Коментари - Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата | Днес.dir.bg

Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата

Княгиня Мириам, съпруга на княз Кардам Търновски, която във вторник напусна мадридската болница "Ла пас", придружавана от баща си и брат си, вече е в дома си в квартала Моралеха със синовете си Белтран и Борис.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата | Днес.dir.bg

Коментари

ПАНТЕРА ЛИ СИ ИЛИ ОСКУБАНА КОТКА НЕ ЗН>АМ НО ТОЗ КОМЕНТАР СЕ ЧЕТЕ И ОТ БЪЛГАРИ,КОИТО ВИДЯХМЕ И ЖИВЯХМЕ ТУК КОГАТО НИ УПРАВЛЯВА ХАИДУКА ДЪРТИ.НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ ПАТАГОНЦИ И МАОРИ.

Последният цар на България е Борис , защото Симеон не е коронясан в съответствие с действащото в България законодателство. В нашата страна няма царе и князе. Как бихте реагирали, ако някой от наследниците на Бурбоните се обявява за крал на Франция? Що се отнася отнася до Кардам и съпругата му - дано се възстановят, но мисля, че този въпрос не представлява голям интерес за повечето хора тук.

винаги има Видов ден. Рано или късно се плаща....

мн си тъпа тея князе дето са ни на

Мили ми форумци, какво ще празнуваме на 22 септември? Ами при кой наш државен глава бяха спасени от концлагерите около 50 хиляди евреи наши сънародници? Ами сега защо сме пак на губещата страна? Какво ви питам-не остана наш държавен глава не оплют! Бай Тошо не беше Цар и него още плюете! Светла му памет! Плюете Станишев, Доган и Сакскобургтски, че не са българи, а Първанов, че е беден българин! Каквото и ориентация политическа да имате, поне бъдете хора и оставете младия Кубрат на мира, щом ви се свиди да му пожелаете бързо оздравяване! И знаете ли защо той е Княз, а вие не сте? Защото Княз Кардам не би си позволил хулни думи за страдащ човек, ако не може да каже добри! Ето това можете да приемете от Княза!

Предлагам на всички верни на царчето Мони нещастни човечета да си го вземат и да се изселят от РЕПУБЛИКА България!

Предлагам на всички верни на царчето Мони нещастни човечета да си го вземат и да се изселят от РЕПУБЛИКА България!

Zabelejete, che ako izleze kakvato i bila novina svarzana sas Simeon Saks Koburg Gota v WWW.DIR.BG tam se publikuvat bolshinstvo negativni(za da gi narecha po niakakav drug nachin)mnenia protiv nego i mnoooogo malko pozitivni. Tova mi izglejda mnooogo podozritelno, da ne kaja tendentsiozno. Znam , che tova moe mnenie niama da se publikuva, kakto i drugi predi tova. NE NA MAINPULATSIATA!

Стига сте ни занимавали с лични трагедии и то на хора ,които не са българи!!!!!

Хайде стига с тия князе , княгини и царе!България е РЕПУБЛИКА!

всичко се връща

Той и ДЕДО не помни какво е откраднал от България - явно това им е семейна черта.

ТОВА ЛИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ И ТРАГАЕДИЯ ЗА БЪГАРИНА............

СЪГЛАСЕН С И С ДВАТА КОМЕНТАРА. БАСТА.

Дълбока тревога предизвикава това, че момичето не помни. Представете себе си без памет, примерно след 2001 година. Помните ли как гласувахте тогава? Не, нали! Много е лошо, нали?

НО КАКВО - НИЕ ОСТАНАЛИТЕ - ДОКОЛКО СМЕ СИ БЪЛГАРИ!?!

мноооооооооого сте ограничени, горките!!! републик била......... не били българи !!!... от такива като Вас някой да ни пази, ама не заслужаваме!!!...

Нета е необятен, сигурна съм че има новини достойни за вниманието на двамата по-долу писали. Просто предлагам да пропускате новините, които не ви интересуват.

мноооооооооого сте ограничени, горките!!! републик била......... не били българи !!!... от такива като Вас някой да ни пази, ама не заслужаваме!!!...

как може да има толкова злоба,нищо човешко ли вече не ни остана

Коментарите ви са направо жалки. Дано Бог се смели над княза и го върне към живота. Моля Те, Боже, пази царя и семейството му. Боже, пази и България! Моля

Боже, пази царя. Боже, пази първородния син на нашия цар, престолонаследника, Човека. Боже, пази Кардам и цялото му семейство. Помогни му да се възстанови напълно и да бъде пълноценен човек отново, моля ти се, Боже!

злоби!...Типично за племето бъларско...

България е Република, но от древността до преди 62 години е била Монархия със славни ханове, князе и царе начело! Да отричаме тези хора е все едно да отричаме историята на Родината си! А за Симеон Сакскобурготски можем само да кажем добри слова, ако не сме поизостанали в умствено отношение.Този Човек управлява България 4 години и със своята мъдрост и такт ги превърна в най-добрите, мирни и спокойни години на Прехода! Има много какво да научим от последния Цар на България и от неговото семейство! Ще е кощунство да не го сторим, както би било кощунство да не признаваме от Хан Аспарух до наши дни крепителите на България! Демокрацията не е отричане от историята, нито отричането на сегашните управляващи! Демокрацията е уважение към всички наши предци и сегашни сънародници с техните правилни и добри страни и вземане на поука от техните грешки! Иначе какъв демос ще сме като отричаме сегашни и минали части от народа си? Като отричаме децата си, че не са като нас? Като се делим на войнстваща Опозиция и Управляващи и народ?! Помислете! И приемете Княз Кардам като един от нашите синове! Така, както се молим за Мануелка и други наши деца, нека пожелаем добро и бързо оздравявне на Княз Кардам! И нека се гордеем с него, защото го заслужава със своето потекло и със своето човешко достойнство!

В Окръжния съд в Пловдив е постъпила искова молба от Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза Хробок срещу българската държава, в която недвусмислено призовават да им се върнат двореца и нивите.

Да са живи и здрави, но не знам къде им е царството. На коя държава са княз и княгиня. Да си вземат Дедо Мони и да си ходят в царството. Нека се възтановят напълно, но това не ме интересува. Малко са ни наще катастрофи и жертви от български произход, че сега ще мисля за чужденците. Ние нас си оправихме, сега пък испанците ще оправим. Надявам се тоя княз и тая княгиня да нямат българско гражданоство. Но нищо чудно да ни сполети и тая беда - още престъпници, извинете - престолонаследници.

Отминавам с презрение дръскачите. Много злоба лъха от редовете и това говори ,че са първосигнални. На княза пожелавам от душа да се възстанови и се моля от сърце за негово здраве и спасение. Бог да пази царя и семейството му.

болницата се казва 12 октомври. Испания празнува националния си празник на тази дата.

каква Пантера си, с тези гъзоблизки излияния, ами посвета стават толкова много злополуки и едва ли за всичките можем да скърбим, но кой ни опази от този така измислен и безобразен цар-грабител, защото е общоизвестно, че сме РЕПУБЛИКА, а не монархия, така, че като Ви допада да сте в поза превит и смачкан - бъдете, но не ни приканвайте да Ви правим компания и да възхваляваме крадецът и бракониерът, наречен цар и чедата му князе

Добре, че са Симеон, Стравински, медиците в Либия и т.н. ЧЕ да могат БЪЛГАРИТЕ да си излеят задушаващата ги злоба и злъч. Съжалявам ви искрено!!!

Той не наказва напразно. Вервайте му!

s tezi komentari,koito cheta tuk razbiram kolko zloben e balgarskiqt narod.Mnogo skoro osven bivsha Monarhiq Balgariq shte bade i bivsha Republika,zashtoto s tazi zloba , koqto e obhvanala naroda shte se zatriem kato Naciq.

Ние знаем кой изсича горите, върнати по неправомерен начин. Някои от тези имоти наистина са царски, но поне половината не са. Защо не върнат двойно повече земи на някой от вас, обикновените граждани от простолюдието? Защото пак е играла корупцията! Не ме е яд за откраднатите държавни земи, защото държава и без това вече нямаме. Яд ме е за унищожените гори, защото природа все още имаме. Въпреки всичко не пожелавам на никой такава участ, дано човека оздравее, но желая истински царското семейство да се изправи пред съда, когато съдебната система бъде излекувана.

Къв княз ви гони - нали Симеон се отказа от титлата - къв княз е Кардам тогаз? Иначе - да се оправи човекът... но добре, че не е претрепал и някой друг...

Колкото и да не сте доволни, царят доказа, че преди всичко е човек. Надявам се синът му да излезе от комата и напълно да се възстанови. Това искрено пожелавам и на съпругата му.

нека взема. да заграби вси4ко в българия. Навремето изгонен, а сега му дават всичко. Тоя няма българска жилка даже, незнам как го позволяват това

АКО СМЕ ХРИСТИЯНИ,ПРОСТО ДА ПОМЪЛЧИМ... НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НЕЩАСТИЯ... НУЖНА НИ Е ПОВЕЧЕ ДОБРИНА В СЪРЦЕТО,ЗАЩОТО ЗЛОБАТА УБИВА,БАВНО,НО СИГУРНО...

Абе правоверните - на кой бог се молите? А за какво се молите, бре юроди небесни? Я станете и не се кланяйте, като араби, за да не ви влезе нещо иззотзад:))))))Крайн време беше и някой богопомазан да гризне дирека, няма само бедните хора да гинеме по улиците, заради такива кисели гАзари, Рацери:))))

А за българският изстрадал народ, няма ли да се помолиш, лицемерно и милозливо! Стига вече, писна ми от робския ни манталитет!

не може да искаш Господ да е милостив с теб и със семейството ти когато си продал осем милиона души и си заграбил изключително държавна територия и собственост...

Роби с робски манталитет, ето това сме ние, във ваше лице :(. Не е ясно на кого сте поданичка, не е ясно за какво се молите, но важното е да сме интересни, тъпотия безгранична! Тоя цар ни краде и ни се присмива, а вие му се молите, глупаво същество!

и аз нямам думи.Какъв цАР какви принцове,какви българи са тия?Те дори не знаят български!Не мога да разбера тия които се прехластват по тях.Слепи ли сте че дъртия само ни дооскуба???Бива наглост от ваша страна но вече не се усещате от халосии по царе и царици!

Не желая зло никому, но и няма лицемерно да се покланям пред крадци! Кое от обещанията си за 800 дни изпълни този ваш цар - никое! Колкото до България, тя е била велика, силна и достойна до падането й под турско робство, с тук таме изключения и малко византийско робство, след освобождаването си е имала кратък период на подем, докато не са дошли на власт комунистите, оттогава насетне вървим с пълна сила надолу и кога ще стигнем дъното не знам, всеки път си мисля, че вече сме го стигнали, а великите ви слепи и помпозни слова са смешни и жалки на фона на корупцията, срама и резила пред света, мизерията, кражбите и убийствата напоследък, под ръководството на любимите ви управници!

България няма Цар, за да има трябва нов референдум, да го организират за сметка на фамилията и да видим резултата!Няма да им хареса мисля, иначе защо да не го направят? До Пантерата: Не обиждай славните български, тази фамилия няма нищо общо с тях!Достатъчно е да си припомним Балканската война, Междусъюзническата, Първата световна, Втората световна - вечно на страната на губещите, десетки хиляди убити и ранени, вечно победени и унижени!Репарации на Гърция до 1972г вкл. плащани с грешни народни пари!

СЪГЛАСЕН СЪМ С Пантерата ,но тези имоти и гори, които си възвърнаха ги сринаха в очите на хората. Не може връх Мусала да е нечий...Това е природата на цялата страна. Къщите, дворците, които са ги строили за тях - ДА, НО ТОЛКОВА ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ГОРИ И ЗЕМИ - ТОВА НЕ! Питам се чии са били преди това тези имоти /преди да ги закупят/. Аспарух е казал: Тук ще бъде БЪЛГАРИЯ, а не: Тук ще бъдат МОИТЕ ЗЕМИ. ЖАЛКО ЗА ИЗГУБЕНОТО ДОВЕРИЕ КЪМ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Майко мила,чета коментарите и не мога да повярвам, че е възможно да има хора с толкова промити мозъци! Да това е семейна трагедия, всички губим близките си в тази война по пътя, пожелавам бързо възстановяване, защото всички сме хора. Но това не значи, че нашият велик цар е направил нещо добро за народа си. А тези,които се изказват толкова ласкаво за великите ни царе от съвременната ни история явно са бягали от час и не са чели достатъчно исторически книги...защото и Фердинанд и Борис трети са очаствали само в политически интрижки, живяли са в разточителство и са хвърляли прах в очите на неграмотните хорица. Не случайно сме преживяли толкова национални катастрофи, от Възраждането насам сме имали само марионетки пуснати от великите сили затова западно европейците ни смятат за изоставащи и неграмотни. Щом все още плачете за ханове, царе и князе скоро няма да се почувствате стойностни граждани.

Уважаеми Пантера, Има някои чуждици в в текста си, та да Ви ги намекна: - в зависимост от съзнанието си Вие явно се считате за демос. Ние сме българи и затова сме народ. Това не е задължително за Вас, но за нас е родови дълг; - демокрация от гръцки и република от латински произход се превежда на наш езия език като народовластие и не означава, това което Ви се ще, а обратното. По исторически причини; - Званието Хан не в българско. Българско е званието Кан на назван от нас избранник да ни ръководи. Династиятя (от дино, т.е. куче), т.е. породата, която Ви е мила, не е от нас, а ни е натрапена от чужди държави и наши продажници; - последният цар - от гръцки кесар и латински цезар, също не е наш, а напрапен ни. Той е съюзник на Хитлер...

Оставете я Пантерата пак не си е пила хапчетата :)))

към поданичка: Боже, пази на баба ми хурката! Боже, тичай да се занимаваш да вардиш хора, които в България имат само бизнесинтереси и не щат да припарят насам. Боже, може също така да спретнеш и една СМС кампания, та да сберем пари за благополучното оцеляване на Кардан, пардон, Кардам... Ама да кажеш на свети Илия да варди царя, та последният да не вземе да ги похарчи на ротативки. Вие май проблеми си нямате... Изтрещехте от жегите генерално...

мн си тъпа всеки почита хановете ни и царете от преди 1878 или 1396 но тези от 1878 са ни дорарали само разруха и нищо друго врарали са ни в 2 национални катастрофи и са докарали бълрария до сегашните и граници така че прости ми че не ги признавам и не искам да им се кланям още повече на тоя пропаднал комарджия дето си зе 170 милиона и другарите му които доограбиха страната сле управление на червени и сини дойдоха и жълтите крадци

Коментари - Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата | Днес.dir.bg

Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата

Княгиня Мириам, съпруга на княз Кардам Търновски, която във вторник напусна мадридската болница "Ла пас", придружавана от баща си и брат си, вече е в дома си в квартала Моралеха със синовете си Белтран и Борис.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Кардам не помни нищо от катастрофата | Днес.dir.bg

Коментари

ПАНТЕРА ЛИ СИ ИЛИ ОСКУБАНА КОТКА НЕ ЗН>АМ НО ТОЗ КОМЕНТАР СЕ ЧЕТЕ И ОТ БЪЛГАРИ,КОИТО ВИДЯХМЕ И ЖИВЯХМЕ ТУК КОГАТО НИ УПРАВЛЯВА ХАИДУКА ДЪРТИ.НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ ПАТАГОНЦИ И МАОРИ.

Последният цар на България е Борис , защото Симеон не е коронясан в съответствие с действащото в България законодателство. В нашата страна няма царе и князе. Как бихте реагирали, ако някой от наследниците на Бурбоните се обявява за крал на Франция? Що се отнася отнася до Кардам и съпругата му - дано се възстановят, но мисля, че този въпрос не представлява голям интерес за повечето хора тук.

винаги има Видов ден. Рано или късно се плаща....

мн си тъпа тея князе дето са ни на

Мили ми форумци, какво ще празнуваме на 22 септември? Ами при кой наш државен глава бяха спасени от концлагерите около 50 хиляди евреи наши сънародници? Ами сега защо сме пак на губещата страна? Какво ви питам-не остана наш държавен глава не оплют! Бай Тошо не беше Цар и него още плюете! Светла му памет! Плюете Станишев, Доган и Сакскобургтски, че не са българи, а Първанов, че е беден българин! Каквото и ориентация политическа да имате, поне бъдете хора и оставете младия Кубрат на мира, щом ви се свиди да му пожелаете бързо оздравяване! И знаете ли защо той е Княз, а вие не сте? Защото Княз Кардам не би си позволил хулни думи за страдащ човек, ако не може да каже добри! Ето това можете да приемете от Княза!

Предлагам на всички верни на царчето Мони нещастни човечета да си го вземат и да се изселят от РЕПУБЛИКА България!

Предлагам на всички верни на царчето Мони нещастни човечета да си го вземат и да се изселят от РЕПУБЛИКА България!

Zabelejete, che ako izleze kakvato i bila novina svarzana sas Simeon Saks Koburg Gota v WWW.DIR.BG tam se publikuvat bolshinstvo negativni(za da gi narecha po niakakav drug nachin)mnenia protiv nego i mnoooogo malko pozitivni. Tova mi izglejda mnooogo podozritelno, da ne kaja tendentsiozno. Znam , che tova moe mnenie niama da se publikuva, kakto i drugi predi tova. NE NA MAINPULATSIATA!

Стига сте ни занимавали с лични трагедии и то на хора ,които не са българи!!!!!

Хайде стига с тия князе , княгини и царе!България е РЕПУБЛИКА!

всичко се връща

Той и ДЕДО не помни какво е откраднал от България - явно това им е семейна черта.

ТОВА ЛИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ И ТРАГАЕДИЯ ЗА БЪГАРИНА............

СЪГЛАСЕН С И С ДВАТА КОМЕНТАРА. БАСТА.

Дълбока тревога предизвикава това, че момичето не помни. Представете себе си без памет, примерно след 2001 година. Помните ли как гласувахте тогава? Не, нали! Много е лошо, нали?

НО КАКВО - НИЕ ОСТАНАЛИТЕ - ДОКОЛКО СМЕ СИ БЪЛГАРИ!?!

мноооооооооого сте ограничени, горките!!! републик била......... не били българи !!!... от такива като Вас някой да ни пази, ама не заслужаваме!!!...

Нета е необятен, сигурна съм че има новини достойни за вниманието на двамата по-долу писали. Просто предлагам да пропускате новините, които не ви интересуват.

мноооооооооого сте ограничени, горките!!! републик била......... не били българи !!!... от такива като Вас някой да ни пази, ама не заслужаваме!!!...

как може да има толкова злоба,нищо човешко ли вече не ни остана

Коментарите ви са направо жалки. Дано Бог се смели над княза и го върне към живота. Моля Те, Боже, пази царя и семейството му. Боже, пази и България! Моля

Боже, пази царя. Боже, пази първородния син на нашия цар, престолонаследника, Човека. Боже, пази Кардам и цялото му семейство. Помогни му да се възстанови напълно и да бъде пълноценен човек отново, моля ти се, Боже!

злоби!...Типично за племето бъларско...

България е Република, но от древността до преди 62 години е била Монархия със славни ханове, князе и царе начело! Да отричаме тези хора е все едно да отричаме историята на Родината си! А за Симеон Сакскобурготски можем само да кажем добри слова, ако не сме поизостанали в умствено отношение.Този Човек управлява България 4 години и със своята мъдрост и такт ги превърна в най-добрите, мирни и спокойни години на Прехода! Има много какво да научим от последния Цар на България и от неговото семейство! Ще е кощунство да не го сторим, както би било кощунство да не признаваме от Хан Аспарух до наши дни крепителите на България! Демокрацията не е отричане от историята, нито отричането на сегашните управляващи! Демокрацията е уважение към всички наши предци и сегашни сънародници с техните правилни и добри страни и вземане на поука от техните грешки! Иначе какъв демос ще сме като отричаме сегашни и минали части от народа си? Като отричаме децата си, че не са като нас? Като се делим на войнстваща Опозиция и Управляващи и народ?! Помислете! И приемете Княз Кардам като един от нашите синове! Така, както се молим за Мануелка и други наши деца, нека пожелаем добро и бързо оздравявне на Княз Кардам! И нека се гордеем с него, защото го заслужава със своето потекло и със своето човешко достойнство!

В Окръжния съд в Пловдив е постъпила искова молба от Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза Хробок срещу българската държава, в която недвусмислено призовават да им се върнат двореца и нивите.

Да са живи и здрави, но не знам къде им е царството. На коя държава са княз и княгиня. Да си вземат Дедо Мони и да си ходят в царството. Нека се възтановят напълно, но това не ме интересува. Малко са ни наще катастрофи и жертви от български произход, че сега ще мисля за чужденците. Ние нас си оправихме, сега пък испанците ще оправим. Надявам се тоя княз и тая княгиня да нямат българско гражданоство. Но нищо чудно да ни сполети и тая беда - още престъпници, извинете - престолонаследници.

Отминавам с презрение дръскачите. Много злоба лъха от редовете и това говори ,че са първосигнални. На княза пожелавам от душа да се възстанови и се моля от сърце за негово здраве и спасение. Бог да пази царя и семейството му.

болницата се казва 12 октомври. Испания празнува националния си празник на тази дата.

каква Пантера си, с тези гъзоблизки излияния, ами посвета стават толкова много злополуки и едва ли за всичките можем да скърбим, но кой ни опази от този така измислен и безобразен цар-грабител, защото е общоизвестно, че сме РЕПУБЛИКА, а не монархия, така, че като Ви допада да сте в поза превит и смачкан - бъдете, но не ни приканвайте да Ви правим компания и да възхваляваме крадецът и бракониерът, наречен цар и чедата му князе

Добре, че са Симеон, Стравински, медиците в Либия и т.н. ЧЕ да могат БЪЛГАРИТЕ да си излеят задушаващата ги злоба и злъч. Съжалявам ви искрено!!!

Той не наказва напразно. Вервайте му!

s tezi komentari,koito cheta tuk razbiram kolko zloben e balgarskiqt narod.Mnogo skoro osven bivsha Monarhiq Balgariq shte bade i bivsha Republika,zashtoto s tazi zloba , koqto e obhvanala naroda shte se zatriem kato Naciq.

Ние знаем кой изсича горите, върнати по неправомерен начин. Някои от тези имоти наистина са царски, но поне половината не са. Защо не върнат двойно повече земи на някой от вас, обикновените граждани от простолюдието? Защото пак е играла корупцията! Не ме е яд за откраднатите държавни земи, защото държава и без това вече нямаме. Яд ме е за унищожените гори, защото природа все още имаме. Въпреки всичко не пожелавам на никой такава участ, дано човека оздравее, но желая истински царското семейство да се изправи пред съда, когато съдебната система бъде излекувана.

Къв княз ви гони - нали Симеон се отказа от титлата - къв княз е Кардам тогаз? Иначе - да се оправи човекът... но добре, че не е претрепал и някой друг...

Колкото и да не сте доволни, царят доказа, че преди всичко е човек. Надявам се синът му да излезе от комата и напълно да се възстанови. Това искрено пожелавам и на съпругата му.

нека взема. да заграби вси4ко в българия. Навремето изгонен, а сега му дават всичко. Тоя няма българска жилка даже, незнам как го позволяват това

АКО СМЕ ХРИСТИЯНИ,ПРОСТО ДА ПОМЪЛЧИМ... НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НЕЩАСТИЯ... НУЖНА НИ Е ПОВЕЧЕ ДОБРИНА В СЪРЦЕТО,ЗАЩОТО ЗЛОБАТА УБИВА,БАВНО,НО СИГУРНО...

Абе правоверните - на кой бог се молите? А за какво се молите, бре юроди небесни? Я станете и не се кланяйте, като араби, за да не ви влезе нещо иззотзад:))))))Крайн време беше и някой богопомазан да гризне дирека, няма само бедните хора да гинеме по улиците, заради такива кисели гАзари, Рацери:))))

А за българският изстрадал народ, няма ли да се помолиш, лицемерно и милозливо! Стига вече, писна ми от робския ни манталитет!

не може да искаш Господ да е милостив с теб и със семейството ти когато си продал осем милиона души и си заграбил изключително държавна територия и собственост...

Роби с робски манталитет, ето това сме ние, във ваше лице :(. Не е ясно на кого сте поданичка, не е ясно за какво се молите, но важното е да сме интересни, тъпотия безгранична! Тоя цар ни краде и ни се присмива, а вие му се молите, глупаво същество!

и аз нямам думи.Какъв цАР какви принцове,какви българи са тия?Те дори не знаят български!Не мога да разбера тия които се прехластват по тях.Слепи ли сте че дъртия само ни дооскуба???Бива наглост от ваша страна но вече не се усещате от халосии по царе и царици!

Не желая зло никому, но и няма лицемерно да се покланям пред крадци! Кое от обещанията си за 800 дни изпълни този ваш цар - никое! Колкото до България, тя е била велика, силна и достойна до падането й под турско робство, с тук таме изключения и малко византийско робство, след освобождаването си е имала кратък период на подем, докато не са дошли на власт комунистите, оттогава насетне вървим с пълна сила надолу и кога ще стигнем дъното не знам, всеки път си мисля, че вече сме го стигнали, а великите ви слепи и помпозни слова са смешни и жалки на фона на корупцията, срама и резила пред света, мизерията, кражбите и убийствата напоследък, под ръководството на любимите ви управници!

България няма Цар, за да има трябва нов референдум, да го организират за сметка на фамилията и да видим резултата!Няма да им хареса мисля, иначе защо да не го направят? До Пантерата: Не обиждай славните български, тази фамилия няма нищо общо с тях!Достатъчно е да си припомним Балканската война, Междусъюзническата, Първата световна, Втората световна - вечно на страната на губещите, десетки хиляди убити и ранени, вечно победени и унижени!Репарации на Гърция до 1972г вкл. плащани с грешни народни пари!

СЪГЛАСЕН СЪМ С Пантерата ,но тези имоти и гори, които си възвърнаха ги сринаха в очите на хората. Не може връх Мусала да е нечий...Това е природата на цялата страна. Къщите, дворците, които са ги строили за тях - ДА, НО ТОЛКОВА ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ГОРИ И ЗЕМИ - ТОВА НЕ! Питам се чии са били преди това тези имоти /преди да ги закупят/. Аспарух е казал: Тук ще бъде БЪЛГАРИЯ, а не: Тук ще бъдат МОИТЕ ЗЕМИ. ЖАЛКО ЗА ИЗГУБЕНОТО ДОВЕРИЕ КЪМ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Майко мила,чета коментарите и не мога да повярвам, че е възможно да има хора с толкова промити мозъци! Да това е семейна трагедия, всички губим близките си в тази война по пътя, пожелавам бързо възстановяване, защото всички сме хора. Но това не значи, че нашият велик цар е направил нещо добро за народа си. А тези,които се изказват толкова ласкаво за великите ни царе от съвременната ни история явно са бягали от час и не са чели достатъчно исторически книги...защото и Фердинанд и Борис трети са очаствали само в политически интрижки, живяли са в разточителство и са хвърляли прах в очите на неграмотните хорица. Не случайно сме преживяли толкова национални катастрофи, от Възраждането насам сме имали само марионетки пуснати от великите сили затова западно европейците ни смятат за изоставащи и неграмотни. Щом все още плачете за ханове, царе и князе скоро няма да се почувствате стойностни граждани.

Уважаеми Пантера, Има някои чуждици в в текста си, та да Ви ги намекна: - в зависимост от съзнанието си Вие явно се считате за демос. Ние сме българи и затова сме народ. Това не е задължително за Вас, но за нас е родови дълг; - демокрация от гръцки и република от латински произход се превежда на наш езия език като народовластие и не означава, това което Ви се ще, а обратното. По исторически причини; - Званието Хан не в българско. Българско е званието Кан на назван от нас избранник да ни ръководи. Династиятя (от дино, т.е. куче), т.е. породата, която Ви е мила, не е от нас, а ни е натрапена от чужди държави и наши продажници; - последният цар - от гръцки кесар и латински цезар, също не е наш, а напрапен ни. Той е съюзник на Хитлер...

Оставете я Пантерата пак не си е пила хапчетата :)))

към поданичка: Боже, пази на баба ми хурката! Боже, тичай да се занимаваш да вардиш хора, които в България имат само бизнесинтереси и не щат да припарят насам. Боже, може също така да спретнеш и една СМС кампания, та да сберем пари за благополучното оцеляване на Кардан, пардон, Кардам... Ама да кажеш на свети Илия да варди царя, та последният да не вземе да ги похарчи на ротативки. Вие май проблеми си нямате... Изтрещехте от жегите генерално...

мн си тъпа всеки почита хановете ни и царете от преди 1878 или 1396 но тези от 1878 са ни дорарали само разруха и нищо друго врарали са ни в 2 национални катастрофи и са докарали бълрария до сегашните и граници така че прости ми че не ги признавам и не искам да им се кланям още повече на тоя пропаднал комарджия дето си зе 170 милиона и другарите му които доограбиха страната сле управление на червени и сини дойдоха и жълтите крадци