Пиян се заби с БМВ с крадени номера в спирка и избяга

29-годишен шофьор бе задържан, след като се блъснал с "БМВ" в спирка в центъра на село Шума и избягал. Оказало се, че той е пил, а колата е с крадени номера.

Обратно в новината

Коментари - Пиян се заби с БМВ с крадени номера в спирка и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяндури се всичките бе глупаци

Евалата на бемвиста само така

БМВ е новият Москвич

щом е от Шума не го закачайте, че да не излезе рода на бай Генчовия син!

И к'во толкова, едно БМВ, красота!

Колегата с камиона ще го отнесе солидарно.

Kрадена кола, пиян, сега оставаше и да няма книжка, и да се е опитал да мине нелегално границата, и вицът е 100% в сила. A за това, че на тоя герой ще му дадат награда за добро шофиране, така както е във вица, е без съмнение.

Много би ми било интересно сега да разпитат двама трима депутатина, как точно помага голямата глоба и т.н. снемане от регистрация на автомобила да няма такива по пътищата.

В моето село вече има двама пешеходци и две зазимени коли. Пътните полицаи ги знаят и ако ги видят някъде няма да ги пропуснат.

Няма да докажете, че е пил - хванали сте го след това, винаги може да се измъкне, че се е натряскал от уплаха. Можете да го обвините него и роднината му само за кражба, а дори и тогава може да се измъкне с "ми аз не знаех" и т.н. Имате някакъв шанс само ако е рецидивист и вече е осъждан за подобни престъпления.

Личи ти, че не си чел ЗДвП. Сигурно и средно образование нямаш.

Не знам дали го е чел, но съдейки по присъдите които се издават в България, май други трябва да почетат и то по-експедитивно ако може....

По случая туй по случая нуй ПОНЕ ЕДИН ДА ЧУКА КАМЪНИ,ЩОТО НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ,КАТО НИЩО НЕ ИМ ПРАВЯТ.

не го вярвам. Да си оставиш най-ценното на пътя и да избягаш.

Видиш ли БМВ на пътя-бягай!

А Голф от Перник???

Имам познат, който е голям фен на БМВ. Съвсем нормален човек и шофьор. В момента, в който можа да си го позволи, си купи чисто нова 3-ка. Първите месеци казваше нещо от типа: "Направих си кефа да си купя колата, която искам, а сега малко ме е срам в нея заради камарат идиоти, които и създадоха отвратителен имидж." Не го цитирам точно, но беше нещо в този дух.

Мой пък приятел, и той фен на БМВ, кара си безпроблемно колата 5 години, навъртя и 150хкм. Зиме, лете - безпроблемно. И я пусна за продажба. Преди 2 седмици ми вика: "продадох БМВ-то, ама май сгреших, щото го купи един келеш, дето няма да живее много". И позна. Само седмица по-късно ония се метнал в някво дере.

Не е сгрешил, помогнал е да се коригира една грешка на човешкия род.

Избягал за да се върне с роднината?

БМВ произвеждат коли за идиоти! В БГ се управляват само от такива!

Тоя да не е роднина на Цецо с 6-те апартамента.

БМВ- Българско Мутренско Возило.

Селяндур или Селъри се чудя е по-правилно в този случай...или просто Лимон

Винаги съм казвал, че БМВ е диагноза. БМВ, селяндур и пиян е смъртоносна диагноза.

Не съм съгласен с констатацията колега. Безотговорни хора карат всякакви марки возила. Майката му е контрол и строги наказания!!!

Така е. Просто БМВ привлича значително количество от идиотите, защото за нищо пари си купуваш сравнително мощно возило. Видиш ли БМВ на пътя е изключително вероятно отзад да седи 110% селянин(нямам предвид човек, който живее на село) или някой нашмъркал се на куче. Във всички случаи е опасно да си около него.

Мила родна картинка

Ето такива селяндури после идват в големите градове и трябва да ги търпим, прости, неграмотни и нахални, проклети да са!!!!!!!!!!

а па вия гражданите да не се по-убави, бе

Такива граждани като теб са за изгонване на село, да не пречат на хората да живеят!

Те дори не могат да говорят. Само мякат и плякат.

Селяндурите живеят основно в градовете. Селяните си живеят на село. Повечето от тях разбират едновременно от земеделие, животновъдство, овощарство, прогнозират времето и куп други неща, за които селяндурите от града понятие си нямат...