Пенсионери се барикадираха, за да не съборят част от дома им

Пенсионери в Силистра барикадираха входа на дома си, а пред него се наредиха техни съседи, за да не допуснат РДНСК да събори част от къщата, защото е незаконна.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионери се барикадираха, за да не съборят част от дома им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигания.

Абе, къде е сега БЕХ да заблее с жалостив тон "къде ще живеят тези хора, ако им падне къщата и Общината има ли подготвено жилище , за да ги настани"? Или БЕХ блее само когато "гражданите" са тъмнозелени на цвят?

Кога ше съборят всички незаклони постройки в кв. Столипиново, гр. Пловдив ?

Ако се бяха родили цигани щяха да се позоват на етнически дискриминация и никой няма да ги пипне! ДНСК защо не събори ' Столипиново", " Факултета", 'Максуда" и всички знайни и незнайни цигански коптори, в които има и ток, и вода, за които ние плащаме ' загуби по мрежата' ?

Милка Гечевва спря събарянето на палатите в Бургас, а пенсионерите в Русе кучетата ги яли

държавата трябва да спазва законите, но трябва и да подпомага гражданите при проблеми, с които не могат да се справят сами.

Законът е закон! За бедните особено много! А иначе статистиката ще отчете дейност на контролните органи, които били съборили ...найдесет незаконни имота. Нито един на морето и нито един на стойност над 100 000.

Когато бутнат всички незаконни ромски махали, тогава да пишат новина. Но дотогава от от ДНСК са абсолютни смешници и палячовци!

каква къща, какви пенсионери, какви 5лв!? тези са по-зле и от домакините в погрешен завой! не искат да им пипат бърлогата защото си знаят какво е заровено там..

-- Горкийте блъгаре- пишувайте се цигане или команисте и никой немъ да ве барне!Пре нас една команиска- блъгърка построи бисетка на тратуаръ и нищо!? Амъ е от бесъпету пъртийкъ! Наш човяк,а-а-а!!! Ние с турците пещим,че има дескрименация и ... не ни барат! Абе то от бугарете по дискремениране нема ,ама са бълъци...Дадоа си гъ.а на мълцества-- турци и роми да им оприделът---коя ша упраивявъ и а катка -- пара пада ут тува бе!!!

техни съседи ги подкрепят ! хвала ! но сигналът е подаден от съседи ?!

нещо друго ли очакваш от българите ?

Пипнат ли тоалетната и банята-предложение: една лайнарка и в по домовете на тия кучета от РДНСК.

ако им падне къщата ще осъдят държавата в Страсбург ! тая загубена държава само циганите толерира !

Как така бе?? Баня и тоалетна ще строят тия нахални пенсьонери.... Цели 6 кв. метра......Сигурно са излезнали с цели 40 САНТИМЕТРА извън зададените контури!!!! Не чухте ли вчера Министър Председателя бе а?? България направи "цивилизационен избор"-към ЕвропаТА и НАТО!!Което,ще рече,до шията в лай..на,и без бани и кенефи...Та-затова,не че нещо,нали..... П.П. Радвайте се на"демокрация","справедливост","правдивост","ИИвропейски цености".... Ако застроиш 30-40 декара(не на плажа-а направо във водата)на морето-проблем ник`ъв батка.... Особено ако са в "Натура"!!! Ама сега-в селото,баня и тоалетна..... А-като дойде водата от язовира,следващия път при наводнението,откъде ще мине бе??Като си строил кенеф-точно откъдето трЕб`а да наводни съседа?? Не може да ми го побере главата-какви престъпници са тия пенсьонери в България бе батковци и какички...... Цели 6 квадратни метра бе!!! Разстрел!!! Незабавен!!!

Аз като пенсионер, чух че щели през 2015 да ми намалят пенсията ... ЗАЩОТО ЩЕ МИ УВЕЛИЧАВАТ ТОКА. Дал съм обещание пред Свети Петър, да доживея до 100 годишнината на ВСОР, т.е. до 7-ми ноември 2017 година, въпреки олигархично-мафиотската американска държава. И какво ще последва след тази дата? Нека да доживея до тогава, за да видя това което Господ ми е обещал.

за 6 квадрата ще се намерят държавни органи, за палати няма закони

В репортажа на БТВ 'училища втора употреба', имаше цигани, който бяха се настанили в цяло училище, и никой не смееше копче да им каже, самите мангали скачаха на бой на оператора и репортера... а сега тия 6 метра бодат в очите на цялата власт, но естествено, това са пенсионери и българи, може да се мачкат до гроб..... циганска и кучешка държава

в силистра има доволно много незеконни цигански къщи , построени на чужда земя , но тях няма кой да събори . ще съборят на българи , циганите ще откраднат тухлите и ще построят още два коптора !

Ами........ Като спазваш законите и искаш разрешително-така става!!! А,като не питаш никого като тях-проблем няма.....