Сблъсък на кола с тир уби момче на 13 години

При пътно произшествие край Ямбол е загинало 13-годишно момче, жена е тежко ранена.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсък на кола с тир уби момче на 13 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Роксана, освен че е неграмотна, луда ли е?

Недое.бана жена - недоклан звяр!

СИ ОТГОВАРЯШ..ПРАВА Е,АЗ ОТДАВНА МИСЛЯ,ЧЕ ТАЗИ РАБОТА С МНОГОТО ЖЕРТВИ НА ТУРСКИ ТИРОВЕ НЕ Е СЛУЧАЙНА!!! УБИВА ЧОВЕК С ТИРА,УЖ ГО АРЕСТУВАТ,УЖ ГО ПСКАТ ПОД ГАРАНЦИЯ,А ТОЙ СЪВСЕМ НАИСТИНА С ИЗЧЕЗВА ОТ СТРАНАТА С ПОМОЩТА НА УРСКОТО ПОСОЛСТВО!!! ТАКАВА Е СХЕМАТА СПОРЕД МЕН!!!

Ама защо всеки ден ни занимават с катастрофи, убийства, БОЛНИЦИ и беди бееееее? ТОВА НЕ Е ЛИ ПЛАТЕНО НА МЕДИИТЕ ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ, ЗА ДА БЛАГОДАРИМ, ЧЕ СМЕ ЖИВИ, МАКАР И БЕДНИ, НАСТЪПАНИ, ОНЕПРАВДАНИ, НАСИЛВАНИ???????????????? НЕ ПИШЕТЕ ПОД ТЕЗИ НОВИНИ! ИЗисквайте съдебна справедливост, но не се поддавайте по начин, по който да тълкуват, че са отнели социалната Ви активност! И СТЕ ИМПОТЕНТНИ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЖБИ, ПРЕДАТЕЛСТВА НАЦИОНАЛНИ!!!!

Ама защо всеки ден ни занимават с катастрофи, убийства, БОЛНИЦИ и беди бееееее? ТОВА НЕ Е ЛИ ПЛАТЕНО НА МЕДИИТЕ ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ, ЗА ДА БЛАГОДАРИМ, ЧЕ СМЕ ЖИВИ, МАКАР И БЕДНИ, НАСТЪПАНИ, ОНЕПРАВДАНИ, НАСИЛВАНИ???????????????? НЕ ПИШЕТЕ ПОД ТЕЗИ НОВИНИ! ИЗисквайте съдебна справедливост, но не се поддавайте по начин, по който да тълкуват, че са отнели социалната Ви активност! И СТЕ ИМПОТЕНТНИ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЖБИ, ПРЕДАТЕЛСТВА НАЦИОНАЛНИ!!!!

Не позволявайте да ви промиват мозака и да ви правят луди. Правилника по цяла Европа е ясен - убеца се намира в превозното средство, което е убило! Не позволявайте да ви казват кое е черно и кое е бяло - защото тираджиите от Туркция са прочути с ароганнтостта си и затова даже не ги пускат по европата. Няма турски тирове из ук, сами си преценете защо. Масата тираджии за логистика от Европа в УК са поляци, скандинавци, много холандци и малко германци. Останалото е британци - твърдо само британци си обслужват страната. ЗАТВОРЕТЕ СРАНАТА ЗА ТУРЧОЛЯТА УБИЙЦИ! ЗАТВОРЕНА ГРАНИЦА, МИРЕН И НОРМАЛЕН ЖИВОТ, И ЛИПСА НА УБИЙЦИ ПО ПЪТЯ! Хареса ми предложението, плащат на входа една депозитна такса от сорта на 100 000 евра (да кажем...) и ако направят поразии, таксата не им се връща! АМАН ОТ ТУРСКИ ПРОСТАЦИ И УБИЙЦИ! АМАН ОТ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И АНАДОЛСКИТЕ ИМ ГНУСОТИИ! ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪН УБИЙЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

СЪГЛАСЕН. ТАКА ДАБЪДЕ. - РЕФЕРНДУМ .

Какъв референдум, има си правилник! просто да се приложи правилника! Убиеца е в превозното средство, което е убило! точка по въпроса! Линч за турския убиец! разпорете му карантиите, изнасилете го, ощавете му кожата с вряла вода, и го заровете като куче без гроб! БУКЛУЦИ, УБИЙЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТУРЧОЛЯТА УБИЙЦИ И АНАДОЛСКИ СВИНИ!

ходи си пий хапчетата. Не защитавам шофьора ама си има правилник за движение по пътищата, които трябва да се спазват.

и правилника казва, убиеца е в превOзното средство което е убило. ако искаш ше влезнеме в \ридическата материя, ама защо, като правилника е ясен? убиIците линчувани! изкормени! обезкостени!

Е и защо тапнарите дирски са изтрили какво е накзанието за убийство на пътя в УК? Убиеш ли, веднага те пребират у ареста и те пускат на съд, и ти лепват 14 години. Съдът се признася в срок от седмица, ако не се лъжа, с всички доказателства от камери, очевидци, материални свидетелства и каквото още полицията документира на место. Да видиш как нема мераклии да убиват на пътя.... Гледам, че тука тролчета се вихрът и изкарват, че жаната е убиец защото не е спряла на стоп. КАТЕГОРИЧНО УБИЕЦА В ГОЛЯМОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО! ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ КОЛАТА Е ПРЕМАЗАЛА ТИРАДЖИЯТА, А ТИРАДЖИЯТА Е ПРЕМАЗАЛ КОЛАТА! Турчолята обратно в Анадола - и убиеца изкормен в съда и затвора! Безсмислено е изобщо да се спори кой е убиеца! казано си е в правилника - голямото превозно средство е ДЛЪЖНО И ОТГОВОРНО! Колата и да иска, не може да убие тираджията! Тираджията - на разстрел и изкормен, и кастриран преди това, и линчуван! УБИЙСТВАТА НА ПЪТЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСЪРЧАВАТ! ПРАВИЛНИЦИТЕ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА СА ЕДНАКВИ И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СЕ КАЗВА В ПРАВИЛНИКА! ТУРЧИНА Е УБИЕЦ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН И УБИТ! СМЪРТ ЗА СМЪРТ, ИНАЧЕ НЕМА ДА СЕ НАУЧАТ! бУКЛУК, ДАНО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ЯМБОЛИЯ ДА ГО ПОГНЕ И ДА МУ РАЗЦЕПИ ТРЪТКАТА!

Къде е оная дебела крава . Защо е обезопасят това кръстовище. ТЕ ТИЯ ОТ ГЕРБ ГЛЕДАТ САМО КВО МОГАТ ДА ГЕПЯТ. АМИ МАЦЕ ДЕБЕЛАНЧЕ ПУСНИ ЕДНА ПОРЪЧКА ГЕПИ СИ ТВОЙТО И СПАСИ ХОРИЦАТА ОТ ГИБЕЛ. РАЗБА ЛИ МА ДЕБЕЛАНО.

Чета коментарите и се чудя в какъв свят живеем. Бог да прости детето. Не зная майката как ще понесе всичко и най-вече, че тя е причината за смъртта му. Добре, че другите деца в колата са добре. Те са отивали на рожден ден на тяхно приятелче в село Калчево. След тях са пътували още деца, за същия рожден ден и те са станали свидетели на катастрофата. Всички са ужасно травмирани от видяното. Трудно приемат, че приятелят им вече го няма между тях.

Бог да прости детето! Иначе...аман,аман,аман. Направо ми се гади от подобните новини.Които са вече ежечасие,не ежедневие.Трагедии,смърт,разбити за винаги човешки съдби.Със сигурност в Индия и Бангладеш,ПТП-тата са повече.Дали това е"утеха"!?

Жена шофьорка,--- проклятие на пътя. Пак водачка - резултата е на лице. Това е положението, останалите вопли и надговарвания са несъстоятелни.

Алоу, анадолския сексист и женомразец! аз съм жена на пътя с 30 години книжка БЕЗ НИТО ЕДНА НАКАЗАТЕЛНА ТОЧКА, МЪРШО! за разлика от масата мъШленца, които и без книжка карат, и правила не спазват - жените са по-внимателни и по-добре карат! УБИЕЦА НЯМА ПОЛ - НИТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДРУГИ ДЕТАИЛИ - УБИЛ ЛИ Е - НА РАЗСТРЕЛ И ВЕДНАГА ЕКЗЕКУТИРАН НА МЕСТОПРОИЗШЕСТВЯЕТО - ДА ВИДИШ КАК ШЕ МИСЛЪТ КАК КАРАТ ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК ОТ АНАДОЛА! СМУРТ ЗА ТУРЧИНА УБИЕЦ ! ДАНО БАЩАТА НА ДЕТЕНЦЕТО НАМЕРИ СИЛИ ДА ГО ЕКЗЕКУТИРА ТИХИЧКО НЯКЪДЕ....НИЕ ШЕ МЪЛЧИМ И НЕМА ДА КАЗВАМЕ! СМЪРТ ЗА АНАДОЛСКИТЕ ДИВАЦИ И МАЙМУНИ ДОЛНИ НЕЦИВИЛИЗОВАНИ! ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ПЪТЯ ЗАТВОРЕН ЗА ТЯХ! ЩОМ УБИВАТ - ВЪН ОТ СТРАНАТА!

В Исперих не се спазват правилата -въобще! На кръстовището срещу парка "Владимир Друмев" има знак: "Пътен знак - В1 - Забранено е влизането на пътни превозни средства", а жувущите в блока не го спазват. Същите тези като им говоря, че правилата трябва да се спазват ме гледат на чомпек, защото си мислят, чезословя срещу турците - не е така!Говорят, какво било в България - и аз обяснявам, че правилата за движение трябва да се спазват. Забелязах, че и бившия кмет безмалко да влезе в затвора за 5-ет за друго и той спазва правилата - дори и вестник да си закупи на 100м. от знака заобикаля и тогава си купува от тенекийката ножното. Има един шофьор - Шумахер му викат, кара градския транспорт, без малко няколко ПТП-та да направи - минава на червено, когато правеха водния цикъл не се съобразява с преносимия светофар, и не завива нядясно, а минава напрево, въпреки, и че при тази маневра, пак е в нарушение! Друго - преди години стана катастрофа по главния път Разград - Гецово, пишеше в link, момчета от с. Езерче. Там е "традиция" да се пие и кара - едно моме така прави - пие и кара известно на всички в селото. P.S. Какво стана с турския гастарбайтер?

мелиса ли си, мелиха, или роксана, все си си неграмотна!! не пиши ма!!първо се научи!! а за да се научиш, чети, чети, чети!!

Смешко, а ти, също си неграмотен! Като четеш и не разбираш и забравяш преди секунди, какво си прочел!

50 км/ч в населено място! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50! 50!

ееее, 50 де! а тази катастрофа си е далеч от населено място!

не е населено!не е ! не е ! не е !неееее е! не не и не е !нееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50!!!!!!50!!!!!! 50!!!!!! 50!!!!!!50!!!!!! ТИРа има ЗНАК 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!! НА КРЪСТОВИЩЕТО!!!! 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!! 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!! 200 м преди кръстовището има знак 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!! 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!! 50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!50!!!!!!

Eй оръфльо а знак СТОП за какво е? За да си помислят тия на главния път че ти идваш и не знаеш правилата ли

Мястото не е населено...

В нормалните държави до сега 100 пъти това кръстовище щеше да бъде изменено в кръгово. Поне така е тук в Швеция, даже да има и минимален риск за инцидент се прави кръгово или се стесняват платната и се слагат препятствия за да се намали скоростта. Просто няма друга държава, където след смъртен случай да не се преправи пътя!

Ами у нас целият път тогава е препятствие.

В нормалните държави като не спреш на СТОП и ти режат главата с глоби. Тука знаците са просто украса на пътя

От текста личи, че виновна е жената, не тираджията. Четете първо, след това псувайте. Тирът се е движил по главен път, от това следва че е бил с предимство.

Трябва да очакваме,че някой няма да зачете предимството ни като шофираме.Това може да спаси живот,макар че е невъзпитателно спрямо недисциплинираните водачи.

И ти как очакваш да спрат 30 тона така изведнъж?

Интересно какъв щеше да Ви е коментара, ако ПТП беше между рязаната карабина и някой бесен румънски мамалигар. Май щеше да отчетеш действителната фактическа обстановка - отнето предимство от страна на водача на лекия автомобил.

Това е интересна логика, аз също разсъждавам така и се опитвам да предусетя кой и по какъв начин ще се опита да ми пресече пътя. Мисля, че това ме е спасило от доста ПТП-та. Обаче имам и друга позиция по въпроса - често съм в Германия и ако там се опитам да намаля при кръстовище или светофар бивам освиркван дори от дисциплинираните германци. Хората са стриктни - карат по правилата, не отнемат предимство, затова и нашите порядки са напълно излишни в техните условия!

Докога ще им се плашите? Няма ли закони и санкции за такива неграмотни анадоллии? И тоя ще се чупи и скрие, а семейството - да си ближе раните на произвола в родината си. Защо не въведете още на границата драконовски мерки и депозит от всеки тир по 90 000 евро като гаранция? Или нещо подобно? Това просто не може повече да продължава!

ПАК някой неспиращ на знак "СТОП".

Човека е бил на главният път. Местната патка понеже там така се минава що да спира и да му дава предимство

Сега съдът ще пусне ли и този убиец на пътя да избяга? Турските тираджии са диваци.

няма да избяга убиецът! няма, щото лежи в ямболската болница, без опасност за живота!

Прочетох коментарите. И желанието ми да сядам зад волана, за да се срещна на пътя с хора като вас се изпари... Обвинявате без да сте свидетели или запознати със ситуацията. Минути след катастрофата минах през това кръстовище. ТИР-а беше на две свои дължини далече от колата, т. е. около 40 до 50 метра спирачен път. Има ли толкова знаещ да изчисли скоростта му? Няма начин да го направите. Не знаете реалния му спирачен път, товара и общото му тегло, състоянието на пътя... А жената ако е спряла на знака щеше да е жива. Но ако е спряла и поради някаква причина (грешна преценка) е тръгнала, е предрешена нещата. До мястото в кръстовището, където е удара се стига за 3 секунди при тръгване от място. Ако ме е спряла времето е значително по-кратко. Водача на ТИР-а няма никакъв шанс да спре преди удара. Има нищожна вероятност за повреда в лекия автомобил, поради която той да спре непредвидено, но тогава ТИР-а би го заобиколил... А една от предишните жертви на това кръстовище е познат на мой колега. Точно водача е заявявал няколко пъти пред колегата ми "Аз на тоя "СТОП" никога не спирам. Е, спрял е но за последно. А кръстовището е перфектно означено. Предупредителни знаци, светлоотразяващи котешки очи които тракат при преминаването... Закона за движение по пътищата е написан с кръв. Винаги с чужда кръв. Не мога да обвиня никой от произшествието. Има кой да разследва. А вие си чешете езиците и егото на воля, като си нямате важни неща за вършене. Това го можете. Но не можете да се държите като българи, достойни, коректни и обективни (с малки изключения).

не е толкова страшно.Например rohkavata e в UK И освен п...и върти чинии вместо волан...

това е минало вече , важно е да сложим Радан Кънев за премиер на служебния кабинет

карам в бъкингамшър. рапортуват ме на полицията, че не сам намалила на завоя. полицията ме настига лежерно до към 1 км от мястото на произшествието. знаят регистрацията ми, имената, застраховката, книвката ми, всичко е в компутера. сателит, знаят каде да ме засекат и дали мога да намаля. знаят колко ми е спирачния пат и дали имам телефон в ябката и кои ми е телефона и имената на всеки от семеиството ми до 3 поколения назад. знаят го, излиза им на компа, докато ме гонят по патя. ела и караи така в ук, не ти давам повече от 1 ден време да влезнеш в затвора с тия предразсадаци и какво щел господ да направи. то нека си работи закона, па ти се опитаи да го нарушаваш...де гиди бои ебан и срапска музика за вас, убииците....а спецялно за турците, защо изчезнахте така загадачно от лондон, а? нема веке турски донери и магазинчета, нема веке турски студенти...ах, колко ми е мачно на мене?:) нема киопав турчин у укеиското...

Чета коментарите на хора от Ямболско, гледам снимката ( ако е реална) и си мисля че удара е явно страничен. Тоест едва ли тира е виновен, по скоро жената е направила глупоста да засече тира. Жалко за детето! :(

Това е колата. Видях я два пъти днес. А ТИР-а бе ударен отпред в ляво..

Никога не е имало такова нещо. И освен това, катастрофите преди 30 години бяха многократно повече, въпреки малкото коли, поради никакво неспазване на правилата.

До кога бе!??!? До кога ще се храните с трупове бе бизнесмени на ковчези и политици адвокати, а? Проклети да сте, че никой от вас в парламента не взема мерки, както в другите европейски държави !!

някаф доживот, разстрел на место. да варнат смартното наказание, убиец да баде екзекутиран на место, до трупа на жертвата. око за око, ако друго не помага. за диваци - по дивашката.

защо да я разтрелват женицата,може да има дете,може да не познава знаците,може да е сляпа,...нееее,не съм сАгласен с теб.

нищо не може да извини убиiство, еле па на дете. тоя буклук сега е белязан пред бога. дано бог му ваздаде. сигурна сам. убиiство се води наi-тежкото престъпление пред бога и хората.

Аллах ще го награди.ха..ха

Mda, kato se prerodi w ku`e.... ne si go pojelawaj, da ne zeme da se sbadne....

господ стига и настига, никои не е избегал от бога, не бои се :-) а тея като тебе как пискат у ада и какво им се случва в друк живот, немам толко фантазия да ти го пожелая, ама господ знае и помни...

боклук, ела и караи в ук така. на секи 500 метра има камера. нито моjеш да засилиш, нито мовеш да намалиш без да те види камерата. отделно, пътя се следи от сателити. генерално, се снима цялата територия. всяка кола с регистрационен знак се знае каде е и с каkва скорост кара, и на какви ограничения. пробваи се бе буклук, да караш така в ук. пробваи се бе! после ше си пл\еш забите от задната дупка....и сам го виjдала на место, как сабират труповете и заедно с това, арестуват убиеца....и какво му правят :-)))))) .....ти ко си мислиш, че сам сляпа ли? знаеш ли на какво сам се нагледала бе маршо долна турска? що не виреете турците у европеиско, а? сешсе защо? щотот сте диваци и марши долни....шото не знаете ко е цивилизация и отговорност....и никож не ви ще! насрахте ли се марши, че не ви шът у европа? гласувам само срещу турция, да знаеш, воняща прадня изпусната.....

Всеки човек е дете на някого!! Трябва ли да се убиват хора?

Циганска работа! Кална циганка пътувала с кенефа си за село Калчево. Ми гледай пътя ма , кьорсун табелатв.ха..ха

На това кръстовище редовно стават убийства катастрофите винаги са тежки но тези търтеи полицаите никога не стоят там да контролират движението а се крият където им е удобно да изнудват и рекетират българските шофьори искат само права привилегии и големи заплати тези търтеи а с нищо не саги заслужили никога не са отишли на това кръстовище да чоплят семки поне но да застанат малко поне за авторитет там

и защо да стоят полицаи нали са сложили знаци ама като е купена книжката и не познава знаците никой не е виновен излиза на главен път да чака но как да знае голям театър са тези дето не познават знаците понякога ми се случва хем е с предимство хем стой и ме чака но са и голяма бела че не знаеш кога ще му хрумне да тръгне нямат край неуките на пътя

Пак турчин е убиеца....

Пак не спират на знак СТОП

От Ямбол съм.Jon-това кръстовище е така маркирано, че само умишлено можеш да не спреш на стоп-а.А видимостта в двете посоки е много добра.Така, че в този случай, тировете турски и не турски не са виновни. Много често има катастрофи там и почти винаги с жертви.

Милото момченце, много съжалявам за инцидента. Дано почива в мир...

не съм фен на турските тираджии,но тези хора карат по много из цяла европа и азия и не очакват че някой няма да спира на стоп,червен светофар,пешеходна пътека.

тука у uкеiско има камери и а си превишил а си се озовал окопчан в ареста за неопределено време и со солидна глоба (зависи от нарушението, до 5 мили в час отгоре на разрешената спокоiно те одрусват 100 паунда и 3 дена наказатеlни на курс опреснителен на твои разноски и ти издават нов сертификат за шофиране с означените ти нарушения и отнети точки пак на твои разноски) значи ако си нарушил с 20 мили отгоре, влизаш директно у затворо со садебни pоследствия. това е само за превишена скорост. за убиiство, нема значение коi е виновен иле не, категорично ти разкатават jивотеца до степен че ти се иска да не си jив. не сам адвокат, но знам, че са ме спирали за пална проверка, и на мои вапроси така ми отговориха. плус че виjдам какво е на патя, карам вече 8 години активно у укеiското. камионите минават на панделка около деликатни места и на ограничения. знам как паркират камионите на теско, слизала съм от кола да помогна. до милиметар! нема такова нещо, не видох, не разбрах, не знаех, оправдания кои ко спазил. секи отговаря за каквото е надробил. а убииство? да пази бог, такива директно влизат в затвора, виждала съм патни произшествия на магистралата м25, целото движение спряно, 3 линеики и 5 полицеiски коли, вадят убития от смачканата кола и в сащото време полицията вкарва убиеца в бронираната полицеиска кола.... нема закон в тая содом и гомор територия - и това се знае отдавна!

права си кака,контрола е железен. за тва им е готино

дори бих казала, че има елемент на садизам. опраскват те като стои та гледаи, само да мраднеш и да нарушиш некое правило. от другата гледна точка па, ако ти си бил настапен, и си докаjеш правото, еа да видиш как всички ше додат да ти компенсират и да се iзвиневат. нищо опщо с идиотите у содом и гомор територията дето закон нема. гледам тука момченца в моито уни...jaлки са. bukluk. не се учудвам че ни подритват по света, ако текива уръфлеци минават за бълхар. требеше да направим 8 години тука у ук и да видим достатачно много балхар как се даржи в чужбина, та да ми светнат ноо лампички защо балхар има толко лоша слава по чужбината.

roxsano много си лепа бате, реци ми кой номер градник носиш ,че си лягам да те сънувам

Мноооо ги разбираш ти нещата, направо им смени ЗЗДПП-то на британците, хехе! Не е точно така, ама пиши си, не ни пречиш. За останалите, ако искате да научите деиствителните глоби във Великобритания, влезте правителствения сайт в penalty points (endorsements). Леля ви Петрана, пардон Роксана, какви ги подхвана и как се понесе, съвсем се отнесе...

между другото, това което коментираш е само по driving licence. не си коментирал какво казва съда, защото това е друга наука. там да видиch какво има..... мевду другото, моята книвка е издадена преди повече от з0 години (взех я на точно 18) и още нямам наказателни точки...ако това ти говори каквото и да било. до степен че по цела европа ми се дзверат как може...еми ето така, карам по яичени черупки и немам нарушения, това е!

аиде ся погледни тука: www gov uk+government+news+new-penalties-for-careless-driving-come-into-force Changes giving the police powers to issue fixed penalty notices for careless or inconsiderate driving have come into effect today (16 August 2013). From today (16 August 2013) careless drivers who put other road users at risk by committing offences such as tailgating or poor lane discipline will face on-the-spot penalties. The changes give the police greater flexibility in dealing with less serious careless driving offences, freeing them from resource-intensive court processes. Existing fixed penalty levels for most motoring offences - including using a mobile phone at the wheel and not wearing a seatbelt - rise to 100, bringing them into line with penalties for similar non-motoring fixed penalties. i cheti nadole, che ima i ochte.

Бре, тука е бъкано с хора, които се опитват да оневинят убиец. Но то всичко се връща. Особено на лицемерите. И сами на стоп не спирате. А и при катастрофата в Пловдив друга песен пеехте. Дали защото тоя път ТИРа е турски, а?

УБИЙЦАТА.

jingiby

Като чета заглавието: "Сблъсък на кола с тир уби момче на 13 години", ми идва наум, че както е написано, жената се е ударила в тир-а. Това означава, че тя изобщо не е видяла знака "стоп" и директно се е набила в движещия се по главен път камион...

Преведено на български: ТИР се движи по път с предимство. Жена с книжка, взета на село, отнема предимството на ТИРа и се нацепва в него. Ама за нашите журналя това е твърде сложно.

нема никво значение кож е имал предимство. убиец ли си? убиец си. у ук влизаш директно у затворо и почват да ти цепът трътката още при ареста. нема такова нещо, не видох, не разбрах, имам предимство иле немам. }ом си убил, аиде трътката ти разцепена, факт. камерите на секи 5 метра, немаш капка извинение. нищо не мовеш да излавеш. после броиш колко шева имаш на трътката и малчиш, че а се обадиш отново, и па ше ти я нацепът на нова сметка.

гладна патка цепки сАнува...

Загина 13 годишно момче, при сблъсък на тир с лека кола. Според мен това би било правилното заглавия на статията.

TIREX

ако това стане в турция ще спукат гзъ на шафиора от булгаристан.

Крайно време е да се направи един надлез над главния път и няма д аима повече инциденти. Толков али е трудно/ пари се харчат за какви ли не тъпотии.... включително и за синя зона в Ямбол- представете си?/, а там където стават всяка година толкова катастрофи все едно нищо не може да се направи......

СМЪРТ ЗА ТУРСКИТЕ УБИЙЦИ !

а за ония пиян православен руски бо..клук ,максим стависки нещо да споменеш??,

Отново турски шофьор-убиец ! Турчолята са долни боклуци - карат като умопобъркани по пътищата, без значение дали возят ТИР или лек автомобил ! Това лято на няколко пъти турски шофьори-боклуци ме засичаха опасно на магистрала Тракия и дори на Орлов мост !!!!!!!! Смърт за турските шофьори-убийци ! Бог да прости загиналото момче !

Шилo

Жената не е спряла на STOP

Това не променя факта, че джагалите са шофьори-идиоти!!

Крайно време е КАТ да предприеме зрастични мерки срещу турските убийци на пътя, почернили не едно и две наши семейства! А съдът да извършва незабавно съдопроизводство с налагане на ефективни присъди. Тук не им е бащиния!

изобщо не съм фен на фесовете, ама феса си кара по главния път и от стоп-а изскача малоумна жена, ти какво би направил ако караш 40 тона камион, сигурно ще спреш за 10 метра ??

Ако караш 50 както му е реда, ДА! Спираш без проблем за 15 метра! А и да има сблъсък, ще се разминеш с лека щета на ламарината.

а познай КОЙ ЗНАК е с ЕДИНСТВЕНА и НЕПОВТОРИМА геометрична форма така,че да се разпознава дори като е избелял лятото с последващо залепен върху него плакат на ЛЕПА ЦУРА и зимата виелицата го налепи със сняг?ако си чел правилника де...

дотук ТРИМА дебили незнаещи нищо за знак СТОП!

не сам виждала турски тирове в ук и слава богу. тукашните лорита минават на прасти около селцата и не смеят да нарушават, иначе ще са масови убиици, особености на инфраструктурата, тесни улички, строги правила, огромни глоби, и безмилостна патна полиция.... помолих се за детенцето и маика му. някои в момента плаче и не му се живее. милото то.....още детенце. за дечица ми е много жал.

писах ти, и ще се повторя! когато си толкова неук, не се разпростирай!! пиши с прости като тебе изречения!

сам0 го (ТРОЛ) амбицираш-гледай какво мазало от негови (ТРОЛОВИ) фъшкий стана после..

Вече наистина дотягаш на всички с фантазиите си за настоящото си местожителство в Англия, богатия съпруг, обидите към българите и използването на македонски думички - това защото преди малко четох Ваши коментари под друга тема за отвлеченото в Ю. Корея дете. Защо не тази вечер не обърнете внимание на богаташа "бял англичанин" /цит./, с който се обичате от "8 години" /цит./ и престанете да пишете глупости. По темата. Не понасям фесовете и дори спрях да ходя на почивка в Турция. Видя ли турски ТИР бягам в аварийната лента /пък уж карам джип и нося огнестрелно оръжие, тоест едва ли не "мутра" съм/. Все пак в случая следва да се отчете кой е на път с предимство. Друг е въпроса-какво стана с онзи турски нерез, който уби мотористите? Не си спомням, върнаха ли ни го да го осъдим. Виж за такива - според цялата строгост на НК, просто защото смъртната присъда вече я няма.

Рокси, готина си! Не обръщай внимание на хейтърите.

о, аз тека се кефя да ги правим луди - погледни само как се пенят! :-))))) не усещаш ли ? додем и почнат да се пенът като сапун! :-))))) освен че са хеитари, са и тролове, ама тфа са подробности, и знам со сигурност, че огромната маса тролове са платените мурдератори на дир :) как ше испуснат стотинката? глеи просто как са вкопчени у нумбера постове? :-) усмифки на тебе и бади щаслив! ас идвам тука да гледам що злоба фарчи и да ги рачна по изнасилените газове куманистически продажни :)))))

преди да започнете да плюете тираджиите от всички националности,държа да ви светна!! ключът е в движещ се се по главен път! и 40 годишната водачка.

Дори да има отнето предимство, нали се сещаш че турчина съвсем не е карал с 50 км/ч? Щото ми се струва, че ако бе спазвал ограничението, сега нямаше да има загинало дете!

нали се сещаш , че ако не отнемеш предимството на 50 тонен камион, няма да те смачка??

Не могат ли да измислят някакъв заобиколен път за тирове?

Не могат ли да сложат полицай за глобява тирове и да пълни държавната каса? Двама полицаи ще вадят по 10 000лв на ден.

..на 100 процента!

Аз не съм видял ТИР да кара 50 в населено място. Тея карат 100 и не им пука за нищо.