Пиян уби майка при катастрофа и рани баща и дете

30-годишна жена почина при тежка катастрофа между две леки коли на пътя Казанлък – с. Дунавци късно снощи, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Пиян уби майка при катастрофа и рани баща и дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Престъпник заслужава да отиде бащата и да го убие, нищо друго, това е едно осакатено семейство за цял живот, и та защо- защото някой си господин Никой решава, че е велик, и че правилата не важат за него, нз как ще живее с тази мисъл цял живот. Такива нещастия се случват постоянно, Но когато си пян това си е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!

Ужас....!! Поредната жестока касапница .Пътувал съм ме малко по този път .Скоро му направиха ремонт и сега пътя е като стъкло с новия асфалт. Превишените скорости даже и двойно превишените, и рискови испреварвания са често явление.КАто пътувам по него все по често ми случва да профучи някой далечно засилил се ..стелт с дълги светлини през деня в лявата лента ,като си мислат че като стъпи на новия ясфалт и може да лети наистина като самолет !!! ,или е на магистрала. Единствено намаляваха скоротта на расклона на Дунавци защото там често стоеше патрулка с радар.Направо идея си нямам ..какво наказание да му се приложи на тоя ... Някои беше писал по горе за общественото мнение и за съпричастността на хората,може би наистина трябва дас е наблегне на това--протестите!!

Като сеувеличи аксиза, алкохола ще е достъпен само на тези с мощните и лъскави коли така че, едва ли ще намалеят пияните убийци по пътя, които българските закони ги защитават и си развяват байрака както си искат!

Левия завой не е с предимство и такова не е отнето.Там има лента за ляв завой и хората са били ударени отзад,което означава,че вече са били в изчакване,а пияния изрод изобщо не ги е видял.

Kaino vreme e da se promeni zakona i da se vuvede nuleva tolerantnost kum karane sled opotrebata na alkohol.3 meseca zatvor i pone 6 meseca bez knijka ,ako te hvanat ,dori i bez da si predizvikal incidenti ,ne dai si boje .Ama rabotata e tam 4e dokato ne zapo4nat da razbirat i grajdanite i katadjiite 4e s korupciq do nikade nqmastignem ,zakonite nqmat smisal....Ne karaite be hora ,i az obi4am da piq v kompaniq ,ama si hodq s taxi ...ili v tozi slu4ei , da si be6e hvanal vlaka za Dunavci ,kade se e razburzal ...Molq za malak malkata rojbi4ka i za tatko i da se opravqt ...

То бива простащина, ама това избиване по пътя няма край от всякакви навлеци и идиоти. Срам ме, че единствения ми автомобил в семейството ми е 20 годишно БМВ, само заради марката БМВ ме е срам, много катастрофи с проклетите БМВ-та. Много млади шофьори с бързи и мощни коли са царе на пътя. Жалко за загиналата млада жена.

Дали пък не е редно да се забранят въздушните възглавници за всички МПСта над 100 коня? Така ако кандидат- убийците не се замислят за живота на другите, може да се уплашат поне малко за собствения си и така да пощадят и тоя на околните. А ако и за себе си не ги е еня, поне ще имат равни шансове с невинните си жертви в евтините коли. Иначе сега е много тъжна картинката - все слушаме как разни пияни тузарчета помитат обикновени хорица, а самите те само леко се одраскали (и това не е защото Господ пази пияните). Ето за това не им мига окото като натискат газта (освен защото както видяхме и със Стависки - знаят че едва ли ще ги осъдят адекватно на престъпленето им)

От 0.5 до един може само глоба (но солена) ако няма пострадали, иначе - с дебелия край трябва. За над 1 промил трябва да им взимат на момента книжките поне за 3 години дори и без да са причинили ПТП, защото това са потенциални убийци. А за такива като тоя мъртво пияни наистина трябва да се конфискува и МПС-то на когото и да е то (освен ако е откраднато, което пък трябва да е силно утежняващо вината!) Да видим дали ще им стиска тогава на тарикатите и бабаититие да сядат зад волана пияни. ПП. Да, и нощем продължават да се чуват зверве да реват по Цариградско - сигурно карат с толкова че ако настъпят камъче или влязат в дупка може да отхвърчат през локалното и градинката и да се спрат чак в някой жилищен блок ако не уцелят дърво или билборд преди това. И на тия ли няма кой да мине да им обере книжките и колите преди да са утрепали и някой невинен - поне тях това вероятно би било достатъчно, за да ги откаже, а и всички в КАТ знаят кога и къде да ги хванат (и да ги снимат, а после да си ги привикат ако избягат).

Пиян предизвикал катастрофа минимум 10 години в затвора , а ако има жертви 20 години

Да се забранят МПС-тата в България. Да се стимулира чрез субсидии вкл. европейски транспортът с животинска тяга. Въвеждане на МПС да започне най-рано след 100 години след разрешение от Европа, тъй като шофирането в Б-я е опасно и за другите европейски граждани.

Вече се замислям дали някой цени въобще живота, не само на другите , но и собственият си?Нямам думи...

Ставийски за подобно нещо има условна присъда... да видим сега какво ще последва .

По случая работи РПУ-Казанлък.какво ще работи РПУ-то, то всичко е ясно.ТОя с БМВ-то направо на електрическия стол.Тоя баща, ако няма друго дете заради което да се замисли преди да вземе та утрепе тоя изрод, няма какво да му мисли.Ще дойде някой мазен адвокат като оня марковски и ще изкара убиеца невминяем и никой нищо няма да му направи.

Бащата е трябвало да заколи пияната свиня на място - сега ще има да чака правосъдие - от умрял писмо!!!

Хубаво е тези коментари да ги прочете и премиера и тези, които следят за изпълнението на закона! ...И малко да се замислят, ако им пука!

Има ли СЪД в Република България и функзионира ли? Докога ще продължава черната хроника с нелепо загинали, не по тяхна вина хора на пътя? И докога причинителите на тези трагедии ще са без наказание???!!! Каква абсурдна държава сме - да се изтрепваме безмилостно по пътищата и нищо да не се предшприема за смирането на това безумие???!!!! ДО КОГА ТАКА?

снощи минах от там минути след инцидента кошмарна гледка това трябваше да постои поне седмица дано на някои му трепне нещо бог да прости жената и да даде сили на мъжа и детето да се преборят за живота си

Abe stiga s toia pernik be.............slush ot TV to kak vi obla4vat razni tapazi s tova Pernik ta Pernik,,,ebati prostata nacia ,,Ima si statistika vijte kade e pernik po PTP ,,,po sredata e da vi kaja ,,, Tapi zombirani idioti slushaite Ivan i Andrei i Slavi-4algata

Ne e koi znae kakva filosofia da se napravi promiana v nakazatelnia kodeks ot deputatite, koito uj sme izbrali, za da zashtitavat interesite na naroda i shofiora ( a i mnogoto kato nego) za dalgo da ide v zatvora s prisada za umishleno ubiistvo po osobeno jestok nachin i utejniavashti vinata obstoiatelstva. Dano detenceto se opravi ...

Е как може тъпия фолксваген да му застава на пътя. той си е виновен. то БМВ-то с тоя табун коне под капака какво да прави като му се пречкат разни каруцари. трябва сега на пияния да му се платят разноските за ремонта, поне

Sajaliavam za pisaneto na latinica. Plache mi se kato prochetoh tazi tragichna novina.Izrod mrasen e shofiora. Dokato ne se vliza za dalgo v zatvora za podobni deiania edva li shte se opravim i vseki den shte chetem podobni novini. Vav vsiaka normalna darja za podobno deianie se vliza za dalgo v zatvora.Misleh da napisha oshte neshto, no prosto mi e otvrateno ot tazi sluchka. Dano detenceto i bashta mu se opraviat...

не, не бива клетви и закани... не бива САМО клетви и закани. Трябва да го оставят вързан насаме с оцелелия татко - като се оправи от болницата - и той да реши ще го прощава ли, или ще го трепе...

Толкова тежки новини има, особено в последно време, какво трябва да направим ние - по-съвестните граждани, за да променим това, за да има СЪД (съдебна с-ма изобщо) в тази страна??? Какво виждат всички - виновните не биват наказвани.Е как тогава тези пияндета и тем подобни идиоти ще имат съвест, камо ли страх от евентуален затвор? Щом си седнал зад волана пиян, значи правиш опит за убийство...А колко се дава за предумишлено убийство? А, да видим дали това подобие на човек ще получи такава присъда или ще се размине както всички други с условна и глоба.

Всичко е до възпитание, образование.Помислет как ще възпитате децата-си. Не търсете постояно някой да ви е виновен. То от правосъдна система, до обикновен гражданин. Каквото възпитание имате такова ще дадете и на вашите деца, като мироглед и поведение в обществото. Дано да не-е само в клетви и закани. А да могат да видят собственото-си отражение. На това, че не са сами в обществото. И как те-щте се държат в него. Надявам-се достойно, за назоваващ себе-си ''ЧОВЕК''

Каквото и да кажа ще е напразно - за съжаление. Тргедия, скръб, смърт на невинни хора, неизлечима болка. Моля се шофьора на БМВ-то да има поне малко съвест за да му тежи това, което е направил ЦЯЛ ЖИВОТ.

Още едно доказателство , че оня дето ни представя като тоалетна е прав. Ако съм на мястото на бащата , на тоя боклук му остава живот точно толкова време , колкото ще ми отнеме да го намеря. Свалям го на зенята и пичвам с юмруци в главата докато не усетя , че юмрука ми ударя на търдо.

ИЗРОД, ИЗРОД, ИЗРОД..... При тази липса на правораздаване, съм за лично отмъщение !!! Този ИЗРОД заслужава да го набучат на кол и да го поставят на пътя където е убил невинната женичка, и почернил едно семейство... Смърт, смърт за такива....

задържан за 24 часа. По случая работи РПУ-Казанлък.AБЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕ НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА Е3 ТОЗИ.ПИСНА МИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!

пич ,какви глупости дрънкаш? Пътищата имат леви и десни завои , не са права линия . Едно е ляв завой , съвсем друго е Завиване на ляво . Да ти обяснявам ли разликата или имаш малко акъл и ще се сетиш сам ? жалко за жената, 20 години вадене на камъни за изрода убиец!

Възможно е да се очаква някакво намаление на безумствата по пътищата ЕДИНСТВЕНО и само ако при доказано шофиране след употреба на алкохол или наркотици, следва НЕЗАБАВНО и БЕЗУСЛОВНО отнемане на МПС -то, независимо от това чия собственост е. Моят автомобил се ползва от членовете на семейството ми, но АЗ нося отговорност за това, че съм предоставила това ОРЪЖИЕ в техните ръце!

Абе, хора, кога ще линчуваме на показ един такъв ИДИОТ... Моля ви се, бе...

кви са тия глупости бе хора 20 Г. затвор или убийство.Пффф до животна присъда и да страда и не да му теглят куршума и да се оъве ами да страда до живот на затвора да ГНИЕ ТОЗИ УБИЕЦ !!!

Не случайно такива случаи минават за чисто убийство в белите страни, докато тук колко такива убийци сте чули да получат ефективна присъда? Ето още една причина човек да не остава в тая дупка и клоака, повечето от нормалните хора вече се изнесоха, предлагам и останалите да направт същото, така, че в тая джунгла да останат и спокойно да си се избиват тия нещастни кретени.

Kak moje da imame takava prekrasna strana i takuv smotan narod. Kak e vuzmojno prosto.

ПИТАМ СЕ ДАЛИ ТОЗИ ИЗРОД Е КАРАЛ В ИСПАНИЯ ПИЯН. ОТГОВОРА Е НЕ-НЕ. А ТУК В БГ СПИРАТ НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ ВЛИЗАТ В ЕДНОПОСОЧНА УЛИЦА СПИРАТ ПО ТРОТОАРИ ПАРКИРАТ В ГРАДИНКИ И ПРОЧИЕ....ДО КОГААААА.

Отнемането на книжки не помага. Мен са ме удряли и с отнета книжка и пияни и т.н. Решението в такива случаи е затвор. Ако не почва саморазправа. Съпруга на тая жена да го намери тоя и да го убие. Не, че това помага за загубата му, но поне частица изкупление. То май само това вече е решение, иначе всичко остава безнаказано. Писна ми от капути!

TOVA PIQNDE V ZATVORA DO KRAQ NA JIVOTA MU

Детето е с опасност за живота. Дано да се оправи. А баща му като излезе от болницата да намери тоя изрод и да го убие без да му мисли!

Ако съм на мястото на бащата, след като се оправя(доколкото може) този ще го обеся!

Абе колега когато пиеш несядай да караш защото 0.5 един него усеща а друг залита от толкова така че закона си е закон трябва да се спазва.

Аз ако съм на местото на бащата тоя директно го убивам, без да чакам никакъв съд! Ако някой ти убие семейството, без значение по какъв начин, заслужава само смърт!

Откога ляв завой е с предимство ?! Нормално е когато се прави тази маневра, завиване вляво, да се внимава много за МПС-та с всякаква скорост движещи се в участъка.

изрод, това е просто кошмар

Пази Боже от такива нещастия!!! Колкото и добър шофьор да си, заради такива безсмъртни пияндурници и гъзета си отиват невинни хора. На този веднага доживотна присъда без замяна и обжалване!!! Дано не му се размине и на този, че като гледам скоро и на герберчетата на Бате бойко им идва реда!?

Предлагам 1000 пернишки шофьори да бъдат санкционирани с превантивна цел. Причини има, а ефекта ще е много добър. Крайно време е полицията да озапти тези пернишки герои' които злепоставят всички коли с пернишки номера.

Стига вече с тези беззакония.Крайно време е да се променят законите в България и за такива изроди да има затвор и отнемане на книжките завинаги.Няма да върнат стотиците невинно загинали по пътищата ,но с едни строги закони може да се въведе ред.

Пак някакъв тъпанар с великото БМВ!!!

Няма информация дали пияния водач е българин (както предполагам) или чужденец... Който и да е да бъде осъден, както трябва да е - за едно преднамерено убийство и два опита за убийство, а не за непреднамерено. Пият и сядат зад волана съвсем съзнателно. Ако пък са пияни и не си дават сметка, проблема е техен отново като не си знаят мярката и са задръстени от комплекси.

с какво жената, съпруга и детенцето са заслужили тази участ? зородИ тъпия, пиян шофьор и всички убийци на пътя, които ги пускат на свобода!!! преди месец нас ни удариха при ляв завой в София две хлапета, като скоростта с която караха беше над 90 км/ч. не са виновни, даже трябваше да им платим, щото единия без колан си удари ръката?? има ли изобщо някаква справедливост в тая шибана държава??? (между другото бяхме с нашето детенце на - 3 г. и то още сънува кошмари)