Коментари - Катастрофирал професор твърди, че е бит от полицай | dnes.dir.bg
назад

Катастрофирал професор твърди, че е бит от полицай

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицай в София след катастрофа. Два пъти е искал разпознаване на побойника, но му е отказано.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофирал професор твърди, че е бит от полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зам. кметът паркира неправилно, професорът предприема опасна маневра да го заобиколи и го блъска, а свидетел полицай, се хвърля да бие професора. и това са длъжностни лица - "елитът" на нацията. диваци!

Какъв полицай бе? Тоя изкуфял професор първо твърдеше, че го е бил случаен гражданин, после излезе с версия, че го е бил охранител на пострадалия, а сега го е бил полицай!!! Хич не му вярвам на този професор! Утре ще каже, че го е бил извънземен....!

Опитай теб да те набият така анонимно и да изчезнат.Да те питам после. Професорът е много интелигентен и възпитан човек.

Реалността в България - мутри бият интелигенцията

г-н професор подаите жхалба за укриване на побоиник от длжхностни лица на сйответната држхавна институция първо направете допитване на сйответната институция със свидетели и ги посочете в жхалбата можхе с видеозапис след като съда изяасни името втора жхалба против побоиника

можхе да подадете жхалба против неизяснен извършител можхе да го посочите и по фотографска снимка

ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ДЕБЕЛИЯ ИНСПЕКТОР ЖОРО ТЮХЧЕВ , ТАКА БИЕШЕ ЦИГАБИТЕ ВЪВ ФАКУЛТЕТО КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАХА ТАКСА РАХАТ :))))

До кога ще ни занимавате с този професор? Доколкото си спомням случая, беше блъснал човек на пешеходна пътека и продължил, без да спре. Да ви кажа честно и аз бих го ошамарил за това. И не ни занимавайте повече с нарушители, които се оплакват.

а бе ако те ошамари някой неандерталец със значка друго ще пееш по форумите.

Ако е блъснал човека на пешеходна пътека - нямало е и двамата участници да имат акт от КАТ. ПРочети пак статията

Блъснал човек, Но не на пешеходна пътека. Та този "пешеходец" се оказва зам. кмет на Слатина, след ПТП-то и професора и зам.кмета си тръгват с актове. Единият, че е дал предпоставка за ПТП т.е. малоумният кмет, който е пресичал на забранено място, а професорът, че е направил ПТП. Ега ти шизофреничната държава. Ако този кмет беше в Германия или някоя друга страна с нормални закони, щеше да е подсъдим, а професора да иска да му се изплати обезщетение. За справка вижте как се разви случаят с Теди Москов блъснат в Германия и пресичащ на непозволено за пешеходци място.

Моментално уволнение за полицая и да му се отнемат всички привилегии. Като има желание да бие възрастни хора, да си смени заниманието, ние няма да плащаме заплати на кретени. От МВР да не се правят на неразбрали, веднага могат да открият виновника. Това ще бъде още по-лесно ако побойника е техен служител. Лелята сложена за шеф на министерството да се поразмърда малко или да ходи да си следи държавната администрация. Също незабавно уволнение за заместник кмета на община Слатина (обществено отговорна длъжност), получил амнезия и не помнещ какво се е случило. Аман от нещастници!

Винету, коя стая в министерството да му подготвим, като го вземем от пъро р-но?

Чалната: Катастрофира професор! Ц,ц,ц...! Дайте на рогарката, малка отпуска.

Дрогарката...

Дреме ми кой е виновен. Само едно ше кажа: Ние много добре ги знаеме Първо. Нали, Пашов?

Sm3hurk0

предния беше много по-разбран - Капитанов.

Няма организирана престъпна група , в която да няма полицай . Всички полицаи в България и най- вече шефовете са на хранилка при някой наркобарон , местна мутра , каналджия и т.н. Въобще не заслужават големите си заплати и 20 заплати при пенсиониране. Но лошото е , че те по манталитет и същност са нереализирали се мутри. И затова постоянно има случаи като този.

Така е! А какво ли е бившият им главен секретар Винету, след като управлява кораба.

Кое нещо е ''наложило'' този професор да блъсне човек?!

... ако го видиш по телевизора - кажи на омбудсманката... тя шъ го набие...

Набие или наиб..

Естествено че ще го покрият нали са КОЛЕГИ.

Старата българска поговорка"Бой и ебан не се връщат".След като това се случва от служител на МВР какво да говорим за държавата.А имат наглостта да се правят на следователи.Нито ще го намерят нето ще му направят нещо.С тази заспала министерка нищо хубаво не чака този народ.

Akoима медицинско за нанесени телесни, тогава има основание. Сина му е трябвало да го заведе на лекар и след това направо в съда да се жали. Какво разпознаване какво мецане. Медицинското къде е. А и не са ли се сетили да включат камерата на ГСМ-а. Щеше да има някаква информация.

Джейсън Борн го наби!