Каримански още не е решил дали ще се кандидатира за депутат, но остава верен на ИТН

Доставяме най-евтиния нефт по бензиностанциите, а не е поевтинял, къде е разликата в цената, попита бившият народен представител от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Слави и сдъвкана кост от риба да ти подхвърли ти и нея ще лапнеш, толкова си умрел отсекъде.

Итн са хьомнетс

Обвинен в некадърност,този субект не седна на шефския стол в БНБ,клакьорите от изчезващата партия итн се хвърлиха да го защитават,така беше детрониран председателя на НС,след което дойде реда и на цялото българско правителство.Помисли кой луд може да гласува теб! Този индивид и оня с опънатия врат,адаш на Слави,събориха партията му.

Няма да има итн,чао!

е имал Москвич и му викали в циганската махала Каримански, ама за бнб-то е леко лабав и улав

като вече не може да яхне БНБ и да граби от трезора и прехвърля по сметките на Чалгарев в Панама и Карибите.

ДПС не съвпада ли като визия??? - Няма да се учудя да го видя депутат там, но ме успя да изпълни задачата да е шеф на БНБ!

Властта е сладка, не е като да спиш в палатка ! Депутат с тлъста заплата е по-добре отколкото да си на минимална работна заплата !!!

99 % от хората са в политиката, единствено и само за пари !!!

Спинкаш си спокойно, отвреме на навреме се озъбваш някъде и това е !!! Е па що да не стана и язе !!!

"Каримански добави, че страната ни доставя нефт от Русия и попита къде е разликата от цената, на която го получаваме, и цената, на която се продава по бензиностанциите" Разликата е в това че чакат цената да тръгне нагоре за да оправдаят с "ами ние тъкмо да намалим цените и то дойде време да ги увеличим". Преди години някъде към вторият кабинет на герб така цените на петрола падаха рекордно и въпреки това бензиностанциите си продаваха бензина на все същите цени. И месец по-късно след като цените тръгнаха с малко нагоре, докато все още бяха по-ниски от преди намаляването на цената на петрола и побързаха да увеличават цените по бензиностанциите. А оправданието е вече го написах в кавичките! Ужким на свободен пазара за да се гарантира, че няма да има монопол и ще има само честни цени хем на база спекулации на данните от пазара всеки иска увеличение на цените с по 50-300%. Естествено после при разлика в прогнозите не се правят компенсации и никой не пита защо цените не се намаляват! И чак след години в съдът се признава за нарушения ама и след това никой не изисква компенсации!?!? Защо? Защото бизнеса е по-важен! Та с петрола същата история.

Глупъв ама верен пази боже такива хора да ни управляват човек без собствено мнение

Не познава този човек препоръчвам да се информира за назад във времето

Чака покана от ДПС.

На борсата цената на петрола падна доста, а какво става по бензиностанциите???

Нали Киро крадеше? Сега КОЙ краде?

Е 14 стотинки на долу, кога за последно си зарежда?? Троле

Значи не един лев на литър ,а "само" 86 стотинки.Е,нищо работа.

Цената на метана скача с 37% Киро е виновен.