17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че хората не обичат провалилите се, а ти не само си пишман (самообявил се за водач некадъррик) воевода, но и тотално се провали когато бе във властта! От тук, на татък, каквото и да правиш, каквото и да казваш и каквито и усилия да полагаш пътят ти е същият като този на Сидеров и другите бивши от властта - пътя на тоталното забвение не само в политическия живот, но и забвение в обществената действителност!

А вие Шкембе Войвода за какво бяхте и искате в властта ? Нали вие бяхте за кражби и лъжи във Властта , лакомията погубва , оня мушморок поливач с маркуча не го осъдиха за физическа съпротива срещу законен Протест ! НИКОГА ВМРО ! Никога Шкембе ВМРО !

БСП и Атака са проекти на руското посолство ДБ и Канадеца са проекти на американското посолство - левичарите от американското бсп на джо байдън

А твоя проект за какво е бе кретен? А самолетите за милиарди къде са... по-точно къде им е завода?

Когато мислиш със шкемебето си а говориш със зад...а си

Нека да си приказва. Той скоро Парламент НЯМа да види.

Шкембе войвода се изказа . Сега е време и Цецу да се изкаже и Плювела. Черепа след тях да се стяга и него ще препитаме дали си е научил урока.

Намерил се, кой да го каже. Алчното, дебело ченгесарско момченце, патерицата на мутрата. Това го ликвидира.

Защо няма да се коалирате ли ? Защото с който и да го направите няма да влезете в парламента , а на вас ви трябват парички ! Така че сега идеята ви е да минете 1% /самостоятелно/ за да вземете субсидийката ! Същото важи и за Атака и за НФСБ-то ! Отвратен съм от вас !!

Каракачанов разбира че Парламента се отдалечи още повече от него. Иначе Каракачанов никога не си е поставял за цел властта. Той само за народа мисли.

Това от собствената си гледна точка ли го казва? :)

За продадените паспорти не съм толкова в час,ама...Колко военни имота продаде(хариза,изтъргува) на безценица?Атия,Родни Балкани,другаде? Ами некадърните Ти мекерета: Стоил Яков,Джоана Димитрова и забравих третия от ръководството на Холдинга.Защо допусна гладните ти софийски въшки да оставят ТЕРЕМ КРЗ"Флотски арсенал"-Варна в предфалитно състояние сега? 29.5 млн.долара му беше годишната печалба за 2015 година.Защо анулира по наша вина, договор за ремонт на 33 руски кораба,глупак с глупака Ти?Клиент връща ли се?Некадърнииииик!

Всеки, който се кандидатира за депутат, президент, кмет, иска власт. Трябва да си пълен идиот за да се кандидатираш, да имаш политически амбиции, да се коалираш с други, а в същото време да твърдиш, че опонентите ти драпат са власт, търсят подкрепа, че някой е кьорфишек, а друг патерица на някой. Нямам предвид само шкембо.

Все пак тази опровергова официалната наука, че затлъстяването води до инфаркт .

Само Каракачанов не иска власт. На него му е достатъчно едно малко и комисионна за самолети или каквото му дадат стига да е келепир. Най Каракачанов всичко знае, как да се наведе, как да го поеме и да се намести. Може пък другите да не са като теб не чичи. Айде за пенсия, довиждане:-)

А ти бе, смешно шкембе?

Щото ти се коалира с мутрите на ползу роду, нане на ползу джобу, ,нали смешко? Скрий се и не се показвай, само окепазяването на святата дума патриотизъм е достатъчна, за да потънеш в забвение. Кълняхте се, лично ти и Валери Симеонов, че никога няма да се коалирате с ГЕРБ , но го направихте за келепира. Ще потънете в забвение като всички други еднодневки, обсебили големи думи за низки дела. Със сигурност си напълни обемната гуша, но си навлече нашето презрение завинаги.

Този крадец на история и пари е за боклука.

Ало, дира, не свършиха ли кинтите от Шкембе Войвода, та още ни го натрапвате? Шкемби и Танчето Дончева са политически трупове, дори децата го знаят, но явно дира по старата сметка още работят ,хахахааа....

Вие, г-н Каракачанов се самоубихте с влизането си в коалиция с ГЕРБ, но затова пък получихте тлъсто парче от баницата. Сега изпадате от класацията, голяма работа. Никой няма да забележи.

Същото като задник. Толкова му е интелекта и интуицията за изход от задълбочаващите се кризи в България. Вижда се че ВОЛТ и АМПЕР здвравата са го пернали, но още мърда - плямпа.

"Поредният проект за власт, нищо повече" - изкоментира най-голямата фурнаджийска лопата в 30 годишната политика.

му е мъчно на шкембе войводата. Ще гледа Парламент и МС през крив макарон.

жалък изглежда този човек. За власт естествено създават проект,а не за купата на съветската армия,впрочем ,за да еи покажат на псевдопатриотите как се работи за просперитет на нацията .Сбогом вмро.

Тоз толуп нали се беше уморил от политиката и щеше да си почива. Къде пак се засили да се излага.

Ти мислеше само за народа и работеше неуморно за него! Другите се напълниха с пари, а тти остана само с торбичка от "Била". Даже и хартиени самолети поръча! А гледай сега какви се навъдиха!

То щото вашия проект не беше същото...

Не беше същият проект, беше ортак с мутрите.

Те щото твойте проекти не са за власт и мангизи !

След като се отказа от НФСБ нямате никакъв шанс.

Да, така е! Ама дава точна оценка на новия проект

Изключително ценен и проникновен коментар с особена важност от стойностен човек. Поне пък замълчете...Толкова противност и арогантност имаше във вас.

Този през целия си политически живот се стремеше към властта и с кого ли не беше в коалиция. Само с ДПС още не се е коалирал. Типичен политически рептил.

Може да търгуваш с българско гражданство, но не можеш да се откажеш от чуждо. Много е нагъл този Каракачанов.

Отвратителникът се събуди. Ужасен!

Забелязвате ли ,колко е отслабнал Шкембе войвода? Явно много жали за властта! Смешник!Вие сте вече напълно забравени! Нафталини! Който е бил в явна или скрита коалиция с ГЕРБ и ДПС е аут за винаги! Министър Рашков ви го заби и от към циганите, които редавно ви носеха по 200 хил. купени гласове! И вие увяхнахте во веки веков! Каквото налапа от F 16 това ще ти остане, ако не се наложи да си платиш за тях,защото я ги има , я не! Заводът още не е почнал да се строи1 а ние трябва да получим първите през 2023 г.Кога ще се строи заводът ,кога ще се произведат първите прототипи, кога ще се изпотват, кога ще ни ги докарат????

Само тези, които на всяка цена искат власт, като г-н Каракачанов, само те и най-вече те правят коментари, че винаги новите политици идват само за власт , т.е. разбирай с цел да грабят. Не всички са като вас г-н Каракачанов. Не са свършили честните люде по света. Вие си завиждайте, но си мълчете и не пречете. България вече иска да се отърси от такива като вас.

... каза партията поддръжник на ГЕРП и ДПС, която само заради властта предаде избирателите ВМРО-то са един 1%, буквално, нищо повече...

Не разбирам как такива доносници като този са във властта, значи дефакто управлява дс,тоест бкп.

Изтривалката на тулупа се обади, ти си посмешище, нямаш право да се наричаш патриот, нещастник такъв.

агент Иван завистливо гледа отстрани и съжалява че не открадна още от военното министерство

Свършиха кебапчетата и тоя се стопи. Ебах ти смешника

Ами прав си, борбата е да са във властта. Друг е въпроса как ще упражняват властта която получат. Надявам се да не го правят като вас и ракетата ви носител Бойко .....

Чувам глас от политическото гробище.

Стопи гушката.

Прав сте г-н Каракачанов, но и вие сте същите.

Защото Каракачанката от опит ги знае нещата

Да се подставят под един знаменател (и вие сте същите) е или проява на тролщина (всички са маскари) или проява на глупота (дай да не гласуваме за никой и платения вот в махалата да избира кой да ни управлява). Също така виждаме кардинално различни подхода - единия осветлява кражби, докато другия краде и прикрива останалите.

Този от глад ли отслабна така, че чак лицето му се е вдлъбнало като на настъпана кукла.

Кой го казва...

Ами то всяка партия се бори за власт. Така е по конституция. ВМРО не се ли бори за власт? Голям демагог е това ченге.