Мустафови с нова жалба до прокуратурата срещу полицията

Нова жалба за ускоряване на проверката за нахлуването на полицаи в дома на семейство Мустафови в Кърджали е внесена вчера в прокуратурата на града.

Обратно в новината

Коментари - Мустафови с нова жалба до прокуратурата срещу полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите не са попаднали на хора, които ще си мълчат.Браво на Мустафови, че не са овце и си знаят правата.

Тези видяха че семейството на ганеца взема 30000 евро и се разбързаха да не изпуснат срокове.Май ще сменят панелката скоро.

Правилно са постъпили полицаите. За да се запази здравото, гнилото трябва да се изреже.

Абе тоя сериал Мустафови взе много да прилича на тези дето ги ги дават по Нова и БТВ-то.....то не беше Кадир, то не е Айсел, остава и некое Мелекше да се пръкне от некъде....!!!!!

Пожелавам ти да опиташ 500 минути бой от нашите полицай! По погрешка!

Да, само че от двадесет години България не е "наша". Но сме се отървали от "тоталитаризма" и навсякъде е бъкано с "демокрация".

САМО С ВАС ЛИ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ БЕ ДЕПЕСАРИ! АКО НЕ БЯХТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС-ТО ДАЛИ ЩЯХТЕ ДА ВИКАТЕ ТОЛКОЗ!!?? ОТ САМОТО НАЧАЛО МИРИШЕ САМО НА ПОЛИТИКА. МУСТАФОВАТА МАЙ, МАЙ ИСКА ДА ВЛИЗА В ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА - ДОГАНЧО ЛИ ЩЕ МЕСТИ?!

Не знам тук кой е крив и кой е прав. Сигурно и синът се е занимавал проститутки, сигурно и полицаите побийват жени без да е необходимо....

"... От каквато и народност да живеят в този наш рай, те ще бъдат равноправни с българина във всичко. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: Свята и чиста република. Васил Левски

ГьонсуратлЪ а ей ... срам нямат! Цяла България разбра за рязаните СВОДНИЦИ дето са ги понабили! и продължават да еват и да си го набиват все подълбоко :)

Аман от тъпи селяци. Голяма сган сте!

Нека ни съдят! Ако български Съд гледа делото, ще се окаже, че няма доказателства, че въобще е имало полиция в района на къщата - за побой и дума не може да става - потърпевшата сама се е наранила. Кофти ще е само Съда в Страсбург - там българските магистратски хитрини не вървят...

Тази изглежда като нагла депесарска кучка.500 години ни трепаха,а сега оревават света за два шамара...Комунисти,няма що...

радвай се, че още не са дошли у вас да те набият и после да те набедят за сводник, убиец или престъпник някакъв!

Семейството трябва да заведе жалба за нанесена обида, че сина им се занимавал с проститутки. Вътрешния министър докато им се извини, по-късно започна да ги обвинява - трябва ли да бъде такъв човек на този отговорен пост - твърдо не. Да, но това е характерно за цялото Правителство - затова народе събуди се, правят ви на овце!!! Дори ББ се извини на семейството. Затова мили хора търсете си правата!!

Само като им чуя фамилията ми става ясно че са си заслужили боя. Като не им харесва да ядат бой да си ходят в турция! мустафови не е българска фамилия! Правата на турците дето се подвизават тук не ме интересуват изобщо! Точно както те не са сеинтересували от нашите права цели 500 години! Нямат място тук!

Като ти чета глупостите ,разбирам,че нито си българин нито си патриот(националист е термин обозначаващ комплексар с претенции).

Смятам, че върхът на справедливостта би било да дойде български полицай-националист и да ти строши тъпата кратуна.... погрешка....

Като ти чета глупоститети не си Не-националист ами си НЕ-Българин! Който ги защитава е като тях! ПРАВ Е НАЦИОНАЛИСТА! В БЪЛГАРИЯ ПРАВА ИМАТ ПЪРВО БЪЛГАРИТЕ, ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ НИКОМУ НЕНУЖНИ ТВАРИ!!!

Всеки трябва да си отстоява праватал,а ние всички да му дадем кураж.Втази полицеиска държава упраляващите си превърнаха държавата в районно управление.Правят си каквото си искат и да не забравяме колко пъти ходят на грешен адрес.Трябва да им се търси отговорност Самозабравилисе милиционери.

Това семейство ми омръзна да се явяват всеки ден пред медиите.Не стига,че са виновни,но и нахални!

А не ти ли омръзнаха ЦЦ и ББ за щяло и нещяло да се кипрят пред екрана. Тези хора имат основание и право да се защитават. Не се обаждат в телевизиите или вестниците да се натрапват

Еее тия турци ореваха света за два шамара, а че делят пари със сутеньорите си траят......много е удобна тази защитна теза! Само така трябва с твърда ръка да се действа, защото иначе държавата ще се сгромоляса.

БРАВО! ТОЧНО ТАКА Е!

Кърджали не е голям град ,все пак,доста хора се познават помежду си а семейството е от бивши полицаи!! Тая "грешка" нещо намирисва..........

Хайде сега и в Страсбург! Мангала гледа винаги да открадне! И като яде бой пак мисли кой да завлече! Не стига че им плащаме осигуровките и тока сега искат и пари в брой! МАЛЦИНСТВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ ПОД КОНТРОЛ СЪС ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА! Иначе настава хаос! Боя изгражда!

Че защо да ходят чак до Страсбург, те тука нашите садии са решили да правят напук на правителството. Без проблем Мустафови биха си спечелили делото и тук в България.Но все пак всеки е невинен до доказване на противното.

ох, я стига с тоя цирк. Видяхме ви колко сте бити.

Прав е другаря Цецо,сега са набили хората само за вечеря и то прави,кат почнат да на налагат сутрин ,обед и вечер ,понякога и легнали ,тогава ще се изпълни повелята на вожда на партията:бийй червените докат посинеят ,бий сините докат побелеят,бийй,жълтите докат почервенеят и държавата стигне до дереджето преди 10 ноември 89год.И нашия човек пак стане пазвантин.Ми то пазвантин си е най добре когато в държаата е останало само едно стадо,всичко свястно се е източило от територията България.

В един щат, в един град полицаите взеха че влязоха и по погрешка пребиха един китаец - объркали номера на къщата - Първо се извинява началника им , сетне се извиниха и те , и накрая се извини губернатора. Даже не се стигна и до съд - полицията кихна една хубава сума на китаеца в едно извънсъдебно споразумение и той обеща повече да не ги съди :) Става дума за едни 250 000 долара:)

А като хвърлят бомбите по погрешка и избиват мирно на селение или съюзници,му казват приятелски огън, нали?Там за плащане дума не става.

Добре си му го рекъл на това американско мекере!

Явно, вътрешният министър доста е нарушил спокойствието на бандитите, щом така ехидно се изразяваш, съвсем законно!

Ако е вярно , че са замесени с дрога и проституция, тогава какво да кажат майките на тези завинаги погубени деца

Ако е вярно? А ако не? Трябва да има ПРАВОВ РЕД, а той повелява НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО! Виж Закона за МВР и сам ще се убедиш, че Цветанов лъже.

Правилно са постъпили полицаите. За да се запази здравото, гнилото трябва да се изреже.

Айде стига сте ревали,да не би да са ви уронили варака..То не беха жалби,то не беха сълзи и сополи..Само вас ще гледаме и слушаме..

ХА,ХА,ХА-СЦЕПЕТЕ МУ ГЛАВАТА НА ТОЗИ И ЩЕ ГО ЧУЕТЕ И ВИДИТЕ,НО БЕЗ СЪЖАЛЕНТИЕ.

Малко са ви били, това е проблема.

да така е малко е било. яко в зъбите....

Ами да си ходи в Турция :) Да видиме там как синчето ще е сводник пък няма да яде бой. Че не са цвете за мирисане е ясно на всички. Само че ми се струва, малко бой са яли та затова са толкова нагли. Иначе са си обикноени престъпници-цигани. Защо полицаите не влизат в моя дом "погрешно" - щото не съм бандит.

Селският хитрец Доган отвръща на удара с тая ..кифла непоръбена!!!

Да съдят до дупка тези самозабравили се не полицаи, а милиционери. Не може с такъв полицейски произвол да се замазват некомпетентността и липсата на кадри в управлението на държавата. Не съм харесвал никак предното правителство и не го харесвам, но като гледам какви аматьори дойдоха след тях и какво си позволяват направо ми се повръща.

да не е нахлул цветанов, бе ганьо. Как пък от 1875 година та до днес 21 век не разбрахте, че "най-великите" на земята сме просто лайна. Кой е некомпетентен, средният ешалон в държавата къв е, къв е материала, бе ганьовци. Ако тръгнат да ви сменят и уволняват, с гея и гоце в един глас ще запищите, че се правят политически чистки. Писна ми от некадърност навсякъде - не само от държавни служители, а и от целият мърляв, некадърен дребен, среден и голям "частен" бизнес. Как ви обслужват ганьовци и лично вие как работите, а се замислете. Като при тошо - "те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжа, че работя". От соца е тази поговорка, от любимия ви соц. Не от 1989, а от 1875 не сме мръднали и крачка напред. Боко ли да ви върши работата на средните нива, а мърши. Я се вижте - по пазари, хотели, ресторанти, магазини, салони, нап, нои, в сферата на услугите въобще не коментирам. Въобще пълна криза в кадрите, ама не при Боко, а навсякъде. Вижте се и как шофирате, като говеда, ма що да обиждам животните. И седнали да искат нЕкаквите от полицията да са по-различни от булгаристанците. И как да стане, полицаите да не са марсианци. И никой не ги е бил догановците. Да си поръчваш проститутки е незаконно, нали държите на закона или вече не, както по принцип. Не държавата е шибана, булгаристанците са шибани, ако бяхме нормални ситуацията в 21 век нямаше да е тази.

Нали застава зад тях тогава оправдава такива беззаконни действия. И за информация поръчването на проститутка не е престъпление освен в празните герберски глави които повтарят като папагали избълваното от ББ и ЦЦ

браво пич, не съм виждал толкова точен и стегнат коментар идеално описващ ситуацията в страната ни, просто нямам думи !!!

Точен, ясен, стегнат и верен анализ. А и тия никой не ги е бил, който пък това не го е разбрал, не знам....

Прави са си хората! и аз бих съдила МВР след такава "Акция".

Ако някой звъни на вратата ви в 11 часа вечерта, не бързайте да отваряте. Най-вероятно това са поредните законни полицаи, които законно са сбъркали адреса и, законно и с перверзно удоволствие ще набият цялото ви семейство. Тази репресия вече, законно и официално се нарича кърджалийска атака. След това Цуци, законно и цинично-законно ще ви се извини, че какво да се прави, законно, неговите хора освен за примитивни биячи, законно, за друго, законно, не стават.

мърши/1875г/, "цуцито" да ви се извинява за некадърниците по провинцията, за некадърниците от народния, среден ешалон. Ако се сменят редовите кадри ще квичите като свини, че има политечески чистки, да е...а и тъпите ганьовци. Цецо ви виновен, а вие като сте моного кадърни станете министри, ръководете 60 000 човека и им бършете гъзовете

ХАхахахахахах. Ще лапнат някой лев от държавата баратчедите.