Каракачанов: Военното училище не е балетна школа

Не може да третираш курсантите като студенти, дисциплината трябва да се затегне категорично, заяви министърът на отбраната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бъдещите взводни командири, които излизат от военно училище, да не са дали и един наряд - тази практика е от две-три години, това ще се промени", бе категоричен военният министър. " - "Добре дошли в страната на абсурдите!", където един Министър на отбраната, не е запознат с дейността, която извършва един т.нар. курсант, който ДАВА наряди, който не получава компенсация за тях, както би трябвало да е, защото офицерите я получават, не получава заплащане и не получава почивка, а след 12-ов наряд и обход, отива "бодро и гордо" на лекции, в които трябва всячески да се старае да запомни и да не заспи! И въпреки всичко това, курсантът носи отговорност за действията си,бива наказван според закона, както всеки един военнослужещ, но те все още са с неизяснен произход, нали.............. :)

Браво на г-н Каракачанов, който миналата година ни посети във военното училище и разбира се както подобава и се пише в дебелите книги беше посрещнат с почитен караул, а именно той не знаеше какво се случва. Може би ако някой от улуцата беше на неговото място щеше да се справи много по-добре, но нека се вслушаме в съвета му :)

Във Търново физичеслата подготовка е на ниво НО не може българската армия да я храниш със Кремвиши

Жалко, че не е балетна школа, че затлъстелите балеринки, продаващи българско гражданство на потенциални терористи щяха много да ни забавляват с лебедовия си танц

Министърът се взира в далечината и дава команди за унищожаване на всички които не мразят Русия.

Айде,бе! Не било балетна школа. По-лошо е и от балетна школа вече. Като ги гледам събрани по милост,с тези променени правила за тестове и физическа подготовка,малееейййи! Лейтенант,който не може да си напише доклада за отпуск, ме помоли да го направя,а той щял да отиде и да ми купи кафе. Направо онемях!

Навярно в балетна школа има повече дисциплина отколкото в казармите (сегашните)!!! А относно физическата подготовка балетистите са в пъти по подготвени от войниците!

Аз мисля че нашите балерини са доста по-добре подготвени физически от момчетата в казармата, в този вид в който е сега тя

Каракачанска примабалерина

Интересно ми е, този тулуп служил ли е в казарма???

изграждането на паметник на Девета Плевенска пехотна дивизия в Плевен - Трябва. Това е памет за ген. Вазов и за моят прадядо служил в девета дивизия по време на войните, убит през първата световна с чин старши подофицер

Шкембе Войвода да говори за физическа подготовка :D Отново счупи тъпомера :D

Министърът къде е служил войник?

Тоя глупак дали подозира, че балетната школа е бая по-трудно за преживяване място?

Е този да почне от себе си. Да си глътне шкембето е достатъчно.

Този чукунгур ходил ли е някога на Балет да види за какво става въпрос или мисли,че балерините и мадамите на пилона в секс клубовете са едно и също??!!

Ама много си прав! Ти затова не можеш нито балетната школа нито военното училище да завършиш! Но за сметка на това можеш да си купиш дипломка от Австрия!

Да, в балетното училище дисциплината е по-голяма...

не му се сърдете на нашето момче от нашата пария на нашите хора,толкова му е интелекта както и на останалите 240 български слуги на народа!

като гледам танцови таланти от Америка търси талантнти,то със сигурност като че ли за балета и танцовото изкуство се изисква много повече както физическо натоварване ,талант,интелект,артистичност,синхрон ,усещане на музиката,така че е лекомислено и простовато балета и танца да се сравняват със работата на българските военни шкембелии като нашето мамчеКаракачанов!!Разбира се и военното изкуство си има своите специфични особенности, но да се сравнява варващината със кой да е вид изкуство е примитивна простотия!

Очевидно и Каракачанов не е балетист.

YCBM

Точно тоя шопар ли ще обяснява какво е, дето няма и ден трудов стаж и военна служба. Тлъста торба сланина.

Препоръчвам на министър Каракачанов да не прави сравнения с неща, от които той явно няма понятие. Точно обратното: Обучението на балетните артисти изисква неимоверна дисциплина и адски труд, освен това трае мрого по-дълго от което и да е обучение за военен. Две са професионалните обучения в целия свят, признати като най-трудни: ПРОФЕСИОНАЛНО балетно училище и обучението в Чуждестранния Легион на Франция. Ако уважаемият военен министър не ми вярва, може да опита да учи в балетно училище! Дори един курс за аматьори (ако не издържи приемния изпит по физически и/или естетични критерии) би бил полезен, за да придобие той представа от балет! Но първо може да опита с един балетен курс за курсантите, при което ползата ще бъде двойна: хем ще се научат на двигателна координация, хем ще разберат,какво е това дисциплина.

ААА не тоя едноклетъчен организъм ще го мотивираме по друг начин. Г/Н Министър направете един балетен курс,ще искат само да пипате балеринките и със сигурност ще станете по щастлив и освободен от напрежението....

Но натам отиват работите и се запасявайте с пачки.

Ми не е.. То веонни училища има ли все още.. ...а какви балетни школи има днешно време..

Явно човека не е ходил на балет. Ако военните ни имаха физическата форма на балетистите ... ... а поне да бяха умни колкото обикновенните студенти, а то ... Добре, че сме в НАТО

,,Другарю" Министър,като си ходил в казарма да неби ,да си научил как се слага каска?

Абе идиоти български, всичките вие които плюете човека, че бил пълен, вие да не сте стройни фиданки и аполоновци, мърши смотани, човек може да е дебел от болести, а Каракачанов е първия военен министър, който се мъчи да възроди унищожената армия. Комунягите отмениха наборната военна служба и съсипаха армията, защото се страхуваха от нея, да не ги помете. Наборната служба съществува в далеч по богати страни като Италия, Франция, Германия, Русия, нашите момчета се изпедерастяват, наркотизират и алкохолизират по барове и дискотеки, вместо да стават мъже в армията...нужна ни е всеобща наборна служба!

Неприятна личност. Взел се е за голям военоначалник,същински Ханибал. По всичко личи,че се опива от властта си,от поста,който заема. Отдавна е забравил,че ръководи така наречена,патриотична формация.

Тоя па от къде знае ? В казармата личния пример е задължителен, има команда: "Прави като мен" та министъра може ли да направи поне едно коремно като Върховния главнокомандващ? Тая пача ще ни учи ...

Кога си ходил в балетна школа? Там се леят пот и сълзи. и е доста по-трудно от казармата.

не е... в балетната школа никога няма да те накарат да изпълниш танца на Лешникотрошачката в химическо облекло-)

Мъж на възраст с проблеми отива на балет. Усеща нещо твърдо в ръката си. Изправя се и започва да вика бис-бис. Мъж седящ до него го дърпа да седне и му казва: - Първо скандира се браво, а не бис. - Второ. Изкарай си ръката от джоба ми.

20 пъти и ходи. Аман от глупаци дето си мислят, че само те са изпълнявали газ, чорапи, наметало и са влизали в задимена стая да слагат противогаз. Със сигурност една балерина ще направи всичко и в химическо облекло, но не е сценария такъв, ама глупак като теб няма да запомни кога да скочи и се завърти по всички стъпки цели два часа.

А Шкембеджийница.....

тоя дебелак е пълна пародия ..такъв руски бинокъл имах като служих на кораба 1980 и с него не може да си види и пишката дори

Мдааааа... вЕрвайте Му! ВВУ ще бъде преотворено УЖ следващата година, докато заработи както трябва ще минат още поне 2-3; Поръчаните нови изтребители ще пристигнат след минимум 4 години, а и са само 8 броя; Конкурсите за нови танкове и БМП-та са доникъде; Превъоръжаването на флота ...... с минни ловци, ти сериозно ли ?? ама то и това още не е започнало. За точно 28 месеца във властта не успяхте да наемете 5-6 хиляди войници ли ??? А щом амбицията ти е била да не се реже, а да се възстановява техника я кажи: 1. Колко броя изтребители ремонтирахте и модернизирахте и сега летят и са боеспособни ? 2. Същото за ударните самолети ... 3. Същото за транспортните самолети.. 4. Същото за ударните вертолети ... 5. Колко танка ремонтирахте и модернизирахте ?? 6. Колко БТР-а ремонтирахте и модернизирахте 7. Същото за БМП - тата 9. Колко бойни кораба ремонтирахте и модернизирахте ....??? Да не изброяваме повече, а ...........че нулите ще са мн000000000000000000000го.

Този с кривата униформа от кога взе да разбира от военни училища и офицери? Ето още едно доказателство защо военното министерство трябва да се командва от военен, за да няма подобни смехотии изказани със сериозен тон.

:) Той пък Каракачанов като е дна фиданка! Направо като блерина. Поллитическа де - върти се като пумпал във всички посоки. И само се оглежда за комисионни.

Този балерин уж министър на отбраната не е наясно. Вероятно е отбил военната си повиност, като комсомолски секретар или доносник, а и не е работил нищо. Само за караулната служба във военните училища е прав, защото момчетата се научават да боравят безопасно с оръжие и ако стнат ловци или въоръжена охрана няма да убият колегите си. Не става за министър не само на отбраната, но и за политик. Спешно трябва да се запише при доктор Емилова за да подобри физическото си състояние. Може да се реализира , като даскал на децата по военно обучение или по история.

Може ли да ми припомниш, вие от ВМРО, заедно с ГЕРБ, АТАК и НФС за близо 28 месеца управление какво ново въоръжение доставихте на Българската армия ??? че нещо не се сещам .........

Хахаха, някой си мисли, че в балетната школа е лесно. След гимнастиците, във физическо отношение, балетистите са вторите в класацията за суперчовеци. Желязна дисциплина и труд. Бая има да се постараят ВВУ и каквото е там докато стигнат една балетна школа.

да не би интервюто да е взимано докато в същото време прасето прави лицети опори да покаже?

Ша стане,бе!

На Върба в петък. Амин!

госИн минИстер, може ли да покриете един елементарен ОФП норматив? Ако не, сагайте палците и бегом в театоро да играете балетен пумъл

Стига с тази наборна служба, А върни военното обучение в средното... и две лета по 1 месец на военен лагер. ... Стига! ...поне за партизанлък...

за осем самолета и няколко хеликоптера - военновъздушно училище. Браво!

Като гледам кадрите на балетното училище и тези от военните училища ми се струва, че първите са по подготвени физически и психически от вторите :)

следва да е по-премерен в приказките и да не се изказва ,за неща за които и представа. Та г-н Каракачанов ,вижте на какво е подложена една балерина :режим,график, диети...и после замълчете ,защото ще осъзнаете че нямате квалификация да ги коментирате.

Тоя, ако го утилизират, ще има манджа за поне година напред в армията ни! Паприкаш с каракачанско

Такааа... Значи балерините са дебели и недисциплинирани... А бе ...

Гос'тин министър Вие служели ли сте в армията ? Нямам нищо против 'патоса" Ви, но БА не е за лично ползване използвайки плакатни форми на обръщение към нацията. И последно патриот ли е "патриот" не ходим в казарма ? Нищо лично.

А който иска да е министър трябва ли да го докара на фигура - щото аз от 15 години се опитвам, ама не мога. И на акъл не мога - и по главата се удрям и пия, е не става.