Каталунският сепаратистки лидер вече не е евродепутат

Мандатът на Ориол Жункерас приключи обяви Давид Сасоли, след като преди седмица испанската избирателна комисия анулира мандата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС и справедливост - това са две несъвместими неща!

Преди век и половина едни български сепаратисти искаха отделяне от Турция, ама Европа се възпротиви.

Каталуния е както Варненска или Бургаска област... Тия проблеми са заради фирмите за ритане на топка- Футбол... Собствениците на отборите, за да изкарат повече пари,карат част от зрителите да бият останалите зрители. Правят зрителите си на идиоти. И думата, която ползват тия собственици на отбори за Зрителите идиоти е "Фенове"".. Собственците искат да ползват тия зрители като бабаити, за сплашване на другите фирми( отбори), и така да прибират пари от наградни фондове.

И в БЪлгария трябва да ИЗГОНИМ от Народното СЪбрание, всички турски Шпиони с имена- Осман, Али, Мехмед, Халил,, Мустафа, Фатме, Анифе. Да ходят да си търсят правата в Турция при Ердоган... И да са благодарни на България, че не сме ги застреляли директно тия башибозуци. Но ако не исат да бягат към Турция, може и да ги изтребим.

Да живее единна Испания! Каталунските сепаратисти са двулични неблагодарни идиоти!

е свиня-содомист и извратеняк. Цялата банда превратаджии са със сериозни психически отклонения.

Испания всеки ден прави всичко възможно да увеличи броя на желаещите независимост на Каталуния. Да не забравяме, че зад Жункерас стоят стотици хиляди гласоподаватели. Това е посегателство към тях.

Тия всичките, хем не искат държавата, хем искат да се възползват от всички екстри То не може и така и така

Браво, да живее Испания.

Да живее франкистка Испания!

Този брат близнак ли е на Банов.