Качински се намесвал в решенията на пилотите

Президентът на Лех Качински, който днес загина в самолетна катастрофа, е имал навика да се намесва в действията на командирите в своя Ту-154.

Обратно в новината

Коментари - Качински се намесвал в решенията на пилотите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам от каде имате такива новини???? имам предвид, че президанта кацзъски се е баркал в работата на пилотите... аз сам в полша в момента и от сутринта гледам тв - вартим каналите и чакам някакви новости по случая и нищо подобно не се е казало... направо невероятно е, че руснаците имат такива новини и не са го споделили още с полскаа страна.... нямам думи - само обвиненя, недомлавки, клюки... уяс просто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Руснаците имат пръст в тази катастрофа. Сега покриват уликите докато пристигнат чуждите експерти. От тези чсичко може да се очаква историята не един път го е доказвала. Просто се отърваха от един техен враг.

Щом е подкрепял Саакашвили,при конфликта му с Русия,всичко е ясно!Жертвите в Катин,растат!Това е опасна страна!

то си е написано от НТВ на руснаците, явно официалните полски телевизии нищо нама да кажат докато не им наредят, а за това дето президента се е месил е от стари побликации

Ами руснаците трябва да действат бързо иначе вероятността да бъдат обвинени в убийство нараства.

Ама че си се превъзнесла... станалото станало, какво ти пука

Съжалявам за хората, но просто няма как да не се говори за конспирация в случая. Това е толкова типично в руски стил, че няма накъде. Който е учил история, който е запознат с техническите им постижения във военнта индустрия от последните 30-40 години, който може да види какво има в очите на премиера им, може много лесно да надуши конспирацията. От това, което прочетох днес, най-вероятно ми се вижда руснаците да са се възползвали от тази слабост на президента, за коясто става въпрос в статията, а именно да се меси където не му е работата. След това те го предупреждават уж да не да каца, а всъшност им е ясно, какво ще направи Качински, още повече като знаят колко той обича да слуша руснаците и след това вече каква технология са използвали да свалят самолета няма как да се разбере, но предполаам, че никой не може да го свали тоя самолет с по-малко следи от тях. Пък и е на тяхна територия, имат време и да скрият нещо, ако трябва. Тия дни има една годишнина от едно събитие в България, а тия дето управляват Русия сега са доста подобни на тия дето са отговорни за въпросното събитие..И броя на жертвите е подобен, и ранга им и пак са неприятелски настроени към Русия, и пак става въпрос за "братски" народи на Русия

През 2008 г., когато Москва и Тбилиси за кратко водиха война за Южна Осетия, полският президент замина за Тбилиси, за да подкрепи грузинския си колега Михаил Саакашвили в неговата битка с "новия империализъм" на Кремъл...................................................................... Евала на руснаците! Почнаха да мачкат жалките хлебарки! Само така с предатели.

когато се помислиш за всесилен и всезнаеш става лошо

Милане, ти нямаш работа в Полша. Я се връщай обратно, Родината ти е тука!

неверотно е с какви стари бараки се движи полския елит , това е било самолет преди 30г , икономията майка на мизерията

Тези стигнали до върха с пълзене се мислят за велики и орли. Има една приказка "гъз глава затрива" иначе Бог да ги прости загиналите заради нечии прищевки да се меси в управлението на самолета.

Миленче, що се чудиш, че руснаци и поляци говорят различни неща? Като си в Полша не си ли чувала, че поляците не мразят никого повече отколкото руснаците? От там идват различните тълкувания на едни и същи събития.

Ами, защото не Ви го казват, Милена..

Рядко се вижда така ясно ръката на Провидението. Вярвам, че това печално събитие ще убеди католическа Полша, че подмяната на историята не е богуугодно дело. А също и новинарските екипи, коментиращите и спорещите да не се изказват така категорично по спорни въпроси, засягащи хиляди прекъснати съдби.

Едно е 100% сигурно - това не е "някаква си нелепа случайност". Да изчакаме по-"правдободобните" версии. Съболезнования към всички поляци. Мисля, че трагедията е голяма и за цяла Европа, дори Меркел каза нещо в тоя дух по телевизията. Новините по случая тепърва ще "излизат"

Духът на Джугашвили е жив - есть человек - есть проблем, нет человека - нет проблема.

Голяма тргедия, това може да се случу с всеки който лети със самолет. Не вярвам, че причината е в машината

Ти на 20 000 разтреляни, които са чакали твоите "пресвети" руснаци да им помогнат казваш подмяна на историята ли бе !??#

Тея които мислят че руснаците са свалили самолета са напълно ненормални... Друг луд натяква за съвременните им технолгии - и ще тръгнат да го свалят баш над Русия ли бе сине майчин?! ТОВА ХИЧ НЕ Е ПОДОЗРИТЕЛНО НАЛИ? При положение, че е облитан от руски пилоти и сигурно се поддържа от руски фирми и инженери, които винаги могат да поставят всякакви технологии и да го свалят във всяка точка на Земята... че точно там ще се сетят да го свалят... То бива бива такова желание все да ядете лайна и да опръскате някого ама вие се насирате...еаси хората! не ми отговаряйте щото НЕ МЕ ЕЕ

Не желая да бъда съдник и да обвинявам никого за случилото се. Странното в случая е че такава високопоставена делегация начело с полския президент е решила да кацне на едно военно летище със стратегически бомбандировачи. Още по странното е, че тази делегация не е била посрещана от президента на русия или пък отговарящ на ранга на Качински представител на руснаците. ИЗОБЩИ КОЙ ОТ РУСКА СТРАНА Е УЧАСТВАЛ В ПОСРЕЩАНЕТО НА ТАЗИ ВИСОКОПОСТАВЕНА ДЕЛЕГАЦИЯ ??? Като , че ли никой. Може би дежурния диспечар на военното летище или командира на тридесетте стратегически бомбандировача разположени на летището? Едва ли само мъглата е била причината за отказа да бъде допуснат на военното летище президенския самолет на Качински. ОСВЕН , ЧЕ Е ОТКАЗАЛ ДА ПРИЕМЕ САМОЛЕТА , ДЕЖУРНИЯ ДИСПЕЧЕР НЕ Е НАПРАВИЛ НЕОХОДИМОТО ДА ПОМОГНЕ НА НЕКАНЕНИЯ ГОСТ ДА ИЗПЪЛНИ НАЛУДНИЧАВОТО РЕШЕНИЕ НА САМ ДА ПОДВЕДЕ И ПРИЗЕМИ САМОЛЕТА. Четирите опита за приземяване показват едно поведение лишено от здрав разум. Мир на праха на загиналите. Виновни или не те не могат да бъдат съдени от нас или откойто и да е друг подобен на нас.

Самолета е на 19 години и е минал пълна техническа проверка, Декември 2009!!! Това е много нормална възраст за самолет от този много добър клас. Като не разбирате, питайте някой пилот, да не говориме за военните такива, които са го карали...Да бяха послушали диспечерите!!

И как си представяш точно в първите дни на такава национална трагедия да се разкриват точно такива новини?! Нормално си е местните медии да запазят мълчание за такива подробности поне в първите дни след произшествието! А също и нормално е руснаците да си имат такива сведения - все пак имат едно от големите разузнавания в световен план, въпреки че не го рекламират толкова с филми и други изцепки както ЦРУ, МИ6, Мосад и тем подобни!

Нека да ти напомня, че пистолетите, с които са разстреляни тези 20 000 поляци са били "Валтер"- германско производство. Хан Тукту токущо ми каза. А той няма защо да ме лъже. Прочел го е някъде. Твърди, че същите са били закупени от НКВД, защото засичали по- малко от "Макаров"...

Нормално е, ако не първото, то второто нещо, което ще ти дойде на ум, когато чуеш новината е, че руснаците имат пръст в тази работа. Затова сега те трябва да окажат пълно съдействие на поляците при пълна прозрачност, за да се изчистят от подозренията.

Покрай тази трагедия най-после хората ще научет за зверствата на съветските комунисти в Катина...

да ня\маш предвид пресветите тевтонци с руско оръжие и униформи а?? псравки българският лекар Марков подписал мноооого безпристрастно протокола под дулата на СС ...смехуран си ти май а...

После моей сметри на мою могилу нанесут кучу мусора , но ветер истори безжалостно развеет ее.... май май се почна ...

Забравила си да напишеш, какво препоръчва в случай като твоя, психоанализата. Стига си чела история, конспирация и история на конспирацията. Престани да гледаш в очите на руския премиер, ами се вгледай в собствените си. Сега, провери да ли не се крие някой под кревата ти и си лягай да поспиш. Утре ще ни разкажеш кво пише в черните кутии и кой свари на сапун славяни и евреи извън катинската гора. Мир на извървелите земния си път и завършилите училището на живота...

Абе брато ти не разбра ли за какво отиват там, та питаш къде бил пуския президент. Макар , че не го е направил той, мисля че не му е там мястото.

Да репликирам и теб. А ти, там ли беше, когато е ставало това?Доказателства дай.!А историята се подменя имено когато става въпрос за руснаците, защото бъркат сметките на тия, които считат, че хардланда е техен. Точно твоята история няма да я четем, щот не обичаме Джеймс Бонд да ни я разказва. Що не се запознаете с госпожата по- долу- тази с конспирацията? Много хубаво ще си изкарате. А, и не забравяйте да поглеждате под кревата си преди лягане.

В Катин бяха ликвидарани предатели. Евала на Червената Армия. Боби бъди готов, те скоро пак тука ще дойдат. Ти ще им чистиш ботушите, а жена ти ще ги топли през нощите. Готви са към това Боби!

..и за 1920та, когато Поляците разтрелват, пленените 32 000 червеноармейци...

Учудвам се как на фона на такава трагедия се намират хора, които вместо да изразят съболезнования си намират пореден повод да си почешат устите и да излеят порция злоба само според недоказани догадки. Направете разлика най-после между коментар на футболен мач и сериозните неща.

Братле, поляците не могат да летят, а повечето в тоя форум са празни тикви, педалчета-седесарчета и необразовани селендурчета, няма какво да им обясняваш, магарета не разбират.

Хан Тукту е пълен педал, дето има мозък на кокошка.

"Този много добър клас" самолети не се допуска до повечето европейски летища....

Жертвите в Ирак вече надхвърлят 1 милион иракчани. Сталин е велик хуманист в сравнение с "демократичните" американци.

КГБ най-вероятно може да пуска и мъгла. Съболезнования на полския народ

Отсутствие официальных встреч объясняется тем, что визит польской делегации - ЧАСТНЫЙ, а не официальный.

Конспирации.... що за хора сте вие само за това мислите, някои от вас. И мъглата ли е била конспирация!???най-големите грешки, както и откритията, са резултат от простички неща. Не вярвам един опитен пилот, какъвто би трябвало да е този управлявал правителствен самолет да е такъв невежа ил самозванец (да не каза глупак), че 4 пъти д аопитва да кацне в мъгла, когато недвусмислено му е казано да каза на друго летище. Той да не е самоубиец - пилота?? или да е загубил здравия си разум??? Казано е - гордостта е лош съветник! Е сещайте се дали не е проста човешка грешка. Само жалко за всички загинали и семействата им. Но тази трагедиа идва за да ни напомни, че ние хората не сме толкова велики и малко смиреност мозе би ше ни помогне повече, отколкото величието към което се стремим.

Ей много смешни хора има! Все руснаците им виновни. И за приливите и отливите сигурно те са виновни. За мен точно заради такова мислене е паднал този самолет. Те са им препоръчвали да кацнат на друго летище, а пък поляците сигурно са сиказали -тези умишлено ни иразиграват и напук са кацнали. Всички беди са от промиване на мозъци, чак до фанатизиране!

Соци "МАКАРОВ" е изобретен 1948г.!

виновен за трагедията е лудя качински. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поразен съм, че целокупното топ-командване на полската армия се е натоварило на една машина. А пък злополучните маневри над Смоленск са ставали в присъствието на командващия полските ВВС! Изобщо, започвам да се замислям за елитните качества на полския елит...

Чувала съм,че е възможно да се предизвика по изкуствен начин образуване на облаци и други метеорологични състояния на атмосферата.

Боже колко мъка и промити мозъци имало на този свят !

боби, ти ходил ли си на училище? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбрахме,че си болшевишка тиня.Но да ти направя едно вмъкване,защо пък да не е така?Щом ти мислиш,че не е така,значи това е стратегия която работи.Ако си слепец,вярвай безусловно!