”Шофьорка” блъсна трима пешеходци на тротоар в Пазарджик

При маневра на заден ход на автомобил "Хюндай" в неделя са пострадали трима пешеходци - две жени на 38 и 63 години и 43-годишен мъж.

Обратно в новината

Коментари - ”Шофьорка” блъсна трима пешеходци на тротоар в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и на мен ми беше чудно!Странни неща стават напоследък в България!

Е голямо "кавалерство", като по този начин убиеш някой друг

Не ми е ясно само защо са се пробвали да запалят, бутайки на заден ход ..????

носи се слух че трима младежи са катастрофирали с джип каиен преди няколко дни и тримата са мартви ако е така защо не се писа никаде за този случаи може би са на доста влятелни личности и за това дано да е само слух но в всяка лая има и истина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да се случи на всеки, съдба, дано хората се оправят

"Съдба" - глупости!Човешка простотия и безотговорност!Тия, двамата, са за разстрел.Ами ако имаше деца на близо?(не че големите са безсмъртни)

жена с кола..... маймуна с граната !!!

Женомразците с мъже ли спят? Простете невежеството ми, но ми стана интересно и вероятно мъже ги раждат и друг мъж им пере миризливите чорапи. А съпругът Шофьор, като е много умен като всеки мъж, защо е дал на неправоспособната си жена да управлява колата? Не е ли имало други Мъжаги наоколо?

Не се пали :) Това е просто лаф. Прояви малко чувство за хумор ;) Ти переш чорапи ли? Препоръчвам ти един уред - пералня се казва. Много е полезен - пере вместо теб ;)

Автомобила е сериозно оръжие. Много по-опасно от пистолет. Щом "неправоспособен" гражданин си е позволил да ползва оръжие и да го употреби срещу хора - да понесе максималното наказание предвидено в закона. Подстрекателя също. Така ще се получи визпитателен ефект - законите да се спазват.

Защо не напишете професията на шофьорката и мъжът и ? Или щом не е полицайка не е интересно! Всеки на пътя може да сгреши!

Защото полицаите трябва да са за пример, а не хашлаци каращи с 200 ....

Напишете каква е професията - може да е доцент по филология?! Напишете какво е образованието - 8 клас, гимназия, бакалавър, магистър, доктор ... Направете тест за интелигентност, наркотици и алкохол и публикувайте резултатите .... Това ако стане практика ще е много интересно проучване ...

сър

Голям юнак бе! На бутане да изпомачка населението.