Двоен убиец се отрече от признанията си и обяви, че не може да е той

Задържаният за двойното убийство на майка си и 7-годишното си братче в Кърджали - Джунеит Шефкет, проговори за първи път след трагедията на 22 януари, но твърди, че не помни нищо от фаталната нощ.

Обратно в новината

Коментари - Двоен убиец се отрече от признанията си и обяви, че не може да е той | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечение, и като се излекува - дано да посети адвоката си първо а не някой друг невинен!

Естествено, че адвокатският боклук, който му защитава интересите го е наговорил - адвокатите и съдиите са утайката на обществото - засужават само заплюване в лицето - неграмотна, алчна и безскрупулна паплач без морал, достойнство и чест - финансови измекяри !

Ненормалник, нещастен. Ако не дай боже някога станеш обвиняем (понеже никой не е застрахован) нали и ти ще си търсиш защитник бе идиот

Адвокат ли е - когато и да го утрепеш, все ще е късно! Но и срещу лайно да го купиш, пак ще си се прекарал!

От адвокат до адвокат има разлика.Аз съм благодарна на адвокатката, която осъди завода, да ми плати неизплатените заплати за 3 години, но да е ясно на всички, че някой е виновен и адвокатите да извъртят нещата и да освобождават виновни, само заради големи пари, това не одобрявам и никога няма да одобря.

Никакво лечение, защото н е е болен!Вече е на 18 и изведнъж започна да забравя, а всичко си е признал преди.Съд и затвор и то за бая години, поне 50, убил е най-близките си, тоя боклук!

Моля,лечение и за авторката на предишния коментар! Откак преди години отвориха вратите на психодиспансерите,страшно стана!.. Жалко за момчето-той в момента проявява типично "изтласкване" на случката,казано на психологичен език. Но виновен или не-ще се произнесе съдът.

Сатана е тук! Така както пише в библията, че ще слезе на земята и тежко на който не го познае. Може да те манипулира, така че и убийство да извършиш. Този младеж може и да се прави, а може и наистина да му се губят моменти от злодеянието. Нали мозъкът му е бил замъглен и подтикван именно от Сатана за извършеното. Лечение затова няма! Молете се само вас да не ви споходи, защото виждате напоследък колко зачестиха подобните случаи. Сега трябва да бъде съден и според закона справедливо, но мъртвите са си мъртви. Ето то апокалипсиса!

Успокой се - първо жълтите, после зелените хапчета и си готова ! Не се напрягай толкова с тази библия ! А защо пишеш на "дяволски" компютър в "дяволска" интернет среда - нали знаеш, че компютрите и електрониката са "дяволски" творения - защо ги използавте вие сляпо вярващите ? Образовай се - само това ще те излекува !

и аз вярвам, но заради един куку няма да ви сложа вас, всички слепи атеисти, в кюпа и да ви говоря за хапчета. по темата съм казал.

От кога на афекта и агресията викат Сатана?

Лечение за този младеж !!!! Това което казва е достатъчно той убива от липса на внимание иска изява , вниманието го получава като убива . Жалко но на примависта мисля че това е самопризнание за вина. Жалко за жената и малкото дете. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!!!!