7-годишно дете е тежко ранено при катастрофа край Разлог

Двама мъже, жена и момченце на 7 години са пострадали при катастрофата край село Дагоново, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - 7-годишно дете е тежко ранено при катастрофа край Разлог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо, но ми се струва, че някой е научил по трудния начин защо дете трябва да се вози с колан и в детско столче...

В случая не знам как е возено детето, дано се оправи милото, но по принцип сте прав. Втриса ме, като видя и майки и бащи да си возят децата, не само на предната седалка без столче и колан, ами в скута си, докато карат! Що за малоумни родители са това?

Ужасена съм. Майка съм и когато чета такива новина ми се пълнят очите. Пожелавам на детенцето дасе оправи и сила на родителите. А този селянин веднага в затвора!!!

В затвора, ама друг път. Не го е направил умишлено. Гаранция, условна и продължва в същия дух.

Жалкото е, че детето трябва да носи последствията от идиотщината на някой възрастен!

Опел Корса, управляван от 34-годишен неправоспособен водач от село Юруково, Поредният селски "джихадист". Направо е преобърнал живота на хората. Би трябвало такива случаи да се определят като "терористичен" акт, и да се съди по наказателните текстове отговарящи за това престъпление.

Те това са новите българи. Тъпи, неграмотни, с огромни претенции. И като няма държавност нещата стават неудържими. За съжаление имаме достатъчно нехора в държавата си, които нямат представа защо са се родили, а и си внасяме допълнително... Мъка голяма за тая красива и нещастна заради обитателите си територия...

В тоя край - тъй карат. Това са роднини на помака Расим Алиев Плевнелиев.

Брей,избиха се тия донори

лек автомобил Опел Корса, управляван от 34-годишен неправоспособен водач от село Юруково..............Контрола по пътищата е точно нулев!!!!!!!!! И една стотинка от заплатата си не заработвате!!

Никъде по света няма патрулиращи полицаи по всички, дори на 1/5 от междуселищните пътища и които да спират наред за проверки на документи.

така е, но в този район няма 1 (един) полицай или КАТ-аджия, колкото и да съм ходил до Пирин лятото. Там от неграмотни се карат камиони с дърва, камиони без дърва, без светлини, Лади без регистрационни номера, разни 20 годишни дебили изпреварват с БМВ-та на завои без видимост и прочие нормални неща за помашки край.

по тези села само неграмотни помаци, турци и цигани. Всеки глистав сельо щом се завърне от Гърция или Испания с някое евро, веднага си купува автомобил и започва фиестата...

По-големият проблем е, че колкото повече "шофьори" без книжки има в даден район, толкова повече подрастващите са убедени, че е съвсем нормално да караш и да нямаш книжка нищо, че си на 30-40 години.

Една малка поправка - там турци няма, нищо че помаците се представят за турци. Те не знаят и турски, учат го в училище откакто има "демокрация", но и толкова го знаят..

gorodjan

Да, откакто им внушиха, че им е "майчин".