Автобус с 27 пътници се обърна в София

Автобус с 27 пътници, пътуващ от Гърция за Пловдив, се е обърнал на ул. „Филиповско шосе” в София, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Автобус с 27 пътници се обърна в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново под слънцето.Фирмите,които превозват хора са безотговорни и нагли като участници в движението.В събота в късния следобед около 17,30 часа по магистрала "Тракия" се движеше автобус без всякакви светлини отзад и само господ може да те предпази като го настигнеш.

На около 50 метра преди кръстовището с "Филиповско шосе" катастрофира вляво на пътното платно, преобръщайки се в пътната канавка - това е вярно!! Лъжа е обаче това, че не е било заледено...

Това на снимката е Румънски автобус на фирма Lilian Expres карат по линията Букурещ - Атина.

Като гледам на снимката е автобус на Бг фирма - МТТ, а на на румънски превозвач

А на мен пък ми е интересно защо този автобус от Гърция за Пловдив е минал за по-пряко през София?

и на мен ми е интересно откога прекия път от Гърция за Пловдив минава през София? каква навигация ли е ползвал? може би карта от " индииски коноп" или нещо по силно :)

Всички автобуси идващиот Гърция минават през София. Дори и тези за Хасково и Свиленград. Линиите минаващи през Свиленград са спрени отдавна. А каква е логиката, кажети ми вие!

Абе интересно ми е какво е правил този автобус на улица "филиповско шосе". Журналята пак са объркали компютрите с компоти. Шото улица "филиповско шосе" е едно, а шосето при Филиповци друго. И там точно на края на магистралата си се обръщат редовно заради калпавия наклон на завоя преди сфетофара

Един път или е проходим, т. е. почистен, опесъчен, или е затворен за движение. Какво е това "несъобразена скорост". Измислен БГ термин за всичко, за което трябва по принцип да отговарят някакви служби, а накрая е виновен шофьора. Каква е съобразената скорост на лед на един 10-15 тонен автобус и допустимо ли е в столицата да има главен път, който да е заледен? Положението не е бедствено все пак!

В статията пише, че не е било заледено. Купи си буквар.

Ами гръмко е разбира се. Автобус се обърна... А аз не виждам обърнат автобус. Излязъл с три гуми от пътя да, но чак пък обърнат. Няма загинали за щастие.

беше си обърнат ,легнал на лява страна .Късмет, че няма загинали.Катастрофите на това място са ежедневие ,но така ще е докато магистралата свърва и се включва в квартална улица

между другото,снимката към статията не е от тази катастрофа

пак майната е пропуснал окловръстното и се ошашавил в голямия град

Хах за тази новина всички, медии случайно разбраха от пряко включване от Пирогов по Нова, по темата за заледяванията и случайно там беше един от пострадалите.

Дир бг кога възнамерявате да спрете да поставяте гръмки заглавия на не-чак толкова значителни новини? Напоследък оставам с впечатление, че се превръщате от добър информационен носител в уеб пространството в средство за масово оглупяване!

Как разбра, че е гръмко заглавието, я отворения дай пример за гръмко заглавие

Как да не е "гръмко" заглавието - "автобус се обърна"... предполагайки меле с 27 жертви... къде го видя обърнатия автобус - аз минах сутринта от там, рейса просто беше излезнал от пътя!!!

"Обърна"?! познаваш ли значението на тази дума? Не възнамерявам да споря, просто не ми е прятно да виждам как "обеднява" езикът ни благодарение на навлизането на чуждици и амбициозни "репортери"...