Мъж загина на ”Тракия”, след като стреля по полицаи

Тежка катастрофа, при която загина млад мъж, затвори за 6 ч. участъка от "Тракия" от пътен възел "Ямбол" до Нова Загора. Преди инцидента той стрелял по полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина на ”Тракия”, след като стреля по полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабаитлъкът обикновено свършва зле за бабаита.

Извадила е късмет жената....

Полюцайте щото свършили горивото пуцали като на сватба... но понеже не ги чули... звъннали на 112...

такива гадове, трябва да се стрелят не за респект, а на месо..

От какво е починал?-

вече и на коментиращите се чудя на акъла - "полицияте го подпрели да се блъсне и айдее че и специална кола пуснали без отличителни знаци тлъстите полицаи убийци" еми ако го бяха оставили да си стреля и да си хойка из страната необезпокояван пак щяхте да псувате полицаите ае и вас немога да ви разбера вече ...не е наред работата с тоя ама както и да кофти за човека бог да го прощава вече ама бая изчаткал да стреля по ченгетата и да бяга

Такъв сценарий само полицай може да скалъпи!

ОПРАВЕТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ ПОД "Гришо се нареди сред най-добрите 8 в Мелбърн"... Спите бе, не може да се коментира!

Много им е вътрешно на дирниците от Българските успехи във всички сфери. Правило е да не пускат или да трият коментари под добри новини .... Браво , Гришо !!!!!!! Всички Българи ти стискаме палци !

Защо са сложили стара снимка? Вижда се че има трева и зелени листа по дърветата, нехарактерно за сезона в момента. По-добре като нямат снимка за дадената новина да не слагат нищо отколкото каквото им попадне и е по темата.

такава бърза смърт за всеки престъпник

Едно знам със сигурност_родната полиция рядко стреля за респект!Много е нагло и смешно това твърдение

Не обобщавай. Прав си само за едно - в този случай би било нелепо да гоня въоръжен бандит и да стрелят весело като сватбари във въздуха, настигайки потенциален убиец. Ако са го целнали и постепено е загубил кръв, конкретно в тоя случай е една добра развръзка за жена му. Дошъл да хлопа с пистолет,....въпрос на време е било да я сбара....://

" С цел- респект".... Ебаси смешниците... Ами човекът от де да знае, че тия копелета тлъсти стрелят по него с цел респект? По- голяма простотия не бях чувал... Уведомително писмо пратили ли са му, че стрелят по него с цел респект? Негодните прасета се опитват да оправдаят некадърността си и некомпетентните си действия , също и това, че те са станали фактор за гибелта на човека. Нещастни мижитурки... палчяовците не знаят кака да реагират в такава ситуация и че стрелбата не води до нищо добро, сега човекът можеше да е жив, ако педалите не бяха стреляли по него. И...Изобщо не ми се вярва загиналият да е стрелял срещу търтеите, просто искат да си отрият ръцете.... Седнали да преследват човек заради битов скандал и да стрелят за " респект"...Дейва и малоумниците дейва...Големи тъпанари и безхаберници....

Добре, че си ти специалиста по обезвреждане, че да ни обясниш как трябва да се действа срещу въоръжен наркоман! Тъпанар!

Ми що бяга тогава.Да дойда аз да ти потропам на вратата довечера а ти няма да ги занимаваш полицай четата, става ли?Или друга песен ще запееш тогава?

Чак пък човек... айде, ходил с оръжие да тормози бившата си, сега пък човек станал за жалене... Сега поне няма да си тормози бившото семейство, а и семействата на тези дето можеше да простреля (полицаите имам предвид).

Егати Полицията , оставя агресивен с оръжие да вилнее по страната и само случайността не взима и други жертви ! Как може свободно да оставят превъртял с оръжие сред хората и чак след 2 часа да се разбира ?

Полюцията знае как да те подпре , точно колкото до се завъртиш и да се размажеш в мантинелата. После вдигат рамене и викат - не сме го гонили!! Е те така.Иначе на Кю седмак не смеят да се дървят!

Да мре , иначе в затворя няма да влезе

Баси, това или е опашата лъжа, или половината ченгета трябва да бъдат уволнени и съдени - за неизпълнение на служебни задължения, бездействие с власт и още куп други неща... Помислете само - тоя тропа на врата на бившата в 05.20 сутринта (вероятно е бил пиян или дрогиран, или превъртял психически). Пристигат ченгета - тоя стреля по тях и хуква да бяга. Те го оставят да си кара по магистралата! Обадили се били в другите региони! В коя страна, ченгета ще оставят някой опасен, стрелял по тях, или пиянІдрогиран, или откровено превъртял психар с оръжие просто така?!

Шило

А бе преследвали са го. Ама сега по-малко ще пишат. Иначе не се знае дали няма да ги изкарат виновни.

Поредната ченгеджийска лъжа! Преследвали са го !И са го чукнали точно колкото да се забие в мантинелата! Куките ги владеят тези хватки!

Вероятен сценарии.Униформените го оставят да се качи на магистрала, но пускат след него оперативен автомобил, без отличителни знаци. Оперативните много добре знаят как и кога да те подпрат отзад та да изхвърчиш в мантинелата.

Тоест жената вика полиция, които не успяват да озаптят дебила. Той избягва от тях, като гърми с пистолет. Не успяват да го гръмнат. Не успяват да го настигнат, а благодарение на Господ не се е ударил в някой невинен човек по магистралата. За какво са ни полицаи в такъв случай? Аз вече пета година чакам да ми се обадят след "усилена работа", за да разбера кой разби тогавашната ми кола.

Ще почакаш. Аз чакам 15-та година след усилена работа да открият кой ми обра апартамента

ако има снимки или филми убития да се прегледат внимателно..ОТ оня ден са засечени нови обемно обсебващи убиици ползващи произведени в края на 2016 холограмни оръжия млечно бели atakuvat жертви за около 29 секунди след маркиране

Ама с това уточнение трябваше да почнете - идиотът е стрелял по полицията и се е утрепал докато е бягал от тях. Демек, нищо лошо не е станало. Просто един идиот по-малко.

По-добре така отколкото да влезе в пандела и да го храним 10 години

Слава Богу, този път не е убита жената, не е убит и полицай, не е пострадал и никой на магистралата! Този път Съдбата е справедлива и е направила точно каквото трябва.

Браат, куките го утрепаха , аз само им гледах сеира...

Толкова засукано звучи, че чак започваш да се съмняваш.

"Малко по-късно от полицията в Ямбол съобщиха още, че загиналият шофьор е стрелял по полицаи преди да катастрофира" Е това ако не се нарича бърза карма,жалко че не се случва това по често.

Радееев , Радееев гони сбирщината от нар. събрание още днес , той Б. Бонев ти го каза , само половин час докато ти предадат молбите за напускане, и започвай с ПРОВЕТРЯВАНЕТО на държавата от вонята ...........

ако разчисти вонята и Бонев няма да го има вече ..най-големия боклук!

"... на 257-ия километър от аутобана..." Въх, не знаех, че в БГ има аутобан, требе да отида на този 257-ия километър и да го видя с очите си...

Много добре ги самокатастрофират такива. Нека продължават в същия дух. Надали е отишъл при бившата с пищов само да я сплаши. Превърнаха полицаите едва ли не в психоаналитици, които имат право да използват оръжие само след като тях е стреляно, като след като стрелят по тях първо трябва да произведат предупредителен изстрел. А на този, дръзнал да стреля срещу полицаи е трябвало още от начало оловото в главата и да се свършва. Омръзна ми да чета за починали или ранени полицаи при изпълнение на служебния дълг да "пазят" такива като тоя. Съболезнования на близките няма да изразявам. Отървали са се и те!

С един идиот по-малко! Жената е имала дни да живее, полицаите също, онзи идиот могъл да ги убие... поне всичко живо се е отървало от него.

...на тоя ЯВНО са му изгорели бушоните! Е, в крайна въпросът е решен - отървал се и той, отървали са се и близките му...

някак си не вярвам на случайностите! Но ако пък са го гръмнали, да рахатяса жената поне...!

Жалки сме... полицията няма бензин за навлизане в магистралата...

Един боклук по малко. Добре е решил проблемите си и на околните около него. Само неразбирам защо требе да ме боли фара за него, че стои най отгоре на "новинарски" сайт?

Млад мъж, на 36г- добрреее..

Е стига де ! След някоя и друга година и аз ще съм на толкова ! Пък все още се чувствам млад !

Палячо, ти да не живееш в средновековието и средната продължителност на живот да е 40 години???

Нормално е за 12 годишен пикльо... 36 годишен мъж да изглежда възрастен. Все пак - до скоро е сукал от майка си... а може и все още да го прави.

Пак полицаите са виновни.Ако бяха стреляли по него щяха да го ранят и сега щеше да е в Пирогов жив.А полицаите пет години в затвора за нанасяне на средна телесна повреда.

а защо полицията не навлиза на автомагистралата, такива копелдаци трябва да се гонят до дупка!?

Според мен в новината се тиражират няколко лъжи: 1. Полицаите, ако не са идиоти, са стреляли в човека и са го ранили. След това са излъгали, че са стреляли във въздуха. 2. Уплашили са се, и са се объркали какво да правят, затова не са го последвали на магистралата. 3. Човекът е загубил съзнание, или умрял направо, в колата, след което се е блъснал в мантинелата. Иначе не е възможно да бъде намерена някаква връзка между описаните събития.

Алоо ,много филми гледаш,ВЕ?! Ако полицаите да гърмели по него,ще има следи от куршум по колата и попаднал такъв в мъжът.За такова нещо няма как да се лъже при случай, че ще се установи от следователите

Въшкарнико, до сега не ти знаех името. Прилича ти.

аутобан е магистрала. магистрала е път с поне 4 ленти за движение във всяка посока:)...въшкарник:)...в скапаната ви гербаджийска българийка ви останаха само цървулите и гръмките слова:)

Стига писа лъжи - магистрала е път с поне две ленти за движение в една посока. Ясно че мразиш България, но не е хубаво, че си принуден да лъжеш, за да напишеш нещо.

Да, долното поведение на българските жени взима поредна жертва. Уруспията си намерила нов наивник и за да направи на пук на бившия му спира достъпа до децата. Само човек без деца не знае какво страдание е това. Българките са първосигнални животни.

Ето тук един, който ако е женен би застрелял жена си, че и детето си понеже тя го е родила....Нямам думи, пълно е с ревниви ненормалници, които не знам поради какви причини смятат жена си за робиня. Повечето са абсолютни мижитурки в живота.....

Такива като тебе само кастрация ги оправя. И мозъчна също. Комплексар нещастен. Кой знае колко ти е малък та не можеш да го навреш никъде. Мекотело гнусно!

Какво нещо е живота ?????????????? да тръгнеш да гърмиш жената и да вземеш да пукнеш на някоя случайна мантинела !!!!!!!1

Стреля по полицаи, а полицаите го пускат по живо по здраво да си кара по магистралата...........Едни други истински полицаи отвъд океана щяха да го застрелят на място този герой още преди да си помисли да бяга!!!!!! Защото можеше да се блъсне в друга кола и да има невинни жертви!!!!!!!!!

Другите имат реалното право да стрелят. Нашите и да стрелят и да не стрелят, все са виновни, нещо като Зайо - защо бил с шапка, после защо бил без шапка

Естествено, че полицаите, ще отвърнат на стрелбата и ще тръгнат да го гонят. Вие какво искате, да се оставят някакъв психар да ги изпозастреля като зайци ли!? Браво на полицаите за проявената смелост и добре, че тоя идиот е загинал сам, без да успее да утрепе невинни хора. Радвам се за жената, че е успяла да се отърве от него завинаги!

Да, долното поведение на българските жени взима поредна жертва. Уруспията си намерила нов наивник и за да направи на пук на бившия му спира достъпа до децата. Само човек без деца не знае какво страдание е това. Българките са първосигвални животни.

Хондата добре ли е, че скоро ще купувам, а тази ми се струва, че евтинко може да я взема ....

Що му цъкате минуси на човека? Да не мислите, че с някои от колите "нов внос" не са се случвали подобни работи?

някой от "респектиращите" изстрели не го е уцелил и да е издържал до там?

Веднага започва преследване, при което с цел респект, полицаите произвеждат няколко изстрела във въздуха. Какво е респект? Значение на думата респект. Речник на думите в българския език. Уважение, почит, почитание, страхопочитание. Чл. 87. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие само когато това е абсолютно необходимо: 1. при въоръжено нападение или заплаха с оръжие; 2. при освобождаване на заложници и отвлечени лица; 3. след предупреждение при задържане на лице, извършващо или извършило престъпление от общ характер, ако то оказва съпротива или се опитва да избяга; 4. след предупреждение за предотвратяване бягство на лице, задържано по съответния ред за извършено престъпление от общ характер; 5. при вземане на мерки за осигуряване на лична безопасност по чл. 75, ал. 2. (2) При използване на оръжие полицейските органи са длъжни да направят всичко възможно да запазят живота на лицето, срещу което е насочено, и да не застрашават живота и здравето на други лица. (5) Полицейските органи преустановяват употребата на оръжие незабавно след постигането на законната ? цел.

Тъп ли си? Стреля ли са във въздуха, за да се стресне и да спре.

Не питай, то е видно, че е тъп!

Se taia

Пич, точно по т3 и т4 на цитираното от теб, съвсем спокойно са си били в правомощията да възпроизведат изтрели във въздуха. Дишай спокойно - точно тук всичко е било по устав.

Защо са стреляли във въздуха, а не в човека? И, разбира се, авторът разчита само на думите на полицаите, къде са стреляли. А в закона си личи почеркът на малоумни хора, не боравили с оръжие. Какво значи "да направят всичко възможно ... " и т.н. Да не би, като в американските филми - измислици, да се целят в краката на беглеца?

Изстрел във въздуха не е безопасен.

Поне жената се е отървала. Мир на праха му.

само се опитвам да разсъждавам - полицията да не стреля ли а да се оставя да я избиват?

Защо сте го подгонили, бе? Той, "младият мъж", беше стрелял само мъничко по вас.

Един от многото български боклуци по-малко.