Кардам вече разговаря с Мириам

Вече виждам края на тунела. Откакто пренесохме Кардам у дома, подобряването му се забелязва с всеки изминал ден.

Обратно в новината

Коментари - Кардам вече разговаря с Мириам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си роден в семейството на цар или княз или който и да било монарх- това ти е титлата до живот. Повечето НЕВЕЖИ тук го отричат, но човека си е с ЦАРСКО ПОТЕКЛО и има правото да си го носи, както МНИМИТЕ у нас КУПЕНИ ТИТЛИ на Проф. Инж. Ст Ас. Доц. Док. и други. НЕГОВАТА ПОНЕ Е НАСЛЕДСТВЕНА!!! И ДА ИСКАШ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ СЪДБАТА СИ! Спрете да злобеете и се молете човека да се оправи и ва да ви пази Господ от подобна съдба!

Не виждам нищо лошо в това. И англичаните са поданици, но живеят добре и всички граждани искат да живеят като тях. А тук никой не носи отговорност. Не ми пука как ще ме наричат. Искам аз и семейството ми и всички около мен да живеят добре. А така живеехме след управлението на Симеон. За годините преди това не искам и да си спомням.

е и ??твоа кво ме бара?? някъв австроунгарски цървул???

Ало-о-о, Малкото, Симеон Сакскобурготски е българският последен цар, а децата му са Князе и Княгина- История, знаеш! Ако слушаме теб, трябва щом сега България е Република, а не ханство и Аспарух да не се зове Хан, и Борис Първи да не е цар и Самуил да не е цар, и т.н. Стига идиотяхте!

Радвам се, че има надежда Кардам да се оправи. Много се тревожа за Яне Янев. Днес няма никакви новини за него.

Разбирам донякъде верноподаническата простотия на някои от възрастните, но как да ви разбера вас, млади хора от Дир-а, как да разбира подтика ви да пишете княза, царя.. Как, поне малко, не се чувствате отговорни, за това което насаждате в главите на читателите си?!

Я, защо смион бързаше да си вземе ,каквото може: Барозу, който вече изчерпа възможностите на езика на отчаянието, ще бъде принуден да заяви на България, че не я бива за член на ЕС.

Крайно време е да се направи референдум монархия или република.

Скъпо лечение. Добре, че баща му се подсигури достатъчно.

Ei toqa sa go naprovo izvadili ot onqa svqat - basi tehnikata

Вярвам в бъдещето на България. Моята България , след пораженията нанесени от комунизма ще възкръсне като Феникс . Княз Кардам Търновски с Божията милост и помощ е жив и ще оздравее. Естествено Благодаря на Бог . Днес е хубав ден. Спасовден.Но България на църковен празник отново дава жертви. Мисля , че онази вечна сила , която е над всичко и всички , ни дава отново знак. Дали ще го проумеем зависи от всеки един от нас. Бог да пази България и Царското семейство!

Слава на Господа! Господ да му помага!

Като те боли фара що четеш бе, идиот? Дано се оправи, стискам му палци!

Какви идиотчета виреят по форумите.

Опцията монархия, за която 2 милиона българи през 2001 година се излъгаха да гласуват, КАТАСТРОФИРА заедно с Кардам Симеонов. Сега, на следващите избори, ще се разбере какво е салдото от тези 2 милиона, съвсем точно.

Много долен и жалък народ сме. Не ви ли е срам да злобеете на нещастието на тези хора. СРАМ МЕ Е ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА. И то не защото политиците ни са некадърни, не защото държавата ни е на никакво деридже, А ЗАРАДИ ВАС! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО! Дано човека се оправи по-бързо!

Застреляйте го да не се мъчи човека бре харсъзи.

Ама тоя не умря ли

Въобще не ни пука дори с господ да говори!

Ако това трябва да е новина? Важна ли е? Пука ли му на някой за царското семейство?

Колко трогателно! Само дето въобще не ме интересуват тези хора!

Въпросният гражданин, се зове Кардам Симеонов Борисов - сакскобургготски според закона за българските имена и никакъв княз не е , нито баща му цар, тъй като това са монархически титли, а България е република! Иначе нека си се възстановява човека от будната кома, не всички билни в България обаче могат да си позволят такива перфекни здравни грижи, дори и деца , ако не им достигат пари за лечение! Държавата явно си е била направила избора в чие лечение да налива парите за здраве.

Абе защо ни занимавате с глупост на кой му пука за Кардам. Особено Белтран е чисто българско име пфууу маскари, не ги е срам !!!!!!!

Nqmam ni6to protiv Kardam, sy4uvstvam na blizkite mu za zlopolukata, NO ako ne be6e tazi katastrofa, nqma6e da razbera, 4e sy6testvuva tozi knqz, koito se pi6e, 4e e bylgarski.

Търново да има княз?????България е република и подобни наименования да си ги приказват в къщи!!!

Ами няма аз да му извършвам рехабилитацията. Специалист ще е и то от най-добрите.

Информацията дали е вярна?

Не бъдете елементарни, тези хора са много уважавани и то не напразно. Живота ги е отвел в друг край на света, но това не значи че трябва някой тук да ги мрази и да съди за тях по един единствен човек.

Пак князе, княгини...докога?

Ето и първите му думи: Мириам, заклевам те, не пилей парите от БТК и не продавай дворците, които тати открадна от онова бунище Бълхария.

и какво? а хорицата дет ги размаза автобуса за тях само лицемерие?

Цяката фамилия сакскобурготски са измамници и крадци.. всеки един от тях заслужава това и много повече...