Германия отказа да екстрадира Пучдемон в Испания

Германски съд постанови бившият каталунски лидер Карлес Пучдемон да бъде освободен под съдебен надзор.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брависимо, Дойчланд! Отново немският съд се показа на висота! Началото на отделянето на Каталония от Испания започна!

дано не...

От прочетените мнения разбрах, че всички много ''компетентно'' се изказвате, но никой не е запознат с историята на Каталунья, с културата и отколешните борби на този народ, с преследванията от ген. Франко и т.н.

yavor_bs@

Мъка, мъка ЕС= СССР=САЩ , какво тук означава пропиляна 1 година от живота на човек???? Това е метод за сплашване на инакомислещите.....

След като искането и борната за свобода не са престъпления защо искат тези хиляди евро като ''гаранция''???Всичко е до парата навсякъде по най ''демократичен''ред....Нещо германците дават ишерет на испанците какви ''доказателства'' да фалшифицират за да бъдат ''закнни'' действията и на двете страни...

Ако го екстрадират за злоупотреба с публични средства, то ВСИЧКИ политици трябва да влязат в затвора начело с Рахой...

Ами ако е така то в България един политик не трябва да е на свобода,а всичките в панделата.

А в България имали политици?

Заглавието е абсолютно тенденциозно.DIR стига лъжи.Ако е грешка поне се извинете.Екстрадирането въобще не е разглеждано,а само временното му задържане.

нови началнически места за президенти, министри, магистрати, военни,... и други мераклии ???

има интерес от разединена и слаба Европа, та е пределно ясно кой спонсорира подобни движения ???

yavor_bs@

Това е презумция и на СССР и САЩ? Да не са ти ограничили търсачката, че не знаеш?

Този е голям баламурник. Разбуни духовете, но не му стискаше да стигне до край и се измъкна като плъх. Сега няма и смелост да се върне и да се защитава, а се крие в опърдяните гащи на Меркелица. Европейски ценности, господа, европейска солидарност!

Той е също като нашите Александър Цанковци и некадърните царски офицери, избягали от България чак в Аржентина за да не бъдат съдени от справедливия Народен съд.

Света и Европа ли се побъркват или целта им е да ни изкарат глупаци нас от западналите европейци(по скоро закърнели европопейци-тези които са задали европейското развитие)!?Испания си го иска,но развита Европа не му го дава-Пучдемон,то всичко останало каквото не си е искала Европа,САЩ им го е доставяла на тепсия,даже е принуждавала Европа да го изсърба до последната капка

да се изгонят сички фашистки дипломати от целокупния еврогейски народ, хахахахах

Демокрацията има доста слабости, коя от коя по сериоНи

Да ви изпапка човек... европейските пушилки дето ги вдигате:)))!!! Създават си, някакви си там, самите те новините и после отчитат дейност, типичните, европейски клатикуровци!!!

"Съдът отбеляза, че обвинението в бунт...не е криминално престъпление ..." Престъпление срещу "демокрацията"...

Никой няма интерес от връщането му, значи. Този човек върши чудна работа на враговете на ЕС и засега ще му е хубаво да поостане при немците на бира с вурст.

Един политически затворник в Западна Европа по-малко! За сега!

нищо не сте разбрали,не можете да си преведете дори,ама защо ли ви и трябва чичо ви е назначил на тлъста заплата,не ви трябва много да сте учени,Германия,пуска под гаранция Пучдемонт докато реши дали да го екстрадира и отхвърли обвиннеията в подбуждане към бунт,остава само обвинението за злоупотреба с публични средства,ето това е,не е много сложно,но само с ядене не става трябва и акъл,а такъв не може да си купите,нищо,че сте въшливи с пари

Интересно... Значи германците отказват да екстрадират Пучдемон по политически причини и дават жокер че ако испанците го искат заради икономически престъпления с радост ще им го изпратят.

А къде е "европейската солидарност" ...

Cezarbg

и правилно на тореадорите трабва да се отрeжат рогата !!!!!1и стига са се мешали разни съветници от фащ и UK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!