Хуриет Сюлейманов получи 15 г. за три погубени живота

Окръжният съд в Ловеч осъди на 15 г. затвор при първоначален строг режим Хуриет Сюлейманов. Той причини катастрофа, след която загинаха трима младежи.

Обратно в новината

Коментари - Хуриет Сюлейманов получи 15 г. за три погубени живота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бугарите са тъпи и прости. Разбира се, че истинския виновник е някой от управляващите. У раздрадско се носят слухове, че това е братът на депутата от ГЕРБ Димитър Аврамов - Борис.

БГ името му е Филип АВРАМОВ.

Този не трябва да диша 15 минути, а не да го храним и гледаме на хотел 15 години.

срам и позор, за една открадната патка съда дава 2-3 г. затвор, а за 3 погубени човешки живота само 15 год.,на всичко отгоре убиецът се скри от съда,за което вероятно не е санкциониран, съда прилича на колеж за девици, ама ако ставаше реч за засегнат съдия се прилага закона, най-малко 3 доживотни присъди трябваше да чуем, позор, а вероятно и корупция в немалък размер....

15 години : 3 живота = 5 години за 1 живот 5 години ще те вкарат за 1 грам канабис

него го осъдиха защото е турчин ами гърка защо не

Ама защо толкова малко .Средно по пет години за човешки живот

А кога ще бъде потърсена отговорност на съдията,който го е пуснал под гаранция?

е съдията пуснал го под домашен арест. Да обясни по телевизиите какво трябва да направи за да го остави в ареса?

А какжо стана с Йоско Костинбродския - Много болния?Той колко ще лежи!Баси правосъдието!

Най-много ми хареса адвоката - щял да иска под 10 години затвор. Дано един такъв мазен мангал убие и неговото семейство след което да избяга.

Gal

Стига глупости де.....Адвокатът е длъжен да обжалва, такава му е работата. Иначе онзи може да се измъкне под предтекст, че не е получил адекватна защита. А съдът е този, който ще реши дали да намали присъдата или не.....Мислете малко преди да злобеете....

Имам неприятното чувство, че живея в държава без закони, в която престъпниците се чувстват в рая. Какво трябва да се случи, за да се промени нещо в тази държава?

Безмислено е да коментираме каквото и да е било, освен най-важното,- основната причина за българската трагедия е българското правосъдие. Там е скрито кучето. Ако имахме смели мъж, щяха да закрият това гнило гнездо на корупция и безнаказаност и да го изградят наново с млади, некорумпирани кадри. Иначе сме обречени.

убийте го тоя смрадливия циганин бе

Ха ха ха! Както каза един колега по-долу голям праз ще го хванат за дедовия!Бесмислена новина.Не са го хванари ама го осъдили.Смешници!

Прав си, Хуриет ще го хванат за хура...

ТОЗИ НА СМИНКАТА НЕ Е ЧОВЕК ! ТОЙ Е ИЗРОД ! ТОЙ НЯМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА ! ТОЙ НЯМА ПРАВО НА ПРАВОСЪДИЕ КАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ! ТОЙ САМ Е ИЗБРАЛ ДА БЪДЕ ИЗРОД И Е РЕДНО ДА БЪДЕ ПУБЛИЧНО ОБЕСЕН КАТО ТАКЪВ !

Много точно изказване. Предлагам да бъде убит с камъни!!!

Три живота срещу 15г,затвор да ви е.ба у правосъдието.

А на този, който го е пуснал да се разхожда на свобода, защото уж няма опасност да се укрие, трябва да му резнат гърлото роднините.

Реално -бих му резнал тиквата!! Присъдата трябва да е : -до живот или СМЪРТ!!!!

Мръсни гадове-защо не го осъдихте на доживотен-това е умишлено убииство -от 12 години кара без книжка -тъпоумни ли сте ,умишлено търси с незнанието си кой да убие-е няма по-голяма безмозъчност никъде из белите държава ,само ва тази ...

С две думи - осъдили са дедовия му!

че ме фатае за хуйо хуриетоф че ме фатате

Той няма да си ги получи тез 15 годинки ама тез дето му ги дадоха ще си гушнат едни заплатки 15 бонки в края на месеца - гарантирано включително и защитника адвокат ? Да се задавят дано с тези хонорари.

"Хуриет Сюлейманов получи 15 г. за три погубени живота..." А, сега Хуриет ще получи и много Хуйове вътре в затвора......заслужени!

Най-голямата мафия в тази "държава" е Независимата Съдебна Власт. От нейното бездействие са всички злини: неосъдени убийци, крадци, мародери, банкови експерти, неработеща полиция, разпасани цигански банди - всичко каквото си мислите. Идват избори - хора помогнете си !

Моля? Карал 18 години без книжка, убива трима по непредпазливост, бяга, укрива се, задържат го, осъждат го и не могат да го намерят, защото той пак е избягал??????? То цялата държавна и съдебна власт трябва да влезе в затвора. А за адвоката му - бой докато каже, къде му е клиента.

Neda1

Няма да коментирам присъдата, защото за смъртта на трима младежи колкото и да му дадат все ще е малко. Но извинете какъв е моралът на този служебен защитник?! Имало смекчаващи вината обстоятелства?! И ще обжалва?!...А, стига! Освен писани закони, има и човешки такива. Явно въпросният защитник не ги познава.

адвокатите нямат морал и съвест, защото това пречи на работата им. не случайно това и професията с най много психопати. работата им е да максимизират законовите ползи за клиентът спрямо ограниченията на закона. тук няма значение какво е направил клиентът добро или лошо. в случая, крайната присъда зависи колкото от адвоката толкова и от обвинението. много важно е да има силна прокуратура, което ще рече и добре платена, щото ако обвинението не е наред ходи се оплаквай че съдията бил такъв или онакъв.

няма,ако още не сте разбрали

търсете го в Орландовци...ще намерите много като тоз...

Ташааааак правосъдие! И какво като го осъдили?Пука му на черупката!

КОЙЙЙЙ,КОЙЙЙЙЙ за Бога е съдията пуснал този убиец на свобода??????Трима млади загинали мърцина заради престъпник с 12 присъди, шофирал 18г. без книжка?????? КОЙЙЙЙЙЙ е този съдия и каква отговорност носи?????

Същият този който назначи Пеевски за шеф на ДАНС,същият този , който е превърнал изборите в празник за циганите, същият този , който ограби общественото богатство за 25 г. и същият този, който остави хората да измират като мухи с любезното съдействие на здравната система, отменякийки цинично смъртната присъда.

Извинявай ама къде видя да пише,че е освободен при положение,че полицията го търси още от както е избягал от инцидента.

"Подсъдимият е избягал от местопроизшествието и е направил опит да се укрие." Смятам , че щом е "направил опит да се укрие" е бил намерен и опита му е бил неуспешен.Ако въобще не е бил намиран би трябвало да пише, че "се е укрил" след произшествието.

Ще го намерят, ама друг път. Идиотско е, че при такива обвинения, при толкова жертви той не беше задържан. Кога това ще се промени? Нищо чудно, че такива дебили се чувстват безнаказани, нали знаят, че ще имат възможност да се укрият.

Безобразна държава. Няма такова чудо дори в Африка!

Затова когато един художник вдигна пушката срещу крадец с 80 дела го вкараха да лежи в затвора, благодарение на нашата мила родна прокуратура.

Лелееле нямам думи! Само 15г затвор за човек нарочно влязъл в отсрешното движение и убива 3-ма а 4-ти има последствия. И на всичкото отгоре е избягал!?! Това е лудост. Каква е тая държава. Всички можем да си правим каквото искаме...

Адекватно е завишено наказание!

не разбрах??? една от ,,петнадесет,, , или три по ,,петнадесет,,???

Е хубу де ама трябваше ли да умрат 3-ма за да може след като са му наложени 12 присъди от общ характер, повечето от които за нарушения на Закона за движение по пътищата и да се стигне дотук и съдиите да се усетят че трябва да полежи??? Че на всичкото отгоре се укрива и не може да бъде намерен.....

" ...Наложени са му и 12 присъди от общ характер, повечето от които за нарушения на Закона за движение по пътищата. ..." Е, какви присъди са му налагани по Закона за движение по пътищата, като той никога не е имал книжка и естествено, че не знае за такъв закон! Тези от МВР-КАТ какви са ги вършили години наред? Бяга от мястото на катастрофата, направил опит да се укрие, но излиза, че го олепват после и го ПУСКАТ, след като би трябвало да са проверили за предишните му престъпления от общ характер? Кои са тези прокурори? Кои са тези съдии? Кой и с колко е кадрувал? Това не е съд, това не е прокуратура, това е банда глупаци, които ние харантутим, а те все недоволни ! Мамка им !!!!!!!

защото го няма, за това са му дали 15 години. ако си беше стоял тука и си беше платил- щеше да му се размине с 5

Уникално нещо е правото. Няма ли морал в тази наука/материя? Адвокатът ще обжалва, заради "смекчаващи обстоятелства". Какви например - никога не е имал книжка, убил е 3ма човека, избягал от местопроизшествие, издирва се ... Аз бих обжалвал да му дадат доживотна на този.

На адвоката това му е бизнеса - да завежда дела, да обжалва, да внася, да изнася. Не го мисли - хонорарът му тече.

И какви са обстоятелствата смекчаващи вината му? Това че е нарушил правилата за движение по пътищата? Това, че е отнела 3 човешки живота? Или това, че е избягал и се е укрил?

Няма смекчаващи вината обстоятелства. Къде четеш?

ако си решил да убиеш, най-далавера е с кола, дори да се засилиш нарочно срещу него и да го стъпчеш с 2 тона микробус - винаги е 'по непредпазливост'. За трима дават макс. 15 години и то защото този е рецидивист, крие се и т.н. Ако си с чисто съдебно минало, най-много 2-3 години, а често и условна присъда. След 2 години си навън за добро поведение, а онзи завинаги в гроба. Много тарикатска държавичка..

loyola

може да си докараш и допълнително пари ако убития стане донор

значи ли че ако муунеш една цистерна или бетоновоз в некой кортеж ша минеш по тънката лайсна ,ако останеш жив

За кво се хабят!? Сигурно отдавна не е в БГ! Ще го хванат на кукуво лято .....

Хайде сега близките да заведат дело и срещу съдията пуснал го на свобода..

Крумов Българин ( нерегистриран ) 12.06.2015 18:28 . Паметник на Хан Крум да се постави пред съдебната палата. Да им напомня който краде и лъже какво го чака !!!

Съгласен,само да не му светят очите като на ония Вампир,който на скоро сложиха във София.Ужас:)

Имаме си паметници, бе - за простолюдието е на Темида, за елита е на Лакшми! Стига толкоз паметници! Банкови сметки ни трябват!

Е какво, съда си върви и си ги съди,обаче престъпниците ги няма никакви ...??? Абе какви са тия малоумия, убил 3-ма човека, а се разхожда навън на свобода. Добре дошли в безхаберна БЪЛГАРИЯ !!!!!

Този и за укриване трябва да го осъдят допълнително, а адвоката му иска намаляване на присъдата?!

виновен, наказан. Малко или много, не знам. Мъртвите няма да върнем. Но нека си припомним Максим фигуриста, за същото, та дори и пиян, мина с условна.

Т.е. понеже Максим Фигуриста е минал с условна - на всички други колкото им дадат?

И пак ви казвам, този Хуриет Сулейманов, си е българин. Може да е там помак или мохамеданини или арменец или кавказец, но само при нас в Бъгария може да очаква толкова КРАСИВО правосъдие. Затова си позволява такива ВОЛНОСТИ. Позволява си да бъде социален дебил, социопат и какавото си иска и да не му пука. Затова си е чист българин.