Шофьор преобърна колата си в подлеза на НДК

Кола катастрофира в тунела на НДК в столицата в късния следобед вчера. Автомобилът се преобърна по таван при спирката на тролеите и едва не взе жертви в пиковия час.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор преобърна колата си в подлеза на НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тоя е бакшиш бе а не шофьор. Такива по София много, откакто закриха ТКЗСтат от тракторо се качиа на опело и давай газ до ламарината. Като гледм из улиците как висят като киаци, мое да си позволим да се тепат по един двама на ден за да има некви новини де.

МНОГО БЕГАТ ,ТИЯ ОПЕЛИ

Тук има много абсурдни мнения.. Абе хора.. Четете преди да пишете глупостите си, че ставате смешни.. Някаква дама пише, че това било такси и плюва шофьора.. Абе другарко.. Това си е просто една жълта кола. Къде някъде изобщо прочетохте, че колата е била такси? Друг е въпроса, че аз дето имам книжка от 85г, ей богу накарай ме да го направя- няма да мога да обърна колата си в тунела като карам с 40км/ч. За уточнение искам да кажа, че вероятно човека не е карал , а е бутал колата си, и докато завие с воланя :) тя се преобърнала.. Сега насериозно: Тоя засллужава да му вземат книжката, и никога повече да не му дадат да шофира.

Zaspal, pijan ili drogiran? Slava Bogu, che ne e prebil nikoj! TOJ E VINOVEN! Toj sedi zad volana, toj natiska pedala i KAKVO SEGA!?

Това е Корса клас Б, двигателя вероятно е 1.2л. Въпреки че е нисък клас автомобил е много стабилна и надеждна кола. Как е успял този да е обърне хич не ми е ясно.

Аман от този подлез и тези жертви! Да вземат да изградят една стена и да отделят колите! Една тролейна спирка има да се мести!

Абе колата не е голф, обаче със сигурност някой минаващ на близо голф е виновен...

Няма повече да изписваме такива ненормалници. Обещаваме.

Кво такси видяхте бе? Освен че е жълта корсата, нищо друго няма общо с такситата. Ако беше такси щеше цялата кола да е в стикери

През този тунел съм преминавал многократно.Там освен,че завоят пред тролейбусната спирка е коварен,но и настилката не е добра. Ограничението на скороста не се спазва и никога не съм забелязвал полицай на изхода на тунела да хваща нарушителите от време на време

toia bokluk kakvo si pokava paletza - ako nekoi ei takuv piklio me butne i moga da se dvija oshte i e oshte jiv v kolata shte lazia ako triabva ama shte go zakolia na miasto

единствения вариант според мен е книжки в България да се взимат след навършване на 26 годишна възраст. Младите хора в БГ са доста недозрели и нервни и е необходимо известно улягане от тяхна страна за да бъде движението по безопасно. Така си мисля аз.

куде го видя, че е такси???

Жалко, много жалко. Но защо на такъв хлапак около 20 г. му е поверено да кара такси? Явно няма практика и опитност. Да си кара личната кола, а не такси - ами ако имаше клиент....Ако няма обарозование - може да си изкарва хляба и с други професии - продавач, сервитьор, куриер и т.н. Там не застрашава живота на хората поне.

Подобни джигити са опасност И за теб, не го забравяй. Държавата явно не иска да се справи с тях, затова и единственото за момента решение е да се самоизбиват. Щом са тръгнали в правилната посока за решението на проблема, не виждам, защо трябва да се съжалява - от мен, теб или ккк, а ти да се пениш.

а сега де как се врътнал така...

По добре със Туарег във влак, нали?да беше мощна кола???и то на спирката?просто шофьора си е олигофрен

В тоя тунел и със 100 километра е безопасно. Но на някои явно им е малко.

Ами този подлез си е опасен - тролейбуси, маршрутки, шахти, шляещи се коли от една в друга лента. Осветлението също не е много адекватано. Та може да е карал бързо, а може просто да е от неопитност. Колкото до призива да си плати - затова си има Гражданска отговорност.

Още един недорасъл малоумник.

Не случайно има ограничение 40, но всички знаем колко хора карат с тази скорост там... николко.

prav si anti kkk,ama nali znaes 4e v tazi strana e palno s kreteni kato kkk

Докато има коли на пазара за под 500лв и пишлемета, които мислят че могат да карат нищо хубаво няма да се случва!

Глупаците продължават да се хлъзгат на сухо в тоя тунел. Всяка година стават произшествия и като по чудо почти винаги няма жертви, а има спирка. Общината, не 40 км да го направи, а с 20 камери, докато се научат селянете Глоби, глоби и взимане на книжки за години, това е оправията в шоферлъка. И инструкторите да ги погнат, да видим на това ли ги учат и само ли пият.

крайно време е за радар и камера там

Бате пожелавам ти следващото пиле да си ти глупак смотан дето не пускаш клавиатурата. Като стане нещастие не върви да има охлюви като тебе дето проклинат пострадал човек

говедото да заплати щетите, а общината да сложи здраво забити наклонени към движението релси, та следващия джигит да се наниже като пиле на грил!

Жалко, много жалко. Но защо на такъв хлапак около 20 г. му е поверено да кара такси? Явно няма практика и опитност. Да си кара личната кола, а не такси - ами ако имаше клиент....Ако няма обарозование - може да си изкарва хляба и с други професии - продавач, сервитьор, куриер и т.н. Там не застрашава живота на хората поне.

Ако бяхме нормална държава: - Младежът щеше да е в казармата - Нямаше да се внясят толкова стари коли; - нямаше да има коли по тротоарите; - нямаше да има толкова жертви и простотия; - загубен е най-ценният капитал на нацията - възпитанието на младите хора;