Фиат помита наред под НДК - снимки и видео

Лек автомобил "Фиат Пунто" връхлетя върху тролейбусната спирка в подлеза на НДК в София, след като водачът изгуби контрол заради висока скорост, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Фиат помита наред под НДК - снимки и видео | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се изградят препятствия - легнали полицаи, новсякъде по пътищата, където са станали повече от две ПТП!

Кой ти е казал, че тези джигити имат книжки, не са им отнети, не са наказвани преди да си счупят главите /в най-добрия случай - да няма пострадали и невинни хора/? Докато не им отнемат МПС-то, с което извърщват нарушения-престъплен нищо няма да се промени.

Колко души трябва да умрат за да се вземат адекватни мерки. След всяка катастрофа и смърт се слага едно 40, и опа нова хранилка за КАТ, отчитане на дейност и НИЩО НЕРЕШАВАНЕ. Пътя в направен опасен там. Аре направете експеримент и минете с 40 през колчетата - пак ще си на трамвайните линии, а това става и с едно обикновено пръскане на предна гума, счупване на окачването от дупка примерно. Не ми казвайте че е невъзможно - един бивш колега счупи заден мост на вектра при влизане в дупка с 50км!!!

АМИ ТЕ СОФЕТАТА ТАКА СИ КАРАТ :))) ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. КАТО ИЗЛЕЗНАТ ИЗВЪН СОФИЯ ОБИКНОВЕННО ЯДАТ БОЙ!

На ул.Пиротска има ли родилен дом??? Защото нали там си се родил...:)))

Простотията е страшно вредно нещо за всички, по-опасно е дори и от кражбите на ДДС на Мургина, Маргина, Маджо, Мурджо и сие. Аман от тъпанари, чалга, рап и всякакви боклуци.

Господин селянин, правописа на думата, която означава измивам се е следния: къпе пише се със буквата е накрая, а не със и. Употребата на горе посочената дума с окончание и е характерно за диалекта на някои села в югоизточна България, от където явно сте родом. Изненадан съм че и там има улица на име Пиротска :)))

ами защо е помел колчетата ли? ми точно тези колчета не са циментирани, затова! а другите заграждения бяха разместени за да може да влизат камиони, които изкарват боклуците от приватизираните бомбоубежища. далаверата е важна, а не някакъв си пернишки убиец и случайни минувачи. все пак не е лошо там да се набият наклонени релси, та такива като тоя да се набучват на тях. интересното е че не са го убили на място, както би трябвало, тъй като скоростта му е била над 100 км, за да направи тия геройства.

АКО ИМАШЕ ЖЕРТВИ????? НА ТАКИВА КНИЖКАТА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА. НЕ БЕТОННИ КОЛЧЕТА АМИ И СТЕНА ДА ИМА ТАКИВА БЕЗМОЗЪЧНИ МЕКОТЕЛИ НЯМАТ РАЗУМ И ЩЕ СИ КАРАТ ТАКА . КЪДЕ СА НИ ЗАКОНИТЕ??? НО КАТО СЕ РАЗМИСЛЯ КОЛКО ХОРА УБИХА В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ И КИЛАРИТЕ щЕ СА НА СВОБОДА СЛЕД КАТО НЯМЕРЯТ НИША В ,,ЗАКОНИТЕ. ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ...........

В случая единствено и само шофьора е виновен.Нито колчетата,нито колата,нито пътните условия,нито това от къде родом е задкормилното устройство.Всеки нов/не млад,а нов/шофьор поне веднъж в началото на стажа си се е сблъсквал с проблема висока скорост/считай предавка/+завой.А всъщност как е състоянието на гумите?Дали са ОК или не?Ограничението е поставено на входа за зрящи шофьори,не за слепци.То не е там за да те рекетират катаджиите...Колчета неграмотно направени,не са там за украса а за да намалят скороста при удар,както и да не позволяват на някой баровец с джип да реши да се качи на тротоара за 1 мин. да вдигне телефона само...Доколкото си спомням в правилника за движение има глава отнасяща се за движението в тунелите,обаче доста нови шофьори въобще не го знаят това защото са си платили тапията и дори и елементарните знаци не познават да не говоря за закона...Абе,българс му работа.../при все ,че аз съм 100% българка и се гордея с потеклото си.../

Абсолютно се съгласявам с Абсурдистан. Моля, институциите от които зависи обезопасяването на въпросното място да направят необходимото, защото там слизат и се качват много хора , включително и децата ни и не ми се мисли какво би могло да се случи.Още повече ,че не за първи път става произшествие. Моля, защитете ни от водачите а не от марките автомобили!

Селяните с фиатите на село а относно блокчетата те за мъгла ли са или са предпазни ?Като ги гледам сигурно са от картон не може ли да се направи здрава конструкция с арматура вътре а не някаква тел или всеки селянин може да помете поне 10 човека на спирка при идването си в голямото село където е събран елита от страната?

Кажете повече - има ли пострадали, как са хората! Шофьора жив ли е? Дайте повече информация!

Тази новина ако завършваше по следния начин: Шофьора на фият-а беше изваден от таралясника си и разтрелян на момента! Щеше да е направо прекрасно... Много глупаци след това щяха да се позамислят как карат...

В ПОДЛЕЗА НА НДК ТРЯБВА ДА СЕ МОНТИРАТ КАМЕРИ, А НА ИЗХОДА ДА ИМА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА С РАДАРНО УСТРОЙСТВО. ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СЕ УСПОКОЯТ И НАГЛИТЕ КАРАЧИ БИХА МИРЯСАЛИ СЛЕД САНКЦИИ.

тази спирка си е там откакто построиха подлеза и тунела и си е на много хубаво място.слизаш от влака от село хващаш трамвая и хоп след 15 мин.си на НДК....на теб сигурно са ти виновни и пешеходците,които ги блъскат на пешеходните пътеки щото някои тъпак ги е сложил там.....

Идиотска страна, идиотска България, в тебе пак ме връща простотията !

Сигурен съм, че това е новоизлюпен софиянец, които виждаме всеки ден по улиците на София.Селяндури вместо да трошите колите си и колчетата по-добре идете на село и произвеждайте домати, по-голяма вайда ще има от вас.

Докога ще ги има тези НадъханиЦървули. Няма закони!!!

Глупаво е да се премахне спирка на Градски транспорт, която е удобна и се използва от десетки хиляди човека дневно, само заради няколко психически неуравновесени индивида. Просто се наказват въпросните, като се вземат предвид всички утежняващи вината обстоятелства и се вземе предвид високата обществена опасност на деянието. Подобни защитни колчета също са проблем. Нужно е да се потърси този, който е изготвил проекта, както и този, който го е одобрил, както и производителя на колчетата. Да се уточни, кой е виновен и да се накаже с цялата строгост на закона. Всичко е изключително просто. Усложнява се от манталитета и навиците на изпълнителната и съдебната власт. Те, от своя страна, няма как да са други, поради това, че хората, работещи в тези системи се избират или назначават от масата, наречена Български народ. От калпав материал - калпав продукт. Не смятам, че някой би могъл да оспори това твърдение... Моите съболезнования на пострадалите! А на останалите - грижете се за децата си и ги учете на това, кое е редно и кое не! Трябва да го правите Вие и само Вие, защото прозяпахте стачката на учителите и на застанахте рамо до рамо с хората, които създават бъдещето на нацията. Всички злобееха тогава, че движението през Центъра е затруднено. Многа малко се замислиха, че се дава шанс за промени във взаимно ощетяващата ни система. Хората, в чиито ръце е оформянето на бъдещето на България, можеха да станат сравнително добре заплатени. Това във времето означаваше и сравнително добри специалисти, което, на фона на това, колко са заети всички родители, означаваше и сравнително нормални и годни за живот в обществото деца. А в тях е единствената надежда, че нещо ще се оправи тук. Някога.

крайно време е да сложат поне на три места бабунки при влизане в тунела и така много от катастрифите няма да свършват с невинни жертви. Освен това взимат му книжката за веки веков и другите ще започнат да се съобразяват но като няма адекватни действия ще е така. И най вече обществено полезен труд в свободното му време до края на годината- събиране на боклуци, помагане при тежки катастрофи, вкарване в реанимация, асестиране на хора пострадали при пътни инциденти.

Ми ти душо ,кога се къпиш и в сряда ли?Какво общо има това кой кога се къпи с това,че някой си помел спирката....ти какъв софиянец си роден на пъпа на София или на 2 туби бензин и 2 часа търпение нещо като Драгалевци,Симеоново я си признай селянино шопски.....дето не можете да говорите човешки и все шо или епа кой е селянина душо и кой не е....е преди да ме нападнеш,да ти кажа аз съм роден точно на ул.Пиротска и си говоря нормално и дядовците ми до 12 коляно са си Софиянци.....такива ,като теб са по-лоши от онези мекоговорещите,айде със здраве....

Тия колчета като че са картонени. Той направо ги е избил, а на колата почти нищо и няма. Все едно ги слагат за красота. А и аз лично съм присъствала там на подобен инцидент там.

Освен всичко и 100 камшика на голо в центъра на града...

Книжката на този човек на трупчета до живот. Аман от малоумници, мислещи се за Шумахер. И задължително затвор.

Колчетата не са виновни. За такива бързаци по 10 години на топло и доживотно отнемане на книжката. Ако ще и 100 камери да сложат, идиотите са си идиоти. Най строги санкции за такива. Да им се отнемат свидетелствата за цял живот. Докато на Бързаците не се отнемат възможностите за управление на МПС така ще бъде.

Възполвайте се от най-новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ! Предлагаме ви новите карти за експресно разплащане с 20, 50 и 100лв глоби в тях. За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план Фитипалди - за 1000лв и всички нарушения през месеца са безплатни. Не забравяйте и за новата абонаментна услуга Любимо нарушение. Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50 процента отстъпка. И накрая само за 500лв картата Антирадар - когато сте с нея радарите не могат да определят скоростта ви. Следете промоционалните оферти на КАТ!

Bylgarska istoriq...Vmesto da se sloji edna kamera da po4nat da valqt globi za previ6ena skorost i svestni kol4eta ....bez komentar!!!A kak moje betonno kol4e da byde pometeno ot edno punto...tva izob6to ne mi go pobira glavata!!!Az bih osydil ob6tinata v toq slu4ai!!!

Дори отразяването на събитието е абсурдно. Фиат Пунто направи така и ... Фирмата Фиат няма нищо общо с тъпака който е карал колата им и се е правил на състезател както стотици хиляди други шофьори в България. Защо при отразяването на пътни прозшествия причинени от комплексирани и неразсъждаващи шофьори, много се държи да се подчертае марката на автомобила убиец. Разберете веднъж за винаги (става дума за медиите), че шофьорите предизвикват катастрофите и убииствата по пътя а не дадена марка кола.

Abe siga s teia pernichani be,,,,te sa 80-100 xiliadi v sofia sa ve4e 2 milona,,,,,e kak se ostaviate 20 pati po malko xora da vi tormoziat taka ,,,,,,,zna4i po sofia za nishto ne stavate ,,,,i Puntoto ne e kola za perni4anian hahahaha mishki

Аз си признавам, че не спазвам ограничението, през подлеза минавам с 60-70 км/ч....но никога не съм бил дори близо до загуба на управление или каквото и да е друго, кой знае с каква скорост е карал тоя тип. Над 100...при всички случаи.

Толкова е лесно да се сложат през 15 метра легнали полицаи и всичко ще е ок. Само тази мярка ще свършиш работа! Там стават често катастрофи, но е редно да попитаме и кой тъпанар е сложил спирката на най- опасното място на завоя.

Не търсете по улиците полицаи след 21 часа. Те са в някое кафене на по-безопасно място. То и през деня ги нямя на най-опасните места.

Съгласен съм с мнението на пешеходец. В допълнение можем да прибавим и затворниците ,които гният по затворите за дребни кражби. С един добър контрол могат да свършат добра работа, а не да се дават поръчки на фирми -изпълнители, които претупват. Ае да се стягаме вече бе, от нас си зависи всичко. Какво е това племе не мога да разбера.

Стига вече с тия комплкекси бе хора. Не ги избихте вече? НЕ СТЕ ШУМАХЕР, РОСИ или който и да било известен състезател и никога няма да станете като тях. Просто приемете този факт и живейте с него!!!

Фиата е с пернишка регистрация

Не случайно наричат този тунел тунела на смъртта, точно заради такива шофъори

a sega toia, sled kato go pregledat v bolnitsata, da ne bi da ima draskotini po nego, go nagradete sus Stara planina I stepen. Za6toto takiva nekadurnitsi ne se trepiat sami, a trepiat okolnite, koito niamat vruzka....4ovek ne jivee sam, triabva da se suobraziava s okolnite....da si suobraziava i skorostta na kolata

на война като на война - ровове покрай тротоарите и бункери на спирките, и много легнали полицай

Като гледам снимките тези колчета са поставени за красота. Журналистите да проверят колко е платено за украсата. Сигурно ще се окаже, че са произведения на изкуството.

Като човек, години занимавал се с последиците от тежки транспортни произшествия, поздравлявам Цуф и BG+ за идеята. Наистина легналите полицаи биха дали резултат. Само да поясня - поставянето на легнали полицаи и заградителни колчета не е работа на КАТ, а на Столична община. Отделен е въпросът, че в София КАТ си гледа работата през пръсти и са много лошо организирани. Аз поне не съм чула да се глобявает водачи за превишена скорост или за минаване на червено. Хайде, журналистите от Дир, направете проучване за миналата година колко глоби са наложени от КАТ - София за превишена скорост в рамките на града и за преминаване на червен светофар!

Тюхт, че като се е приземил върху трамвайните релси, не е имало и идващ трамвай - та да го направи на хармоника! На този (защото разбира се, няма да го осъдят и да лежи в затвора), трябва да му се забрани да помирисва кола вече!!!

И шофьора е сигурно някой наперен сополанко.

ТОЯ Е ЕГАТИ ТЪПАКА МАЛОУМЕН! ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ ТОЯ ПРОСТ НАРОД В СОФИЯ? НАПЪЛНИ СЕ СТОЛИЦАТА СЪС РАЗНИ СЕЛЯНДУРИ ДЕТО СЕ КЪПЯТ САМО В СЪБОТА И КАРАТ АВТОМОБИЛИТЕ СИ ВСЕ ЕДНО СА НА ПОЛЕТО! ТЪПАНАРИ ПРОСТИ! СТОЙТЕ СИ ПО СЕЛАТА И СИ КАРАЙТЕ КАРУЦИТЕ ТАМ! ОЩЕ НЕ СТЕ ЕВОЛЮИРАЛИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА УПРАВЛЯВАТЕ АВТОМОБИЛ!

С леки наранявания там е откаран и шофьорът... - Като няма полиция, поне нямаше ли кой да го пребие тоя смотаняк пишман-шофьора на спирката за да го откарат в Пирогов с по-тежки наранявания?

Сега тоя го вържете на спиркатаза 24 часа, за да изпита ужаса от такива простаци като него дето правят рали вътре. Спрете се тъпаци, софийските улици не са място за рали. За съжаление всеки ден се натъквам на такива тъпаци. Спечелил селския тарикат малко парици, дал ги за колица и елате ме вижте. Тъпаци сме си и такива ще си останем. На светлинни години от развитите страни. Прост народ слаба държава.

Всяко нарушаване на закона за движение по пътищата трябва да се наказва като умишлено престъпление.

Трябват драконовски мерки за някои хора , за да може да се освестят къде се намират. Колко пъти бе хора , се говори за тоя подлез. Толкова ли е трудно да визприемат някои и на какъв език им се говори та не разбират? Ето идея как да се справим с положението. Превишаване на скороста с 10 км/ч - 6 месеца без книжка , спиране след знак спирането абсолютно забранено - пак 6 месеца без книжка.

А защо тези бетонни колчета са без арматура ? Та каква е ползата от тях тогава, щом един фиат без проблеми помита 3 от тях.. Пази боже, остана ли въобще безопасно място в този град - сгради се срутваха, мазилки и керемиди падат, катастрофи постоянно, побоища, убийства и грабежи..