Каракачанов: Сътрудник на македонския президент шпионира у нас

Правилно отказаха срещата с Иванов българският премиер и външен министър, категоричен е вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)Каракачанов от 3 дена седи на пачи яйца-трябва да отговаря дипломатично на въпроси,за които е отговорен прмиерът му.Това ,че пилоти и летци гибнат,Каракачанов е виновен до толкова,че не каза ясно какво е заварил в армията(то заради това е закачката между Радев и Борисов,само,че бати Бойко издиша винаги когато трябва да говори с професионалист).Сега с това инрервю го вкарат в негова компетенция ,но пак от лоялност към кабинет и началник,няма как да каже какво е неговото лично мнение,та за това според мен се е изпусна с коментара "И един от близките му сътрудници продължава да работи по линия на техните служби оперативно, няма да му казвам името, но да се знае, че и това знаем." Аз не разбрах,нашите служби знаят ,че съветници на македонският президент работят в някакви техни служби или тези съветници работят на терироията на България и срещу нас.Малко е различно нали?Плаша се ако съветника работи срещу нас и не му казваме името,но обявява и то министър ,че знаем за него(това си е издаване на държавна тайна).А най-ме плаши ако нашите ръководители нямат съветници от службите ни работещи в други държави,а разчитат на краля слънце

Тук проблемът е русия, а не македония тяхното президентче или...нашето

Както и религиозните ни водачи в православието ПОД НАТИСКА на Решетников ВЛОШИХА ОТНОШЕНИЯТА Ни с Македонската църква ---> ОТНОВО РУСИЯ ни се меси в Европейските Дела и усилията ни за ПОМИРЯВАНЕ на Западните Балкани и ЕВРОПЕЙСКАТА им ИНТЕГРАЦИЯ... А това означава МИР и ПРОСПЕРИТЕТ над Балканите - въобще !

Сега ми е малkо кеф ! Ще гаврътна една ..за Бог да прости!?

Който и да е държавник от чужбина не губи нищо, ама абсолютно нищо от това че нямало да срещне Борисов и очиларката. Един ден името на този македонски президент ще бъде изписано със златни букви, макар и сега да го плюят. Ципрас не е нищо друго освен копие на Тони Блеар- с други думи безотговорен ,,политик,,, който дори гърците не могат да понасят. Заев пък е проалбанско мекере което работи за каузата на Велика Албания. Българските интереси ще бъдат засегнати яко, а Борисовата роля е работата на роба. Проблемът на България е че нямаме политици които да не я продават за прозападни налудничави идеи.

Е, все пак интригуващо е човек да срещне и види едно Нищо!?

И къде ще изпишат със златни букви името на македонския президент? Може би на МОЧА, а? И на Радев ли ще му пишат името там, а?

Каракачанов, я сподели колко са етническите българи в мекедония???? Да ви и воеводите! Няколко пъти!!!! Да ви и националистите.... още повече!

А бе Каракачанов точно ти да говориш за шпиони е малко странно. То и на децата е ясно, че на теб ТИ Е НАРЕДЕНО ДА ПРАВИШ ВМРО. С цел да не би някой емигрант, отдаден на каузата да влезе в българската политика и да ви развали милиционерската далавера.

За едното министерско кресло т.н. патриоти си извъртяха позицията на 180 градуса. И второ- тайните служби работят към правителството, а не към президента. Тоя тулуп направо счупи глупомера и отправи българо-македонските отношения в нулево положение !

Истината е само една: бившите комунисти и бившите ДС още управляват България чрез куфарчетата, които си раздадоха. Не ги интересува България, а само властта и парите. И правдата, която се раздава в държавата е на мутренски принцип: посяга се само на неудобните или на бушоните. Ако бе друго, щяхме да знаем истината и за юЖЕН ПОТОК И за Белене. Само лъжат и манипулират. И най-големия мошенник е този, който разправяше за някаква нежна революция и как службите са служили на родината. Служат само на личния си джоб. Това е истината. Нямаме нито здравна система, нито образование, всичко социално е разбито, въпреки е ни управляват все леви.

Като споменаваш бившата ДС, имаш предвид агент Иван, който е на снимката, нали ?

Имам в предвид всички от ДС, които са в управлението на България и в големите икономически отрасли. Такова чудо има само в България. В другите държави тези хора са вън както от икономиката, така и от управлението. Водят се само от личния си интерес. да са се разкаяли за нещо? Работели за българите? Глупости. Виждаме ги и сега ЗА КОГО РАБОТЯТ.

Като е така, защо винаги гласуваш за...комунистите от ГЕРБ, които вече десета година са се запънали във властта по същия начин, по който управляваше и кликата на Тодор Живков - с привилегии, с банани и с тоягата! И със Сталинското правило - който не е с нас е против нас!!!

НИКОГА не гласувам за ГЕРБ и БКП. нИКОГА НЕ МИ СЕ Е случвало да го правя ДОСЕГА. дА ИЗБИРАМ МЕЖДУ БИВШАТА бкп и милиционерите им. Мерси.

Може на някой все още да му плащат да шпионира макар че отдавна в НС е пълно с ,,пчелички"които само чакат да чуят нащо за да забръмчат в съответнлто посолство.Сребърници са това а и мандата току виж изтекъл и трябва да се мисли за бъдещето,дечицата...любовниците...

Когато вожда на Западните Балкани Хаджибойко се среща със Скопският президент Гьоре и струмският м-р председател Заю Баю, шпиони няма.Щом се срещат с президент Радев Скопските шпиони плъзват из България да броят старите ни 30 танка ,15000 наемници в БА и 240-те бойни пилоти които летят по 8-10 часа годишно общо на около 45 летатели апарата.А бе Каракачанов много ниско падна с пропагандата си срещу Гьоре Скопски в краката на Хаджибойко от с.Банкя Софйско.

Като сътрудник на ВКР в казармата ,а след уволнението си на ДС русенският македонец Каракачанов от ВМРО е на ти с шпионажа , контрашпионажа и лъжливите пропагадни новини в подкрепа на Хаджията.Какво падение .

1.Не се издават паспорти на българите от Македония ,защо се работи мудно ,вие ОП ли сте или ДПС 2. Защо не започне спешно прокарването на жп. линията до Скопие ,ако трябва и България да я строи Тази флегматичност и ...умишлено бавене от патриотите ....или е по -важен Слънчев бряг ,а ?????

Защото трябва да се ЗАСЛУЖАТ ПАСПОРТИТЕ!!!!!!!! Сега си купуват паспортите не за да са БЪЛГАРИ, а за икономическа изгода и после плуют по българите!

Каракачанов: Сътрудник на македонския президент шпионира у нас А защо не е арестуван , като знаете за него.

КАТО ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЪТРУДНИК НА ГЕОРГЕ ИВАНОВСКИ ШПИОНИРА У НАС И ЗНАЕТЕ КОЙ Е, ЗАЩО ТОЗИ НЕ Е В ЗАТВОРА? ДРУГОТО АЗ ГО НАРИЧАМ ЛЯЛЯНЕ НА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

Знае ли били за сътрудник на македонския президент който шпионирал у нас? Ако това е вярно защо не е попречено на неговата дейност? Били знаели и какво като знаят, той ще си шпионира, а ние ще го наблюдаваме. Защо Каракачанов не каже името на този сътрудник? Защото ако го направи това може да има последствия, а той очевидно се страхува от тях. Много по-лесно е да кажеш, че някой прави нещо без да го назовеш по име, отколкото да поемеш отговорност и да кажеш името. Посочването на име няма да не промени нищо, но най-малкото ще покаже, че поемаш отговорност, а не хвърляш нещо в празното пространство.

Toia ne beshe li predstavitel na niakakva makedonska partia!

,че служебната кола на Каракачанов била Жигула, с което показвал надежността на съветската техника.

Купиха му Дъстер.

Daaaa,satrudnikat shpionin e na samata snimka v statiata.!!!!

Kenn1111

Пълни глупости в този момент в който спре тоя цирк с имет те ще ни забият по добър братски обичай ножа в гърба и това че сме им помагали ще ни излезе през носа.В момента тия от Скопие са станали по ниски от тревата но това е само привидно.Релно цялата патардия с няккаква измисленна нация и история ще изплува когато вече нямат нужда от нашата подкрепа.България ще го отнесе най много.да не забравяме кво вършеха по часта от македония която е у нас и как подсрекаваха хора и създаваха псевдо прия тук и я финасираха по най гадния начин.

И кой е той, заловихте ли го, арестувахте ли го, ако не, не ви пука за националната сигурност на страната.

Македонска наденица, ке умрем за нея!!!! Ура, почна се това което се очакваше!

Точно как този шкембелия защитава идеалите за българщината за които са се борили и загинали дейците и поборниците от ВМРО ( Вътрешната Македоно- Одринска Революционна Организация)?! Един плагиат присвоил за партийно име на измислена от него и подобните му доказала се от действията на партийното ръководство, а не от убежденията и действията на редовите си членове като антибългарска партия името на отстояваща българщината революционна организация, това са Каракачанов и останалите от ръководството на тази вече омърсена и опозорена партия!

Сбирай се народе! На социалистите им го начу.каха 4 ката и сега реват като убодени мечета. Човека, който пречи на Македония да стане европейска страна прави завера с ушатия льотчик да рушне труда на толкова много хора, но ядец, пожарникаря ги изгаси като непотребни фасове!

Твоят дебеловрат поЖенкар си вкара такъв автогол, барабар с оная разюздана министерска кучка, който много скоро ще се разсмърди сред дипломатическите среди на родните Балкани! Само стой и гледай! Да плямпаш за "обединение" и "интеграция" на Западните Балкани и да откажеш да се срещнеш и разговаряш с официално поканеният у нас Президент на Р. Македония е, най-малкото, пълна простащина и незачитане на международните дипломатически етикети! Дори Президентът Тръмп не си позволи такова неглижирано и просташко отношение към Председателя Ким ЧенУн! Но, какво да се прави: Простакът и недодяланият селендур си остават такива, колкото и да се напъват да се "докажат" велики! Борисов, това да не ти е Орешарски, та да отказваш да ходиш на "работа" в НС и десет месеца и половина да си драпаш макарите и да ръсиш простотии, а изкрейзилите протестърчета да думкат тъпаните и надуват вувузелите, естествено срещу заплащане! Това е Президент на призната от Б-я и ООН държава, който е посрещнат у нас с 21 топовни салюта! Само ти, самоопределил се като едновластен самодържец и едноличен "управляващ", бягаш от преговори и си въобразяваш, че ти единствено ще вземеш "най-мъдрото" решение ! Това бягство е краят на твоята т.н. политическа кариера, която не е по възможностите и интелекта ти!

Северна Македония, това ще е. Ще има малко бъркотия и в двете страни, но това е добро и за едните и за другите. Станалото станало, Македония никога няма да е в гръцко, както и българско. Времената са други, времената, някога е било едно, сега е корено друго. Сегашна реалност, както и България нама да никога повече под турско. Няма връщане назад.

Ще е албанско, сръбско, гръцко и българско.

Единственото решение е Македония да стане пак част от България.

ми тогава кой ке биде президент? Иванов или Радев?

пак интриги по съседски ? и тарикатлъци кой да плати сметката . Дребни душици правещи ;политики; ? ама с идеята да станат ИНВЕСТИТОРИ в чужда икономика

бива, бива ата това изказване на г-на, понастоящем мин.на война, но си 100% доказан дононик на бкп/дс, на комунистите, няма бивш комунист, а и казват, че бил и "войвода", демек вмро, какво му там вътрешното пък и македонско не го разбирам, а пък каракачана какво има общо с това е отделен въпрос, но няма лошо - приемам, сигурно ги разбира тези работи с доносниците, с шпионажа, ама ай на кого му пука, а? Само попитах!? НАРОДЕ ????

Каракачанския да закара президенто Иванов на църква у храма св Ал Невски. Нека макето да барне нещо истинско от камень. Че у Скопие само стиопор до стиопора. Даже на Буцефал паметника е стиопор.

и ония знае, че вие знаете и к`во от т`ва? поредното посмешище на министерски пост... пореден дипломатически скандал... всеки път премиера е в основата на всичко но ползва бушони, ама тоя път той си носи отговорност..

Едноклетъчен, ОНИЯ е в множествено число. В единствено е ОНЯ. Ама така е, като учиш граматика от песните на недорасли еуглени.

Няма абсолютно никакво значение какво име ще изберат. Ако искат да изберат втора България. Претенции не могат да имат никога, защото България никога не е била част от Македония, точно обратното Македония беше част от България.

Каракачанов за кого шпионира?

Агент " Иван " е снет от отчет като доносник на ДС !

Абе, Каракачанов, абе Красимирчо! Един тон живо тегло стана, един грам акъл нямаш! Дори и Тръмп разбра, че с влаговете може и трябва да се преговаря и седна на една маса с оня Ким. А с това за шпионина направо изтепа рибата и изкърти мифката! Нима - македонският президент имал шпионини в България?! Ама верно ли? Че даже работел по линия на службите им?! Ама верно ли? Значи, другите македноски шпиони дето рабтят по линия службите в България са добри - щото са шпиони на Заев, само този на Иванов е лошият, а?! Те нека си работят, ама този мръсник - не! Така ли бре, винено мехче с червено носленце? Всеки измисля глупости, няко и се изхитрят та си ги премълчават. Ти не си от тези - вторите. Я виж кво си изръсил: "По темата за името ние няма какво да кажем. Тъй като ние признахме името Република Македония, това не е наш спор, не е наш въпрос." И що бе, вожде-воеводо Изяждащият печено теле, мислиш така? Ми нали, пак ще трябва да я признаем - под новото й име. Да оставим настрана, че в документите на ЕС никъде в специална забележка не се казва, че България е признала.... Дори и само това да е - има го. Пък и е много удобен момент да си защитим интересите в самата Македония, а и в Тракия. Ама на вас във ВМРО нито за Македония, нито за Тракия ви пука! Келепир да пада - това ви е единственото. Умен си ни ти, но мамка ти е родила син с нисък интелект. Не е за учудване, че преди 1989 г. в ДС не са те взели даже и за сержант (като Цветонаво напр.), а едва за доносник и то май от най-недоверените, за нищо не ставащите, щото явно и там си си оцапал бикинките.

Че има ли нещо да се шпионира на тази територия, на която въобще не може да се говори, че има държава. В подкрепа на това твърдение питам: Има ли поне един работещ държавен орган???

дийр каракачан, Турците са гадни, Руснаците са лоши, Руманците са такива...кои са приятели де? браточките опитат да излизат от кризата от декади нека да ги даваме рамо..нека в балканите да има мир и растеем заедно..имаме нсш проблеми

комунистите в мокрите си сънища!

Щади си черния дроб!

Докоато ченгета бивши на ДС и комунисти пак бивши управляват държавата- винаги ще сме зле.

погледнато в исторически план назад - винаги балканските държави са се опитвали да се унищожат и смачкат една друга. "Държавата" мЪкедония е и ще си остане сръбско / комунистически проект, не без участието на нашите комунисти. И резултата е видим - едно население с промит мозък, което говори български а си мислят че са сърби .... Жалко за всички, които са се борили и умирали следвайки националния идеал да бъдат България и Македеония едно. Жалко за Яне Сандански, за Гоце Делчев и хилядите други...

Аз не знам, що си мислихте, че малко просташки Лакърдии от страна на Банкянското, се решават такива Болни теми по Западните Балкани. Та се правите и на разсърдени дечица. Въпросите са сложни, доскорошните конфлики кървави. Проблемите тепърва ще се разбушуват не само в Македония, а и в другите страни от региона.

Що за глупости говори г-н Каракачанов ? Поръчка за отвличане на вниманието или настройване ? Недостойно изказване.

А тогава защо се срещат със Заев, или и там премиерът не зачита Президента ?

Агента знае кой е Агента...

Той знаеше и за Горския човек от Нови Искър !

Аз знам даже кой е :) тоя дето го посрещна днеска

Каракачанския да даде един паспорт на президента Иванов. Нека да пусне там една молба да пише : деда ми е бугар, макята и тя бугарка, ама щот на сръбско даскало учих и затва трудно хротувам на бугарски. Да го закара в Св Ал Невски да го изкъпе и един печат дядо владика да му тури на бута. И да е готов зая работа в Германията.

А така!:))))) Ей кой е съборил хеликоптера---македонския шпионин и диверсант!:))))))

Съветските бракми падат и от птици, няма нужда от диверсанти

Така си е - те за това Кугарите пък изобщо и не могат да полетят...

Независимо, че Георги Иванов /какво антично македонско име само.../ е един от изявените антибългари, той свърши заедно с гърците работата, която трябваше да свършат нашите управници. Сега се явява, може би, последен шанс за нас да се намесим и да заявим своята позиция ясно и честно. И да изискаме от братовчедите си нужната корктност. Ако не го направим, ще ни се случат отново нещата, които ни се случват обикновино последните стотина и повече години...

"... да заявим своята позиция ясно и честно" ... "Своята позиция"?! Дадено - да я заявим ... А каква е тя? Или Захариева тепърва ще я снася? Ужас ... Пак запъртък някакъв ...

Колкото повече се Македония се бави с членството в НАТО, толкова повече се приближава към гражданска война и разпокъсване. Пример- Украйна. РадевЪ и македонската марионетка, работят в тази посока. Сега, дали от простотия или по заръка от Москва ? Кой знай ?

И на нас няма да ни се размине,въпреки,че сме в ЕС. Приччините ги виждаме всички.

Нас гледам. Да не мислиш, че е добре за България да има размирици до границата и ? А за разпадане, не бери грижа. Курнела няма да управлява барабар с ДПС..Нито без ДПС..

Какво толкоз има за шпиониране в една разпадаща се държава, кощто и територия вече не можеш да я наречеш..... Но...няма лошо ..нека тренират момчетата от БЮРМ..нали сме "братя" и със подписан вече там ..някакъв си договор....от велики..МП-ли...

Какво да ти Шпионира бе Каракачанка. ВертолеТЪТ вече го няма.

офф, и какво точно има да шпионира тук?

Иванов му бил саботирал политиката... Че за къф грездей му е на чужд президент да поддържа твойта политика, която даже не е и твоя, бе, дебил дебел...

Утре, когато албанците станат мнозинство в Македония, братята бързо ще разберат, че те наистина са българи. Нека изчакаме още малко и проблема с името ще се реши по само себе си.

И ние сме в подобна позиция. Времето работи срещу нас.

Това не е баш така, защото когато албанците станат мнозинство там, Българите ще сме пък малцинство тук.

И аз това казвам.