2-ма загинали и 4-ма ранени при катастрофа край Луковит

Двама души са загинали, а четирима са ранени при тежка катастрофа, станала тази сутрин на главен път София-Русе край Луковит, съобщиха от ловешката полиция.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма загинали и 4-ма ранени при катастрофа край Луковит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на праха на децата. Дано да не се повтарят такива нелепи катастрофи. Моите съболезнования към опечалените. Надявам се тези от БМВ-то, които наистина са цигани да си понесат заслуженото. А, бе къде са онези от хелзинския комитет сега?

не понесоха наказание - пуснаха ги средата на Юли от ареста и до там...

Тия с "луксозното" бмв са били пияни цигани - знам го от опечалените, така че коментарите са ви безмислени. Мир на праха на 2-те момчета. Дано поне този път убийците си понесат наказанието, но в нашата чудесна страна - едва ли....

Странно!!!! Дали на някой, от коментиращите му пука????? Ако "да"- нека да ми сложи плюсче, ако "не"- да замълчи завинаги:-)

Карал съм различни марки коли , най несигурната е бмв , а най стабилната ауди куатро .

Най-стабилната машина е задкормилното устройство,другото е желязо.

Мойте гуми Пирели ми изкараха 12г. Повтарям - карам с тях 12г. И още можеше, ама ме достарша по магистралата да не дадат фира в движение. Ама иначе имаше още хляб в тях!

абе, лудите си се трепат навсякъде, и в ню йорк и в горно нанадолнище:)))) ти пред компа няма как да се утрепеш...

...ЗАГИНАЛИТЕ от "Реното" са ..."ЛУДИТЕ" !?!?!?!? Или ти от МАЙНАТА СИ,ДЕТО СИ ИЗСРАЛ ТАЗИ ГЛУПОСТ ....

репликата ми е пределно ясна:) форумът не е за марковите коли....естествено, че винаги има невинни жертви..

Джипситата (ака циганите) не карат без книжки, и никой не им ги дава под масата! Капиши?!... ПП. Спират в Америката в един щат за рутинна проверка скъп автомобил, водачът с изряден вид и поведение. Карат го да отвори багажника и вътре се намират две каси уиски. Водачът духа , за проверка на алкохол и обяснява, че отива на сватба и уискито е за там. Всичко е ОК той си тръгва без проблеми. След известно време получава рюбезно писмо о тзастрахователя си, че му вдигат застр. премия, защото бил возил товар/стока, която била потенциален фактор за предизвикване на ПТП и съответните последствия! Я гл. секретар на МВР-то да изкоментира тази случка.

тези от БМВ-то,което според СТАТИЯ ВЪВ В.24 часа,онлайн, е БМВ 750 -това е модел от 2013г ,с цена 90 000 щд... БЕЗ ШОФЬОРСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ СЕДНАЛИ И ШОФИРАТ ЛУКСОЗНА КОЛА ....

Каква е тая мерна единица щд? Колко кинта е тва?

Защо не се поинтересуваш малко преди да пишеш тук. BMW 750 има и и 1995 г. за по 5-6000 лв. Друг е въпроса колко е рентабилно да се купува такава кола.

Джигитии, е за тва трябват магистрали, щото младите се изпотепаха по тея междуселски пътища. Схващате ли, дъртите комунисти...

Ами нали сте джигити,трябва да карате добре и по черни пътища:) Оставете магистралите за разумни и зрели хора.

Пич, като караш 1ч в колона зад ТИР без никакъв шанс да изпревариш, много се покачва готовността за рисково изпреварване. И това засяга всички възрастови групи.

Ти вземи схвани че тука не е Африка и трябва да се кара според правилата

Правилата забраняват и кражбите, тогава що си заключваш вратата? Схващаш ли аналогията изобщо?

:))))Това за дъртите комунисти сега го мернах. Ти къде живееш бе пич,какви комунисти те гонят,ба си,тия пичлемета няма ли да проумеят истината.

асфалт не се яде баби, искаме пенцийките с по 2 лв. на месец да ни се вдигат

Луис Ман Гаал !!!

От коя раса са двамата от BMW-то? Да си купиш кола, а да нямаш книжка ... това навява някои мисли. Едва ли проблемът е в парите, щом като имат за кола и за бензин, значи сигурно образованието им не е ... подходящо.

пишат в друга статия ,а това при търсене в гугъл ,излиза ЛУКСОЗНА ЛИМУЗИНА - БМВ 750 . КАК Е ВЪЗМОЖНО 2-ма БЕЗ КНИЖКИ да се сдобият с такава луксозна кола ,която според интернет е модел от 2013г и струва 90 000 щд -130 000 лв ???!!!!

А каква е гаранцията, че именно жената е карала? Не знаете ли за случаи при които единия приема вината в подобни случаи без да е той виновен. В сависимост от ситуацията и особено, когато няма свидетели. А ако се замислите има и други причини за такава трампа.

се поема отговорност когато човек е сигурен,че не го застрашава тежко наказание.Я да беше сигурен престоят в затвора, пък да видим дали щеше да се държи така.

Неразумни катаджии. Когато имаш кинти за баварец, за кво ти е книжка. Некво скапано рено 19 - пълна кошница. Като съм с бавареца пускам аврийките и яко газ. тва е кола за гъзари, а не за мухльовци, дето ше си губят времето с курсове.

Имаше един ЗИЛ -131,армейска машина с предна навесна система за лебедка,ей там се нацели и ще пуснеш аварийките за последно:)))))

Ти си ИДИОТ

Много опасни каки с BMW-та и с по- една мозъчна клетка с дефект. та за това като си копувам кола все гледам да е тежка и по-висока но не и бърза сега карам nissan qashqai щото немам пари за hummer и ме е страх кога ли ще ме връхлети някой без книжка или с книжка но напълно неграмотен как я е взел след като неможе да си прочете листовките?

Ти може да с qashqai, обаче поне 90% от джиповете се карат от нагли "бизнесТмени" или руси каки с огромни ... амбиции. Имай си едно наум - не си особено защитен.

Пише се "купувам", а не "копувам". Ако го знаеше и това, навярно щеше да се возиш на МЛ, а не на Кашкай. Аре безаварийно!

И какво пак невинните са мъртви,а виновните живи.

най големите олигофрени по пътищата са тия със скъпите джипове

мисленето не ти се отдава, камо ли статистика! въздържай се от обопщения! караме джипове за да сме малко по защитени на пътя от камикдзета без книжки или с книжки от 3 месеца и мислещи си, че като карат неразумно са голееееми смелчаци!

Я ми кажете как се пише "обоПщавам" или "обоБщавам", защото тука муцката ми казва, че се пише с П - нямало нищо общо с боб, а пък племенницата ми казва, че е с Б! Но тя все пак е само 3-ти клас, как да и вярвам?!

Карате като изуглавени.Подържам си 90-100 и като ви видя как растете в огледалото ми стискам здраво волана,ще ме отнесете от пътя.С колко карате,или в правилника има допустима скорост за нормални коли и за такива като вашите.

няма значение колко струва колата ами това е средство за придвижване дали се къпеш в лукс и имаш мини бар в колата или се потиш като свиня щото нема климатик си е друго е това не ти дава право да нарушаваш правилника за движение. макар че на много места има текива знаци кадето май само ченгетата си ги слагат че да рекетират хората .

"В БМВ-то са пътували мъж и жена, като и двамата са неправоспособни водачи. 24-годишната жена е заявила, че тя е управлявала автомобила." Дори да не е виновна, добре ще и се отразят на тази кака с БМВ-то едно известно време зад решетките - колко трябва да си малоумен, за да тръгнеш да караш без книжка! Друг е въпросът, че правилата за движение по пътищата в България са табу - ако вдигнат глобите, и държавата наистина започне да си ги събира, а тези, хванати без книжка, ги пращат за известно време на топло, избиващите комплекси с несъобразено високи скорости ще се усмирят полека-лека.

Мислиш ли, че така ще стане? В България за подобни инциденти се дава условна присъда ... за съжаление.

Шофьорът, причинил катастрофата е 24-годишна жена. Официално може да бъде наречена вече двойна убийца.

Преди време един циганин ми се похвали, че има за 10 000лв. актове за шофиране без книжка, но няма какво да му вземат понеже няма нищо на негово име и питам се аз не са ли по-виновни корумпираните полицаи, които му пишат акт и го пускат да си върви с колата без да го арестуват. И между другото покрай Луковит има абсурдни знаци и опасни полицай дебнещи зад тях за пари и е крайно време някой да се заеме с катаджиите бандити.

кола за железо - цена 400лв. Ако същата BMW се движи поне малко - 1000лв. Ако същата дигне 100км, без да се разпадне - вече е "хвърчавица" - 1500лв. И тези се движат срещу вас, позагледайте се ...

колата му за 500лв,а GSM - за 1000лв. и ставаш играч ....

по-добре без книжка, нема кво да ти вземат

ГОЛЕМИ ИГРАЧИ В ГРОБИЩАТА

ако колата е за 100 000лв. каква е разликата?

много отдавна хората с най-скъпите коли карат най-внимателно и са най-учтиви на пътя и винаги спират на пешеходна пътека, а най-опасни са тези с трошките, защото не ги бърка, че ще си ожулят още веднъж колата. Тези с трошките обикновено карат с гуми галоши, с нередовни спирачки, разбити кормилни накрайници и какво ли не /преди 10 дни за пореден път видях такава ТРОШКА с откъснато предно дясно колело в час пик в центъра/.

колата която карам в момента е за 1000лв.,професионален водач съм,винаги съм бил със златен талон,имам не по малко от милион километри,какво значение има цената на колата в цялата работа?

Цената на колата има значение за комплексарите. А и повечето "баровци" са толкова зле, че дори ги е яд, че плащат повече данъци отколкото собствениците на стари коли. Общо взето - дават си последните пари за нова кола и после я карат с 4 различни гуми, втора употреба. Защото нямат пари за нови...

...теб с 40 год. стаж и над 1 500 000...колата ми е руска за около 1 000,на скоро едни такива 20-на годишни келешчета с лъскав "баварец" ми "направиха изречение" на един светофар във Варна,че съм им се "пречкал" с думите..."Чичка,ходи си си на село да пасеш патките..."отговорих му,че когато аз съм карал из Варна...баба му си е играела с "патки", а майка му сигурно още е "смукала" биберона... ....добре,че светна "зелено" за да им покажа как се "изнася" "старото"...

всички коли в БГ под 5000лв. са само за боклука - збирщайн, само колко да се търкаля. Не значи, че трябва веднага да се претопят всички - просто трябва да се движат с не повече от 40км - това е ....

Стига с този кич и снобизъм! Какво значение има колко струва колата,ако тя се управлява от олигофрени? А и в новината никъде не пише каква е цената на колите. Защо си внушавате разни неща? Имаме челен удар,а не разпаднала се от старост кола на пътя. Прочетете още веднъж новината .

А по соц. време, когато всички караха стари руски таралясници, да не мислиш, че имаше толкова много катастрофи. Вярно, количеството автомобили беше в пъти по-малко, но играеше и много важен фактор - скоростта. С руския таралясник трудно да вдигнеш кой знае каква скорост.

Ладите правеха по 140 км/ч - изтряскай се накъде с тази скорост с лада и ще видиш резултата. Имаше по-малко катастрофи, защото се караше много по-малко. И не на последно място - имаше СТРАХ от "милиционира". А сега - няма страх, няма разум! Има само гъзария и простотия.

Добре бе какво е значението на цената на колата на кретен който кара без книжка и те удря челно?

И 200 хиляди да ти струва колата когато си прост и нямаш мозък ПАК ЩЕ СЕ БЛЪСНЕШ!!!!

Подобни новини въобще не трябва да изненадват, след като в обществото целасочено се внушава на младежите (вече се е превърнало в манталитет), че а ко нямаш амтомобил и не можеш да караш с висока скорост си втора категория човек. Много бул. в София са се превърнали в писти за високи скорости при макс. и умишлено каране с мръсна газ и "перфорирани" ауспуси. Едно такова място е отсечката К.Величков мостът на З.Фабрика кръстовището на Орион. родеото е денонощно, но никой не обръща внимание.

Спрете се, бе, тъпаци, намалете малко, деца имате,у хора возите, ако не мислите за собствените си тъпи глави!! Може и да е гадно, но се сетих за един стар кайбойски филм - някакъв гринго влиза бавно в градчето и първи го посреща едно човече с черен фрак и цилиндър и щом тоя си вързва коня на гредата пред бара, онзи идва и подсвирквайки си, започва да го измерва нагоре-надолу и настрани още приживе.... Така и така няма как да не се стрелят в бара....Та такива ми ти работи! А сега на връщане гледайте да направите най-малко десетина яки верижни катастрофи с по 7 - 15 коли на хлъзгавия мокър път..... Ако ви бях работодател, ни един от вас нямаше да е назначен и досега да сте измрели пак, ама от глад с такова мислене!

Драги ми "Айде пак...", човек трябва да е в пълна безизходица за да работи за някой които с лека ръка нарича хората "тъпаци", "тъпи глави" и пр. Днес е криза, но това няма да е вечно, и твоите служители (ако имаш такива, в което се съмнявам), при първа възможност ще напуснат и ще кажат същото за теб.

Кибика, абе донякъде имаш право...но си се изказал off the road, както биха казали североамериканските индианци...

Бог да ги прости поредните младежи, убити на пътя!Крайно време е държавата да се вземе в ръце ,особено за очевадниуте нарушения. Например,като има и образователен ценз за получаване на книжка,защо толкова много цигани ,дори и неграмотни,карат коли? Някой проверявал ли ги е тези/ Да не говорим,че често техните коли са с повече от допустимото брой возещи се лица...! И недейте да обвинявате марки и др. Няма значение каква марка е била колата им ,или на колко години е била тя -това са снобски комплекси.Но да се потърси най-накрая отговорност и от органите -неправоспособен шофьор е стигнал от Пазарджик,та до Ловешко ,без никъде да го проверят? Или ако някъде са го проверили,какво точно е станало,та си е продължил пътя необезпокояван? Това у нас е ежедневие-:(

Докато не се въведат високи данъци и застраховки за стари автомобили, селските келеши ще избиват хора по пътищата с таралясници за по 1500 лв. 1500-2000 това трябва да са разходите за документите. Комплексирания селяк не трябва да се качва в кола над 90 коня. По възможност трябва да е малка, че да не събира много хора, потенциални жертви. Но основно застрахователите трябва да вдигнат цените за мощните употребявани коли. Колкото по евтина колата, толкова по-скъп данъка и застраховката. Това е логичното правило.

Какво пушиш ,бе човек?

И в отговор - война на бедните срещу богатите на пътя! Щото бедните пари за бензин може и да нямат, но за торба пирони ще намерят!

К'ви данъци и застраховки, пич, не четеш ли, че и двамата в БМВ-то са били неправоспособни? Т.е. законово погледнато не би трябвало да карат. И какво предлагаш? Да наложим още законови ограничения, сякаш ще спрат такива като гореописаните? Пълно малоумие е това, което предлагаш. Първо трябва да започне да се прилага безкомпромисно сегашния ЗДвП, а не да се мисли за по-тежки санкции, които обаче масово не се прилагат.

Бай Киро, това няма да реши проблема. Ти явно не си пътувал по страната, за да видиш колко коли се карат без регистрационни номера, за да не плащат данъци, застаховки и т.н. С твоето предложение ще увеличиш бройката на тези "тарикати". Друг е въпроса какво правят полицайте и защо се правят, че не забелязват такива коли по селата.

"и двамата в БМВ-то са неправоспособни"!!! Ха познайте дали са роми или са си истински цигани!? Все пак е до Луковит!!!

и все пак БМВ .... най вероятно са ман гали ...

Платени от застрахователя!

Не знаеш ли що е личен регрес?

Уважаеми от дир.бг защо не поместихте коментара на "аз" къде видяхте че се повтаря ? Това е цензура .С това показвате само Всшия платен слугинаж.Жалко за Вас ,че сте пологи на статуквото.

бях там, бмв е виновно защото ни изпревари на завоя..... ужасно беше.... а дори шофьора на бмв то избяга от произшествието

И достатъчно изпечени гуми

И двамата неправоспособни водачи в бмв.....В Аризона USA,наказанието е от 10 до 30 год.ако си над 21год.Коментарите са излишни....

Боже пак 20 годишни,пак млади хора!И аз имам две момчета,и двамата карат стари брички,и винаги повече ме е страх,че други ще ги блъснат!Дано господ да ги пази тях и всички луди млади.

Ако келешите ти се утрепят един ден, ти ще си виновна задето не си им купила нови автомобили със системи за сигурност, а си ги оставила клетите дечица да си рискуват младия живот в стари употребявани курници!!! Вие не сте родител, госпожо!

Ей,чичка, я купи на твоя келеш едно BMW с всички системи за сигурност и го пусни на пътя! И като се претрепе някъде,поне да знаеш че е от задкормилното устройство, а не от колата.....То сигурно и сега си го знаеш, ако е наследствена тъпотата!

...ем клети дечица хем келеши, е кое е верно

Що не вземеш да се гръмнеш, недоряслък!

Един с твоите разсъждения, баровец някакъв, купи на сина си баварец, с всякакви системи за сигурност. Синът му на 19 години се изтряска в едно дърво и освен себе си погуби и 3 други момчета. Всичките на 19-21 години - катастрофата край Славяново преди малко повече от 3 г.! Всеки се разпростира според чергата си. И действа според разума си!

Има паразит - има проблем, ...

Преди 1989 год. ако при катастрофа има жертва, поне един виновен отиваше минимум за една година в затвора - точка.Ако се установеше небрежно отношение, злоумишлени действия или наличие на алкохол - жална му майка на виновния.

да,ама няямаше банани по магазините. :)

И Кока Кола - та беше кът - намираше се преди всичко в ресторантите на Балкантурист ...

както казват джигитите - на всеки може да се случи...

БМВ е новия гоУф. Моите съболезнования за близките на загиналите!!! И ако продължават със тези присъди за убийствата на пътя май ще е най-добре да влезе във сила решението намерено от съдия Линч!

Двамата да бъдат порицани пред строя. А този, който изтри предния ми коментар - да е жив и здрав!!!

Жалко за загиналите. Но причината, е че водачът е бил неправоспособен. Тоест си няма идея как се влиза в завой или как се изпреварва, камо ли да съобрази, че кара мощна кола със задно предане. Нали не си мислите, че ако въпросния олигофрен караше някоя френска печка е нямало да направи зулум?

Тъжното е, че виновните са оцелели. А при жертви в ПТП, причинено от неправоспособен водач, същият следва да се съди като за умишлено убийство.

Поредния неграмотен циганин с БМВ. Без книжка, без документи... Жалко за младите жертви от Реното. Но сега нали ни насаждат една толерастия, то ще скокне БХК, то Сорос ще даде парици, да сме добри към малцинствата, да не осъждаме циганите, че им накърняваме личните права. Направо ми се повръща вече от това, в което сме се превърнали под ръководството на Биг Брадър и ЕС.

Една година условно с три години изпитателен срок, а убитите - лека им пръст !

Тряяше да пукнат Пазарджишките селяци,вероятно те са виновни

Защото са с BMW, нали? Кола, която и 15 години след като е излезнала от завода струва колкото панелката ти или къщата на село?

Свинята във нова кочина, става ли хамстер? Но пък по тези геогравски ширини всяка свиня събира последните си стотинки за маркова, трибуквена кочина нищо, че няма стотинки за последващата поддръжка и обслужване. Важното е да караме 15 годишен кошник от трибуквената марка, та да впечатлява себеподобните си.

айде почна се,подивяла паплач....

Неправоспособен,неграмотен паразит с BMW - какво правят нормалните хора с паразитите?

Крайно време е полицаите да спрат да спират автомобили по вида на автомобила (ако е новичък, ако е с чужд номер и т.н.) ми да почнат масови проверки по марки автомобили. Според статистиката на КАТ над 78 % от катастрофите със загинали или инвалидизирани хора са направени от автомобили с марка БМВ, Ауди, Голф, Мерцедес - КОЛКО ОЩЕ ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ПРЕДИ КАТ ДА ПОЧНЕ ДА ПРОВЕРЯВА МАСОВО ТЕЗИ, СТАТИСТИЧЕКИ КОИТО ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМ ШАНС ДА УБИВАТ?!?!?!?

...с колове,брадви и ножове,вече започнаха и с ...БМВ-та!!! Но ние сме си виновни за това,че допускаме тези неграмотни,първосигнални твари да вилнеят по дворовете,селата,градове и пътища и да продължават да се размножават и живеят на гърба на ..Българския Народ ....

Традиция. Млад, неопитен, старо БМВ. Такива в затвора доживот.

Пак да повторя - най-големите кретени по пътя карат BMW, Audi, Mercedes, в този порядък!!! BMW - това не е автомобил - това е диагноза!!!!!

Комплексарщината е диагноза, BMW е начин на живот

Е точно този начин на живот, за който говориш убива всеки ден по пътищата. Защото човек, който може да избере точно този начин на живот избира почти винаги и тази марка кола

BMW си е BMW, а диагнозата трябва да се поставя на ЗКУ-то. ПРЕДИ ДА ЯХНЕ КОНЯ.