Кардиологът с фалшива диплома работи като интернист в Бургас

Д-р Иван Вуцов, който преди време бе уличен, че работи като кардиолог с фалшива диплома в Стара Загора, сега е лекар в бургаската болница "Бургасмед".

Обратно в новината

Коментари - Кардиологът с фалшива диплома работи като интернист в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да видиш! В "най-добрия град за живеене" - най-добрите фалшификатори!;о) Резонно;о))

Всички в България свикнаха, че дипломата се купува, фалшифицира, или дава, както иска един от изказалите се. ДИПЛОМАТА УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА Е ДОКУМЕНТ КОЙТО УДОСТОВЕРЯВА НАЛИЧИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Няма диплома - няма квалификация.

Човека си има диплома,няма защитена специализация уважаеми диражии. Защо с такова настървение българската журналистика не преследва хората с купени дипломи в парламента и явните лаици на отговорни постове за който сменят даже закони?

И все пак - д-р Вуцов Е ДОКТОР! Не е шлосер който е работил като кардиолог...

АКО ДОКТОРЪТ Е ОТЛИЧЕН СПЕЦИАЛИСТ КАКВИТО В БГ СТАВАТ ВСЕ ПО-ДЕФИЦИТНИ, ВМЕСТО ДА МУ ОТНЕМАТ ПРАВОТО ДА ПРАКТИКУВА, ДА МУ ДАДАТ ДИПЛОМАТА ЗА КАРДИОЛОГ!

А защо, ако е толкова "отличен специалист", все пак си е фалшифицирал специалността?!

Тези, които могат и са длъжни да му тръшнат наказание и да го лишат от право да работи, няма да се лекуват при него. Обаче обикновените пациенти откъде да знаят, че този е мошеник?

Само едно не ми стана ясно БЛС мафиотска организация ли е или да?

това е поредната, защото има и други, като например, мафия в образованието, в търговията, в социалните служби, да не говорим за малките мафиики по между хората, бъгарина обича далаверки и така да си живее, но опасни тези, за които казваш!!!!

Форумите са пълни с дърдорковци и хвалипръцковци. Вероятно и работата им е такава - лайна и помия. Но са големи "герои", когато хванат някой натясно. ... За Ваша информация д-р Вуцов лекува и то много добре. Той е отличен лекар, който явно е допуснал грешка и ще си носи вината дълго време. Жалко, но факт.

Додо, запиши си час при него, за да ти извади бръмбарите от главата ;)

Мони, бил съм при него и то многократно. Доволен съм и ми е решил проблем, който други лекари, с документи, не са успели да решат. Така че не кълцайте наред. Всеки казус си е конкретен!!!

Имам въпрос: ясно е вече, диплома за специализация няма. Но добър ли е в професията? Добър кардиолог ли е? Мисля че досега никой не е казвал, че заради липсата на диплома за специализация е вкарал в гроба еди си колко народ?

loyola

Някой когато кара автобус с пътници, без да има шофьорска книжка питат ли го дали е добър шофьор (и ако каже "да", дали ще го оставят да си кара по живо, по здраво)?

за какво ни е тази държава, след като няма кой да ни защити от беззаконието

Добре поне, че на Премиера докторската степен е истинска!

Догодина медик на годината, по-догодина здравен министър!

Няма полиция, която да защити гражданите, няма армия, няма лекари, няма ред, няма живот. Има само корупция, простотия и съсипия.

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ!!!ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е СТРАНАТА НА КРАДЦИТЕ, МОШЕНИЦИ,БАНДИТИ,АБЕ С ЕДНА ДУМА САЩ-РЯПА ДА ЯДЕ!!!

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ.

Той и Цветан Цветанов беше подсъдим и работеше даже като депутат което е по опасно.

За разлика от проф. Кенаров д-р Вуцов работи като лекар,а не търси клатикурски постове в парламента и в министерството.

Както беше казел един мой любим учител: Да се живее в България може да бъде смъртно опасно! Ето ви е едно доказателство за това! Ако аз съм от Бургас и имам проблеми със сърцето, като отида при този доктор какво ме очаква мислите?

Ако мислиш че при другите лекари те чака нещо по-добро се лъжеш. В Б-я никой не го интерисува нищо. И лекарите не им е грижа за пациентите.

Сестрите - докарани Лекарите - скарани Санитарките - прости Болните - бог да ги прости!

Сестрите не са докарани,лекарите са прости,нататък не ми се мисли.

Че то в България на пръсти се броят тези които са дипломирани специалисти и заемат съответна длъжност (съобразена с ценза им). Колкото повече висши длъжности с фалшиви дипломи, толкова по-добре за тези които дърпат конците. Простотия след простотия в тази държава, но такива ни управляват.

Най-добрите кардиолози в света са монголците. Тренират на овце. Значи правят коремен срез,бъркат с ръка вътре в животното,отмествайки органите и провирайки я между тях. Когато стигнат сърцето на изпадналото в шок животно го хващат и стискат в юмрук. Пишат после като диагноза за смъртта на овцата- инфаркт;-). Та в този ред на мисли няма ли кой да запознае шарлатанина с някой монголец? Видяло се е, щом господинът "практикува" още, че ние сме овце и не ставаме за касапи.

Евала пич. Като ти писне медицината хвани правото, там също падат пари. Не се коси, че си без диплома, тези с дипломите и те като тебе.

Какъв благ и хрисим поглед вади, направо ще ти разтопи сърцето. Ако, че е без диплома.

Колкото осъдиха Фалшивата Калинка , толкова ще осъдят и тоя ... Този поне има НЯКАКВА диплома ...

То по твоята логика , аз ако си напечатам димполма за строителен инжинер и ти направя къща и аз има НЯКАКВА логика- няма стеашно да ти падне къщата! Егаси и простите хора сте дето коментирате!

Прост си ти, както и калпавият ти пример! Използвайки него - човекът си има диплома за строителен инженер, само че друга специалност!

Грешките на: 1.Лекаря - влизат в земята. 2.На агронома - следващата година излизат над земята. 3.На инженера-цял живот стърчат над земята.

В "Меден рудник" може всичко. И по-лошо ще става. Дошли е време всички лекари да умират не в къщи, а на работното си място.

И що да не работи, ако си разбира от работата?! На най-високо ниво калинки с лъжливи дипломи, които нищо не правят, а само лапат народна пара, а от кардиолози с опит Бургас има нужда! Журналята защо не се занимават с далаверите на калинки, герб, депесе, бесепе и т.н.?

Не ти ли писна от пенкилери, разни отворковци без грам ценз ни лекуват, управляват, обучават. Та тогава хайде да затворим училищата, вузувете и да си каратме на ВЕРВАЙ МИ.

Мунчо, а ти как си му проверил ценза?! А какъв е цензът на Биби простака, хидроинженера, местан, пеевски и цялата останала политическа смрад, която граби вече десетилетия?!

Че то половината от Герб тогава трябва да са подсъдими заради Фалшивите им диплома,даже имаше една калинка,която се гласеше за Евро Комисар от Герб,със Немска Диплома,ама я хванаха много Бързо там Калинката.така че нека първо преди да заличат Доктора от регистрите,да Проверят калинките от Герб къде за завършили коя година,да проверят дневници контролни и след като ги заличат тях,чак тогава Доктора,защото той се е доказал че ще бъде по полезен от тях със тази диплома.Боклуци ОСТАВКА ОСТАВКА!!!

Ха пак го разкриха, сега ще се премести в Пловдив