”Шевролет Корвет” падна в дере, шофьорът загина

41-годишен шофьор загина, а 30-годишният му спътник е тежко ранен при катастрофа на пътя София-Самоков в района на ВЕЦ "Пасарел", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ”Шевролет Корвет” падна в дере, шофьорът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този път не може да се шофира с повече от 70 км/ч в правите участъци и с 55-60 в завоите, и това замо при сухо и топло време. При дъжд и кал, можеш да се завъртиш в завой и с 50. Но нали си плащаме винетките, нищо че няма маркировка, всички завои са с обратни виражи, дупките се ремонтират 2 години след като се появят, за да мойе междувременно да станат 3-4 катастрофи заради тях!?!

Много тъжна случка, мир на праха на момчето :( Извинявай много Mumko, но скороста там не е 90, а 50 !!! Там постоянно тече вода може това да е причината, но си е карал и по-бързичко от допустимото!!!

Mitko

Ей от такива нещастници като теб вече ми се гади. Дай майл да ти покажа от какво беше направена мантинелата и кой всъщност е убил човека. Там скоростта е с ограничение 90 а той е карал с между 70 и 80 км. Стига сте писали ей така без да знаете какво се е случило и как!

Кой му е виновен, че е правил на гъзар?