Жена загина, друга е тежко ранена при катастрофа

Тежка катастрофа между 2 коли затвори подбалканския път София-Бургас в района на с. Долно Сахране. Има един загинал. Инцидентът е станал около 7 часа сутринта.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина, друга е тежко ранена при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова телевизия съобщи, че загиналата жена е бързала за болница с документи, където бил приет нейния внук, тъй като пострадал тежко при катастрофа с мотоциклет. СЪДБА, какво друго да каже човек.

знаци има по второстеппените путиста.ш0км друг не знам.зкм преди крастовистато трябва да карас сус ш0 и ако няма патрулка тоцно на крастовистето колите те задминават сус 120.простотя.софиорите и знаците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи утре къде ще е ред във кой град да стане тежка катастрофа със жертви,нека помислим към враца май ще да е:)

В предвид по слабо развития малък мозък при по вечето жени се явява проблемът с пространственната ориентация и равновесието, а и кокошата слепота при нощно каране отделно, жените не превишават скороста но поведението им на пътя както и при някои мъже се оприличава на пиян моркоф, това поведение не се регистрира от органите и когато стане белята на всички им е чудно.

внука един дол дренки........

Ако беше на Магистрала, убитите щяха да са живи... Но вие асфалт не ядете...

Не знам как убитите може да са живи.

защо, идиот, на магистрала ти къде правиш обратен завой. аман от тролове, малоумни папагали

Никъде по света няма 100% магистрали навсякъде има второстепени двупосочни пътища.Но навсякъде се кара разумно не като в БГ.

Именно - никъде не можеш да направиш обратен завой. Точно това искаше да ви каже човекът.

от IQ-to...бъди обективен,срамно няма

Е стига де. Щом може да пише значи единицата е излишна. :-)

Ама трябва и да е сама на магистралата!

Ако може да е и пеш.

Ей това българите се мислим за най-добрите шофьори на света. На нас войни не ни трябват - ние сами си се избиваме.

Вече не минава един ден без жертви

От 10г. всяка година у нас умират към 900-1100 души от катастрофи. Което прави грубо по ТРИМА на ден. Всяка година. От 10 и повече години!

Щото преди това нямаше коли другарю. С каруцата трудно се предизвиква тежко ПТП.

В грешка си. От 1968-а до 2008-а жертвите са над 1000 годишно с малки изключения (примерно 74-а и 96-а). За 2012 и 2013-а жертвите са 601 годишно, а за 2011 и 2014 са 657 и 660 съответно. Та през далечната 68-а може и да не е имало много коли, но пък жертви бол. Статистиката, цитирана по-горе е ОФИЦИАЛНА на сайта на МВР. Потърсете "мвр загинали при птп" в Гугъл, отворете първия линк, след което пак първия линк (Убити и ранени за периода 1951 - 2014 г.)

Какъв обратен завой! Блеела е някъде! Та на снимката се вижда поне 300 м. прав като конец път.

издържахме теста - по-здрави сме от Мерцедес!

Особено тези кифли със Джиповете са много нагли.

Писна ми да чета всеки ден за катастрофи и загинали. Започвам да се страхувам да тръгна на път! Това депресира хората и не ги прави по-внимателни.

Лятна журналистическа истерия (или диария). Миналата година има 660 жертви при ПТП за годината, което прави малко под 2 жертви на ден средно. Предвид, че август е най-отпускарския месец, съответно и най-натоварен, нормално е инцидентността да е по-висока. Но 'де толкова мозък....

По-лесно е да стискаш мускулите на влагалището отколкото да управляваш два това ламарини.

Така е, когато всяка перхидролка е с кола и не спазва, понякога дори и не знае правилата!

Жените станаха мъже, носят мъжки дрехи, обрастват с косми, пушат, пият, чукат, карат коли като бесни, псуват и се бият, а мъжете стават жени, епилират се, страхуват се от жените и чакат да бъдат избрани ит тях.

Коментара е не за водачите, а за това как се става такъв. Да добавим пътищата, автомобилите N-та ръка, сервизите, магазините за авточасти, контролните органи и след изброеното , ако е възможно въобще да се добави културата на българина. Само звената от приходната част са си взели парите.

В тоя участък с какви скорости се кара ... движение на елементарни частици в линеен ускорител.

що всички си мислят, че могат да бъдат и шофьори даже - половината не стават, само се мъчат - че и другите покрай тях. Даже образованието, стажа, кръкането и т.н. не са основни (или в по-малка степен) - просто или ставаш за шофьор или не. Това проличава още при обучението ... има навици които не се придобиват

Жените не стават за шофьори,нямат никакви рефлекси,и затова често се удрят във други коли,и после излизат и започват да говорят по телефона и да реват,като казват какво са били направили,абе руса му работа:)със две думи.

Голяма глупост!

ПО твоята желязна логика , мъжете не стават за готвачи..., ама не би...;)

Жени, мъже няма значение. Всички трябва да внимаваме...ама не внимаваме....

Всички ЖЕНСКИ, с ОСНОВНО и образование да минат на листовки, може и на психотест. Може би 50% от шоферите ще отпаднат

Като в Гърция - сваляне на номер 50 или 100 лв за връщане на номера, след заплащане на глобата. Глобата да се плаща най-рано след 2 седмици. Ако хванат, че кара без номер - примерно акт 300 лв. ----------------------------------- Друго спасение няма - нито КАТ, нито гробари, нито бесепари и други лай---ри не могат да оправят чипа на българина

А за оня кретен от Лесидрен какво предлагаш? Че той не беше "женски" поне на външен вид , но пък добре се "справи" с убийствата!

Аз съм изкарала листовките от раз, без грешка? А ти?! Нямам нито 1 нарушение, спазвам си правилата, возя си децата, много внимавам, а ти?!

На кръстовище съм изчаквам колите в този момент в дясно от мен спира джип/ не му загледах модела/управляван от някаква перхидролена мадама,левия прозорец отворен мадамата усилено говори по телефона посоките в които може да поеме са три,направо- след 100 метра има СПА комплекс!надясно-пътят към морето и наляво към няколко големи магазина,не свети левия мигач и решавам да пресека, по средата на пътеката чувам форсиране на двигателя и рев на клаксона "заковавам" и се обръщам към колата а мадамата крещи "къде бе сельооооооооооо" прибягах до отсрещния тротоар а мадамата си върти пръста в слепоочието и ме сочи с ръка,та питам по гръб ли си е взела "книжката" или на "задна прашка"??????????????????????????

А дали си се сетил, чи някой мъж и я е дал /или платил/ тази книжка. Така че ... МЪЖЕ, отваряйте си очите, защото утре вашето дете ще минава около същата тази, дето за единия кеф или за някой лев направихте шофьор-убиец!!!

И това ми мина през акъла ма бая засукана беше тъй,че мъжлето и едва ли е броило пари като може в натура,не се заяждам- когато карах курса 1981г.имахме 2-3 каки/30йстина годишни/дето и на листовките и на кормуването им дишахме прахта!!!!!!!!!!!

до всичко разбиращите 1. това господата шИфИори да обиждат дамите водачи на МПС не помега на намаляване на селянията и диващината по пътните отсечки, били те "построени" от тиквата или не 2. научете се на отговорност и адекватност, бе, не сте сами на млечния път в скоростната лента 3. научете се, че шофирането не е спомагателна, а основна дейност и не се съчетава с плюскане, мобилна телефония, гримиране и пушене 4. не ползвайте връзки за преминаване на ГТП, реалното състояние е основополагащо бон воаяж.

sawo

Ето я и типичната жена - дори когато е виновна, пак ще ти крещи в лицето най-нагло :)

бате, тоя коментар за тук ли е или си предозирал и бъркаш сайта.

Не знам жена или мъж е писал(а) горното, но съм съгласен с него. Няма жени или мъже шофьори, има ставащи и неставащи за шофьори. Особено важна е точка 2. И още нещо -- и спирачката и газта се ползват рано, а не късно, т.е. намалявайте скоростта отдалеч, така може да не се наложи да спрете. И давайте газ веднага, щом пред вас е свободно -- зад вас има и други, които искат да минат.

изпускат завой обикновено , но те поне са се концентрирали максимално в шофирането. Тези които карат бавно, обикновено си говорят по телефона, или са неконцентрирани, защото си говорят с някой от пътниците. И двете крайности са опасни. Съобразявайте се с движението на трафика - това е истината . Не трябва да се влачите като мравки, нито да се носите като камикадзета с висока скорост и да изпреварвате, всичко което ви се изпречи на пътя!

Защо всеки ден стават такива катастрофи със умрели шофьори??? Предлагам книжка да се взима на не под 25г и да се кара курс една година.

Ми и на 25 за се взема - все тая. Тук дъртата е предизвикала катастрофата и е на доста повече от 25.

Не винаги побеждава тореадора, сеньор... А иначе жалко за починалите.

От както караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Правим се на по-големи светулки от слънцето.То е една от големите герберси идиотщини.

За идиоти трябват идиотщини. След като бай Хуй, решил да пести ток, не си пуска фаровете по здрач и в мъгла, ще е така.

Ко ви става бе, хора!!! Толкова ли ви е под достойнството да карате в ограниченията, да не изпреварвате като луди, да не говорите по телефона и да не четете смс-и, а да си отваряте очите, докато шофирате???? А за коментара по-долу - колко мъже убиха други по пътищата??? Убиецът на пътя е убиец, без значение дали е с наденичка или слива.

Съгласно официалната статистика на МВР, превишената скорост и употребата далеч не са на челните места като причина за ПТП: официална статистика на МВР за причините за ПТП (числата по-долу са за 2014 г.): ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ППС НА КРЪСТОВИЩЕ - 581 ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ПЕШЕХОДЕЦ - 1099 ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ППС ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ В СЪСЕДНА ПЪТНА ЛЕНТА - 93 ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ППС ПРИ ЗАВИВАНЕ - 322 ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ППС ПРИ РАЗМИНАВАНЕ - 55 ОТНЕМАНЕ НА ДРУГО ПРЕДИМСТВО - 166 НЕПРАВИЛНО ЗАВИВАНЕ НАЛЯВО - 53 НЕПРАВИЛНО ЗАВИВАНЕ НАДЯСНО - 9 НЕПРАВИЛНО ЗАВИВАНЕ В ОБРАТНА ПОСОКА - 52 НЕПРАВИЛНО СПИРАНЕ ЗА ПРЕСТОЙ - 7 НЕПРАВИЛНО СПИРАНЕ ЗА ПАРКИРАНЕ - 6 НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ ПРИ ЗАБРАНА С МАРКИРОВКА/ЗНАК - 27 НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ ПРИ ЗАБРАНА С ПРАВИЛА - 12 НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ ПРИ НАСРЕЩНО ДВИЖЕЩО СЕ ППС - 59 НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ ПРИ ОГРАНИЧЕНА/НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ - 13 НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ ПРИ ДРУГИ ОГРАНИЧЕНИЯ - 27 НАВЛИЗАНЕ В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ - 249 ВНЕЗАПНА ПРОМЯНА ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ - 52 НЕПРАВИЛНО ПРЕМИНАВАНЕ В СЪСЕДНАТА ПЪТНА ЛЕНТА - 32 НЕПРАВИЛНО РАЗМИНАВАНЕ - 18 НЕСПАЗВАНЕ ДИСТАНЦИЯ - 244 НЕПРАВИЛНО ДВИЖЕНИЕ НАЗАД - 246 ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ПРИ ОБЩО ОГРАНИЧЕНИЕ - 4 ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ СЪС ЗНАК - 4 НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ПРИ ОГРАНИЧЕНА ВИДИМОСТ - 24 НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ПРИ НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ - 40 НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ПРИ НАЛИЧИЕ НА ДЕЦА - 74 НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ С ПЪТНИТЕ УСЛОВИЯ - 2007 НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ С ДРУГИ УСЛОВИЯ - 413 НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ НА СВЕТЛИНИ - 1 УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ - 168 УПОТРЕБА НА ДРУГО УПОЙВАЩО ВЕЩЕСТВО - 6 НЕПРАВИЛЕН ПРЕВОЗ НА ХОРА - 55 НЕПРАВИЛЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ - 1 НЕПРАВИЛНО ТЕГЛЕНЕ НА МПС - 0 ДРУГО НАРУШЕНИЕ НА ВОДАЧА - 517 Общо : 6736

Имах предвид употребата на алкохол по-горе. С което не поощрявам подобни действия, просто показвам неадекватността на действията на КАТ.

дира изби рибата пак - опитала да направи обратен завой и се ударили челно ????????????

Замисли се ... две жени зад волана ... всичко е възможно!