Каракачанов призова за твърда европейска политика срещу нелегалните мигранти

По думите на вицепремиера голяма част от тях се стремят към най-развитите икономически страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо скри коментара на "Е как" преди още да си го прочел? И всъщност коя е твоята тема, а и знаеш ли какво е спам? Аман от неграмотни модераторчета!В коментара нямаше нищо по-различно от това , което казва Каракачанов! Хайде извадете си главите от пясъка!

мигрантина икономически да мине легално границата, като тоя, дето му е дал парите и айфона му е прибрал паспорта и всички други лични документи? Пък и как да се обяви за бежанец от война, като в родината му въобще няма военни действия, или ако има то той въобще не е чувал за тях? Да не говорим за организираните мигранти на донаборна възраст , които на групи от по 30-40 човека минават границите, като за парлама са взели 2-3 жени с тях?

От коя кьор-софра ,,призова" това руският ,,македонец" от Русе ....

На овцата и дали вокал, и тях си помислила , че е вълк!хахаха Аве много сте смешни като земете да се слагает между сереозните европейци. Палячова работа}:-))))

Замислете се само за момент- Твърда европейска политика срещу нелегалните мигранти...Хора които прекосяват граници без да имат разрашително от дадена държава се класифицират като нелегални мигранти. С други думи, всички които са мигранти са нелегални поради липса на документи. Но г- жа Меркел с Макарона нарекоха тази ситуация ,,хуманитарна катастрофа,, и така легализираха всички без документи. А и тези двама политици не искат твърда политика спрямо тези хора. Това което те правят е за парлама в момента за да спасят кариерите си- не Европа. А и какво значение имат каквито и да било мерки, след като Европа вече е наводнена с тях- сега учат европейците да са радостни и доволни, че са им дошле завинаги гости отдалече- а както знаем гостите не са карани да работят. Днес по радиото също казаха, че трябва и хомосекситата да са горди за това че са такива.

върху твоята панелка пада бомба. бате е свален с преврат. курни е излязла в балкана на партизанска война. Едно от децата ти е мъртво. Ко прайш?Документи имаш ли?

Панелки има ли в... Того, Сомалия, Афганистан, Габон и тъй нататък???

килограмитееее

На този му дадох знак, че може и се разлая, преди това всички мълчаха като...

Ясна и стара политикка за нелегалните мигранти ще ви предложа - спазвайте закона на страните, на който сте избрани за упралвенци. Това ви е задължението пред Суверена, който ви е делегирал власт. Когато "Европа" проведе общи избори и произведе избираеми общи управленци на съюза, тогава ще определя правилата за миграция и прочее подробности.

суверена ?! не ставай смешен. Нямаш суверен от 1946та. УК има суверен