Жена загина при катастрофа край Варна, моторист - в София

Жена на 63 г. загина при катастрофа край Варна. Моторист загина на "Цариградско шосе" в София. Дете е ранено от неправоспособен шофьор. МВР ще анализира.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина при катастрофа край Варна, моторист - в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бе хора, защо не внимавате!Вярвам,че никой ,който се е качил да кара, не е тръгнал да се самоубива и убива.Само малко повече внимание трябва и по-ниска скорост!

Много са си хубави френските коли, ако някои твърдят друго. Ами си сменете балканските тикви я при някой автомонтьор, я в месарница, я при Чирков. А мотористчето много е бързало да бяга, но е объркало посоката. Луд народ - за това няма зиме, няма лете и жеги, все си е на тая кретенска вълна.

Идеално, един дришльо по-малко - иначе слага за 8 лева бензин в 20 годишния мАтор с пробит нарочно ауспух да вдига непоносим шум, розовите джанти и се започва нощна фиеста ! Всички които се опитват да спят и другия ден са на работа да го духат.. комплексираните олигофрени нямат почивен ден.

Тоя "дришльо" има семейство,което сега страда.Не одобрявам моторите, смятам мотористите за самоубийци, защото карат много бързо, но пак ми е жал за семействата им.

Пазете мотористите! това мото ми се струва , че вече придобива друго значение а именно: пазете идиотите! Случайно днес се прибирах по автомагистрала Тракия, когато профучаха покрай мен изпреварвайки ме с бясна скорост(а аз се движех с максималната допустима) няколко моториста. Неволно си помислих, тия всичките дали ще пристигнат там закъдето са се запътили? Не,че идиотите се качват само на две колела, но тези специално си мислят, че всички им завиждат и затова искат да ги утрепат. Не скъпи мотористи, ще ми се да ви тепам единствено, когато трещите с мотоциклетите си под прозорците ми в полунощ и вие това много добре го знаете и затова нарочно го правите, и защото тровенето на живота на околните ви зарежда с енергия и ви повдига самочувствието нали?

Хора ,моля ви не си избивайте агресията на пътя !Мислете ,че може да убиете човек !Моля ви

Как така да мислят? Това е гадно.

Какво става, когато на пътя има три безмозъчни фактора: 1. Безмозъчен талибан в БМВ 2. Безмозъчни родители 3. Безмозъчно 4-ри годишно Отговор: Трагедия Аз в Германия съм го виждал - четири годишните вързани с каишка и бащата я държи здраво в ръка.

И безмозъчни, които слагат минуси!

"Мотористът е карал в насрещното, а водачът на вана е направил забранен обратен завой." Не карайте в насрещното и не правете забранени обратни завои. НЕ БЪДЕТЕ ИДИОТИ!

За скоростта на мотора нещо? 40-50 или отгоре, по три?

Талибанска история! Аз като говоря на турци за тия работи /правилата за движение, за колан, също като се пие да не се кара и п.р./ и как в България не се спазват законите, а как е при северните народи ме гледат странно и правят муцини все едно за тях говоря...защо ли?! Аз не говоря за тях! Дори знам една девойка, което пие и кара от същото село, от което вие от дира писахте /с.Езерче/....

За това дете ще има ли ескорт до Пирогов като за оня областен управител, или ще чакат.....

"Мотористът е карал в насрещното, а водачът на вана е направил забранен обратен завой." Орки.

Моторите просто могат да бъдат забранени в резервата България, тъй като местната популация така и не видя един моторист да кара повече от 1 минута по правилата. Колите ще трябва да ги изтраем , защото иначе ще спре икономиката, но КАТЕГОРИЧНО МОТОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ.

Абе що не вървиш на ... си? И тия дето ти пишат плюсове да те последват! Видял три мотора през живота си и прави заключения ... че и КАТЕГОРИЧНИ при това!

Най-големият проблем са хората без опит на пътя и разбира се мотористите, лесно е да си залепиш стикер "Пази Мотористите" и после да се изпереш със 180 в насрещното, или да задминаваш коли шахматно - отляво-отдясно на околовръстното, презумирайки, че останалите не само ще те видят, но и ще направят всичко по силите си, за да гарантират ТВОЯТА сигурност...

По БТВ, даваха репортаж за карането в бус лентата по "Цариградското" на някои шофьори. Единият казва: "само аз ли карам в забранена зона ...". Следващия спрян: "Аз само за малко карах там, видях, че няма никой ...". Петрички кметове искат да изрежат крайпътни дървета, защото "ШОФЬОРИТЕ СЕ УДРЯЛИ В ТЯХ." ?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защото са им скъпи камерите. Не искат да сложат камери снимащи кой кара в бус лентата, защото първи ще изгорят полицаите. Всичките.

Снимат си ги редовно и обилно. Иди в КАТ да видиш опашката за получаване на актовете.

По-смешно (всъщност - трагично) заглавие скоро не бях чел: "Едиколко си загинали на пътя! МВР ще анализира!" какво ще анаризирате, бе, милиционери, какво още не ви е ясно - освен да смучете рушвети за друго нито ставате, нито можете, нито искате! С две думи - напълно излишни сте... Край на анализа!

Рушветите където ги давате, да не би да са след като са ви насочили калашник срещу лицето, ммм? Взимали рушвети куките? Защо им давате, бре, отворковци?

Имал съм случай без да съм в нарушение да ме рекетират двама полицаи - какво бих могъл да направя?Не мога да докажа че съм невинен - те са двама, аз съм сам.

Оня с BMW-то сигурно е решил да се покефи на новата си кола на някое по-нетолкова обеспокоявано място, обаче не е видял детенцето, което пресича, а й ако го е видял не е намалил или не е успял да спре.......... Просто БЪЛГАРИЯ !!!!!!! Ако не се изненадваш, значи си истински БЪЛГАРИН !!!!!!!!!!

За съжаление човек какъвто е в живота си,такъв е като шофьор,такъв е като пешеходец,такъв родител е,такъв данъкоплатец е и т.н. Промяна може да има единствено,ако се конфискува колата и се продава на търг, на който прегрешилия задължително трябва да присъства,за да му се къса сърцето...

Жената с реното сигурно се е намалила за да завие, ама кретена с вана след нея сигурно не е издържал да кара след някого, който се движи с по-малко от 130 км/ч и е тръгнал да изпреварва. На разклон. Където изпреварването е забранено.

не даваите на 20 годисни да се кацват на такива мотори.или забранете ги след 5 цаса да се карат по градовете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другари демократи нека и аз да анализирам. До 90% колко още остават? Уверено се върви към сбъдване "мечтата" на леля Слава. "И трябва да вървиш с километри за да срещнеш жив човек".

по важно е на всеки километър да има евреин за контрола!

ах да- титето сами си го поставете между по и стротелство на банка и хотел!

МВР ще анализира.???

мвр ще отбелязва жертвите така: IIII и една пресечена за пет. забавата в забавачницата продължава.

Това добре но кой ще брой петиците ,онзи с Ханко Брат ли?

Жалко за момчето, но от тези мотори нощем не може да се спи.

да, а от милициунери, които минават през-колички с деца на тротоара скоро няма да може да се върви по тротоара, а по покривите, ама и там ще ни намерят с хеликоптерите си! я!

Може би е време да блъснат детето на някой мевереец за да си размърдат корумпираните задници.

Мотористът е карал в насрещното, а водачът на вана е направил забранен обратен завой......а пък този с бмвто няма книжка и блъска дете, което няма кой да му каже, че на пътното платното не се излиза без да се огледаш.......Процента на малоумните, неграмотните и простите в тази държава отдавна е минал 50%!!!

По-обобщено - всеки си прави ко'т си иска!!

тия дървета прекаляват! те направо се гаврят с животинския вид нарекъл се самозабравено "хомо сапиенс"! #изсечете ги до корен бе!

сега върнете се назад с няколко страници и погледнете коментарът на КАТ ( нерегистриран ) 10.08.2015 15:06. първото, което тоя коментар получи бе един минус, който трябваше да отприщи вълна от възмущение, към такъв "нахал", който иска "органите" да си вършат работата, за която ние им плащаме, а не бхк! този самотен минус ни навежда на мисълта за самотната жена, която денонощно обикаля форумите и като не може да цензурира, просто праска минуси за самозадоволение на собственото си его - без значение какво струва това на обществото от което цоца ли цоца социална помощ.

Не знам защо у нас дърветата са непосредствено до пътя, на по няколко метра само от асфалта. Кой ли е дал този акъл и защо ли? В Ютуб има много клипове на катастрофи по пътищата в други страни, снимани от камери на предните стъкла. От пътя в двете посоки често има равни полоси с широчина поне 20-30 метра и вече след тях започват дърветата. Когато кола изхвърчи от пътя по някаква причина, в тези полоси има шанс да си убие скоростта и да няма жертви, даже и да се премята по таван. Така и самата кола е с минимални щети от ровенето из пръстта. Но у нас на 5 метра встрани от пътя вече си в дърво. И следва паметна плоча с цветя от близките.

не те знам откъде са те посадили, атакаджииче пицоядно, но в цивилизованите страни съм виждал пътища, които заобикалят дървета, понеже са сметнали, кое е по-важно един дебил по-малко или бъдещето на всички. аз ако съм на путин, щях да ви съкратя всички помощи. защото щеше да ми е обидно да ме представляват подобни залухави.

Само да ми паднеш, наистина ще се просълзиш. Е, може и от щастие да е...

Има различни категории пътища, включително перфектни междуселски с ограничение 70 и два канала с вода отстрани. И не падат в каналите. Освен някой болгар.

"Мотористът е карал в насрещното, а водачът на вана е направил забранен обратен завой" - подобни случаи са масови в нашата осрана до уши държава. Тя не наказва нарушителите, но Господ ги наказва.

Ужас...и за органи не става тоя...

Може да му е останал някой здрав чарк.

нокти и коса - да?

Една подробност: колко време ще е необходимо на сегашните БГ пътни полицаи и много "компитентната" активистка на ГЕРП - произведена в министърка за да разберат, че когато има нещо необичайно, особено на голям и натоварен път там трябва да има полицаи, които да организират това изключение. ПРИ ВЕЧЕ 15 ГОДИШНИТЕ РАЗКОПКИ НА ОСНОВНИТЕ ПЪТИЩА В СОФИЯ НИКОГА НЯМА ПЪТНИ ПОЛИЦАИИ !!!!!!!! ТУЗМЕЦИТЕ СА ОСТАВЕНИ СЪЗНАТЕЛНО ДА СЕ ИЗБИВАТ И САМООПРАВЯТ КАКТО МОГАТ !!!!!

И още една подробност. Правилата трябва да се спазват. Навсякъде. Не само там където има полицаи. Ама как да те разбере фен на Пеевски, Орешарски и Станишев????

Прост народ! Това е! Мислят се за безсмъртни и правилата за тях не важат! Лошото е, че загиват и невинни хора.

Кой е виновен, бабта която обикновенно забравя мигача, или нафукания младеж дето не може да чака

Обикновено до такива разклони има табела с ограничение 60 км. в час. Така че и двамата са виновни, а в случай че не е имало табела: има и трета виновна страна.

В 62 милионното Обединено кралство имат по-малко тежки авто произшествия от 6 милионна България. Как ли го правят?

С акъл...В Германия са 40 милиона МПС..И пак жертвите са по-малко..И там с акъл..

Ако можеше Бае ви Ганя щеше да влиза с колата в спалнята и в селския си нужник.

Даже би влязъл с колата си на Пена в оная работа.долно племе, просто и нагло.

Простака няма з какво друго да привлече вниманието на другите освен с дрехите, колата, мотора, къщата, жената.

До всички идиоти- шофьори: Правете всичко, което ви хрумне на пътя, но винаги сигналазирайте за това!!! Винаги! Това ще спаси вас и всички останали!

В България е срамно да използваш мигач. Тези с "активния" и тези с "чалгарския" начин на живот се срамуват, когато спазват праилата за движение ...

Те от МВР освен да водят статистика за нещо друго стават ли?

Едно време белите мисионери в Африка раздавали на туземците ножове, те сй режели гърлата един на друг с тях, сега белите продават автомобили на BG аборигените, те също се избиват

В петричко искат изрязване на крайпътните дърветата, защото шофьори се удряли в тях. Булгар, булгар, булгар, тупайки се в гърдите, стенел петричкия селяндур!!!!!

За мотористите са много опасни 2 неща: - самият факт, че са се качили на такова опасно нещо, което по никакъв начин не ги защитава при удар, а при това може да се движи изключително бързо. След силен удар от моториста може да остане само торса с глава и крайници разлетели са на десетки метри. - Останалите шофьори не забелязват в огледалата си мотористите, защото са свикнали да виждат други коли, бусове, камиони и не обръщат внимание на по малки от тях обекти. Затова те правят маневри след като са погледнали в огледалата, без съзнанието им да засече идващия отзад с бясна скорост мотор. Който се блъска в завиващата кола с такава сила, че я потрошава, завърта и измества. А мотористът, убит на мига прави полет над колата превъртайки се с изпънати от центробежната сила крайници като един голям въртящ се Х и пада на доста метри от удара. Или се свлича неподвижен на място, след като се е ударил в бус или камион.

20 години възраст + мотор = коктейл молотов. Иначе много живописно си го описал. Не губете главата, шофьори за да не ви изгуби тя после

Трябва да добавиш и точка 3 - Пълно пренебрежение от страна на мотористите на правиалта за движение по пътищата.

Тя трябва да е първа всъщност. Моторист = на самоубиец (в повечето случаи).

Мотористите се приближават доста по-бързо от един автомобил.Иначе това е типична катастрофа-по подобен начин загина и Норик Абе в братска Япония,след като се пенсионира в Moto GP.

Една малка подробност. Ще го видиш моториста в огледалата ако отсечката е права и равна поне 1км. Със скоростта ,с която слаломират м/у колите обикновено ги виждаш, когато вече е твърде късно... Вчера един такъв келеш ми изникна от нищото и си караше в насрещното платно на пълния с кофти завои Гълъбец. От сума ти години карам - един "нормален" моторист не съм видял по нашите пътища...

за катастрофата с моториста адвокат според мен ще докаже ,че автомобила не е нарушил правилата с маневрата обратен завой .В случая е двупосочен път с по две ленти за движение. Такива безмозъчни мотористи да карат горе на небето

Мотористите не се забелязват заради тъпотията всички коли да карат през деня с фарове в града. Едно време карахме само моторите на фарове и хората в града ни виждаха. Сега по цял ден в града всички си светят с фаровете в очите и след цял ден каране повечето са като електроженисти. Между другото това го установиха преди години в Австрия - въведоха каране на фарове и катастрофите с мотористи и велосипедисти се удвоиха. А това че мотора не те защитава при удар е най малкият проблем. Защото и колата не те защитава или по-точно защитата която ти дава е никаква. Да наистина пази ако се блъснеш в кошче за боклук, но при нещо по- серизно няма спасение. А масово навалицата кара колите все едно са се качили на танк. Особено тези с джипове и бусове. Те са ми най интересни, защот са в пъти по - нестабилни от една лека кола, а с техния маниер да избутват околните не богат да вденат че само някой да ги чукне леко в някоя от гумите и ще станат на кълбо - клипове в тубата има достатъчно. Така че карайте и се пазете, защото ако не се пазите няма кой да ви пази. Независимо какво карате.

И аз си го помислих това за фаровете през деня,но вече ми омръзна да го пиша.

До 21: 'чудо на инженерната мисъл ' 'шедьовър на 21век'. Тези иронични определения за пътния възел Белокопитово са напълно неуместни. Това си е едно съоръжение от средна сложност. Явно не си виждал какви подобни има по света.

Чичо Пешо, наистина не съм виждал в Европа, пътен възел който да не е осветен. А в Белгия съм виждал и магистрали, които в продължение на стотици километри са осветени.

Минавали ли сте през въпросния пътен възел че толкова дрънкате? Прекрасен е, а при това не е единственият в България от този тип, ама ко ли ви обяснявам. Относно осветлението, и аз искам да е осветено, но повече искам парите за осветление да ги дадат за ремонти на пътищата.

Един джигит срещнал друг джигит.

"Движещ се след нея микробус, управляван от 27-годишен водач" - само от "микробус" е достатъчно тоя да бъде съден за предумишлено убийство.

ТЪПАНАРИ ,какво е тва МИГАЧ БЕЕЕЕ.....?????????????

Ама хаби акумулатора..И освен това е много трудно да си мръднеш пръстчето,че да го включиш...Пък ако сменяш лента...Мигач не се дава в никакъв случай..За такава дреболия,не се мърда пръст.Велик е Ганьо...Ама пусто шофиране..Много сложно му идва

За всеобщо учудване може би в Германия няма лепенки "пазете моториста" нито пък такива кампании! Там моториста сам се пази! Как става това? Като не кара никога между колите в града или по магистралата, не изпреварва от дясно, а когато изпреварва от ляво го прави с мигач и изчаквайки другите участници в движението. По магистралата изпреварва само от ляво винаги ако е в най-лявата лента изчаква автомобила пред него да се прибере в дясната лента и тогава предприема изпреварване! В града никога, повтарям НИКОГА не минава между колите за да е първи на светофара!!! С други думи да караш мотор в Германия е все едно да караш каквото и да е друго МПС с четири и повече колела!!! Ето така се пазят мотористите в Германия!!!

Чакай малко! Искаш да кажеш, че в Германия, вместо ла*но от тях излиза дъга?! Там мотористите не карат между колите?! пфахахахахахаха... йеа ок

??????????

Селчо, написаното от'59' е абсолютната истина! Това, че селската ти чутура не вярва е проблем на селския ти тарикатлък.

Няма кой да гледа огледалото сигурно и мигач не е подавал заради такива и аз се блъснах на задния ръб на кола без мигач предприема маневра и толкова си гледа по огледалата накрая аз останах виновния понеже го удрям отзад

Виновен си заради дистанцията!

А той като не си прави труда да се пази и да пази другите в движението, дано да не ти изненадат така внезапно

Поредния тъпанар каращ на една боя разтояние. И после другите са му виновни.

А ти си един от тези забляни шофьори я дават мигач я не огледалата си ги държат като за декоративна част на колата и си мислят цялото платно е тяхно

е убит на друго място, а тук е инсценирана катастрофа. Иначе как да си обясним, че момичето возещо се отзад на мотора е станало и си е тръгнало, а мотористът - на място?

Ами ще загинат, като карат неразумно. Аз знам едно: ако всички караха като мен, нямаше да има нито един загинал!

Още не съм минавал през новия пътен възел Белокопитово. Някой знае ли дали това 'чудо на инженерната мисъл ' е осветено? От снимките в Нета не можах да видя осветление. Ако са пропуснали да го осветят, ще падне голяма веселба! Хората се избиват през деня и не ми се мисли какво ще става когато е нощ в този шедьовър на 21век. Между другото, ако не е осветен въпросния пътен възел, проектантите незабавно трябва да бъдат арестувани и дипломите им изгорени.

"Осветен" е със светена вода от дядо поп!

Ако е така, водата няма да помогне, ще трябва малко и акъл!

Kill by death. Кога щърбоъбите шъ почнат да спазват маркировката по пътищата? Не се слага за красота бе господа Идиоти!!!!!!

По вечето шофьори в бг не са наясно че имат мигачи в колите или не знаят за какво служат.