Карадайъ за кабинета "Габровски": Решението как ДПС ще постъпи ще бъде взето във вторник

Заявихме ясно и категорично, че подкрепата на партията зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, заяви лидерът на движението

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ за кабинета "Габровски": Решението как ДПС ще постъпи ще бъде взето във вторник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като влезна за проектокабинета и то дава шок и ужас.Това ли ще прави тоя Нов кабинет.

Първо ще видим дали има файда и тогава ще решим

Наглостта на мюсюлманите от етническата, ПРОТИВОКИНСИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС е безгранична! Те трябва да са по-ниски от тревата и по-тихи от фъснята. Съд, затвор и конфискация на имуществото за създателите на тази незаконна партия!

ИТН ДБ и Подмяната работят в полза на Радев. Целта е президентска република. ДС и русофила зелен чорап имат програма,която изпълняват. Това се знае от обикновените хора!!!!!!!!

Демек още не са се разбрали с повелителя на джипката за кинтите

Дори и да оставим на страна мутрата, която го посочи и престъпната корпорация ДПС, които се канят да го подкрепят, но самият Габровски не е читав. Некомпетентен, циничен, корумпиран масон със зависимости.

вредни ,гнусни мърши са тия

Радомирчо,Радомирчо, що така се изложи,та бърза да каже как ДПС щели да ги подкрепят. Та вкара някои персони в обяснителен режим. Що си не мълча, сега на килимчето пред Меси от Банкя.

Ми нормално за тях да не поемат отговорност както всеки път( ние предопредихме)

Никой не иска тая вече тая потурчена България нито шенген нито аз

Тея миризливи анадолски боклуци не трябваше ли да бъдат ЗАБРАНЕНИ?

Забранени са от конституцията, ня как да са по-забранени!

Фесовете се канят да управляват с Тиквата- честито на всички прости герберастки избиратели.

Шарлатаните, стига си мятахте боклука по Герб и ДПС. Не само всички ви виждат, ами никой не чака, че НЯКОГА ще станете стока. Божанков върти бизнес с отпадъци - вървете при него да ви пробута някъде.

Толкова ли бавно четете и превеждате инструкциите от Вашингтон?

Този кабинет ще е единствения шанс за България!

Ами позволяват си да говорят от името на ДПС, защото ДПС са ясни - ДПС и ГЕРБ са едно цяло. Така че, нямаме нужда да чакаме до вторник, знаем им решението. Интересно ми е групата на Кирчо и Кокорчо как ще гласува, защото те си късаха ризата до вчера, че за нищо на света няма да подкрепят правителство на ГЕРБ, ама аргументи от торбата с лъжите винаги се намират, за да си плюят на физиономиите. И все пак, в никакъв случай правителство на ГЕРБ.

е като Орловски, Соколовски и др. от "Господин за един ден" с Тодор колев. Случайност ли е, не знам.

"Опасен чар" е филма. Иначе си прав.

В България с тая фамилия Габровски.Прочети малко.

Че два месеца и половина какво правиха? Договорки. Радев вече знае, коя е родината му и как ще гласува.

Карадайба е наш приятел! Трябва стабилност в България! Да стабилизираме организираната престъпност и ще се въведе ред в хаоса!

За 6 месеца ПП направиха изключително много за България и нейните граждани - целенасочено , планово и дейно срещу корупцията , без страх от нищо , пенсиите не бяха вдигани повече от десет години , само подаяния по 50 лева за Великден и Коледа и и....... Това изплаши мафията и корумпираните ѝ слуги навсякъде и с мръснишки подмолни схеми свалиха дейно и работещо правителството ! Но , който гроб копае , сам влиза в него !

Преизчислението (не вдигането) на пенсиите според осигурителния доход на 2021 година е инициирано от БСП, те са тези, които успяха да се преборят с ПП и да постигнат поне едно преизчисляване, при което обаче бяха махнати всички увеличения на пенсиите след 2006 година по предложение на Асен Василев. Все пак, по-добре от подхвърляните 50-60 лв на месец за много от възрастните пенсионери.

Карата да не ни прави на луд,защото знаем за връзките им с циганите.На 200% са за гърбавите.

Разбрахте ли сега че между ДпС и ГЕРБ няма нищо общо. ДПС ще подкрепи Габровски , а не ГЕРБ. Е това е позиция ! А бе кой предложи Габровски за премиер , кажете ми че забравих. Ей за идиоти ни смятат.

Ако те пратят при Бисеров и Местан как ще говориш

Всичко е игри , масовки -Осман Паша край Плевен ! Кога Ще я закрият това Сборище от Не българи ! Турското мекере е получил всичко и Къщи за Тъщи ! ДОЛУ ДПС И ЛИДЕРА ДОГАН ! ТИКВАТА СЕ Е РАЗБРАЛ МИНАЛАТА СЕДМИЦА С РЕДЖЕП И ТОЗИ НИ ПРАВИ НА РИБКИ !

А бе, читак недоебан до вторник ходжата може и да ти е срал гроба и да те ебе рогатия в Ада, бре!!! Набиха ти канчето във ФАЩ и ти като Боко се правиш на правоверна евроатлантичка. До третия мандат ще има шукадър пазарлъци за правителство на фатмака от възхода, за да "сътворите" поредното предателско и крадливо правителство в България, угодно на щефонете им у козяшко!!!

Какъв си фашист!

Фашист е оня дето се е изцъкал в майка ти!!!

Този се върти мърда като турски Шадраван -секиши прави ! Кажи го бе маймун сега , какво вторник , сряда , петък ? Незаконна Партия с Етнически Привкус , Долу ДПС !

Карадайъ сикиш алътн гиби.

Какво има да решавате бе българино Караеди кой си, като професора е първи избор на дръндарскиют, айде холъм.

Серсемино я разкажи за къщите за гости на родата, не ни баламосвай с нормалност и заедност.

На какъв ли език го е казал карадайбъто?

И ние турците не го разбираме, не го питам, направо го спуквам от ебане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върви на майната си смачнана бе копелдак анадолски.

Минахме под дъното след като тази незаконна организация все още съществува.

Я! Кой се е прибрал от инструктаж.

Карадайъ ,пак ни прави на канарчета защото и куцо и сакато в ДПС са наясно ,че Доган- ДПС ще подкрепят Бойко- ГЕРБ в избора му на проф. Габровски за премиер.Да не говорим за симпатизантите на другите партии ,които зад доктора виждат зловещата сянка на бившия комунист и сикаджия Бойко Борисов. Това решение на Карадайъ за вторника си едно манипулиращо бла бла бла.

Не може ДПС да не подкрепи ГЕРБ-проф.Габровски ,защото инвестициите на Борисов за връзките му с Доган са сараите на почетния председател и шеф на Карадайъ.

как може сричащ думите да бъде лидер на партия..как може да има противоконституционна партия в България кой ь пази...как може Бойко да напълни с пари тези цигани мръсни ....бясна съм----само диктатура ще оправи България но няма военни, вижте нашите генерали изглеждат като малоумници...нищо не става от тях

ГЕРБ е ДПС

"...двете партии мислят в една посока." НЕПРОБИВАЕМ Шпигел. Какво има да му мисли Карадайъото?!

Е нали този кабинет на Габровски е тайна, как да знае някой как ще гласува.

Аркадаш, научи го тоз български, бе, и спри да заваляш, че ни разваляш слуха.

А сега, след като шарлатаните от парламента са гласували военна помощ за Украйна, да гласуват помощ и за белодробната болница във Варна, която даже е ДЪРЖАВНА собственост, за национална детска болница и т.н., само дето държавата нехае за собствеността си и собственият си народ. Не може да помагаш на чужди, когато не си помогнал на своите си.

Този чиято родина е Турция даже имитира и чудене... съседите иам едни тригодишно дете, даже то няма да повярва.

"решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията - Централното оперативно бюро. То заседава във вторник" Тогава ли се връщат от сащ представителите на дпс с янев, където им е казано, какво е решението?

Или си наивен, или извънредно глупав. Решението не зависи от САЩ, а от Каймановите острови и от това как ще се рапределят паричните потоци по сметките. А те ще се разпределят по необходимия начин.

Не се карайте - и двамата сте прави !