Пътен полицай загина при тежка катастрофа

Служител на СДВР загина при тежка катастрофа в столицата, съобщи старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Пътен полицай загина при тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отвратителни хора, канибали, сами ще се изядем, не ни трябва външен враг на нас. Лека му пръст на човека !

На Никола Мушанов каква е максимално разрешената скорост, та се е размазал този орган на реда? Засечен, не засечен, ако си е спазвал правилника и скороста, да си е жив. Или правилника не важи за "бързащи" за работа полицаи? Какво ще каже по въпроса старшия комисар? И ако няма какво да не бърза да се изказва неподготвен.

Естественият подбор действа! Слава Богу, че не се е "изпречил" някой пешеходец, та говедото да размаже и него! Хич не ме интересува, остовил ли е сираци или- не! ДА Е МИСЛИЛ, КАТО Е НАТИСКАЛ ПЕДАЛА НА ГАЗТА!

И ние чакаме подобни супермени да спрат нощните гонки?!? Ами че те ги правят, защо да ги спират?!? Добре, че няма невинни пострадали! А относно твърдението, че някой го е засякъл, искам да кажа, че е абсолютно нагло и смешно, при условие, че се вижда, че е летял и просто е изгубил управлението, защото за разлика от клечащите по храстите с хранилката полицайчета физичните закони не прощават!

морко ли беше? уморен и недоспал ли беше или караше бързичко!? мир на праха му! а ако някои го е засекъл, виновника е убиец и мястото му е в затвора. няма "не искал".... нужни са строги присъди и стига лиготии от страна на съда! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди време ме блъсна полицай с личен автомобил. Според дошлите катаджии КОЛЕГИ, виновният, РАЗБИРА СЕ бях АЗ. Няма да коментирам по нататъка, ЗНАЕТЕ СИ. Милиционерите направо се самозабравиха. Пък то каквото викнало, такова се обадило. И в този случай ще е ясно, ЧЕ ПОЛИЦАЯ Е невинен. Ма малко късно. Не ми е жал, чесно, защо да си кривя душата. Просто ми е безразлично. Ако е спазвал закона, нямаше да е станало така. Сег и сто кушаревски свидтеля да изникнат като активни борци след 9-ти септември момчето няма да възкрасне. Най-много да почернят някой невинен. Ама то в булгаристан това си е в реда на нещата.

Минах от там около 10:30, гледката беше потресаваща... 3 полицейски коли 1 пожарна и труп оставен просто е така ! Колата се беше врязала в стълба, вследствие на което се беше разцепила на две. Мир на праха на загиналия.

Първо, извинявам се за ник-а си, но не го подбирам според новините! Второ - засечена, незасечена, при удар с 50 км/ч нито се врязва колата, нито умира шофьорът, което ще рече че тоя се е правил на състезател! И трето - щом контролните органи не спазват правилата, кво ли да очакваме от шумкарите?!

Не знам какъв е този свидетел, който твърди че ченгето е било засечено, но други твърдят, че е карал с около 150 км/ч !!! Бог да му прости, но добре че не е убил някой невинен ...

Тук няма контрол. Контролът действа възпитателно. Поведението на полицията е да се изкарат пари, а не да се подобри движението и т.н. Примери много за подобни безобразия и в други сфери. Ето един цитат от австрийски депутат: Фелпс направи изказването си на дебати, предизвикани от решение на новото щатско правителство да премахне 38 камери за скорост, които според него са били поставени от предишното правителство, за да събира глоби, а не да спасява човешки животи.

Бас хващам че на стъклото е имал и лепенка че е полицай. За съжаление баш тези който трябва да следят за спазване на правилата ги нарушават най-нагло. Преди време един такъв ме блъсна отзад на кръстовище, оказа се че и гражданска естествено няма. А намиращите се на 5 метра негови колеги казаха че не е уместно да се месят защото не били видяли нищо

Ако беше с колан и при максимално разрешена скорост от 50 км/ч дори нямаше да си пукне главата.Но когато човек разчита на това,че е милиционер и е над закона се оказва че не е над законите на физиката.Решил да се самоубива човека и го направил-какво толкова.

Лека му пръст, млад човек - явно си е надценил възможностите! Пак добре ,че не е убил друг човек при този удар! Дано да не е оставил сираци.

Сутринта карах жена ми до центъра за рехабилитация в Овча Купел и пътя ни минава по "Никола Мушанов". Видях катастрофата, Лека му пръст на шофьора, но тази катастрофа не е с 50км. , а най-малко с около 100 а може и повече. С 50км/ч не можеш да си причиниш такива щети. Все пак се занимавам с авточасти и сервизи и имам поглед върху нещата. Пак казвам жалко за човека и лека му пръст.

каквото повикало такова се обадило

За катастрофи след засичане на не-полицаи в акта се пише "самокатастрофирал".

четейки подобни новини винаги си казвам - "браво, още един убиец, който можеше да утрепе невинни хора си замина". Жалкото е, че такива има още много. Още по-жалкото е, че няма полицай, които спазва законите на страната.

Горкия човек. да трябва да се кара по бавно, понякога като бързаш вместо д астигнеш можеш да умреш или да убиеш някой. Сумати и народ се изби по пътищата.

Полицаи, особено рано сутрин карата като идиоти-виждал съм това много пъти, така че, съм почти сигурен, че и и тоя случай полицая е бил виновен

с 50 км/ч не може да се загуби контрол над автомобила, май в софия с повече не може да се кара, освен на бул. България и Цариградско

Защо всички така злобно говорите за човек които е убил себе си без да се знае да ли е употребил алкохол или наркотици както писаха някои.А ГОСПОДИН СТАВИСКИ БЕШЕ ПИЛ И УБИЛ ХОРА и какво стана вия които пишете без дори да кажете лека му пръст на човека и дано не се случва на никои

Щото сме реалисти мен, затова

Защото не можеш да караш с ограничението от 50км/ч и да се смажеш в стълб, правейки колата си на поничка. Същият, ако беше пристигнал на работа, щеше да си проси по 20лв за всяка дребна нередност, която намери в твоя автомобил или стил на шофиране. Щеше да кара патрулката умопомрачаващо, да те гледа нагло и накарая да си тръгне от тежката работа отново с 150км/час, докато на теб ти пишат акт за изгоряла крушка на левия стоп...

Значи щом сме реалисти вече да не отдаваме нужното почитание на починалите а много просто трябва да бъдем всички като ГОСПОДИН СТАВИСКИ МЕН

А ЗАЩО НИКОИ НЕ ИНФОРМИРА ЧЕ Е ЗАТВОРЕНО ДЕФИЛЕТО КЪМ ВЕЛИНГРАД

Защото двете работи не са свързани!!! Бог да го брости!

Хора,сутринта към 9:00часа минах покрай злополуката,значи въпросния полицай ако е бил карал със 60 км.ч ,щеше да е жив в момента,без значение дали някой го е засякал!Предницата на колата беше"прегърнала"стълба а задницата беше във въздуха,тоя не е карал с по малко от 100 и кусур км.ч!Хубавото е,че не е убил някой пешеходец,а той каквото си е търсил си го е намерил!

в 10 часа минах от там и бяха разрязали ламарината. Това със засечката малко не ми се връзва защото се е ударил в стълба насреща. Поне колата беше забита така в стълба. Явно си е мислил човека, че е супермен. Но не е. Мислех да спра и да тегля по една майна на полицайте, че не късат книжките на "пишман" шофьорите навъдили се напоследък. То пък колега им бил човека.

полицаИте

Около 11:30 минах по булеварда и видях катастрофиралата кола. Беше усукана около стълба, а той се намира от лявата страна по посока на неговото движение. С колко трябва да е карал, за да прилича колата на консервна кутия? В близост има денонощно кръчме, където познавам работещите и според тях е карал с над 100км/ч. Но щом е колега на полицаите разбира се, че ще кажат, че вината не е била в него. Лека му пръст.

Само да не лепнат вината на някой невинен.....

този колега е бил пиян или дрогиран затова се е блъснал в стълбчето затвор за такива полицаи които оскверняват места на професията по малко пийте господа

Май това е бил поредният самозабравил се полицай /след този на бул. България/ за който правилникът не важи. Всичко е гротескно - щом тези които трябва да следят за спазнането на законите не ги спазват, какво остава за останалите. Пък искат и още нови дирекции с още превилегии. Пародия.

Колата била засечена! Преди 32 години когато карах курса за шофьор Инструктора ни Лазаров ни набиваше какво ли не в главите. Едни негови думи никога няма да забравя : СЯДАЙКИ И ПОТЕГЛЯЙКИ С АВТОМОБИЛА НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТЕЖИ 1000 КГ И ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ ТРЯБВА ДА Я СПРЕТЕ. Всичко друго което се пише е плод на самонадеяност на водачите и неумението да спират автомобила при дадена ситуация. За тези години имам три катастрофи и то по вина на други. Лошото е че за грешките на едни други загиват.

Много жалко за младия човек! Явно е бързал рано сутринта за работа, и то в събота. На всекиго му се иска да литне, за да стигне сутрин навреме - и в тази лудница падат жертви...

естественият подбор действа! а нещо Ушев случайно да е сръбнал...?

БРАВО !!! това че е поредния идиот на улицата няма да го коментирам, но браво за това, че се е убил сам, а не е взел куп невинни минувачи !!

Според свидетели той е карал с около 150 километра в час. Изпреварил с бясна скорост кола на светофара, влязъл в насрещното, след което се забил в стълб.

Браво бе , какви хора сте вие. На всеки може да се случи , колкото и праведни да сте ,винаги може да се наложи да бързате за някъде!!! Жалко за човека.

В България могат да бързат само определени хора. Останалите биват санкционирани!

Супер странна мисъл? Би ли ми изброил една причина за която си заслужава бързане, за да се отнесеш в отвъдното?

Писнал ти е животът, в тази скапана държава на мафията.

Мила "случайна", аз дори на магистрала не съм карал с 150 км/ч., камо ли в града. Вярвай ми тоя не е карал, а е летял ниско. А за да го направиш, трябва да са ти паднали всички задръжки, без значение дали е имало стимуланти - алкохол, дрога или какво то и да е.

като гледам маи е карал малко барзичко,ялко за човека *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да му направят алкохолна проба.

точно така и ако е пил,да му вземат книжката

Жалко за човека!Щом няма други жертви-дали е виновен ,или невинен-вече няма значение.Дано не е оставил сирачета!

С колан ли е карал? С каква скорост е карал в градски условия, че да е загинал на място от удар в стълб? С 50км/ч? Май не ...

Много въпроси задаваш! Да си беше карал според правилника, нямаше да бъде "засечен".

gorodjan

Абе, Веско, къде се е чуло и видяло, полицай и военен да карат по правилата. Че и колан дали си бил сложил. Добре, че не е утрепал някой друг. Един "А ся кво прайм" по-малко.

Не се е чуло, разбирасе. Картинката ни е ясна, добре е наистина, че не е помлял и други хора със себе си.