5,5 г. затвор за шофьора, убил със 145 км/ч младия Никола

Окръжният съд във Варна осъди на 5 г. и 6 м. затвор Бейтула Исмаил, който през август м.г. уби с колата си на магистрала „Хемус“ 23-годишния Никола Терзиев.

Обратно в новината

Коментари - 5,5 г. затвор за шофьора, убил със 145 км/ч младия Никола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си тръгвам от тази пародия на държава.Жалко за почернената майка и за хората,които живеят в страната на уличните убийци!!!

тия ненормалнили са от съда за втори път и 5.5 та той трябва да не излиза от затвора и каквиса тия 8 год без книжка същто без право да има книжка това са строги мерки седна ли в парламента да умуват строги мерки надвешаване на скороста някъде 30-40 км повече завинаги да се отнемат книжките

случайно да има български закон, който постановява, че тоя маймун е опасен рецидивист и убиец!?И за да бъде запазено обществото и живота на гражданите му, от животинските му "изпълнения", трябва да бъде озаптен с едни 20-25 години строг, тъмничен затвор!?Няма!Защо няма!?Защото самите ние като граждани и избиратели, никога няма да изберем свестни парламентаристи, пазещи живота на избирателите гласували им доверие, за една силна и строга законодателна дейност! С въведени в различните власти на държавните структури, силни и действени закони!

Отпадъка да бъде на рециклиран,в полза на обществото.

И след като е вече веднъж осъждан за причиняване на смърт по непредпазливост, какво търси извън затвора. И какво след 5.5 години да очакваме още една такава новина за друг подобен случай във Варна ли. Че щом два пъти е съден за едно и също тоя явно е идиот и трябва да бачка в затвора доживот.

Дори и да му дадат 5,5 години, той ще полежи 1 година и ще подаде молба до съдиите , че се е "поправил"!Ще го освободят от затвора и отново ще яхне Голфа!Битият-бит, убитият-убит, джигитът-джигит.....!

Ники

А какво стана с другата "рязана карабина" дето изпотрепа хората в автобуса на моста при Бяла?

Как викахме, помните ли? Де-мо-кра-ция...та, ей го вна, демокрация, осъждан, бил реабилитиран видите ли, напълно демократично разбира се и сега ново убийство, и така до следващата реабилитация.

ЕБАЛ СЪМ ВИ И ЗАКОНИТЕ! Не може при рецидив такава лека присъда

Време е близките на загиналото момчде,което е било един съвестен българин да открият фонд за подпомагане на затворници със засилена сексуалност. Ще бъде съвсем справедливо Бейтула да разбере колко е "приятно" ежедневно да са му отворени двете противоположни дупки. Ще изпратя веднага дарение за такъв фонд!

Поредната издънка на законодателната и съдебната власт в БГ. Реабилитират, осъждат минимално, пускат убиици предсрочно. ОСТАВКА НА БОРИСОВ, ЦАЧЕВА И ГЛАВЧЕВ!

абе тоя беждула прилича досущ на пеевски. да не е тои самият?!

Да я ЕБ...А и "държавата"!!! Каране с над 200 км/ч, КЪДЕТО и да е по пътната мрежа следва да се разглежда, като "ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО"!!! Та като стане кастрофа и има убити, КОПЕ...ТО СКА...НО, дето се е надувал толкова зад волана да влезе за 25-30 лазарника вътре - МИНИМУМ! Аз да съм роднина на убития, ще го изчакам тоя да излезе от опеката на инстанциите и ще го влача на теглич из някоя кариера, откъдето всъщност няма и да излезе - там, каквото е останало от него де!

извода е ясен.. който не ви кефи го шибвате с колата с 200.. ако нямате предишни провинения оставате с една условна.. някой да не е разбрал... макар че има и кретени където се зорят с пистолети и ножове.. не че и тях не ги пускат де..

Страшни закони имаме?! 5 години за убийство?! 8 години да не кара кола. Бас ловя, че тоя рязания още на следващия ден след затвора ще се метне на кола и ще кара с 200км/ч! Пожелавам му приятно прекарване зад решетките-Бейтула ханъмката:)

вари го,печи го...от тоя бейтула нищо не става,,,дано си намери и той майстора...и какво по дяволите значи реабилитиран за причинена смърт ,и то на пешеходна пътека...уникална държава ,уникални закони...

Колко Бейтула-та бродят необезпокоявани по и без това порутените бг пътища не е истина.Днес в центъра на красивия български град Варна по централния булевард Мария Луиза се дочу от далечината тътен като от самолетен двигател, после се засили бързо и накрая се появи и източникът някаква морга със тунинг за 50 лв, два ауспуха и направена така че да ръмжи от 1 км.Някакво Бейтула (може да е бил и Гошо/Пешо и т.н аспаруховския гъзар) зад волана профуча поне със 100 и продължи като се чуваше дълго след като се изгуби от поглед.Как това Бейтула си караше в центъра на голям български град със 50 км/ч над позволеното и създаваше невъобразим шум и къде са така наречените органи?Докато подобни малоумници се подвизават по пътищата без да им спрат от движение МПС-тата и без да ги одрусат с непосилни за тях глоби все ще четем за Бейтулата и подобни имбецили как отнесли някого с 300 или 400 км в час.

+ 100

Това в България да си убиец. За второ убийство получваш 5.5 години. За това в САЩ минимум 40 г затвор и доживотна забрана да кара автомобил, но там е друго , родината на Демокрацията! Жалко за момчето, на 23 години! Ако ми беше син.....убиеца нямаше да може да си намери място къде да живее след като излезе!

да попитам как е минала преглед колата като е изменена, в Германия това няма как да стане , хайде сега там дето е минал преглед и те в затвора

не сме в германия...

ей помичри управници, съдии и други карикатури шивте до какшо докарахте хората давате 5 години на рецидивист с 2 убийства зад гърба, долна измет, Бойко къде си бе нали спеяно мерки искаяе за вземея със срок 1 седмица, какво става бе хора що не поюнете от съдебната система и промяна на закона за пътищата, помислете само измекчри другич път шие ще сте на пътч и нчкой другАбдула ще помели вас, Милото дете е работело, разнасчло е поръюки, не е въртчло синдвира като Абдулата дето майка му гурбетчийства сигурно в Германия, Мир а праха на горкото момче, скърбч за неговите близки

В кухата турска кратуна и без превишена скорост има съвсем малко вещество, а то и колата тунинговало, за да е сигурно, че ще убие някого. Пачи малоумни!

"причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС с превишена скорост, как ли пък не. Непредпазливост е когато сгрешиш човек за първи път, за съжаляние се случва. Но когато убиваш за пореден път, това е РЕЦИДИВ и наказанието трябва да е мноооооогооооо по-тежко, като за престъпник, който не желае и никога няма да се поправи !

В държава като България с неработещи доста държавни органи е КРАЙНО ВРЕМЕ за движение например 20 или 30 км/ч над разрешената за пътния участък скорост-ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОР.Инак убийците ще си плащат и ще продължават да УБИВАТ....

И като ти цопнат ченгетата някъде на прав и широк участък ограничение 30, и право в затвора.

И съдиите и тоя изрод мръсен. Дано следващата му жертва да е роднина на съдията дал присъдата

Абе хора, стига с протести у форумите, не разбрахте ли че ни трябва революция,или да им пръцкаме на ония работи на нашите хубавци дето всеки ден се ебават с народа ни...или май ни кефи така

Това е направо ....., нямам думи за безочието на БГ съдът! Значи на този това му е 2-ро убийство, доказана вина! След 5,5 години(може би по-малко) ще е свободен, а след 8 отново ще може да кара кола (и разбирайте отново да убива!) Погубените животи да тежат на съвестта на съдиите, ако имат такава. Но, мен много ме съмнява това последното!

Тоя джагал ,колко хора трябва да изтрепа, за да му теглят балтията ?

Проблемът в България, е че никой не може да контролира съда. След като един съдия вземе решение, по горните инстанции мълчеливо и мързеливо потвърждават предната инстанция. Друг контролиращ орган няма. Единствено може би Европейския съд и по ткази причина България губи всички дела там и плащаме огромни пари.

Затова е измислено наказанието! Нариач се КАТОРГА! Тоя резак, да го пернта 50 години тежък, физически, мръсен труд - по 15 часа всеки ден! После да видим що ке стане! Да видим дали ще има и други уродчета! А вие, с вашите евросоросидни пикни, сътворихте, така щото тоя резан боклук да поседи малко на топло и да си иде дома, пак да безчинства!

Защо този човек Бейтула Исмаил не бъде екстрадиран в Родината си Ирак или откъдето и да е в Арабия ? Сега хем бежанец , хем убиец , хем да ми удържат от Данъците за да му осигурят Джакудзи в Затвора и да му наброят 30 000 лева обезщетение .

Поредният нагледен пример за капиталистическо правосъдие, за което човешкият живот не струва пукната пара. Не може заради приятния гъдел който изпитват някои изроди когато хвърчат със шеметни скорости, да гинат невинни хора!

Абсолютна гавра с паметта на момчето. Дайте името на съдията.

за това че избива българи турчето трябваше да лежи поне 30 год

Този явно е МНОГО НАШ човек за да му дадат такава смешно малка присъда. Интересно как не са се сетили да го предложат за награда с мотив,че все пак е убил само един човека не доста повече ....

Да е жив и здрав,и след няколко години,когато излезе от панделата,отново да се срещне в съда с онези,които сега са му постановили присъдата от пет години и половина,но този път те да са на потърпевшата страна,да барем малко да им вдянат тъпите кратуни,които носят вместо глави,за какво иде реч!!!

Значи, двоен убиец и рецидивист джигит, който очевидно не сви е взел поука първият път, получава 5,5 години, от които едва ли излежи и половината. Та чие синче е, викате?

Трябва да се криминализират тези деяние- 145 км в час- това е умишлено убийство! Наказнието трябва да е като за умишлено убийство!

145 км/ч по магистралата не се води превишена скорост. Проблемът е, че се е движил с 215 км/ч, и не е могъл да намали, щото е "пипнал" двигателя, но не и спирачките.

А ако след няколко години,този,същия...убавец застигне с колата си и...УБИЕ на пътя някои от онези малоумници,които са му постановили...поредната присъда от 5 години и 5 месеца за...убийство(?!?),какво правим?!?

Това правосъдие ли е? За невероятна висока скорост - 215км/ч, второ убийство с кола, само 5г и 6 м присъда. Преработена кола, явно за състезания, това е помилване. Доживотна присъда за такива убийци на пътя. Тоя след годинка - две ще излезе от затвора и отново ще убие някого на пътя. Тия съди с какво мислят и съдят. Този си е рецидивист. Как може такава наглост и безочие. Жалко и вечна памет на починалото момче. Бог да ни пази от такива изроди убийци!

А на тоя муджахадин баща му дали не е някой от партийната върхушка от ДПС-то , че му се разминава с такава смешно малка присъда !? Виж ако баща му беше от БСП-то тоя отдавна да е духнал при братя Галеви и убиеца от "Соло" - синчето на червения велможа от Перник !

Едва ли щеше да кара "ГоУф" ако баща му беше от ДПС. Щеше да е нещо, което няма нужда от лифтинг

На професорите онзи ден и снимки, и всичко. А на турчина, само името.

А в събота оня бастун, окичен за трети път с титлата "министър председател", философстваше как трябвало да се спре войната по пътищата. Точно така ще стане работата, Боце...

Този убива за 2-ри път и 5 готини, за първото 2 месеца ли е лежал?

Ебаси, пет години и това при рецидив. А, ако му беше сефте, сигурно една годинка максимум.

Близките го намират, трепат и копат и край.

Що пък да го копат, уличните песове и те имат нужда от мръвка. Такива като този заслужават само абсолютния минимум - удар с лопатата, ако мърда - повтаряш, ако не мърда - зарязваш го.

Какво било?!! В България справедливост за обикновените няма да има! 5 години и ще живее, а това момче на 23 си е отишло. Явно пак ще чакаме възмездие от ония на небето.

Смърт за турското копеле Бейтула Исмаил !

Ей това е "правосъдие" и още много такива решения ще има, след като не реагираме. Не се търси отговорност от правораздаващите. Само от време - на време, някой сълзлив, мълчалив протест, от шепа граждани. Другите не ги засяга. Всичко си заслужаваме!

Има ли някакъв смисъл този мангал да продължи да живее? Може би ще се превъзпита в затвора?