Баща на депутат от ГЕРБ - един от съдиите, които решават касирането на вота

Конституционният съд образува дело по искането за обявяване за незаконен избора на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова за президент и вицепрезидент.

Обратно в новината

Коментари - Баща на депутат от ГЕРБ - един от съдиите, които решават касирането на вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами напишете,че другият докладчик по делото за касиране на президентския вот,Емилия Друмева е дъщеря на Христо Друмев,дългогодишен директор на НДК.Същият беше освободен от длъжността си от ГЕРБ.Срещу него се водят следствени дела.

Българският народ е малоумен!!! Толкова ли не виждате, че всичките са еднакви и БСП, и ДПС, и СДС, и Костов, и Борисов, и Сидеров и тн...Всички са от една порода - БКП Комунисти!!! И сега умишлено разделят народа, чрез жалките си партийки БСП, ДПС, ГЕРБ, АТАКА и тн. за да има противопостяване на народа. За да се мразят социалисти и демократи. Затова насаждат и етническо напрежение, да се мразят българи, цигани и турци. Затова насаждат и релиогиозно напрежение, да се мразят християни и мюсюлмани. Искат всчки да бъдат разделени, защото ако всички се обединим, не само ще ги изметем от властта, а най-вероятно и много по-лоши неща ще им се случат!!! Разберете всички сме братя!!! Но кукловодите искат да сме социалисти и демократи, БСП-ари и ГЕРБ-ри, а не ЕДИН НАРОД!!! Продължавайте да се псувате и да се мразите и да защитавате чуждите идей. Бъдете партийни и им яжте ТРОХИТЕ!!! ;)

ей Гробари когато змията умира най-много хапе,това е признак че краят е предизвестен отивате си и този пат няма да позволим да има шменти-капели

Ние за пореден път доказахме, че сме садо-мазохисти. Обичаме да ни мачкат, да живеем с трохите дето ни отпуща Европа, да ни режат социалните придобивки, да умираме от старост, като безработни(щото на 70 никой няма да те държи на работа) и т.н. А утре ако трябва да гласуваме, отново ще изберем ББ.

В Кърджали ГЕРБ не спечелиха и веднага оспориха избора. И макар, че още не са казали окончателните резултати от повторното броене, съмненията в нечестността от страна на ГЕРБ се потвърди. Защо тогава другите да нямат право искат касиране? Това не е привилегия само на ГЕРБ. За да вървят нещата в правилна посока трябва да има силна опозиция. Само така управляващите ще се спасят от самозабравяне и ще се поозаптят малко. В противен случай ще се случат познати от историята неща. А ние искаме да вървим напред, не назад.

Не само некадърни ,но и нагли-яли,яли и пак!Донесли само страдание на народа, но пак искат власт.БЕЗСРАМНИЦИ!

Почти всички съдий гладуваха за М.Попова...

и почти всички прокурори гласуваха за г-жа Попова и за ГЕРБ

разбира се , за да се разкара от правосъдната система/ всс и да спре да бълва законопроекти ..:)

БСП едва ли може да кажат нещо за този съдия, чийто син е депутат от ГЕРБ поради една причина- ПОНЕ 66% ОТ СЪДИИТЕ В България са представители на БСП. Затова и на много от делата не се получават осъдителни присъди за престъпници, а на други са дават измислени огромни присъди. Сега след смяната на президента, може да сменят и съдиите навсякъде.

Е що бе Гоше... Ми глей го Лечков, кмета от Ямбол, ами тази шефката на градския съд ... ми работи си съда, осъжда ....що плачеш

Тези избори бяха по честни от предишните от 22 години. Плевнелиев заслужено си спечели избора.

КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА ДРАМА, ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ , КОИТО ОСВЕН ДОНОСИ И РАЗРАБОТКИ ДА ПРАВЯТ И ДА ГРАБЯТ, ДА ОБВИНЯВАТ ЗА ЧЕСТНОСТ.ВМЕСТО ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ ,ДОВЕЛИ ДЪРЖАВАТА ДО НИЩЕТА ,ТЕ ИСКАТ ПАК ВЛАСТТА.

АМИ ОТГОВОРА Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН.КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?

Кой държи досиетата на Р.Ненков и Благовест Пунев?!...Отговора ще получим с решението им по касирането на изборите!

Не съм виждала по-чисто и свято нещо от БСПЕТО И ДЕПЕСЕТО-как хубаво ни оправяха, оправяха оправяха.... и тъкмо да видим светлото бъдеще и те загубиха инструметна.Моля Ви, за тях инструмента за вас супата...

Инструмента, винаги е бил за булята. Недей да скромничиш!

Нарушения винаги е имало! Най-големите са правени от БСП, докато президент беше Желю Желев. Тогава международните наблюдатели установиха фалшификациите, това беше заснето и излъчвано по телевизията. Българските наблюдатели крещяха със силен глас за нарушенията, но Желев и комунистите се хилеха. И тогава разликите бяха малки, но принципът беше нарушен тотално. Сега нарушения имаше от двете страни, но очевидно на БСП не бяха достатъчни, защото този път не са владелци на положението и няма как да изманипулират тотално вота. За пръв път им се случва да искат толквоа много да спечелят, но така да не им се отдаде! За това са тези неистови писъци. Част от подлогите ще си ходят от политиката, като начело е Станишев. Чудесно! Той даже не е българин! И си личеше по ангажираността му с интересите нс България.

Да бе , разбрахме го "Ха-ха" още от първия път що за стока е, не ни трябваха цели 3 пъти, или потретението е и майка, и баща на знанието. А иначе видяхме как се правят избори "а ла Ганю Балкански" и в третото хилядолетие!

не и е мястото в Атака, добре е отишла при Искра Фидосова, те са си лика и прилика- Сидеров не губи, а печели!

Не е ли ясно, че ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ!!! Не е ли ясно, че всичко е театър, ЦИрК?! Не е ли ясно, че сме овчи народ?! ... Чрез ГЕРБ, световната мафия постига успешна ликвидация на България. След нас са гърците, италианците, франсетата, испанците, португалците, ирландци, исландци ... та чак до Уолстрийт и Орегон. ДА, АМА НЕ!!! Всички кукловоди знаят, че с БОГ НА ЗАРОВЕ НЕ СЕ ИГРАЕ. Като "змийски кокал", парите откраднати от България, ще задавят алчните гърла на устите, дето са се отворили да погълнат цялата Земя.

Какво от това!

"И какво от това?" е въпросът на Искра Федосова, от преди половин година в НС. Демек, всеки по своят си ПЪТ. Който иска да живее в този 3D - свят, нека си я кара както си знае. На който пък не му харесва хавата сега, ДНЕС, да се стяга за постигне критериите за преминаване в 4D - светът. ... С ГЕРБ, до ГРОБ!

Те всички са комунисти и по лошо ченгета.

ще е голямо шоу ако ги касират, тогава вече ще се гласува за чък норис.

Румен Ненков беше член на БКП и като млад комунист стана младши съдия. Като антикомунист стана конституционен съдия. Синът му от първия брак е на крехка младежка възраст, но здраво ще крепи усложливостта на гъвкавия му баща към ГЕРБ.

повече от ясно е, че този син са го сложили за депутат, за да имат в ръцете си бащата. Повечето деца може да не подкрепят родителите си при избори, но родителите вземат страната на децата си, особено в случаи, когато те трябва да бъдат избирани. Какъв е бил синът на Румен Ненков - в политиката? За образованието със сигурност по наследство е с юридическо образование. Може би е и младши съдия? някой ако знае, да пусне информация.

този път не съм познала: синът не е юрист, но майката е зам- кмет в Софийска община. Не само бащата, а и майката са парашутите на този младеж.

Няма значение кой е бащата или какъв е синът.Тук презумпцията е,че партията,собственост на Бойко Борисов,печели всичките си избори до сега по нечестен начин.Което доказва,че и правосъдието е нечестно.

Поставям въпрос: Защо Сидеров преди 5 години като кандидат-президент не оспори избора на Първанов, а прие резултатите. Сидеров, Сидеров, кой ти плаща за атаките срещу Герб скоро ще стане ясно.

Какво да оспори бе, загубен гласоподавател? Разликата в гласовете, която беше повече от 3 пъти? Това как се фалшифицира? Или ти не разбра как тия избори бяха тотално манипулирани и леко, но достатъчно фалшифицирани?

Не ми е ясно защо си толкова "задръстен" гербер? Помниш ли тогава да е имало такива манипулации ?Помниш ли каква беше разликата между двамата претенденти? Кой ти плаща да пишеш глупости ?

Не ми е ясно защо си толкова "задръстен" гербер? Помниш ли тогава да е имало такива манипулации ?Помниш ли каква беше разликата между двамата претенденти? Кой ти плаща да пишеш глупости ?

Не ми е ясно защо си толкова "задръстен" гербер? Помниш ли тогава да е имало такива манипулации ?Помниш ли каква беше разликата между двамата претенденти? Кой ти плаща да пишеш глупости ?

Съдът ще се пройзнесе за промяна в чл. 1 от конституцията !!! Упрявляващата партия в България е БКП-БСП с целунала и мощно подкрепена отзад от ОФ-ДПС!!! Да живей другарки и другари!!! БЕ-КА-ПЕ!!! КА-ПЕ-ЕС-ЕС!!! ...И един хамстер там мрънкаше под носа си нещо за съветски военни униформи....!!!

Кгб, каза ли нещо? Защото ако искаше да кажеш, то трябваше да изглежда така: Да живее БКП-ГЕРБ с мощна подкрепа отзад от Яне Янев. Ха-ха-ха...

Всичките независими депутати са лижезадници, те знаят че следващия мандат няма да ги има и затова подкрепят сега правителството поне да изкарат мандата.Те много добре виждат как "Кораба - България" потъва, как ГЕРБ изманипулира изборите, цялата полиция беше впрегната, СРАМОТА, Конституционния съд много добре да си направи изводите и трябва да вземе най-правилното решение!- подменяне на бюлетини, поправяне на протоколи, депутати носят чували с бюлетини, 80% от протоколите, това обяви ЦИК са сгрешени, те просто са поправяни в интерес на ГЕРБ. Срамувам се, че живея в такава държава, където има беззаконие, където наказват за кокошка, а за милионите има прошка! Това е нашето правосъдие, където беше и г-жа Попова.

Това е една напразна надежда, защото се знае че няма да ги касират, въпреки да им е ясно че ако отсъждат по съвест би трябвало.....но къде съвест в тези времена.....

При този съдия има крещящ конфликт на интереси и трябва веднага да се оттегли!Не го е срам!

Другите съдии имат още по-крещящи конфликти на интереси...

Конституционният съдия Румен Ненков, който е баща на депутат от ГЕРБ, е сред тримата докладчици по делото, образувано вчера от КС по искането на 71 народни представители за обявяване за незаконен избора на Плевнелиев и Попова за президент и вицепрезидент на България. Името на депутата е Александър Руменов Ненков...Май работата е уредена,а?

Сега ли разбра? ГЕРБ ще се наложи изборите да бъдат признати, макар че цяла Европа (прочетете техните медии) ни се смее и говори за мофиотски избори и натиск по всички линии върху избиратели. защо никой не подведе под наказателна отговорност двамата депутати заради носенето на чували с бюлетини, които в Англия щяха отдавна да лежат в затвора? Защо не продължи делото в Пловдивския съд, а бе прекъснато след отварянето на втория чувал? Има още много "Защо?". Но докато спим, а не се държим като гърците и французите, Данко Хайрсъзина ще си развява байряка. А останалите ще умират преди пенсионирането си. Затова пък с техните пари ще се запушват временно дупки в бюджета.

Щом напуска парт.група,с която е влязла в Парламента,да напусни Парламента и да си иде на село.Какви са тези номера!?

бащата съдия в КС на добра заплата,синът депутат на добра заплата,а пък балъците да създават бизнес и да работят

Ще признаят всички допуснати нарушения, но няма да ги касират защотоне им отърва...

Кой ще плаща?

Ами да ги платят тези които направиха изборите от тяхната субсидия на наш гръб

Нали любимецът на агента Гоце Калфин каза в нощта след втория тур, че никога повече нямало да се кандидатира за президент?! Някой друг ли ще бутат напред тогава? Може би сенилният вече и полуграмотен Ламбо, любимецът на баби и деди, които си спомнят само за "бате Серги" и си тананикат "ние сме на всеки километър ..."? Адски вълнуващо, няма що! Ако този комуноиден КС реши да се провеждат нови избори, трябва да ги плати изцяло БСП+ДПС, техните милионери имат кинти, окрадени от целия народ, да си плащат масрафа, като са толкова гяволи! А Мая Манолова да бъде вързана пред очите на журналистите в нощта на броенето, за да не я гледаме пак в някоя секция как маха ръце и нарежда на председателя коя бюлетина да брои за валидна и коя - за невалидна!!! Безобразници!

Куха лейко, Плевнелиев също ни уверяваше, че има други приоритети и не иска да е президент, ама като му скръцнаха със зъби...А Калфин говори за следващите избори, за тези, през които Борисов ще седне на мястото на Плевнелиев. Но не се бой няма да ги касират, балона с магистралите се спука и ако не е президент Плевнелиев ще стане господин Никой.

Ами тогава трябва да затворят някъде всички депутати от ГЕРБ за да не разнасят пак чували с бюлетини и да не влизат в залите с компютрите за обработка. А ако пък рекат да вържат ръцете на членовете на СИК за да не подменят бюлетини, тогава няма да има кой да слага печати по бюлетините - направо параграф 22. И, между другото, не Ви правят чест обидите на личностна основа.

Тук,много зависи от това,кой,как "ще си изиграе картите"!ГЕРБ могат да "си позволят лукса","да позволят"да се касират изборите.При евентуални нови избори,само ГЕРБ имат пари,на всички останали партии"им спряха кранчето"!Което означава,че ГЕРБ ще бие с още по-голямо мнозинство.ГЕРБ дори могат да си позволят лукса"да допуснат"извънредни парламентарни избори,НО НЕ ИСКАТ,заради следното: При едни извънредни ПАРЛАМЕНТАРНИ избори,в Народното събрание ще влезат САМО ТРИ ПАРТИИ: ГЕРБ,БСП и ДПС.Тогава съотношението на силите ще е около 50 на 50. "Герберите"-50 и "другият отбор"- БСП и ДПС заедно-също 50.Тогава,обаче нищо няма да може да се предприема в България,естествено"двата отбора"с почти равни сили,целенасочено и взаимно ще си пречат с всички сили...И ЗАПАДНЯЦИТЕ ЩЕ НИ "ОТСВИРЯТ"ОТВСЯКЪДЕ!

Ронин, абсолютно си прав!

Щом комунягите не печелят,значи има манипулации.Интересно ако те печелиха,а ГЕРБ поиска касиране,какви щяха да ги дъвчат.А пък в този съд са всички членове на БСП..Но и да има касиране,ГЕРБ пак ще спечелят..

Щом комунягите не печелят,значи има манипулации.Интересно ако те печелиха,а ГЕРБ поиска касиране,какви щяха да ги дъвчат.А пък в този съд са всички членове на БСП..Но и да има касиране,ГЕРБ пак ще спечелят..

Щом комунягите не печелят,значи има манипулации.Интересно ако те печелиха,а ГЕРБ поиска касиране,какви щяха да ги дъвчат.А пък в този съд са всички членове на БСП..Но и да има касиране,ГЕРБ пак ще спечелят..

Типично за ГЕРБ. Манипулации и промяна на истината, с цел скриването й. Избори се касират заради фалшификации, а не заради манипулации. манипулират всички, но не всички са безкрупулни да фалшифицират и то така, че да има доказателства, които да накара противниците им да се обърнат към съд.

Няма да касира изборите и ще присъди да няма касация по целесъобразност. Оказа се, че комунистите когато са правили тази Конституция, са пропуснали да запишат в нея какво става при касиране на избора? Така най-вероятно трябва да се приеме, че остава Първанов.