Четирима загинаха при две катастрофи

Четирима души загинаха при две катастрофи в Хасковска област следобед, а петима бяха ранени, съобщиха от Областната дирекция на МВР, на която се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - Четирима загинаха при две катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как само си си написал името.... с главна буква. Никой от тук пишештите нямаше толкова точно да те оприличи. Ти не само си Сульо, но си и Изверг, комплексиран Помияр. От думите ти прозира глупостта на повредените ти гени. Ти си нещастник, който трябва да бъде прибран за лечение в изолатора на някоя психо болница. Боклук мръсен. Що за злоба трябва да таи в себе си човек, който в седем сутринта, пожелава смърта на 1 000 000 човека????

Това е то. Министър Цветанов и той само се перчи. Никакви мерки. Изперкал, комплексиран народ зад волана, пълно с женски шофьори с купени книжки, също и с мъжки такива. Повечето таксиметрови шофьори неграмотни цигани. Никакво отнемане на книжки за определен период. Скапани пътища. Оттук и 4:1 за Кипър ( неграмотници футбалери и ръководителчета ). Днес ще има танц със саби, и накрая ще бъдем посечени. Ех, какъв живот кипи в Булгаристан, а???

Поредните жертви на пътя, трагично и не знам дали ще има управия на пътя!разбира се че и други фактори влияят върху катастрофите, нервност, напрежение, ядове, отвличане на внимание, лошо състояние на пътища и т.н но трябва нещо да се прави все пак, защо да загиват невини хорица, айде този който е нарушил и се е блъснал да но защо трябва да се удрят коли които нямат вина и да загиват невинни хора!??Тук в Бургас всеки ден минавам покрай мястото където невинно загинаха трима души блъснати челно от друг шофьор и има свежи цветя....все едно цветята са поставени на банкета за продан...тъжно, тъжно и отчайващо...аз да ви кажа честно вече се отчайвам че нещо може да се промени по пътищата!Може би единственото спасение да не загиватн невинни хора е да се направи като в Токио 80% от пътищата да станат еднопосочни, да нямаш среща с друг автомобил,!Друга мярка може да бъде да се ограничи по някакъв начин скоростта на всичски овтомобили в държавата технически, как ще стане това да решат БАН, защо там работят 8000 души и нищо не правят!Скоро БАН чествува 140 години от създаването си и какво е направила за 140 години??едно нищо имаме само едно изобретение та акад.Наджаков и нищго повече все преписваме трудовете на световните учени!За мен няма никаквми учени в България, все са преписвачи от вън и се пишат за професори и академици...нищо не са след като няма ефект от техните разработки!!Трябва да се конфискуват леки колри ако караш с повече от 100 км. в час по пътищата, на 90 км да се налагат глоби от по 2000 лева, на 80 км. -1500 лева и така нататък!Ако трябва ще караме с по 30 км/ч но да се намалят драстично катастрофите какво е това чудо? по пет души на ден умират-ужас!!Вземете мерки държавници, Бойко набий ги бе......

Мрат ли мрат ли генетично увредените шушляци ? И интересно защо значително повече в южна България? Ами трябва нацията да се прочиства по малко... Жалко единствено за хората пострадали без вина и защото са съвестни.... А шушляците,чалгаджиит и мутантите трябва да мрат даже, ако може с по голяма скорост. т.е. БГ да остане с 1000 000 или по малко ама читави хора.

STIGA TAPI KOMENTARI! NE RAZBIRATELI CHE TRIABVA DA SE RESHI VAPROSA S DONORSTVOTO!

Вчера беше станала катастрофа на едно от големите кръстовища в града (Раковски и Дунав) и допълнително светофарите не работиха. Задръстването и хаосът бяха огромни, а двама полицаи, които явно бяха изпратени там си стояха под едно дърво на сянка (тук все още беше топло и слънчево) и си говориха нещо...има ли смисъл да продължавам да коментирам.

В Европа водят учениците на специални демонстрации на катастрофи с коли, мотори, манекени(кукли), организирани от силите на реда. Доста шокиращи са за тях и ги карат да се замислят. Чудя се как тази ужасна реалност по българските пътища не кара хората да се стреснат на яве, каква е тази глупава самоувереност, какъв е този бабаитлък. Хора, за къде бързате по пътищата, бе, какво ще изпуснете ? Може би сте малко нервни, агресивни и болни- ми, идете на доктор, просто е ! Замислете се за живота и неговата ценност най-после !

Dobre 4e ne e Pernik 4e pak shtexte da po4nete da pluvate ama sega sa vi vinovni Haskovo,Dimitrovgrad i Karjali ,,,,,,Utre koi shte vi e vinove???? Mai ne razbirate 4e Bg naroda e TAP ta dranka nezavisimo ot koi grad ili selo e

КАТ да се закрие! Няма полза от тях, никаква!

Четирима загинаха при две катастрофи. По колко човека загиват във всяка катастрофа? (задачка за първи клас) А за по-големите: С това темпо след колко години ще изчезне българската нация?

на моста на Захарна фабрика двама полицаи дремеха с радар. Покрай тях профуча някаква черна кола, движеща се в насрещното движение, изпреварвайки потеглящите две колони. Единият полицай дори го домързя да я изгледа. На другия поне му стана интересно и чак се завъртя целия. Сигурно нямат бензин, но радиостанции имат. Но от друга страна, защо да си навличат проблеми. Така, че няма какво да се чудим - това е положението. Някой като умре, започват едни сложни коментари, а истината е толкова проста - за нищо не ставаме.

Минах покрай димитровградската катастрофа одеве към 5.00 часа. Имаще две ламаринени топки на пътя ...

Ако моето напускане на форума спре бруталните убийства, спре безумните скорости по пътищата и оттам страха, че може да не стигнеш там, за където си тръгнал, спре побойщата, че и убийства при подрастващите, спре насилието в училище, аз ЯХВАМ МЕТЛАТА и изчезвам. Но много се съмнявам, че всичко ще спре. За съжаление!

БАН се учудват, че няма нито един от Сливен!

Хасково, Харманли, Димитровград.......

Ако ти и мъжките ти подобия яхнете метлите и изчезнете някъде по избор, може и да се успокоим, кукавело.

Не се прави нищо съществено ,за да се озаптят нарушителите,които са свикнали да са постоянно в нарушения!Едни и същи собственици на джипове ти светкат отзад ,заканително затова ,че спазваш ограничението от 80 км.по Цариградско шосе,например!След това ме задминава със скорост между 130 и 150 км.Не съм видял досега такъв тъпанар да е спян ,а става дума за София!Какво да говорим за магистрала Тракия или Хемус?Там е същински ад,корида,война-какт искаш го наричай!Глобен Мерцедес,БМВ или Ауди също не съм видял!Е какво повече,всичко идва от липсата на контрол!

Живея в малък град и редовно карам колело. В последните няколко месеца наблюдавам шофьорите, които са страшно разсеяни/психясали. 90% от тях вече не дават мигач накъде ще завиват. По рано не беше така.Затова почвам да мисля че нещо става.

Със сигурност ти ще си жива и ще видиш, но какво ли ще разбереш? Днес какво разбра от тази случка? А от другите новини? Освен да цъкаш по клавиатурата, друго какво можеш да направиш? И правиш ли нещо изобщо, освен да дрънкаш и психясваш хората?

Несъобразената скорост на тази отсечка хиляди пъти е завършвала с фатален край, не е ли крайно време да се помисли за адекватно принуително ограничение на скороста?

Терорът по пътищата се увеличава непрекъснсто в последните 4,5 месеца.Безотговорнот поведение е вече нормално.Нарушава се разрешената скорост,не се спазва дистанция,незачитане на останалите участници в движението.Никой не се стряска,законите не са достатъчно строги.На магистралите редовно те задминават коли с повече от 160-180км/ч.Хората посетили Канада,виждат как на магистралите всеки спазва ограничението от 100км/ч.При нарушение с повече от 50км/ч,се конфискува колата ,може и затвор и глоба от 10000 кан.долара.

баба Яга (13.10.2009 г. 19:32ч.), не народа не е психясъл. народа е много, ама много прост! това е. и разбира се като следствие от простотияата си 99% от този народ не са чували нищо за един дял от науката физика наречен механика. Тази наука изучава поведението на физическите тела когато са подложени на различни сили. Аавтомоболите са такива тела и са подложени на различни сили. простаците не знаята за това.

Селянията ги трепе. Лошото е, че не им насмогва - много сган се навъди.

Вече започвам да вярвам, че слуховете за събитията около 21.12.2012 год са верни. Психясъл народ е тръгнал масово да се самоубива и да убива. Дали ще има оцелели хора на тази дата, за да видят кякво ще се случи тогава.

a ako znaesh che shte spesti mentalnoto zagnivane na edna kamara chetsjashti shte si yahnesh li metlata i she se mahnesh li na majka si w pitkata?

Пострадалата жена на 31 години е контактна?????