Трима ранени след удар между две коли и камион

Около 3 км опашката се образува по пътя Казанлък - Павел баня в късния следобяд, след като два леки автомобила и един камион с ремарке се удариха. Пострадали са трима души, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Трима ранени след удар между две коли и камион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abe kakvo sporite za pari, tozi ako imashe pari nqmashe da kara BMW na GAZ! Na tozi mu lipsva vazîtanie, sega da leji v bolnicata da m uvri glavata! Dobre che ne e ubil nikoi.

това кръглото е газова бутилка, селските дисове карат на газ и се фукат с изтърбушено БМВ Виновни са застрахователите които са направили ГО на простите селяни, но сега ще платят три МПСта, а догодина пак да ги застраховат за 100лв. А ако вместо Голф имаше трима колеги с мотори какво правим, викаме Е бог да ги прости и толкова.

БМВ не е лош автомобил и аз си купих такъв. Този шофьор и с Голф тройка би направил същото. И защо да не сме гъзари с БМВ-та. Дайте да си облечем сиви дрешки, да си купим Опел Астра, да се оплакваме че сме бедни и да завиждаме на успелите. А и да чакаме някой като Царя или Бат Бойко да ни оправи. Гъзарията и БМВ-тата са хубаво нещо. И най вече достъпно ако имаш желание за развитие и успех. А ако си умрял х..й, си стой в сивата къщица, карай си незабележимата колица и злобей тайно. Държа да уточня че много хора в България са забогатяли честно, като са рискували, скъсвали са се от работа и са учили дълги години. А през цялото време останалите дремеха.

не съм съгласна с теб,на никой не пожелавам и да пази Господ.липса на възпитание е това.и друг път съм разказвала за начина на възпитание в ЕС.и на лесно ,,спечелени,, пари.я да отидат да работят по 12ч.само с 20мин.почивка като мен и много мои колеги.да си плащат всички режийни и тгава ще видим дали ще имат време и съвест за глупости.РОДИТЕЛИ ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ ДЕЦАТА,бе!!!!!!

До лелееее (30.09.2008 г. 19:40ч.): явно за гробищата бързат. Нека вървят, само други да не повлекат със себе си.

Оооо, БМВ, това е диагноза! За съжаление нелечима в БГ!

Безмозъчни копелета с БеЕмВе-та-роди ги простотията и наглостта на тези дето ни управляват...Пожелав им билбордове и крайпътни дървета,та дано останат по-малко!

Хубаво, че не е гръмнала газовата бутилка на гъзарското BMW. За съжаление е пълно с турбо-гъзари с 10-15 годишни гъзарски коли дето си мислят, че тях нищо не ги лови и рискуват техния и на другите живот.

Тава цилиндричното в БМВ-то дали не е огромна тонколона, която в момента на изпреварването яко е дънела рап или чалга? Сами си правете изводите...

Е,това е!

ей,олигофренчета малки,за къде бързате бе.,,дупета,,загубен ЕС и бабите имат мерцедеси и BMVта....