Двама спортисти загинаха при катастрофи

Бившият шампион на България по лека атлетика (3000 м на писта) Александър Комаров загина в катастрофа тази нощ, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Двама спортисти загинаха при катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тоталитарно време западняците са казвали: не е нужно да се бием с вас, а само да ви дадем нашите мощни коли и вие сами ще се избиете..... Е, какво ние го потвърждаваме в момента. И тогава хората от западна Европа са ни преценявали добре - колко умствен багаж имаме и как избиваме комплекси. Да допълня, поне тогава е имало страх от милиционерите/полица а сега обществена тайна е, че всичко си има цена. Трябва ни някой: Мусолини, Сталин или Пиночет, но не от тези, които виждаме всеки ден по телевизията.

отсечете всички дървета около пътя направете пътя 1 км - широк трудно да се излиза от него и раздайте на всички танкове дето се движат с 80 км /ч да се блъскат на воля . Не трябваше да ги подаряваме на македонците и да режем останалите имаме нужда от тях

Иване, почивай в Мир! Искам да ви кажа че това момче беше един много добър шофьар и много добър човек! Жалко че остави три деца сирачета! Лека ти пъст Ванко! винаги ще ти помним

Пак късмет, че Свата се сватоса за дървото, а не за някой невинен човек. За Комара не ми се говори, решил да се изфука пред Светулката и - пак късмет, че не е минавал невинен човек покрай него.

(izvinete lipsata na kirilitza) Ne sam mnogo dobra po statistika, no mi se struva che na glava ot naselenieto (za takiva ujasii) sme veroiatno na parvo miasto....globalno !!! I pri tzialata tazi cherna hronika - schte ima samo parichni nakzania veche, i to pochti simvolichni !!!

много си смотан!!!хората умират,ти пишеш глупости!!!!

И в живота и на пътя спортисти-състезател

Господ си знае работата!

И ква беше връзката между спортистите и мозъка?

Е то да се удариш в едно дърво не е кой знае какъв майсторлък. Виж в три трябва да си поне автомобилен състезател.

Ми то се вижда какъв състезател е бил - несъобразена скорост

А корекциите в закона са за повече самоубийци.

На автомагистрала Хемус стават много инциденти заради т.нар. водна възглавница.

абе оправете пътищата и сложете маркировки, а скоростта оставете на нас

От началото на годината в страната са загинали 257 души !!! Не се чак толкова много. От мексиканския грип за починали са повече.... към 100 души. Съдът да продължава да дава условни присъди и ... така ще ги стигнем мексиканците! Сега Народното събрание ще маха и отнемането на книжка за превишена скорост... Изобщо - цъфтим и вържем!

Да го д...т турците!!!!!!!!!

Galko.....

Спокойно, по пътищата на BG всичко е ОК...... най-опасните рецидивисти, като мен например, които карат без колан, са с отнети свидетелства и ще трябва да се явяват отново за книжка!!! Е...., айде сега, че някой карал пиян или причинил ПТП или пък убил човек... подробности... Нека си карат спокойно хората -важното е на ония престъпници, дето карат без колан да им се взимат книжките, щото в BG , се оказва, че непоставянето на колан е мн. по- тежко престъпление от това да убиеш човек на пътя! Познавам един, който уби човек преди няколко месеца в едно Плевенско село намясто и нито за миг не е слизал от колата си и си кара съвсем законно с книжката в джоба... ДА ЖИВЕЙ българия...