5 г. затвор за сина на бизнесмен, убил трима на пътя

Върховният касационен съд намали от 6 на 5 години присъдата на Любомир Трайков, който през 2016 г. уби трима души при катастрофа в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 5 г. затвор за сина на бизнесмен, убил трима на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проституткитеотВКС саанонимни

Как се прави на 18 ноември 2016 г. тлъстия изрод убива 3 ма-прокуратурата проверява дали е от техните следва домашен псевдо арест-това се брои сега да кажем 18 март вече има 1 год и 4 месеца - прави се присъдата така за да не бъде в затвора изобщо

Върховният касационен съд се изгаври със жертвите дано Бог ги накаже със мъчителна смърт

5 години друг път.То си пише - подлежи на обжалване. Да не говорим и какъв затвор ще е - лек режим, пиене ядене, дискотеки, знаем как е в Бг.

Обжалване тук и там. Тате плаща а това нагло ко...нце си кара и си пие на свобода

що не го пуснете директо на свобода???

Я защитниците на тройния УБИЕЦ се вземете в ръце!на вижте ГЕРБера убиец е осъден условно и ще обжалва!!! та и вашия подзащитен като обжалва ще мине само с условна!!!

Абе рептилоиде, кой защитава убийци? Можеш ли да размърдаш ганглият си и да разбереш най-сетне, че медалът има две страни и утре, когато някой ти отнеме предимство и пилотира от колата си защото е без колан, вече теб ще те съдят за убиец! Въпросът не е в конкретното татино детенце, а в това, че не винаги само живият е виновен! Ама той карал със 160, ама ти си вече с летните гуми за мъгла, а снегът още не се е стопил е и?

От гъзария,вижте ме КОЙ съм аз,с голУемото "Ауди"от тати,отнемаш живота на трима.5г.,без 2 за добро поведение....голяма поука за останалите джитити-гъзари,няма що. Отнел живота на трима души.Разбил едни семейни съдби.Оставил сираци зад себе си.......

Преди години за Банков Обир са давали смъртна присъда...... А СЕГА ЗА ТРИ ПОГУБЕНИ ЖИВОТА.... 5 ГОДИНИ........ И ПОСЛЕ ЗАЩО ПРЕСТЪПНОСТТА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.... ГРЯХ ВИ НА ДУШАТА

Правиш ли разлика между инцидент и престъпност???

Това е подигравка с паметта на убитите. А убиецът да бъде осъден само на 5 години, пък и може предсрочно да го освободят. Защо пак има недомислици в законите, след като никой не плаща "кръвнина" при убийство.

Не разбурам много от законите, но според мене виновни за ниските наказания са нашите " законотворци" - тази паплач нег ра мотна, събрана от кол и въже в Народното събрание. Щом законът казва 7 години - няма как да го осъдят на повече.

безсрамни лигльовци, деца на натрупали богатство по нечестен начин родители. И си правят каквото искат - без срам , без отговорност. Този един, друг дето разлива и полива шампанско за хиляди евро! Кои са бащите им и как са станали богати? Ясно , че ние смев окрадени , но как

Пловдив, вдигай се отново на протест!

БОКЛУЦИИ

спорим дали е виновен, или не, а в съда спорят за цената.

за три живота5години,за живота на двете момичета в Хасково-условно????

при краварите до живот....баце добре че си у България

Поздравеления за шибаната прокуратура! Дано Господ накаже съдиите и адвокатите ! Амин!

Прав е СЛАВИ ТРИФОНОВ :НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ! .

ОФИЦИАЛНО: Вече всеки знае какъв е ценоразписа в България. Трима убити = 5 години затвор. Направте си сметката за 1, или за 10 и поръчвайте. БГ Съдебната система = НАЙ-КОРУМПИРАНАТА В ЕВРОПА!!!

Аз пък предлагам момчето да бъде пуснато. Все пак казал че съжалява. Единственото условие е да съживи жертвите и може да си ходи вкъщи. Ако не може тати да пазари от най-скъпия вазелин че ще му трябва за първата брачна нощ.

пожелавам на оцадилите такава справадливост да им се случи такава и на тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха дано влезе поне за един месец,че сетне да неможе да си седне на гъза баре полвин година!такава хубава булка ще ев панделата!!!

Гледам знаеш как е ;)

Мен не ме бараха щот съм хем 150 кг.хем съм грозен кат булдог хем счупих четири десни китки ако ме разбираш!!!

Според Върховният касационен съд най-добре ще е сирачетата да бъдат вкарани в затвора - виновни са

Ако беше прокурорски син щеше да е условна за трима убити

Бе кво се цънкате на дребно - от 9 на 6 години по бързото производство, после на 5, щото, нали наше момче, после я лежи 1-2, я не. Направо го оправдайте, дайте му златен медал и парична премия и му се извинете за причинените неудобства. В нормална държава, този нямаше да излезе от затвора.

Между другото, времето, което е прекарал под "домашен арест" ще му бъде приспаднато от общото време "лишаване от свобода". Така че реално почти нищо няма да лежи в затвора. майтап да става

Това са те дечицата на "новите българчета"! Бизнесмени де. Тати имал голяма транспортна фирма и много пари, а синчето го е възпитавала баба ми! Нагло, арогантно; с една дума лайно! Трима души е убил, а вижте каква е присъдата му. За сравнение ще ви припомня; Циганчето от Варна, дето изрита жената в метрото на Берлин, получи 3 години затвор. А тук, за ТРИМА УБИТИ И ЧЕТИРИ ДЕЦА СИРАЧЕТА, ДАВАТ 5/ПЕТ/ ГОДИНИ ЗАТВОР! СКАНДАЛНО! КАК НЕ СА МУ ДАЛИ УСЛОВНА ПРИСЪДА! ЕТО ЗАТОВА НЯМА ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВА! БЕСЕН СЪМ! ПОНЕЖЕ ВИ СТАНА НАВИК, МОЖЕ ПАК ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ! ТАКАВА "ДЕМОКРАЦИЯ" СИ Я СЛОЖЕТЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ! Били сме в Европейският съюз! Е и какво? Що за справедливост е това? Що за закони са това? Тия 240 дето ги храним, какви закони създават?! Безобразие!

За три отнети живота и нещастни и обречени за цял живот дечица-5 години затвор е направо подигравка за "правосъдната" ни система.

loyola

Ако беше беден и ако жертвите бяха тъмнозелени, щеше да е съвсем друго, нали?

Ако беше беден убиецът, дали за трима убити пак щяха да му дадат само 5 години ? Това не е правосъдие, а подигравка със загиналите, "съдиите" пак са захлебили ...

А ако е министър и убие детето си, какво следва?

Ако е министър , си остава на работа , а от ГЕРБ го крият , за да не го притесняват хората !

Стъпваме на пръсти, че да не разстройваме работата му! И мълчим, мълчим, че да не нагнетяваме мъката от загубата му! Но това е поведение за министри, на "обикновените" хора изкарваме кирливите ризи на показ до 9-то коляно! И се врем с микрофоните в спалните им, че да зададем тъпия въпрос "как се чувствате"!

Няма никакъв смисъл от тази държава.

И никаква мисъл, само първосигнални инстинкти.

Капитане, че им режеме ли зелките на тия?

Голямо смятане и сложни изчисления. А сметката е много проста - трима човека са мъртви.

По 1,66 години на човек...

Като гледам накъде вървят нещата - тоя не само, че няма да го вкарват в затвора, ами вече ще му се извиняват за причинените неудобства и разкарвания по съдилищата, а вдовицата и децата ще пият по една чаша вода - щото за мляко едва ли имат от "големите пари", които беше дал баща му и заради които хейтърите побъркаха жената ... За другата жена - мъжът ѝ може да мисли за друга вече, времето си върви ... "Доброто момче на бизнесмена" си се качва на новата кола и си фърчи по шосетата, кво, да не би да влиза в затвор случайно?! С нашето антибългарско кривосъдие за убийства на пътя не се влиза в затвора, най-много да те мотаят по съдилищата година-две, докато си платиш на всички и те пуснат по живо, по здраво да си караш нататък ... Някой условен срок може да му остане, но и той няма да е за дълго, зер, младо момче е, няма да му развалят биографията сега! Умрелите няма да станат, живите няма да забравят ... а той няма да се разстройва, кво толкова! Важното е, че съдии и прокурори, а също така и опитните адвокати, са напълнили гушите и сметките си за кой ли път - така е по нашенските ширини ...

разглезен нехранимайко, пиян джигит и троен убиец кара по улиците със 100 км/ч и мачка хора наред... а псевдо-съдиите го осъждат само на 5 години, понеже си бил признал, че е мачкал хора и това били смекчаващи вината обстоятелства. нямам думи!!!

Това леке е виновно, НО има сериозно съпречиняване от другия водач и набрежно поведение от всички в колата, които са били без поставени колани. Поне една от жертвите щеше да оцелее, ако не е била изхвърлена навън. Някой от останалите може би също щеше да оживее, ако е бил с колан.

Ти си слагай колана и дано някой де изджуластри със 120км/ч!ти кво бе мекере адвокат на троен убиец ли се пишеш?твойта мама!!!

Май си от хората които не обичат да спазват законите? Колани не ползваме, че ни подпират самочуствието, предимсто се взима, а не се дава ... Скоро и теб да не те лежи някой ...

Ей на това му се вика правосъдие. И после ще се лигавят политиците и ще викат да се върнат тези, които избягаха зад граница.... ами да не са луди, като после ще им окрадат бизнеса, ще ги пребият или убият и като капак съда ще даде една смешна присъда на виновния.... това, ако беше в някоя азиатска страна да го бяха обесили до сега и после да видим другите как ще карат...... Безобразна държава!!!

да излиза, че бизнеса на тати го чака; и има още живи за мачкане ... да, така е :(

Що не го оправдаете момчето , той е син на БИЗНЕСМЕН , не на работник.

Срам и позор за българските съдии. За пари ще продадат майка си и баща си... Може лиза трима убити 5 години затвор. Това е пълно безумие... Жлако че на тези нагли и корумпирани съдии ние има плащаме не само заплатите, но и пенсиите изцяло защото те не внасят и стотинка от зплатите си в ДОО. Мерзавци долни...

И ми се реве.Наистина ли това е Бг.Тука всички реват, че 5 години са малко.Колко да са малко при положение ми че на убиецът дето разфасова приятеля си и го държеше в хладилника му дадоха 8 излезе след 5- и отдавна е сред нас.На този човек който са му отнели предимството направен ЛЯВ завой сега ще е жертва на общественото мнение.В най лошия случай той йма съвина и не бива да лежи повече от 2 г ефективно.Но при тези присъди за убийство първа степен.Не трябва да е осъден дори условно.Карал е с превишена скорост това е неговото престъпление.Ако то заслужава 5 години на крадците ръцете убийците на смърт,а политиците да,ви управляват доживот

А спести си крокодилските сълзи - има 3 трупа и 4 деца сираци! Има кой да реве дълго време за тях...А този ще излезе след не повече от 2-3 години от затвора за "добро поведение"!

Утре и на Вас някой може да Ви отнеме предимството и Вие да оставите сираци, пак ли ще останете на мнението, че е за бесилото??? Или е само защото баща му е бизнесмен???

Даааааааааа явно бизнесмена освен а кривосъдието добре е платил на клакьорите за да защитават един явен убиец!!!

То са редукции, то са смекчаващи обстоятелства, то са чудесии, да ви ...бера лайката! Само имам питане: кога пияната перничанка помете едно дете на съдийка, що не смекчавахте и редуцирахте, ами изтресохте 14 г. ефективно, бе?! Нека да лежи, хак ѝ е, ама този шмульо утрепа 3 човека! Как така техния живот "го оценихте" само на по 2 години, че и толкова няма?!

Не е пил.

Пил, не пил - имаш 3 трупа!!! И е карал с два пъти над допустимата, нали?! Но пък е син на известен бизнесмен и кесията на тати може да бъде полезна...

Да управляваш МПС с два пъти по - висока скорост и последваща катастрофа с трима загинали си е чиста проба УМИШЛЕНО, ПРЕДВАЛИТЕЛНО ЗАМИСЛЕНО И ПОДГОТВЕНО УБИЙСТВО!

Подпомагано чрез бездействие от КАТ.

Колко пъти беше променян този закон? И какво от това-убиваш човек на пешеходна пътека, убиваш човек с превишена скорост и няколко години затвор. Не знам,ако убият съдия или детето му колко години ще дадат. Ама всичко опира до закона.Като знаем каква е силна правната мисъл в управляващите не съм оптимист.

А Вие какво искате, след ПТП едните да отиват на гробището, а другите доживот в дранголника ли??? Еми да плащаме повече данъци тогава за да се строят повече затвори и да можем да изхранваме новите пандисчии ...

Явно АЙНЩАЙН е прав за ДВЕТЕ БЕЗКРАЙНИ неща- човешката глупост и Вселената, като помислил казал,че за второто не е сигурен....

Бузесто наконтено нагло мамино детенце !! Това са новите бизнесменчета на БУлгаристаН !!! Да са ви честити !! Това дебилче трябва да е поне на 15 години затвор като първите 5 на строг режим! Малко да свали от килцата дето са огледало мама как се е погрижила да му заглади косъма !!

И 5 години не са малко, не колкото за отнетите живити, но все пак да не забравяме, че това все пак е ПТП, а не убийство.

реалистичното е отнети ТРИ ЧОВЕШКИ ЖИВАТА не кучешки. ЯСНО??

Пейчо, понеже ти винаги си бил отявлен седесар и гербераст, ще ти кажа, че тази съдебна система е рожба на Ив. Костов и Бойкоборисовите гавази! Кой оправда Цвинокио с 4 присъди на първо четене, а после - невинен, а?! Кой оправда за кражби ухиления Софиянски? Къде са братоците ГалеНи? И т.н. и т.н.!

2016 г. уби трима души при катастрофа в Пловдив -- 2018, март - присъда, която може да се обжалва. Сигурно 2020 ще излезе окончателната присъда. Нема такава държава, нема!

То накрая ще го пуснат, щото ще му приспаднат ареста. Многократно се е случвало у нас.