Германски министър: Проблемите на ЕС да не провалят СЕТА

Неспособността на Европа да балансира интересите между регионите не бива да проваля търговското споразумение с Канада, според германски министър.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър: Проблемите на ЕС да не провалят СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сте вие дебелогъзите свине еничари!

В случай, че Валония бъде притисната и СЕТА все пак се подпише, ни остава още един шанс за противодействие на този изключително вреден за страната ни договор. След подписването му от страните-членки на ЕС, той подлежи на ратификация от отделните парламенти! В някои д-ви се говори за референдуми ПРЕДИ ратификацията! А тук как ще бъде?? Ратификация в закрито заседание на НС или как?

Не на СЕТА! NAFTA + CETA = TTIP Както точно ви съветва СЕТА (нерегистриран) 23.10.2016 08:44, гледайте филмчето и ще видите защо не ни трябватова самоубийствено споразумение.

Проблемите на ЕС са Германия и мръсотиите, които тя върши. А не почтените хора, които защитават живота на континента!

Проблемите на България са от времето на Берлинския договор и завършиха с Малта, 2-3 декември 1989 година. Вече 27 години на картите на Пентагона фигурира "Територия България". А на картите на Путин, сме "Задунайска губерния". Освен това пък, на сърцето на Ердоган сме "Дунавски вилает". Мамата си трака, когато всичките тези душмани зор ще видят. Буш - старши едно време е казал:"Внимавайте българите да не се осъзнаят кои са, че лошо за нас ще стане!". И умната, дано до две седмици ни дойде ума под шапката.

Вижте в ютюб това филмче-5 мин.е, то ви казва ВСИЧКО!!"CETA (споразумението между ЕС и Канада) - уроци от Канада" Канадците го разпространяват в нета, като ни УМОЛЯВАТ да не подписваме СЕТА-ЗАЩО? ОБЯСНЯВАТ ВЪВ ФИЛМЧЕТО.

Канадците са троянския кон на САЩ. С NAFTA (влязъл в сила на 1-ви януари 1994 година), "ядат" жилото на корпорациите и искат и ние еврогейоете да се присъединим в секса. /Северноамериканското споразумение за свободна търговия (на английски: North American Free Trade Agreement), или НАФТА/

Тоя па , ни мисли за идиоти ... Все едно България - 7 милиона , да изнудва Европа - 500 мириона , да подрише търговски договор . И да нямаме търпение , зашото видиш ли Европа ще изгуби много ако не подпише . Америка се крие зад всичко това . Иска да сме длъжни да им копуваме боклуците . И този германец , какво ни се бърка ! Ние си имаме глави да мислим . Само ББ да не подписва НИЩО !!!

Трудна работа, Мутрьо се е надупил и действа като на конвейер, изобщо не мисли.

ПАК СЕ СЪЗДАВА ПОРЕДНАТА ДИКТАТУРА В ЗАПАДНИЯ СВЯТ!!!ПРОГЛУШИХА НИ УШИТЕ ДА СЛЕДВАМЕ МОДЕЛА НА ЗАПАДНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА,КОЯТО ВСЪЩНОСТ Е СИСТЕМА БЕЗ НИКАКВИ ЦЕННОСТИ!!!ДЕГРАДАЦИЯТА НА ОБЩЕСТВАТА Е ГАРАНТИРАНА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА БАНКЕРСКА ВЪРХУШКА!!!ЕДИНСТВЕНО ЗАПАДНИЯТ МОДЕЛ СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ГРАБЕЖА НАД ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ,СЛЕД КОЕТО СЛЕДВА "САМОСМИЛАНЕ"!!!

Споразумението е отлично според германски министър защо тогава има протести в европа Споразумението е отлично за канада

Не! Във всичките америки има не по-малко протести! Еднакво лошо е за всички хора, затова навсякъде протестите не спират. Тези дето се мислят за управляващи са еднакво зле и нехора, с малки изключения - филипинския президент, унгарския президент, руския президент. Може и други да има, но за тези знам.

От нещо, като това на снимката (не мога да го нарека човек), което не се посвени да покаже среден пръст на немски протестиращи; което нарича всички, които дори и на йота се различават в мнението си от политиката на управляващите лумпени, фашисти, нацисти, престъпници, хулигани; от яростен радетел на ислямизирането и заливането на Европа с мигранти - нищо не искам да приема.

За да има бъдеще ес (хубава идея, но нескопосано изпълнена), бюрокрацията трябва драстично да се ореже. Всички евроинституции са гнездо на корупция с гигански размери. Чак нашите управляващи изглеждат като дилетанти. Чиновниците трябва да носят пълна отговорност за всяко свое действие и трябва да се прекрати диктата на големите към малките.

Модератора продължава да крие информацията за СЕТА. Разочароващо. Никога не съм имал особено високо мнение за ДИР-а, но тук минахте границата. Хора търсете информация онлайн. Явно на тази медия не може да се разчита.

Разкажи със свои думи къде си намерил материал за СЕТА.

Кометарът ми не беше извън темата. Точно обратното - съдържа информация за СЕТА. На каво основание модератора скри съобщението??? Модератора - човек, знам че си на запла, но си и българин нали?

Интересно, ако имам български патент за някоя хитрина, а канадците започнат да я внасят у нас, кой ще бъде защитен според СЕТА?ще поясня - световен патент няма. За защита на изобретение се плаща за всяка отделна страна. Ако си беден български гений (;))), да си платиш патента в родината си е цяло щастие. Но не можеш да преследваш някий, който го произвежда в Китай например. Е, как ще бъде с патентите, тролчета? Ще ми плащат ли корпорациите или ще ме съдят за пропуснати ползи?

Ами ще си искат ползите , които БИХА продали , но не са продали нещо . Значи , кой е с пръст в устата ???

... но не са продали нищо .

Абе, това с пръста е точно, но не в устата, а на едно по-друго място... :)

ес и европата е мъртво роден и смърдящ ивалид! и нинакви реалимации, планове, помощои и жив материял от вън не могат да го направят жив! да погребем този смърдящ труп и да си направим балкнаската фенерация, в която има все още вивот!!! иначе този заразен труп и нас ще ни зарази и ще умрем!!!!

Елемнетарните лъжи на троловете вече минаха всички граници. Който иска да се запознае със СЕТА ето тук http : // ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ceta/. Няма нищо тайно.

Това е СЕТА ли? Това е някакъв кратко непълно и ПР резюме на СЕТА. Все едно Цветанка Ризова да коментира националите по футбол-все от обща култура ще знае и ще каже,че футболистите са спортисти....

Има линк към пълния текст. Е да. Трябва да можеш да го разбереш. Май е по лесно да вярваш в драсканиците на няколко блогъра графомани. Избора си е твой.

Не заблуждавай. На този сайт са само изказванията на политиците относно споразумението. Текста на споразумението не е там. Споразумените е нещо, което започва с от една страна Канада, от друга ЕО се задължават ...

Истианта е, че СЕТА би била изключително полезна и за двете икономики на ЕС и Канадската. Задайте си въпроса, кой губи от СЕТА и ще ви стане ясно защо в форума на дира се храчи така обилно.

Целия проблем е че изгодното за котката не е винаги изгодно за мишките. Споразумението е изгодно за големите компании и абсолютно неизгодно за малките фирми, потребителите и гражданите, които са напълно беззащитни пред фирмите. Ало Нестле може да определи какво трябва да ядеш ще ядеш само шоколади. Да не говорим че е изключително неизгодно за фирмите, които не могат да платят на адвокатите, така както могат да платят канадците. А нашите фирми са именно такива. Изобщо твърдението изключително изгодно трябва да обясни какво му е изгодното. Мислиш ли че е случайно че няма нито една статия, която да обяснява същността на споразумението и защо Валонците го отричат?

материали за какво става дума с СЕТА колкото искаш. В българските медии найстина не се пише много - незнам защо. Но иначе има много исписано по въпроса. Тък също можеш да получиш всичката необходима ти информациа http : // ec.europa.eu/trade/. Защо валонците го отричат, незнам, но защо само те го отрекоха, това също е интересен въпрос.

Ами много ясно кой ще спечели - Канада и Америка / по заобиколен път /. Защото в Европа си има всичко . Аграрната ни структура , която до сега не е още както трябва , ще стане още по-зле . И ще има повече безработни .

не е разглеждан този договор? Защо обществото не е запознато с него?

неокомунизма е цъфнал и вързал,погледнете скритите коментари,неудобни за кръвопийците .

мисля, че германците или немците както искате така им кажете, вече е време да не се съобразявате с тях и журналайкучките да не ни заливат с помия, а с неща, които имат време за размисъл.Вече от няколко години се разбра, че за да има ГФР - са се продали на САЩ. А след берлинската стена са продадени всички немци. Те не играят играта, само са маша в ръцете на САЩ.

евреите унищожиха африка и разбъркаха европа със залозите на сорос и голдмън сакс! евреите нямат права! те трябва да бъдат затворени! преди те да затворят нас! не, а не ни пратят пак на Голгота!!!!

общество със съдържанието на този договор? Зададох този върос по друг начин и ме изтриха...нито обиди ,нито цинизми има в него. А за доброто си име правителството да се грижи само,а не цензурата.

яжте олио от семената на памук, всичките памучени семена са гмо, а мишките имат 100% смъртност като го ядат това олио, дори в момента ще се изненадате колко просукти в които пише растителни мазнини са тъпкани с такова олио.

вчера малкото ми дете си хареса някакво десертче в магазина и като всяко малко дете ме изнуди да го купя с плач и т.н. на етикета пишеше "растителни мазнини(палма, рапица, памук) в променливо съотношение" - с други думи тотална отрова - олиото от рапица и памук са 100% отрова!

някой иска да победи над Истината и над Милионите хора с цензура, и това са фашистите на сорос, които обедниха с далаверите си африканските народи, но те не знаят нищо за далаверитена фед, ецб, дойче банк, голдмън сакс, ротшилд и други отпадъци на Земята!

С това мислене и действия до 20г Европа ще остане само един исторически музей без развитие. Изоставането и във финансите и високите технологии е вече факт и ако продължава така, нищо хубаво не я чака. Сев. Америка и Тихоокенския регион са вече има-няма 2 десетилетия напред от Европа във ИТ-то и за съжаление дупката става и по-голяма

Няма отърване от теб смотан трол!

Коментара ти с това мислене написан е просто форумна спонсорирана НПО д.р.и.с.н.я.

О, не думай! Освен демоклация какво се прозивежда там? А, дългове. Всичко друго се произвежда в Азия. Не просто всичко ниско средно и високотехнологично, всичко-всичко. От хора и опитни мишки през изкуствени храни до маркетинг и религии. В страната на господарите ти не се произвежда Н-И-Щ-О употребяемо.

германският министър не е чел сета! за разлика от демократичната цензура на радан!

Заради едните визи си продадоха и последните си ризи . Сега остава да ядеме на бай хой бахора.

Че ти спомняш ли си нас някога, да са ни питали за нещо? Овчара да не би да пита стадото, когато го води на заколение, което ще рече, че ние не сме третирани като нещо по различно!

Проблемите на ес са създадени от вас и както се вижда въобще не искате да ги решавате а прибавяте нови на Европа. Идиота признава за проблемите ама че правят нови не му пука

Със сключването на СЕТА,респ.TTIP Европа я очаква безработица от над 500 000 души като начало.....

Ами къде са немските граждани като това го пише в немската преса да принудят меркелката и компанията и да престанат да изнудват??? Защо немските граждани не попречиха на меркел????ами къде къде по малко хора направиха това??

от няколко години ПРОТЕСТИРАТ! Десетки хиляди се събират по площадите.Миналата седмица-в 7 града по 30-40 000.Но това не се отразява от нашата ТВ както трябва! Освен това-тези протести УСПЯХА да спрат преговорите по TTIP-за сега! По интернет сто пъти мина подписка с/у TTIP, в момента има с/ у СЕТА, ама кой да псува по форумите, вместо да се размърда по съответните сайтове! НО-нещо учудващо- НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ с/у TTIP в източна Европа е събрала България-по интернет. /въпреки еснафската незаинтересуваност на повечето хора/

Под пишете си го вие немците ама не принужЕЗ да се допитате за реално засегнатите а само гледате как да защитите мангизите си

да повторим за дебелите дебили-евнуси: Аз, както и Милиони като Мене не са упълномощавали Никого да подписва каквото и да е от Наше Име и от Името на нашите поколения! Никой няма правата, по никой закон да подписва неща от чужди име без да се знае какво се подписва!това е поредното юдейско престъпление срещу човечеството, след фашистката диктатура и холокоста!

Кум лустрирани я и другите платени. Пишеш, толкова ли са прости правителствата, тя биха подкрепили споразумението, ако е заробващо... И аз питам. Толкова ли са продажни, тя продължават с вноса на мигранти и защо да действат различно и със ,,СЕТА

Проблемине със СЕТА са основно в селското селското стопанство и храните. Години на слабо контролирани субсидии в ЕС направиха селското стопанство напълно неконкурентно на международните пазари. Една от много причини за Берхит беше точно този проблем. Канада също така явно смята, че търговските споразумения са като културния обмен - няма значение какво правиш, важното е да се отчита дейност. Само, че не е - в търговията се говори за пари, не за визи, не за ценности, не за Джъстин Бийбър, а за пари. От гледна точка ЕС конкуренцията която Канада би представлявала, ще унищожи страните със силни аграрни позиции, като Белгия, но ще бъде много полезно за силно индустриализираните страни, напълно излишно за Франция например, която така или иначе има споразумение с Квебек. Така че не става дума за някакви лоши билгийци или лоши канадци или още по-лоши германци. Става дума за неспособността на Брюксел да балансира икономиките без безкрайни субсидии.

Целият така наречен "елит"на ЕС е на издръжка на САЩ. ЕС никога не е бил проект за независимост на Европа,а точно обратното. Този на снимката по нищо не се отличава от нашия слугинаж.Различни са само тарифите за съгласие...

ако е така мозе дае защто ни липсва една година.

еп "пропусна" да направи рекламата на сета,а знаем,че за всичко се прави реклама ...

Тъпанари, които фалират по три пъти за 20 години, седнали да дават акъл на Германия....Некадърници, затънали в боклуци, които строят една магистрала 50 години...И да възхваляват подобните им тъпаци-некадърници, които знаят само да дупчат за газ и да си продават ресурсите..Щото един автомобил не могат да направят като хората

не за краставицата.

Плащат му на човека за спам в този сайт,но явно няма къде да се включи,та е решил в статия за проблеми между ЕС и Канада да вмъкне някой и друга седесарска простотийка.