Канадци изчезват в Китай. Какво отговаря Пекин

След като Отава задържа финансовия директор на Huawei, китайските власти задържаха двама канадски граждани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствения който ще пострада от това са Хуибей .. прощо ще ги изгонят от Северна Америка.. Лошо

или по-добре за око-две, за зъб-чене. Така трябва да се говори с либерасти, които са забравили християнските ценности.

Канадско варено по китайски в консерви разбира се Това е отговорът на Пекин

Англосаксонският свят усеща по най-болезнения начин , че не е съдия изпълнител на света.

Защо коментирате глупости без да рабирате .... Никой не я съди защото изнася КИТАЙСКИ ТЕХНОЛОГИИ за Иран, а защото ИЗНАСЯШЕ АМЕРИКАНСКИ ТЕХНОЛОГИИ В НАРУШЕНИЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. Всеки, който ползва американски технологии, се съгласява (предварително по договор) да не изнася и предоставя тези технологии на определени страни, нещо което Huawei не спазиха! Бай Ганьо обаче обръща всичко на политика, фили и фоби ...

За отстраняване на конкуренцията всичко е позволено, включително и оправдания като твоите!!

Тоест казаното от мен не е вярно?

Тръмп беше обещал, че ако стане президент ще излезе от договора сключен от западните страни с Иран, в който Иран се съгласи да спре убоготяването на уран. Скандала с huawei e за внос на чипове в USA, с които може да се шпионира! Затова, а не за друго.

бе то и с Интел-ските чипове може да се шпионира. и кво?

Гадните ушанки сега са на барикадата срещу канадците.

Китайците са железни.

Да не би канадските лапнишарани да са очаквали че Китай ще им ръкопляска?

" По искане на американските власти Мън Ванчжоу беше арестувана по-рано този месец във Ванкувър по обвинения в нарушаване на американските санкции срещу Иран. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че би могъл да се намеси в делото на министерството на правосъдието на САЩ срещу Мън, ако това би било в интерес на националната сигурност на страната или би помогнало за сключване на търговска сделка с Китай " Отвличане , изнудване , рекет , тероризъм ! Нашите нови съюзници и нови ценности !

Що бе, старите и те не отвлякоха ли украински моряци по измислени обвинения, да ги държат за заложници? Даже и по тях стреляха и корабите прибраха, ей тъй, да има какво да разменят.

Тръмп е безгласна фигура в САЩ. Той трепери за кожата си и пример за това беше отказа са среща с Путин на G20. DOJ (което се контролира от Камерата на Представителите - Демократи) вече заявиха, че Правосъдието спазва законите, а не е иструмент за преговори. С две думи топката е във васалите от Канада. Китай го знае това и затова удря тях.

Ама чакайте, вие какво очаквахте?! Арестувате значим китайски гражданин и не очаквахте реципрочна мярка? Моля ви канадци, твърдят наистина, че сте тъпа нация, но дайте по сериозно. Това да не ви е като арестуване на българин.

Да бе не било политика: "Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че би могъл да се намеси в делото на министерството на правосъдието на САЩ срещу Мън, ако това би било в интерес на националната сигурност на страната или би помогнало за сключване на търговска сделка с Китай."

Не е политика ! Рекет е !

От ДИР-а като се изложиха с резила на малоумните им мурзилки и великите им роботи, сега почна да лижат гъза на Китай, и в същия руско-китайски маниер да трият неудобни мнения. ДИР е петата колона на Русия у България в хибридната им война срещу нас българите, а вече и шестата колона на Китай за същото.

Психясали сте с тази Русия,хибридни войни и разни други простотии.Всички са ви виновни,само мутрите на Боко не ги коментирате

нямащо го нещо не може да изчезне.

Според мен канадците нарушават заветите на Мао. ЩЕ ИЗДИРЯТ ОЩЕ ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ И ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ. САНКЦИИ КОИТО Е ИЗМИСЛИЛА ЕДНА ПСЕВДО ДЪРЖАВА КРАВАРИСТАН И КОЯТО ИЗИСКВА ОТ ВСИЧКИ ДА СПАЗВАТ ПЕНДЕЛСКИТЕ ИМ ЗАКОНИ, НЯМА ДА СЕ СЪСТОЯТ! ПОВОДИ ЗА АРЕСТИ, БОЛ. КАКВОТО ПОВИКАЛА, ТАКОВА ОТГОВОРИЛО!:)

С Китай шега не бива,Канада като верен пудел на САЩ скоро ще го разбере...

"Добрите" никога няма да простят икономическия възход на Китай и факта, че Русия пак е най-великата военна сила в света, способна да смаже тези световни бракониери, които векове наред смучат и грабят света в името на демокрацията и евроатлантическите ценности.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA рассия с пластмасовите макети и 3д анимацииките де я слагаш най-велика военна сила!

Това е разликата! В Канада хората ги задържат и съда определя мярката, а не политиката, а в колхозна чайна - ИЗЧЕЗВАТ! Така беше и с шефа на Интерпол! И тия искат да стават световен доминант! Нямам думи какъв ще стане Света ако един ден това се случи!

Не ти ли идва на ум, че санкциите са тъкмо политическа мярка? Съдът следователно е на второ място и ще отсъжда по политически причини. Аман от самозванци, майор бил, а елементарната ти логика куца.

Точно защото е бил майор му куца логиката. Пък и е бил на служба на Републиката, сега е на служба на Федерацията, като предава Републиката.

"Тя подчерта, че Канада и САЩ са правови държави" Е, няма по-голяма глупост от това? Най-терористичните държави видите ли, били "правови". Тези, които избиват милиони невинни в други държави, арестуват чужди граждани, защото "не спазвали американските терористични глупости". Светът ще стане много хубаво място, когато престане да бъде тероризиран от САЩ.

И какво му е правовото да задържаш чужди граждани не спазващи не одобрени от никой международен орган санкции? Че по тази логика Москва може да арестува всеки западняк за пропагандиране на хомосексуализъм/ наказуемо по руските закони/, защото има информация, че е ходил на гей парад в Кьолн например.

Лосовете вляват с ногите напреж и чекат кинезийците да си траят, ама тоя пат са найдели цръква да се молат.

Щом казвате, че не е политическо - казвате го, факт. Че не ви вярва никой - също е факт. Че Китай са си извадили поука и нямат намерение да се държат културно - като Путин - също е факт. С грубияни и бандюги така се работи.

Америка и Канада правови държави и в следващия момент китайката задържана в подозрение за търговия с Иран?????? От кога казвате и на Китай с кого да търгува???!!! Напълно подкрепям ответните мерки на Китай!!! Дончо Тръмп си води еднолично световната политика и когато някой се озъби на него и партньорите му, не било пранилно те били правова държава???!!! Ай сиктир ве кравари!!! До Дира!!! Абе няма ли вече да си оправите некадърната верификация за изпращане на коментари?? Един път показва бутон изпрати, друг път не го показва (при мобилни устройства)!!!

И при настолни устройства понякога не го показва.

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че би могъл да се намеси, ако това би било в интерес на националната сигурност на страната или би помогнало за сключване на търговска сделка с Китай" Брутално изнудване. Лошото е, че вече започнаха да страдат и хора в най-прекия смисъл. Ще дойде и момент в който, някой от по-бедните ще плати и с живота си.

Така е. Има възможност нещата да се развият в тази посока. Но тогава пък отговорът на повечето бедни по цял свят ще е само един - да "ръгат" всеки срещнат американец докато не му се проточат червата по земята. Е тогава американците ще бъдат принудени да си стоят само в базите или на собствената си територия...

е, не така, но определено ще имат нужда от смелост или охрана, следващият път, когато им се прище проститутка.

Отчаян ход на Сащ да ударят Китай икономически, също Русия, развиващ се Иран, Турция също в Санкции - ИЗПУСНАТ ЛИ ги и Сащ ще станат треторазрядна и обикновенна държава, ако въобще просъщестуват в Бъдеще...

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че би могъл да се намеси в делото на министерството на правосъдието на САЩ срещу Мън, ако това би било в интерес на националната сигурност на страната или би помогнало за сключване на търговска сделка с Китай.

Аз не мога да разбера защо друга държава трябва да се съобразява с измислените в сащ правила и да ги има впредвид? Като не ги вземе впредвид или пък от сащ така са си помислили граждани да бъдат хвърляни в затвора откъде на къде?

Законите на САЩ си важат само и единствено в САЩ, на територия на посолства и не знам за плавателни съдове и самолети. Те не могат да задължават друга страна да спазва техни санкции. Просто по-малките държави ги е страх от САЩ. Ето това са евроатлантически ценности - страхът! Затова действат като лакеи. В ситуацията така действа Канада. Други като Китай обаче, хич няма да спазват измислените от САЩ санкции. Имат и срещу Куба. А имаше май решение на ООН според което са неправомерни.

Сега китайците са първи приятели на русанците. :)))) Ех, ребята, китайците управляват половината Сибир, а вие се радвата за 2-ма канадци, че са аресутвани... :))) Нали сте чували за лафа, че с "Мръсната вода извърлили и бебето"? Е, при вас е точно обратното, заради бебето си пазяте и всички ползвани памперси. :))

Китайците май ще я карат на " Око за две, зьб за чене". Много ще има да врякат западните либерасти.

Мън Ванчжоу плати милиони долари, за да бъде пусната под гаранция. Да правят същото и канадците! Опс, те нямат!

Министърът не отговори дали въпросният гражданин е бизнесмен, турист или дипломат. Обикновено в последното изречение на дописката се крие опашата лъжа, но тук, по изключение е цялата истина по случая. Канадските еленовъди не осъзнават какво значи руското "Восток дело тонкое". Предстои им да научат много за китайския мироглед. Аз съм радостен от възможността да гледам такива публични уроци по обноски. А канадските подлоги на британския бабишкер от Бъкингам тепърва ще усвояват стъпките на котката по горещ ламаринен покрив... Найс!

НЕ ЕЛЕНОВЪДИ , А ТЪРГОВЦИ НА КОЖИ .... В КАНАДА СА МЪРЗЕЛИВИ И НЯМА ЕЛЕНОВЪДСТВО ...

Не е приятно някой да ти се тръска насреща и да "крещи" с големи букви по теми, от които и хал-хабер си няма. Това е по-просташко и невъзпитано от звучно изпърдяване на вечеря, на която са те поканили и не познаваш никого на масата... Траперството е поминък в северна Америка не от вчера. И какви са болшинството хора прехранващи се с този занаят е спорно да се определи днес... Колкото до промишленото отглеждане на животни в т.ч. и елени виж линка от 2009г. На матарен език, да не се затрудняваш... Канада в тази област бележи най-голям ръст, защото са се усетили каква невороятна възможност е това за тях. 31.03.2009 г. Щури пари се печелят от елени, отглеждани във ферми. sinor.bg/18601-Sturi-pari-se-pechelyat-ot-eleni-otglezhdani-vav-fermi Айде със здраве и запомни - не е прилично да пърдиш на всеослушание и да парадираш с мнение по непозната за теб тема.

ДО ЙЕЛОУНАЙФ - СТОЛИЦАТА НА ЮКОН , ИМА ЗАЛЕЖИ НА ВЪГЛИЩА ... ОБАЧЕ ТЕ ГОРЯТ ДЪРВА :))

НЯМА ТАКОВА ИЗМИСЛЕНО ПРАВИЛО "КРЕЩЕНЕ" >>>>>>>>>>>>> ДА СИ ОТВОРИ БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА И ДА НЕ БЪЛВА КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!! ВСЕКИ ПИШЕ С КАКЪВТО СИ ИСКА РАЗМЕР БУКВИ!!!!!!!!!!!!

Правиш се на голям отворко, но отнесе голям шамар ! Виж си минусите !

ЕДИНИЯ КАНАДЕЦ БАЧКАЛ ШПИОНИН - БИЛ В ОТПУСК ОТ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И ЗАТОВА НЯМАЛ ИМУНИТЕТ ДРУГИЯ КАНАДЕЦ БАЧКАЛ И ТОЙ ШПИОНИН И ПРИЯТЕЛ НА СЕВЕРНОКОРЕЕЦА ....7 .... А АМЕРИКАНЦИТЕ ОТКРИЛИ ЧЕ ПУТИН ИМА АКЦИИ В ХЮАВЕЙ :))

Обвиненията (поне публикуваните на български) бяха нещо от рода, че Мън Ванчжоу с действията си е заблудила незнамсикоя банка да наруши АМЕРИКАНСКИТЕ санкции с/у Иран. Ама не - няма нищо общо с политиката...

Кефят ме китайците, басма не цепят на западните клоуни, които винаги са много "учудени", когато някои им каже, че всъщност светът не е техен и техните "правила" не са вселенски и неоспорими. Не им харесвало, че Х търгувал с У, щото не било, както те искат и хоп - арест. Ами то може и тако и вако. Китай веднага им припомнят, че 3-тия закон на Нютон е това, което важи за всички, а не едностранните правила на някои, които се помислиха за вседържатели на планетата.

Мен изобщо не ме "кефят". На всичко у дома пише "made in china". Какво му е хубавото ?

А преди 30г. пишеше ,,Произведено в България".

въпрос на избор. ако си готов да дадеш малко отгоре - за качество, нищо няма да е маде ин чина.. най малкото - след като са го маднали, ще е минало през няколко контрола по качество.... а като се замисля.... убеден ли си де е било маденато? щото у нас много неща са с турски произход... а те си произвеждат всичко на тяхна територия. виж - кое от двете е по качествено - друга история...

в момента не малко отгоре, а и гъз да дадеш, няма да видиш лека промишленост от България. тук-таме по някой мизерен производител на вино, салами или мандра, но без сигурен източник на мляко. 30 годишната война срещу България е на път да бъде спечелена от Демократическата Партия.

Хокеистите ще се почудят следващия път преди да слушат краварчетата !

Не са никакви хокеисти! Най-обикновена човешка скрап, но поради студеното време не са станали преимуществено кравароси, а еленовъди. Само в животните е разликата. Шлаката на британското блато заляла Северна Америка...

Съвсем справедливо, Китай отговарят реципрочно. При това тихо и без истерии, за разлика от западните ни партньори.

BRCK

Не е реципрочно. Двойно или нищо го играят.

на глава от населението, двойно по доходи (собственост) или Значимост! За второто и третото ще се наложи да задържат целия Министерски съвет: На ФАЩ и Каната - заедно!!!

Дира, верно ли не се усещате, че едни и същи неща ги повтаряте по три пъти в статията?

Щото не си чел статията за Иванчева. Три пъти по-голяма е от колкото трябва.

Бих казал "Китайци изчезват в Канада"

Каквото почукало, това се обадило!