Коментари - Катастрофа затрудни трафика край НДК | dnes.dir.bg
назад

Катастрофа затрудни трафика край НДК

Трима души са леко пострадали при катастрофа между 3 автомобила на столичния бул. „България” под моста с бул. „Витоша”.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа затрудни трафика край НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдете Фандъкова за непочистения вече цял месец лед! За неотводнените участъци, за неработещи дренажи, канавка и канализация! За какво плащаме милиарди данъци питам аз????

Там е много опасно място при сегашните условия.Отгоре при слънчево време и сняг, снегът се топи , капе долу под моста на пътните платна.Там слънце няма, при температури малко под 0 градуса, или 0, пързалката е готова.Много е гадно , защото платната са си абсолютно сухи и чисти и само там в съвсем малък участък с леда.Но достатъчен, и ако се наложи да ударите леко спирачка, заради колоната пред вас, със сигурност ще загубите управление и ще се завъртите.Разбирате, че го пиша от собствен опит.Такива места са много коварни.може би някакъв знак за опасност и повишено внимание през зимата би помогнал малко.

Опасно било. Опасността иде от това, че като ги пусне светофарът, колите се правят на мазератита, аудита и ферарита в стремежа си да ускорят от 0 до 100 за 3 секунди.

И защо четем тази "новина" ? Отговор: ами просто защото са се ударили на 100м от офиса на бТВ. Иначе до нас като се удрят през ден няма новина, и КАТ няма... А ако се бяха ударили в Каспичан (примерно) щяхме ли да знаем?

Ники

Точно около този мост се прави престрояването преди светофарите. Достатъчно е някой ненормалник да кара с висока скорост в една от крайните ленти или да слаломира и подобно нещо е в кърпа вързано.

Тая сутрин , на места, беше хлъзгаво.Пътят мокър, температурата (-), и от прахта се беше образувала една хлъзгава емулсия..На един завой, видимо нищо му нямаше, колата ми поднесе и с адекватна реакция и доза късмет, избягнах удар в бордюра. Късмета е, че колата , движеща се след мен , беше на достатъчно разстояние, за да успее да намали навреме, щото аз почти се завъртях на пътя.

Е колко да са пострадали? Те са всичко на всичко трима. Сами в кола:)

Колеги и колежки ,моля ограничете разговорите по телефона докато шофирате!

Мога ли да ти звънна, като стигна?

Може би се е престроявал. Там винаги има маневри и след светофара почти никой не продължава в лентата в която е бил. Просто кръстовището е такова, малко невнимание и си "поднесъл".

И по колко катастрофи на ден има на това "проблемно" кръстовище, че да се поиска да се промени нещо по него, щом предразполага за катастрофи?

някои шофьори са толкова тъпи, че не правят разлика между зима и лято

Комбинацията от прахоляк, влага и ниски температури превръща настилката в София рано сутрин в хлъзгава слуз. Само че, никой не се съобразява с това.

Съгласен съм, но и скоростта ако е била до 70 км/ч, нямаше да има "поднасяне"

Поднесла? Как пък другите не "поднесоха"?

Телефона звъннал. Бог да ни пази!

За едни затруднение, за други не, както казваше крал Артур.