4-ма от подкупните митничари остават в ареста. Танов: Дано се ”удавят”

Пловдивският апелативен съд потвърди мерките за неотклонение на задържаните подкупни митнически служители от ГКПП-Капитан Андреево, съобщиха от Съдебна палата-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма от подкупните митничари остават в ареста. Танов: Дано се ”удавят” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митничарите са продукт на скапаната герберска милиционерска държавица. Пряк резултат от политиката на невероятна корупция, кражби, золуми, комплоти и фашистки изстъпления в медиите, 23 годишна политика на опростачване, неграмотност, селска алчност и тъпотия на дрогираните спортисти, ченгета и криминални типове на власт. Нацията е зомбирана, лумпенизирана и вкарана в кошара като овце. Страхът - основата на фашизма - отново властва в сърцето на Европа в една деградирала фалшива държава от дивашки тип. На ГЕРБ - сборище на типове, събирани по кръстовища. Блазе ни с такива!

Като цяло си прав,само дето митничарите с тези си практики са си чист продукт на комунистите.Той натам тече и процента.А те затова и ги "хващат" :)

Защо никой от ръководството не подаде оставка. Какви са тези позивни "да се удавят"...........

Струва ми се, че за жалост и тук нищо няма да излезе. От 22-ма само четирима в ареста, а трима под домашен арест! Защо не са арестувани всички, а само някои? Пак ще се влачи делото с години, кучетата ще си лаят и керванът ще си върви! И дали ще има осъден поне някой? Дано не съм прав!!!

Ами променете закона за държавният служител. Съден ли е за подкуп, да се спира заплатата до оневиняване. На запад хванат с подкуп служител се уволнява дисциплинарно и му се отнемат облагите: няма право на допълнителна пенсия и не му се изплащат 20-те заплати при напускане на системата. В Булгаристан и заплатка им даваме и на санаториум ги пращаме че са се изкривили от загребване и пренасяне на пачки...

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да квичи, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...