Каталунският сепаратистки лидер вече не е евродепутат

Мандатът на Ориол Жункерас приключи обяви Давид Сасоли, след като преди седмица испанската избирателна комисия анулира мандата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този брат близнак ли е на Банов.

Браво, да живее Испания.

Тия всичките, хем не искат държавата, хем искат да се възползват от всички екстри То не може и така и така

Испания всеки ден прави всичко възможно да увеличи броя на желаещите независимост на Каталуния. Да не забравяме, че зад Жункерас стоят стотици хиляди гласоподаватели. Това е посегателство към тях.

е свиня-содомист и извратеняк. Цялата банда превратаджии са със сериозни психически отклонения.

Да живее единна Испания! Каталунските сепаратисти са двулични неблагодарни идиоти!

И в БЪлгария трябва да ИЗГОНИМ от Народното СЪбрание, всички турски Шпиони с имена- Осман, Али, Мехмед, Халил,, Мустафа, Фатме, Анифе. Да ходят да си търсят правата в Турция при Ердоган... И да са благодарни на България, че не сме ги застреляли директно тия башибозуци. Но ако не исат да бягат към Турция, може и да ги изтребим.

Преди век и половина едни български сепаратисти искаха отделяне от Турция, ама Европа се възпротиви.

Каталуния е както Варненска или Бургаска област... Тия проблеми са заради фирмите за ритане на топка- Футбол... Собствениците на отборите, за да изкарат повече пари,карат част от зрителите да бият останалите зрители. Правят зрителите си на идиоти. И думата, която ползват тия собственици на отбори за Зрителите идиоти е "Фенове"".. Собственците искат да ползват тия зрители като бабаити, за сплашване на другите фирми( отбори), и така да прибират пари от наградни фондове.

ЕС и справедливост - това са две несъвместими неща!

Да живее франкистка Испания!