Джип се разби в пропаст край Хисаря, един е загинал, двама са ранени

Трима мъже катастрофирали в района на хижа „Фенера”. Това съобщи Анелия Влахкинова от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Джип се разби в пропаст край Хисаря, един е загинал, двама са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не доумявам някои от вас четат ли статиите, или само заглавията им? Ей "граждани", не виждате ли, че хората са били на оф роуд и така се е случило нещастието? Хижа "Фенера" пише там, не катастрофа на шосето! Просто жалко за загиналия, защото това е едно приятно хоби, а не е война на пътя. И по-добре селянин, отколкото жив селяндур, който се мисли за гражданин!

и пътищата ни и шофьорите ни са доказателство за това че има естествен подбор и еволюция

Бог да прости починалия,но не се чудете-и в Хисаря като във всяко село местните изобщо не спазват правилника.И там законите са за автомобили с чужди номера.Нормално е да видите автомобили по тротоара а до тях полицейска кола а полицаите в ресторанта,водачи без каска вкл. и полицай,жена на мотор,на резервоара дете.

във всички села и малки населени места е така...без шофьорски книжки се кара,без регистрация,мотори,коли и най-често пили от сутринтта !

Което само идва да покаже къде трябва да бъдат пътните полицаи - не по магистралите на всеки 50 км да има техни коли, не да висят по големите кръстовища на градовете по цял ден, а трябва да са по малките пътища и малките населени места! При това полицаи от други градове, не местните "момчета"V

лоша ситуация - мъжкото население, я достигнало 30 години,я не, и се трепе поголовно как ли не!да не говорим за женското население. изминалите 23 години преход просто нанесе катострофални загуби за нацията - за това всички политочески маймуни от началото на прехода - на съд и да им се отнемат парите и заслугите дето са си дали за този печален и фатален резултат за нацията.

Добре, че армията е помогнала. Жалко за загиналия! Само не разбирам - къде беше армията, когато водата заля село Бисер?

milarbg@

няма нужда от армия щом ББ ни управлява. :)

Явно си идиот щом трябва някой да те управлява.

Как къде беше армията! Същите вертолети и същите хора бяха там и спасяваха хората от ужаса, а че само това е направено и колко са силите на армията, това е друга тема...

Някои хора си мислят,че щом са с джип, животът им е гарантиран.

И още -шофьорите на джиповете(градските камиони) винаги са особено арогантни и възприемат , че им е отредено някакъв вид първенство в живота като се бутат винаги да са отпред, като че ли има някакво значение по сфетофарите... Преди 2-3 зими една от много замразените сутрин по бул. Черни връх посока надолу към х-л Хемус всички сме в колона едва пъплещи надолу по леда с нужната дистанция единствено един черен джипляк СА 3з3з с една човекоподобна маймуна жена шофьорка се вклини в колоната и започна най-безцеремонно да ме изтиква от платното !!? Започнах да и свиркам , но тя ме погледна дебилно и продължи?! Що за сутрешна агресия? Няколко пати я засичам въпросната шофьорка и все така си кара -тъпо и агресивно ?!И после се чудим защо младежите -дцза на същите такива бабаити се трепят!

Лошото е,че трепят и невинни хора!

milarbg@

ББ направи толкова много пътища и магистрали, пък те тръгнали по горите с джипката....