Кънчо Стойчев: Валери Симеонов действа разрушително

Едва ли действията му ще свалят Ангелкова от власт, смята социологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Насред сезон не се действа така и никъде няма нормална държава, която да го прави, която да съсипва бизнеси. А колкото до регулацията и спазването й, то едва ли има спор. Въпросът е, че не се прави или пък се прави тогава и така, че се руши бизнесът, хлябът на хората. Нека мине сезонът, има време след това да се дискутира." Доста глупав и нагъл опит за защита на високодецибелните клубове и техните мутренски собственици. Кога да се правят проверки бе, Кънчо? Април или октомври когато не работят и няма шум ли?? Години наред явно местните инспектори не са успявали с добро да накарат дерибеите да спазват законите и да не извършват шумов тероризъм, така че вече ако се налага и всяка нощ в разгара на сезона ще им "рушат бизнеса и хляба на хората".

Кънчо, скрий се и не говори повече! Много правилно действа господин Симеонов против разни разюздали се мутри и не дотам такива с хотели и дискотеки по морето, пък и във вътрешността на страната. Никой не е длъжен да слуша пиянски чалги, крясъци и гърмежи по цяла нощ, това не е курорт, а джунгла. Интелигентните собственици на хотели и заведения не се държат като примати, но приматите им сриват бизнеса, а не обратното. Така че крайно време беше някой да предприеме мерки да заприличаме на нормална държава, населявана не от аборигени, а от възпитани и интелигентни хора, каквито има немалко в България, но са задушавани от простаците, защото те винаги взимат връх ако не им се опре сериозно някой, в случая господин Валери Симеонов. Показателно е, че много хора казват, че биха гласували с ръце и крака за него на изборите, така че така наречените "бизнесмени" да не реват, а да си вземат съветници по добро възпитание и маниери и да направят курортите ни наистина място и за забавление, и за почивка.

Прав си, но пожеланията ти са утопични. Простотията и мафията винаги вземат връх. Единственият шанс за някаква частична промяна е ако настъпи масов отлив на туристи от Черноморието и мутрите започнат да търпят осезателни загуби.

Странни "капацитети" си избира понякога ДИР за мнение по важни въпроси. Конкретно, не съм фен на валери Симеонов, но след като държавата и министерството та туризма търпи и узаконява безобразията по Черноморието, действията му са правилни. Не че ще пребори мафията, но нека им даде публичност и народът поне да знае, какво се твори с управленска благословия.

Щом кънчУ баш соросоидиота плаче, значи Симионов действа правилно. Пък като видиш и физиономията на оня кукер, Ангелкова, вече всякакви съмнения отпадат.

Червен, по-червен - Кънчо Стойчев. Смешен, прост и глупав комунист. Но явно ДИР-а имат симпатии към него (съпартийци или агенти).

"Червени" "сини", "леви" "десни", "комунисти" "демократи", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти. Иван Костов, преподавателя по политикономия „десен” ли е? Моравата Пръмова, „дясна” ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова – шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Боко!? Ам, Меркел!?!?!? Курнелия, дясната ръка на Костов, лява ли е!? Бая идиот трябва да си да се връзваш!

„… Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам… Нищо ново под слънцето - Бай Ганьо си е Бай Ганьо.

За Николина Ангелкова -"Тя стои добре в общественото пространство"... Червеният Кънчо не може да бъде друг. Ще върти, ще сучи но ще защитава до край червените мафиоти, които са завладяли цялото Черноморие и най-вероятно му се отплащат в суха пара. А сайтовете дали не спадат към общественото пространство? Как мисли Кънчо по този въпрос и направил ли си е труда да прочете многобройните "отлични" отзиви за защитаваната от него персона, поне в два три сайта?

И Кънчо защитава мутрите. Нали е симпатизант на мутренска партия.

Познайте кога, този платен копой ще се изкаже в подкрепа на земеделските производители, на производителите на български месни стоки и пр.

"Нека мине сезонът, има време след това да се дискутира. Бизнесът има нужда от подкрепа и разбиране." Кънчо, законът важи за всички сезони за всички населени места. Кънчо, законът не се дискутира, той се спазва. Ма много ти домиляло за хляба на мутрите, ве.

То по логиката на тоя червенобузест, не трябва да пипат и "бизнеса" с проститутки и дрога, докато е сезон, че да не го съсипят. Комунистите само това могат

Маските падат - кой още получава или е зависим от мафията? Симеонов ги предупреди преди година - акциите ссе провеждат сега, защото неспазващите закона работят сезонно и сега отварят с цялата си наглост и нежелание да спазват закони и правила. Ангелкова поддържа и е част от статуквото - нищо не опита и да промени или реформира към по-добро. А кой и как печели от настоящия стихиен алкохолен туризъм и какви са ползите и вредите за държавата се вижда. Та тези дори и половината от данъците си не плащат се доказа и от данъчните проверки, не плащат и дължимите осигуровки. Странно, че полическите партии нехаят, защото те дори не печелят местните избори, където мутрополитиката властва в контакт с най-корумпираните крила на големите ни партии.

Кънчо ходил ли е през лятото на Пирин, в района на ски-пистите на "Тодорка"? На истинският планинар му се плаче, като гледа обезобразената планина. Това, драги Кънчо, не се нарича еко-тероризъм, а милеене за природата.

добре позната платена мутра, другаря Кънчо.

бесепарските социалози винаги ще са на контра ако някой прави нещо полезно за България. Комунист.......

Брей, като си построиш голф-комплекс от погрешни социологически прогнози и как изведнъж ти тръгва приказката по всякакви теми...! Работник, дето все грешни решения взима ще е уволнен на третия ден! Кънчо строи втори курорт от погрешни прогнози и тъпи разсъждения! Чудо!

Кънчоуоглу, що не си го кажете с Валерката за първия милион в зелено и за дс, а? Същото и за авелите ти от цк на бкп, барабар с герб-ката пасмина ... То, бива, бива, ама такова нахалство, такава наглост - хич!