО ТЕ СА ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ. ТОВА, КОЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ, СТАВА С МНОГО ПАРИ. ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ.

Тези немирни пешеходци пак са чукнали от наште автомобилите - сега кой ще оправя щетите по колите. Доживотен затвор за пешеходец ударил автомобил ........

Това, че е повдигнато обвинение абсолютно нищо не значи.Крайният резултат ще бъде-убитите пешоходци просто не са знаели как да вървят по тротоара.Не забравяйте че живеем в България и ни съди български съд.Честито бъдеща свобода на двамата убийци.Тежко ни.

За корумпирана България и повдигането на обвинение е успех.

едно е да му повдигнат обвинение, друго е да го осъдят, трето и четвърто е да си изтърпи наказанието. Както е добре известно, в България пътят от едно до четири има хиляди легални законови "вратички", а за прокурорските синове най-вероятно има и смекчаващи вината обстоятелства като например, че произлиза от "обикновено работническо семейство с чисто съдебно минало; и се разкайва като обещава, че повече няма да прави така".

Автомобилите се движат по пътищата, хората по тротоарите. Вината на този водач отнел два човешки живота е безспорна, независимо дали е син на прокутор, президент или клошар.

То голяма обективност ще постигнат с подсъдността на Районна прокуратура!!Сякаш там работещите не зависят от татито в Градска пр-та.

Голям напредък ще отбележи съдебната система с това обвинение. Ето има ред и всеки стига до съд, дори и син на толкова височайш пост, като на прокурор. Сега ще се стовари цялата строгост на закона, но пък ще се размине, защото може всеки грижовен баща бил той прокурор или съдия да купи спортна кола със спестено от закуски и убие хора в града при гонка. Строга условна присъда и обществено порицание. А и тате ще купи друга кола сега с Коледните бонуси

Дир,бг, има колосална разлика между Софийска районна и Софийска окръжна прокуратури. Поправете се ;)

Другия състезател невинен ли е ? Доколкото си спомням имаше версия, че двама безотговорни младежи са се състезавали и са убили двама поешеходци .... Какво е положениети с другия, на когото не му споменавате името? Да не го е скрил баща му? Той чий син е?

нали не си мислиш че прокурор е най висшата длъжност в бг?

Е, може и да не е най-висшата, но ще му стигне да оправдаят синчето и да го пуснат по живо по здраво със "строга условна присъда", както се беше изразил някой.

Да бе, наистина! Защо не са му повдигнали обвинения, след като и той е нарушител? Улиците не са състезателни писти, как така някой ще реши да ги ползва за забавление? И двамата са помияри и заслужават да изгният по затворите!

ще има ставийски 2 - той верно уби само 1, ама беше пиян, та това леке ще отнесе сходна присъда, демек условна.

Прах в очите!! Кой ще повярва на "правосъдието"?

Ама естественно че не е той как можахте и да си го помислите, те синовете и дъщерите на депутати и съдии са света вода ненапита ..мамаа им

СЛУЧАЯ С ПРОКУРОРСКИЯ СИН ЩЕ СЕ ПОТУЛИ! ВЕРВАЙТЕ МИ!

Доста време им отне. Май ако не бяха журналистите нямаше да го обвинят. Не че сега ще го осъдят....

Абсурд е да е той! Има някаква грешка,която надявам се скоро ще бъде оправена.Успех на съдебната система!

накрая ще се окаже, че не е бил той