Още две жертви на катастрофата с военен бус край Плевен

Още двама души починаха през нощта от раните си след тежката катастрофа в Плевен, при която две леки коли и военен микробус се блъснаха на моста над жп прелез.

Обратно в новината

Коментари - Още две жертви на катастрофата с военен бус край Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не коментирате за лумпена с купената книжка,каращ в насрещното платно?Подобие на движещите се по магистралите малоумници срещу двийението.Познавам шофьора на буса,истински ПРОФЕСИОНАЛИСТ е!!!

А защо не пишат, че шофьора на фоксвагена е карал с бясна скорост и не е успял да вземе завоя, влиза в крайна дясна лента и удря буса челно. Искат да изкарат невинен човек виновен. Кое мамино синче се прикрива? Или си е платил? Знаем как е в България!!!

Зелените чорапи от едно време сериозно увреждат мозъка! Фатмака най-вероятно се е изнервил, че пенсионера кара бавно и е изръчкал буса, но единствената гънка на мозъка му (патоанатомите и до момента спорят дали е гънка или следа от фуражката) не му е позволила да прецени ситуацията. Мила родна картинка!

армията ни си е опасна !

не и се изпречвайте на пътя !

Според мен, доколкото познавам пътната обстановка в района, шофьорът на буса няма вина. Да, за щото там разрешената скорост е 90 км, изпреварването е разрешено, но некадърно е поставена пътната сигнализация за текущия ремонт и че движението е двупосочно само в едното платно. Едва след излизане от завоя шофьорът вижда временната сигнализация за реорганизация на движението, но при скорост от 90 км няма време за реакция. Да видим след като няма съд в Булгаристан, дали има останала честна прокуратура, която да повдигне обвинение за немарливост от страна на ОПУ-Плевен и КАТ Плевен. Тези две службички въвеждат временните организации в движението, съвместно и съгласувано, амо то в Плевен кое е като хората, че и пътното и кат да си вършат служебните задължения?

Май не си чел правилника за движение, там има една врътка - несъобразена скорост, тя те изкарва виновен при каквито и да е обстоятелства

Няма такъв филм - в случая няма несъобразена скорост. Има престъпление, извършено в съучастие от пътното и кат. И гадното знаеш ли кое е - става ясно от друг коментар, че минути след катастрофата от пътното поставят знак, че има промяна в организацията на движението. А от други мнения вече се изясни картинката, че сигнализацията в този участък е била порнографска. И да не забравяме - понятието"несъобразена скорост" е вкарано от нещастните ни дупетати, за да може държавата да си измие ръцете за лошите и неподдържани пътища, лошите маркировки, неадекватната сигнализация и всичко друго от този род.

90 км. ???? къде това ?

Ако Вулгаристан спешно не осъзнае критичните си нива на малоумие, до 10 години няма да го има.

Kасапница! джихадист Jhon може само да се учи от нас.

Малоумници и джигити селяндури, като се качат на кола -и светът техен. Не бил тесен пътят, бил двупосочен, пр. тъпотии. Абе аланкоулу, при ремонт на пътя изпреварва ли се, дори и да е нямало маркировка - на мост изпреварва ли се. Дано и зпреварващия е загинал, та да не е повече заплаха проне той.

А този в насрещното какъв е, НЛО, призрак ...

абе малоумници айде първо като пишете си научете обстоятелствата при които е станала катастрофта. пътя не е стеснен а двете ленти за към плевен са затворени и движението се извършва двупосочно в тази от плевен, а от другата страна от две седмици двяма кавали чоплят тревата и защо шофьора на буса не го е сметнал това и е напълно виновен за случилото се!!!!! аман от журлалисти неандерталци

Там хуйвейбинити си съднъхъ на гз, но в Плевин, пияницити не срирът? Чавка Чачева

абе, тъпаците от дира, пишете като хората бе, нищо не се разбира от вашата "новина" - кой точно е загинал? в коя кола? аман от смотани аматьори, навсякъде

От няколко седмици става "облъчване" с новини за идиоти каращи в насрещното... ето резултат... Не знам какво му е "рисковото" на изпреварване в еднопосочен път! Т.е. еднопосочен е и не следва да има малоумници насреща! Това си е направо умишлено убийство!

Едното платно е било затворено за кратък ремонт и е била създадена организация на движението, като временно другото платно е станало двупосочно. Затова колата се е оказала в насрещното движение.

Явно маркировката не е позволявала.

Път в ремонт!!! Какво изпреварване.

ми да те светна, като не знаеш: на мост е забранено да се изпреварва. знам, че това много те изненадва, да, заради такива изненадани като теб мрат другите... всички са много изненадани като им обясниш, че не знаят половината от правилата от правилника.

Рисковия, я кажи къде в ЗДвП е записано, че на мост е забранено изпреварването? Ако си от старите шофьори-зле, ако си от новите с купените книжки-още по-зле.

В държавата на тиквун мутрафонов живота не струва и пукната пара. Важното е важните министерски постове да са заети с калинки ан мутрафона да е популист. Държавата е абдикирала. Не го ли виждате?

Проблемът не е в "тиквун", нито в "калинките". Проблемът е в "слабия материал", който е научен да не спазва правилата, да краде и лъже, да обвинява другия, да чака някой да го оправи. От Калотина на Запад са добре, защото манталитета е друг. При нас картинката е тъжна и няма да се оправим, докато този в огледалото не се оправи!

"слабия материал" e selektiram vekove da e takuv

Повярвай ми материал от "От Калотина на Запад" е същият! Все още има много умни и образовани хора в България (въпреки, че повечето избягаха). Проблемът е, че изкуствено не се допускат до ръководни позиции защото "няма да слушат шефовете". Тези хора са отвращени в какво се е превърнала България с цел по-лесното манипулиране на общественното мнение. Например циганите с пръст не може да ги пиплеш защото всеки циганин има право да гласува. За чалга културата и селенията по улиците да не говорим. Всичко това е създадено от "големите шефове". За 25 години България стана ли по-добро място за живеене? Моят отговор е НЕ. Стана 2 пътио по-лошо. Тогава на къде сме се запътили?

Рисковано изпреварване на еднопосочна улица-не трябва ли да няма насрещно движещи се МПС в еднопосочна улица?

Един предприема забранено изпреварване, но го блъска друг, който се движи в затвореното платно... Маркировката е виновна и, естествено, Правителството, МВФ и колониалната им политика!

Линеките в България ги карат TIR-джии все едно карат TIR. В Англия обаче ги карат млади момичета 22-27 годишни половината майки които са и парамедици. В Англия линейките свират мигат и се движат заедно с трафик. В България само мигат като наближат зор пускат сирената де що им се изпречи го блъскат. Там за където са се запътили първоначално рядко стигат идва втора линейка да оправи батака. През останалото време шофьорите им жулят карти или пушат цигари. Да бяхте казали, че тоя натрошил и лекарката.

..да, мечтая си за линейка, която "кара с трафика и не изпреварва", докато имам нужда от нея! Защо не се кандидатирате за политик - адски сте убедителен в доводите си?!

Аз си мечтая за по-простите хора да не трепят по умните. Ква файда, че някой малоумник камикадзе, с мотор или си реже ръката в мантинелата и уж за да го спасят докато отидат утрепят някой колоездач или както е в случая накакви фатмаци бързали за някъде и линекаджията потрошава лекарката без два крака и една ръка. Е тоя льохман дори образованието не може и изплати. Жената е учила поне 7 години оня станал тираджия като прегледал закона отгоре отгоре преди 20 г.

Планини от безумие и хаос властват в Родината ни.Безнаказано,безумие и хаос,нечувано безредие,бездушие простотия,неграмотност,антиселекция навсякъде,посъвместно.Бездушие ,алчност,простотия отново и отново.БУЗНАКАЗАНОСТ.

Нали ние сме тези, които създаваме хаоса и безумието. След 89 година много криво разбрахме демокрацията. Решихме,че за нас не важат никакви правила, че всеки може да прави каквото си иска. Така,че и Господ да слезе не може да се оправи с нас.

Това го решиха селяндурите ,особено като им махнаха софийското жителство ,докараха си чалгата и оборския манталитет

за пореден път-лека им пръст!!! ...и все пак"...две леки коли и военен микробус се блъснаха..."! не трябвали да се пише ,че водачите управлявали мпс-тата са се сблъскали!? ей тъй на,тия превозни средства,решили и си спретнали една катастрофа!!! както онзи ден статията за реката , дето се била разбесняла...

хаусат , беззаконието, птостиятя, необразования народ , и крадливите хора в държавата водят до тоталния хаус на една скапана държав, пък вие после ме съдете , че съм предател и съм заминал в бяла цивилизоване и културна държава,където децата ми ще имат бъдеще, успех в изплашщането на над 30 милярда на Орешарски и Бойко Борисов, ето сега е предложен закон за 2% върхо доходите който се прилага от общините не от ужким държавата...

Само да те питам - после с "нашите" данъци ще трябва ли да ти уредим право да гласуваш за да ни кажеш кое е правилно ние да направим?

Радвам се, че си заминал. Гледайки правописа ти, си правя заключение за твоята култура, образованост, мироглед. Радвам се, че си много далече оттук.

Пич, ако искаш и на луната иди.Но след като си напуснал тази държава, обсъждай проблемите и пиши във форумите на държавата, в която живееш.И, ако обичаш, не квалифицирай.И още нещо-писмения български не е силата ти.Личи отдалеч.Така че, или пиши на местния, или не се изказвай за БИВШАТА си страна.Пак повтарям-занимавай се с проблемите на новата си родина.А ако такива няма, ощипи се .Може и да не си жив.

Не ви съдим. Точно за вас - много се радваме, че сте заминал !

1. Предприема рисковано изпреварване 2. Насреща обаче идва друга кола, която не е трябвало да се движи в тази пътна лента Богоизбрана страна сме - пълно е с безсмъртни!

Абсурдна ситуация в абсурдната ни държава. РЕД! РЕД ТРЯБВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА...И СЪВЕСТ!

няма аман от лоши новини. Тях ние си ги правим. Ако не са приятни, трябва да се спазват законите и правилата. Какво е това да се движиш в напречно движение, да изпреварваш на стеснен път. Пълна идиотщина. Те затова и миграните не искат да живеят у нас.

Не бях чувал до сега за "напречно" движение! Дано да е само правописна грешка, а не начин на мислене. Ако е второто нищо чудно, че стават такива идиотщини по пътищата. Освен книжка (но не купена!) за управлението на МПС се иска обща култура, както и подобащи морални качества. Но това явно са дефицити на българина, което е много жалко като констатация

Пълна лудница. Лека им пръст на загиналите.

Аман от лоши новини, от които журналистите правят сензации!

90 процента от българите са супер прости. Умните са избутани по ъглите и едвам оцеляват.

Идиотът ударил линейката е бесилото! Съжалявам, но е така!

Линейката била ли е в специален режим?

jingiby

Ужас и безумие цари в Чалгария...

Трагедия е, но звучи като виц за неудачници!

Въпрос с повишена трудност: - Какъв е бил етническият произход на 26-годишния шофьор карал в насрещното?

Я вземи да прочетеш новината още веднъж, ама по-бавничко...По-старателно...Изобщо не е труден въпрос.Бил е чист български идиот, който не може да шофира..Един от 90%, които не могат

Там пътя беше пренасочен в едното платно и то беше двупосочно защото имаше ремонт на другото. Така че човека не е бил в насрещното както се пише

хмм , прилича малко на добре организиран атентат....

Няма начин да се напише една новина по-замотано от тази! Въобще не става ясно кой ,къде, кого ударил, и кой е пострадал? От четиримата загинали, се говори само за загиналия спътник на 26 годишния (много важен факт наистина).А какво е станало с възрастното семейство, те пострадали ли са, нали "две коли и един микробус" са се ударили"?Сигурен съм, че дори написалият новината не може да си я разбере!

може би -полувоенна тайна...

Важна им е бройката, че са 5 човека, за да имат новина. От другите обстоятелства "авторът" не се вълнува и това не е единствения сайт, на който са описани по този начин, та явно преписват едни от други. Пълна неграмотност.

ТОВА САМО ПОТВЪРЖДАВА ТВЪРДЕНИЕТО 90% ЛОШ МАТРИАЛ.

Често и едно нарушение на правиника за движение е достатъчно,за да стане белята.А тук нарушенията са няколко...

И някои реват, че ни била малка армията! Тя и в тази си численост се вижда, колко е опасна за нацията!

Ти изобщо прочете ли статията или коментираш за бройка? С такива лумпени като теб и нация не ни трябва!

ИСТИНАТА Е ЕДНА - САМО СПАРТАК ПЛЕВЕН И ВИХЪР СЛАВЯНОВО, КАКТО И МАРЕК БОЙЧИНОВЦИ!!!!

Най-вече Марек Бойчиновци!

Забележете!Пътят бил стеснен заради....РЕМОНТ!?!Докога ще даваме жертви заради измислени ремонти с цел кражба на държавни пари ?!?Докога ще търпим тези безкрайни РЕМОНТИ?!?Да изринем ГРОБАРИТЕ преди да са ни затрили!!!

Като не го ремонтират са виновни дупките, като го ремонтират са виновни ремонтите. Абе на крив мат'рял асфалта му пречи.

А някой да е виждал водач-келеметор да дава предимство на линейка?

Да приемаме колкото се може повече мигранти та дано да подобрят нацията.

два счупени крака и ФРАКТУРА НА РЪКА ??????????

Докато милата ни полиция се занимава само с набиране на средства посредством криене по шубраките и всички идиоти на пътя правят каквото си искат- ще четем такива новини. Г-н министър на вътрешните работи- когато най-накрая ще се събудите от зимния си сън и ще признаете че имаме сериозен проблем в държавата която е в челните места по брой полицаи на глава от населението и в същото време по брой жертви на пътя?

Военен бус... полицията кво да му каже. Навремето карам военна лада с цивилни номера... до мен полковник - вряка ми и ме кара да правя глупости. От храстите изскачат полицаи надъхани - спират ме - и викат: "А така кви ги правиш..." като разбраха за полковника - се поизвиниха и викат "И повече не така". И тва беше!

Министъра на вътрешните работи е жена! Общата култура за нищо я нямате!

Светла да е паметта на починалите.Дано другите да се оправят.Относно пътя обаче информацията не е вярна.От началото на седмицата се прави ремонт и движението е двупосочно в едната лента за което има много знаци.

Знаци може и да има, но някой трябва да може да ги разчита. Заради 500-те лева, които мръсникът даващ книжка е взел, ежедневно в България загиват по една дузина хора. Като в Ирак.

Някой да е виждал водач на линейка и доктора до него да са поставени колани ? Очевидно и те като полицаите си мислят че физичните закони не важат за тях

От снимките се вижда, че линейката е смачкана до неузнаваемост в областта на кабината и колани не могат да помогнат.