Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали

Близките на убитите в Кърджали Невджин и Енис Шефкет поискаха вътрешния министър Цветан Цветанов да се извини официално за свои думи относно кървавата трагедия.

Обратно в новината

Коментари - Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз сим бил с него..в затвора...за мен и моето семеъство...не е тоъ извисителя..а някоъ друг....за нас е невинен....а другите кокво мислят...да го духат за нас е невинен

аз сим бил с него..в затвора...за мен и моето семеъство...не е тоъ извисителя..а някоъ друг....за нас е невинен....а другите кокво мислят...да го духат за нас е невинен

Едва ли широката публика знае, че съществува "Закон за закрила на детето", в който чл. 11 гласи, че НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ и освен това полезно би било да се види какво гласи чл.13 при провеждане на разпити на непълнолетен и за тайна на информацията на държавните институции в чл. 16. Удобен повод на Цв. Цв. да отклони вниманието от срс-та, дори и в очевидно нарушение на "ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО"

От кога некъдърните психолози на МВР разследват убийства, а ЦвЦв им е говорител.

Нормалното отношение по казуса е - хората да са на страната на тези които се борят с БАНДИТИ И УБИЙЦИ в слу4ая МВР и ЦЦ. Другата позициая е извратена на провокатори комуноиди, които са срещу страната и Правителство. Изнасянето на Факти от ЦЦ има превантивен ефект и респектира Бадитите, а Съда е болен виж докладите на ЕС и липса на ... Физиологи4ески на престъпници- те убийци центъра на идейна Възбуда е близу до центъра на Изпълнение и Контролния възпиращ център в мозъка не успява ...

мвр са куромпирани мекерета не пазят гражданите а пият кафе в некое кафе пак ние да му мислим сега и общинска полици новите рекетиори и тех ще хрантутим за децките да се увеличат пари няма минималната заплата да се увеличи пари няма ама задминахме африка .там поне се дигнаха на бунт а балгарите станаха роби.

Не били разпитати членове на семейството.Близките,които заевяват,че Джуни не бил извършил убийството искат да бъдат разпитани.Но те не са от семейството.А бащата не може да бъде разпитан защото е в шок.И като ги разпитат близките какво ли ще установят.

вместо ЦЦ само да плеще глупости да излезе пред този изперкал от бедност и безпаричие народ и да каже как спечели тези имоти за да може и ние будалите що годе да отлепим от тази мизерия защото сега се избиваме в къщи м-у нас но утр е може да излезем и на улицата и тогова ..........

СМЯТАМ, ЧЕ МЕДИИТЕ НЕПРАВИЛНО РАЗТРЪБИХА ТОЗИ СЛУЧАЙ,КАКТО И ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЦВЕТАНОВ-ПРИБЪРЗАНИ КАКТО ВИНАГИ .АКО ВСЯКО ДЕТЕ КОЕТО НЕ Е ПОЛУЧИЛО ПОДАРЪК ТРЪГНЕ ДА УБИВА РОДИТЕЛИТЕ СИ КАКВО СТАВА. ТУК ИМА ДЪЛБОКА ЛИЧНА ДРАМА ,АКО НАИСТИНА МОМЧЕТО Е УБИЛО БЛИЗКИТЕ СИ. ТАКА САМО НАСАЖДАМЕ В ДЕЦАТА ДЕЙСТВИЯ КОИТО ТЕ ГЛЕДАТ НЕПРЕКЪНАТО ПО ФИЛМИ И ИНТЕРНЕТ. СЪЩО ТАКА С ТЕЗИ СИ ИЗЯВЛЕНИЯ ВЛАСТИТЕ НАСАЖДАТ И ЧУСТВО ЗА ВИНОВНОСТ В РОДИТЕЛИТЕ ,АКО В ТАЗИ КРИЗА ТЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ИЗПЪЛНЯТ НЯКОЕ ОТ ВЕЧНИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА ДЕЦАТА. МИСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ МНОГО ПО ВНИМАТЕЛНИ ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА.

Фесовете да си оправят ненормалната психика.И на онези сводници пак другите им бяха виновни.Читашка му работа!Удобен повод да лаете срещу правителството,което спря плячкосването на държавата от турци,комунисти и шваби.

Не изключвам възможността бащата да е убиецът. Прибира се той от нощна смяна, в къщата е тихо и излиза някъде си за вестник.

Защо никой не зададе правилния въпрос - след като момчето е направило "самопризнания" защо не е казало къде е ножа та още не са го открили? Всичко можеш да си "кажеш" в полицията ама това което неможеш- неможеш

Каза, бе! Скрил го в аспуха ти!

Поредната неадекватна реакция. Защо беше необходимо да се бърза с изказванията преди още да са напълно проверени нещата. Отговорът е ясен-за да се покаже как бързо се работи и се опитат да се замажат следите на гафовете от СРС гейта.Но народа помни и то дълго

За съжаление истината е такава - детска травма на несправедливост. Детето системно е било "ограбвано" от родителите.

ПРЕДИ ДА ПОИСКАШ ТРЯБВА НЕЩО ДА СИ ДАЛ ОТ СЕБЕСИ БЕ МРЪНКАЛНИК.. И НАУЧИ АЗБУКАТА ДО КРАЙ!!!!! ДА НЯМА ПЛЯС ПЛЯС ПО... НАЛ МЕ РАЗБРА!!!

АБЕ ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТ МИНИСТЪРА ? ДА ДОЙДЕ ВЪВ ВАС И ДА ВИ ВАРДИ ЖЕНА ВИ ДА ВИ НЕ ДРЪПНЕ ИЛИ ДА НЕ ДРЪПНЕ КОМШИЯТА... АМА СТЕ ГЛУПАВИ....

искаме министар да се даржи като министар, а не да плещи глупости под пат и над пат!!!!!!!!!!!!!!! разбра ли сега какво искаме? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хем искате прозрачност за всичко хем после много говорил....изяснете се моля сами със себе си. Министъра ви виновен за всичко АМАН от хора на който вечно някой трябва да им е виновен за нещо

от глупав народ - глупави министри

Ако всяко дете, което по една или друга причина не е получило подарък от родителите си тръгне да коли според ЦЦ какво става? Цецо, вземи и се скрий вече, че ставаш досаден!

Мили мои комунистически симпатяги! За всичко лошо, което се случва с България през последните 100 години има виновни. И те са: Иван Костов, Бойко Борисовм Цветан Цветанов и влошеното международно положение! И въпреки героичните усилия на нашите неуморни борци за благото на народа: Жан Виденов, Румен Мирчев Спасов, Георги Седефчов Първанов, СерГей СтаниШев и други знайни и незнайни комунистически борци за просперитета на народа ни враговете нанасят непоправими щети на държавата ни! Смърт на враговете народни! Свобода на народа! Надявам се горният постинг да се хареса на УВАЖАЕМИЯ от мене ЦЕНЗОР на Форума!

Нямаш си и идея колко си прав, вуйчо. Просто изключи иронията и подкрепи думите си с факти и ги съпостави с иронизираните от теб. И си в собствения си капан.

Страшно става, когато хора погресират прекалено много за умствените си възможности, възпитание и компетентност!

С глупостите, които казва, Цветанов автоматично става вторият, морален убиец, на майката и на малкия и син.

абсолютно сагласен!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ханъмата се правила че работи и има идеално семейство но малко се позабравила с шефа си и симейството станало многочленно.Май и малкия син е на любовника и май големия е разбрал, а таткото е бил наясно.........

Це.Це. е като сжинята колкото пожече ринне лайна толкова п0вече го осмърдяват

Боже нормална старана ли сме,ако това се случеше в старана от ЕС нямаше да има толкова /демократи/да не казвам глупаци с коментарите си

г-жо безроднице, ние в тази ненормална държава, тези неща от "нормалните" държави ги копираме, а по такива форуми недей очаква по-интелегентни слова, отколкото в кръчмата.

Не мисля, че г-н Цветанов трябва да изнася подробности по случая преди да приключи разследването. Всеки е невинен до доказване на противното.

Така ли?! Много голяма юристка сте, доколкото разбирам. У нас са невинни също така Вальо Топлото, глезената му женичка, килърите, наглите, Ахмет Доган и неговите "съветници", масларката е напълно невинна и никога няма да разберем колко е хубаво да се ремонтират нови сгради за по 2000 лв на кв.м, защото ние сме прости, а тя е невинна ... Маргините са невинни и тежко болни... а прокурорите и съдиите са най-богатите хора в страната ни! Да ви е честито!

Аврорке,можеш ли да мислиш? ТЕСТ 1.Кой е адвокат на маргините? 2.Къде още се подвизава този адвокат? 3.При наличието на тези обстоятелства, каква присъда очакваш?

Дори студент първи курс в Юридическия знае, че признанието не е доказателство за вина .. ама Цецко от де да знае.. Да живеят Боко, Цецко, Цецка и хилядите знайни и незнайни Герб-аджии.. УРА ДРУГАРИ

Тая, пак ли избяга? Все се представя за висшистка, даже с пет висши. Санитар, приберете я...

аврора, харесва ли ти или не - има такав закон в демократичните даряви - "всеки е невинен до доказване на противното".и е задалжение на обвинението да докаже виновността! и не може един тапанар министар да говори преди да има обвинение от компетентни органи и дечлото да е внесено в сада. чети, ограмоти се и тогава говори. ама какво искам от теб, като примерат, които следвате, е ясен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И идея си нямаш колко бързо могат да те накарат да си признаеш, още повече че момчето е на 17г.. Спомняте ли си как една майка си призна че си е убила детето когато скочиха таксиджиите при Костов.

Що? Ти ли го уби?

и що я заряза таксиджията, като милата според теб е невинна, а пък "българия уби дете". За диагнозата и лекарствата дето е спряла да пие нищо не плямпаш, за реакциите на съпруга тоже.

браво цВЪКИ пак се изказа!!! И какво?!? Момчето не получило подарък за Нова година?!? Я виж ти! Той обаче отрано мисли човекът и се запасява с апартаменти за да има какво да подарява след време

Егати семейството - първо го гласели за Кеймбридж, после отебали работата, после пък синчето, за да си "отмъсти" достойнството ги колва.

По тая логика аз да ви кажа, че виновен е Дянков, защото не даде 13-та заплата. Ако беше дал щеше да има подаръци за всички. Да бъде арестуват за подтик за убийство, ВЕДНАГА!

И моята майка не ми е правила подаръци, защото нямаше възможност, жената. И сега, според Цветанов, трябваше да я убия ли? Това е върхът на перфидното мислене, с което Цветанов експлоатира нещастието на това семейство!

Какви упреци? Прилича на атаката от таксиметровата мафия срещу Костов. Никакви упреци към МВР и Цветанов не могат да се отправят в този случай, но той сам си е виновен, защото коментира случая. Този случай си е за ниво говорител. Упреци може и трябва да се отправят към Цветанов и МВР за арестите на лекарите от Благоевград и Горна Оряховица, за липсата на сигурност за гражданите, за нарушаване на правата им от всякакви криминални елементи, за намесата му в неща , които не разбира.

Ей големи тъпаци сте бре!!! Какво сте взели да обвинявате тоя и оня за тая трагедия. Погледнете фактите само! Чичо му го водил на футболен мач в Англия....искал да учи в Кембридж....искал....искал...Абе ако го беше завел да ниже тютюн и да види как се изкарват парите, то надали щеше да се стигне до тук. Айде със здраве на всички!!!

Правилно го каза много хора са тотално изпращели

нали гледа веднага да се покаже тъпака по телевизията и да афишира простотията си. няма ли си говорители на мвр? на всяко битово престъпление е първа писта, това поведение на министър ли е, или на ...?!

дир.бг, онази дума която бях написал на края по прилягаше, ама хаиде така да е :)

Цветанов да вземе пример от момчето и да си признае лъжите а не да е капак на всяко гърне...и да го чакаме НАП да му скалъпи бакиите.

абе какво искате от цветанов бе, как да се държи като полицай, като то дори и образованието му не е такова

като образоването му не е такова, защо е министар? защото е по-тап от тартора си ли?ние обаче какво сме виновни? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все пак нека свръхамбициозните майки се замислят.Защото не са малко нереализиралите се в лекарската професия учителки и медицински сестри,които искат на всяка цена децата им да станат лекари.

Аз пък искам синът ми да стане инженер, пък после ако иска, да ходи да мие чинии! Това за мен си е съвсем нормално - майката да иска най-доброто (според нея) за детето, а това, че поколението след 1985 г. е бъгнато и не ни разбира, както и ние него, е факт и трябва да го приемем! Днес това го каза Хр. Монов, психолог, баща на убития А. Монов! Всеки трябва да намери своя правилен изход и за себе си, и за детето! Един от критериите за добро семейство е всички да са в добро психическо и физическо здраве. Наруши ли се нещо тук - колата се обръща...

ТОЙ, ЦВЕТАНОВ Е ВИНОВЕН И ЗА ДНЕШНИЯ СНЕГОВАЛЕЖ, ТА ДОРИ И ЗА БОЛНИТЕ НИ МОЗЪЦИ!!!

Моля Правителството! Погрижете се "великия" г-н Цветанов да спре за малко поне с изказванията, защото ни дойде в повече на всички. МОЛЯ ВИ!!!!!!!

Да ми се извини Цветанов! Не вдигам самолета от една седмица!

за него ще го вдигнеш ли .. да го уважиш .. отзад..

Но първо му сложи чувала на главата.............ма а а ,много грозен,бе....

Никой дори и Ц.Ц.,без разрешение на разследващите органи и прокурора,няма право да изнася информация по хода на водено досъдебно производство. Къде е прокуратурата да му потърси сметка,това изявление не е първо,а поредното ,преди делото да внесено в съда или прекратено.Невеж Цецо!

Стига квакахте!Какво искате от човека бе шамандури!Та вие сте 100 пъти по-тъпи от него!

Защо ми напомня това вечните интервюта на ББС и др агенции с близките на ислямските терористи. Винаги те са "изумени", "шокирани", "не е възможно Хасан/Ахмед/Мохамед да направи това", "той беше много тих и вежлив, не може да е станал suicide bomber' и пр. и пр?

Айде стига глупости вече, това че Цветанов избира турски случаи за незаконния си PR с материали на следствието не е ли вид тероризъм? Нали като ни настройват утре ще се намразим така, че ще вземем да се гърмим и няма да си спомняме, че е почнало от лигавищините на един фатмак или както едно време от приумицата на един дето се изживяваше като патриот.

Трагедията е жестока и поданиците на ДПС не е редно да правят политика и да търсят вина в Цветанов за нея. Иначе ЦЦ е виновен за глада в Сомалия и за ланския сняг според ДПС, БСП И Гоце, но това е др. тема.

Забрави озоновата дупка и Корейската война.

Цветанов е виновен, че е обрал от хората пари за 6 апартамента, виновен е че плямпа небивалици защото това което говори не го разбира или най-малкото не го осъзнава.Така, че може да е виновен за много неща когато не знае да си държи езика зад зъбите.В нормалните държави хората не знаят кой им е вътрешен министър, а нашият е като телевизионен говорител

А ние намразихме демокрацията покрай демократите с умствена недостатъчност.

какво те е обрал бе тъпунгер, той тези апартаменти си ги имаше преди изорите и преди герб. Що не виеш на умрело за свитото от р.овч., който те обира всекидневно, за м.велчев, за станишев, за доган, и цялата паплач от дс и бкп, намърдала се и в икономиката на булгаристан по съветски план, които от 60 години ти бъркат в джоба всекидневно

като гледам навсякъде по нормалния свят има предварителни мнения за задоволяване на журналистическия глад ,това е нормалната игра ,та наште мили селски журналисти не го разбраха

ТОЧНО много от тях не трябва да са в гилдията

Е оляхте се.Забравихте, че тройната коалиция е виновна за всичко ,а този фатмак е божа кравичка

бащата нещо се губи......нито дума за него....интересно??

Прочети статията и тогава ръси бисери."Бащата Тамер е неадекватен"