Още 4 страни влизат в канадския батальон в Латвия

Военнослужещи от Албания, Италия, Полша и Словения ще влязат в състава на канадския батальон на НАТО, който ще бъде разположен в Латвия в началото на 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Още 4 страни влизат в канадския батальон в Латвия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ВОЕННОЛЮБЦИТЕ ОТ нато ПРЕМИНАТ ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ,БЪДЕЩИТЕ РЕАЛНОСТИ ЩЕ СА СЛЕДНИТЕ:РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ ЕВРОПА ОТ ЩАТСКИЯТ ДИКТАТ,ДОКАТО САЩ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В НАЙ-ГОЛЯМАТА ПУСТОШ В СВЕТА!!!

Това взе да прилича на коалициите на "желаещите" в Ирак и Авганистан,когато най -разнообразни недоносчета се юрнаха да доказват "вярност" към големия бял баща.Резултатите са известни.

ако Украйна беше член на НАТО, путеф щеше да вие, като болно куче

Вие това ли правите денонощно мис

След рухването на СССР, НАТО остана без цел. Връткаше се като загубило се куче. Е всички тези лапачи от НАТО трябваше да оправдаят трилионите долари де лапат и най-просто беше да измислят Русия като враг. Още повече,че вече имаха опит срещу СССР и можеха даже да запазят същите имена на папките.!!! А глупавите и наивни дребни нови членове на НАТО вярват в приказки, че НАТО ще ги защити от враговете им. Колкото защити Кипър!!!

Предлагам НАТО да си обира партакешите от континента и да се съсредоточава войските главно в собствената си държава или континент!!! Тук в Европа хората не искат повече войни, дирижирани с пари отвън - пари на Ротшилд, Рокфелер и всички техни протежета по целия свят - Сороси, Мороси и тем подобни!!!

и ??

АМА КАКВО ПРАВЯТ ТОЛКОВА МНОГО ВОЙСКИ, БАТАЛЬОНИ, ВОЕННА ТЕХНИКА В ЕВРОПА И ВСЕ ОКОЛО РУСИЯ - ЗАОБГРАЖДАТ РУСИЯ ОЧЕВИДНО?!?!? ТЕЯ "ОМИРОТВОРИТЕЛИ И ДЕМОКРАТИЗАТОРИ" ОТ НАТО ПАК ЗА ВОЙНА ЛИ СЕ ГОТВЯТ?!?!? ТАЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК, КОЯТО ДИРИЖИРАТ, НЕ ИМ СТИГА ЯВНО!!!!

прави Русия до границите със съседите си.

Abu Talib

Това никога не би могло да се случи, ако не беше свикван Конгреса на народните депутати, свикан само и само да затвърди онзи тъпанар горби като президент.Точно тогава избраните депутати /общо 400/ от Литва, Латвия и Естония напуснаха конгреса и трите страни веднага обявиха своя независимост. Горби разреши употребата на военна сила там с което съвсем загуби малкото доверие, което му бяха гласували политиците от САЩ. Стана ни пределно ясно, че лошотиите ще започнат да се изявяват всеки момент итака и стана.

Военнослужещи от Албания, Италия, Полша и Словения ще влязат в състава на канадския батальон на НАТО То само името му на батальона е канадски. А на снимката виждам още един "канадец".

интегриран.

кажи нещо за обамчо,клинтънка и другите дебили пред които се кланяш,а отворко ?!

"Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....

За да придам на форума малко по научен вид, ще ви запозная с нещо, което далече не всеки знае. Какво значи за българина думичката ЗУАВ. През ПСВ французите докарват на българският фронт техни войници, наемни африканци да се бият с нас. Пушечно месо. Те даже не искали да воюват - изпозамръзнали в окопите.при позиционната война. Това може да се смята за класически пример на абсурд при войната. Та като гледам тоя с брадата на снимката, се сетих да това- до къде може да стигне абсурда на някой хора дори и сега - да докарват индиец, да се бие с униформата на Канада, за интересите на Латвия. И забележете, тоя брадат нещастник с кого се кани да се бие - С НЕПОБЕДИМА РУСИЯ. Може театъра на абсурда и да е създаден от Йонеску. Политиците на запада обаче го надминаха. Боже, боже, до какво доживяхме! А трагедията става истинска, когато напиша, че ние сме в един куп с тия болни хора. Какво, по дяволите ни е общото? Кое ни свърза с тях? Тия нещастници ли изместиха от сърцето ни добрите чувства, които винаги сме изпитвали към руският народ? Приятен ден.

"НЕПОБЕДИМА РУСИЯ" - ха ха ха Преди 100 г в Добруджа сме ги били като маче у дирек. 03-03-1918 Брест-Литовск Русия покорно е приела нашинте и на съюзниците ни условия.

Да не споменавам и руско-финландската война, Афганистан и т.н. Лошото е, че загиват обикновени руснаци, а не върхушката им.

Бил си ги с дупе. Виж ньойския договор.

Виждаш ли какво им е нивото :) Добре че са тесен кръг "комерсиализирани" частично еволюирали неща

Синьоре, първо, този канадец, министъра на отбраната, си е канадец толкова, колкото и останалите, живеещи в Канада. Това, че носи дрехи, различни от европейските, не го прави по-малко канадец. Просто така му харесва. Второ на второ, индийските дивизии от армията на ВБ са взели доста голямо участие по време на ВСВ и особено срещу Ромел в Африка. На практика те прогониха германците, заедно с войниците от колониите на Франция и цветните от САЩ! Трето на трето, чудя се, как въобще може да пишете такива измишльотини, все едно, че копирате в. АТАКА в съотношение 1:1? :)))

Според ника и снимката, която си плякнал мосля че е безсмислено да се отговаря. Ама айде на бързо.. идиотията и анти руската пропаганда не минават.

Abu Talib

Предимно френските войници били наемници от Алжир.Формирали са Чуждестранния Легион.И за студа знам, защото в Свищов има бая починали от това, имат свое гробище там. Брат на моя дядо е бил също така военен в този Лежион детранже.

Амуджата на снимката явно е турил бронебойна чалма. Те вместо каски носят бронебойни чалми с гарантирана молитвена протекция директно от техния Махамед!

След като приключим с руснаците и ги накараме да ядат олово пак, започваме с мурзилките, настанили се в България.

ела още сега да ти обясним за подземиния живот на картофа, че това дето си го фантазираш няма да стане!

Къде си?

ДА ТИ СЕА В УСТАТА

международната солидарност,а не кой колко войници и техника изпраща в латвийскте държави и Полша.А то и скандинавските страни Финландия,Швеция,Норвегия искат дислоциране в страните си на чужди военни части и въоръжения.И то срещу една,едничка "миролюбива" и "неагресивна" Русия.

Егати збиртока. А албанците с магарета ли са? Абе поне ще си почине аскера, ще маат карти, ще къркат. Пионерски лагер за меки китки.

във балтийските републики и Полша и австралийски и новозенландски войскови части и въоръжения.

"Военнослужещи от Албания, Италия, Полша и Словения"- с това и гаргите няма да се изплашат. Дори няма и за смях да стават. Егати резила.

Хора не се бъзикайте с думата ВОЙНА, която непрекъснато ни се подхвърля от известните натовци. Явно това е голям занаят ,тъй като канадски батяльон ще се разположи в Латвия!!!!!!!нерде Ямбол, нерде Стамбул!

И какъв ще го държат там?Само да ги хрантутят!

Канадският военен министър кърти мивки! Чалмичката влиза ли в униформата вече? А на латвийците честити албанци. Между другото, някой интересува ли се как върви в Албания? Албания, Босна, половин Македония, Турция - зелени Балкани отвсякъде. Венецът ще се съедини точно при нас.

За теб и всички дурги непросветени червени чугуни да поясня, че сикхите НЕ СА мюсюлмани, на главите си не носят чалми, а тюрбани (на български), а въпросния човек освен сикх по произход, е и канадец по националност и явно късметлия, че не се е родил в България, където заради предразсъдъци и ограничено мислене само разни комунистически отрепки могат да направят кариера.

Когато човек се ражда, други хора му избират име. Обаче когато пише коментари, той сам си избира ник. Не зная защо, някои не лоши коментатори се крият зад разни безсмислени абревиатури - цифри, букви. Нека избраният от вас ник, бъде нещо като литературен псевдоним, с който да сте известен., макар и анонимен. Това го пиша конкретно за тия, с които взаимно си четем коментарите. Мен специално Дон Амичи ме наричаха почтително колегите латинос в Щатите. Амичи е производно на амиго - приятел. Като Дон Амичи добре ме знаят и русофилите и атакистите във форума. Даже мисля, че може да се гордеят с мен и с това, което пиша. И как го пиша, разбира се. . Аз също се гордея с това, което пиша, независимо че от него няма полза. Тия двамата с никове 1234 и що така, бе - изберете си никове. Няма значение,че сте тролове. Защото вие сте добри тролове. Битката продължава. Битката е за по добро бъдеще на нашите деца. в България. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО. Приятен ден.

До гумата, който все повтаря как "евродепутатите на БСП и ДПС са гласували резолюция в подкрепа на емиграцията!" Абе гумо, какво друго очаквате от БСП-то бе?! Не виждате ли, че съвременните европейски социалисти, барабар с наш'то БСП са най-личните хамерикански слугувници? "Мануел Валс: тези, които препречват приема на мигрантите ще се сблъскат с Държавата пред тях" ("Manuel Valls : ceux qui se mettront en travers de l'accueil des réfugiés trouveront l'Etat devant eux "), публикуваха някои френски медии заканите на премиера на Франция и член на социалистическата партия Мануел Карлос Валс Галфетти. За справка вижте публикацията във френския Резстанс репюбликен от 23 октомври т.г., озаглавена "Валс заплашва онези, които се противопоставят на приемането на мигранти" ("Valls menace ceux qui s'opposent à l'accueil des migrants.", 23 Oct 2016, Résistance Républicaine). А ето и част от пропагандния на френските социалисти лозунг, апелиращ населението да приема мигранти: Отвори вратите си, сподели жилището си! Приеми мигранти у вас! И аз откога пиша тук какви продажници са социалистите, ама Вие се връзвате на приказките им и не виждате делата. Че нали точно дрОгарете основатели на БСП уйдисаха на американския шпионин Горби и извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., та да загубим и суверенитет и икономика, половината население, че и армията, която натовецът ген. Радев щял да възстановява? Че кой спря ЮП в интерес на САЩ: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). Че и най-нагло и лицемерно се наричат "леви", а всъщност заграбиха всичко създадено от българския народ, за да се превърнат в най-едрите капиталисти и олигарси! Лява им е само резбата!

Този канадски генерал френскоговорящ ли е? Т.нар. толерантност май ми идва в повече.

горе долу си прав. Нашите комунисти го направиха за да се харесат на по-висшите си началници.

Албания,Италия,Полша,Словения,България в Румъния,,Англия,Канада,САЩ,Германия и още натовски и ненатовски държави предоставят войскови части и въоръжение в съседните на "миролюбива"Русия държави.Тези държави всичките фашистки правителства ли имат?Всички тези държави военолюбиви ли са,че да обсадят така тази демократична,миролюбива,човечна,просперираща във всяко отношение велика държава?.

Правителствата на тез страни редовно ходят до посолства разни на сводка. Това го видяхме тук, на живо :) Иначе и Наполеон е бил проспериращ до едно време. А за миролюбивостта - питай иракчани, сирийци, либийци, виетнамци, украинци и .. много др.

А да те питам, ако дойда да се мушна до голото дупе на жена ти, ще ме окуражиш ли?

Не, тези които си изброил, са слугинаж. Войнлюбив е само господарят им.

Ами щото всички, които изброявате, са предали суверенитета си на САЩ! В Европа суверенна е само Русия!

Гласувайте за Генерал Румен Радев , той е спасителя на България , а не този с чалмата , поне да си беше сложил каскет !

Той един такъв евреин с каскет ни докара до това положение, я! Владимир Илич му викат! И един българин-продажник който му беше слуга по света - Гошо Тарабата му викат.

канадска армия от албанци в Латвия, под командването на британски генерал с американски произход, опитващи се да се правят на хитлер. Голям напън ей. И кат пратят и щерев става историческо събитие с елемент на пародия

тя ЛАтвия няма армия, понеже войниците им бяха избити от Червената Армия през 1944.

:) от къде ви намират такива

И, верно бе... А какво правеха латишките стрелци по това време?

По това време латишките стрелци вече не бяха на тоя свят, обаче едно 20 години преди това с революционен плам разстрелваха руската интелигенция. Водени от един истеричен поляк.

Индусът на снимката е един от малкото канадци които не са източно-европейци или руснаци. Явно за това американците са им го назначили за военен министър, че иначе знае ли се...

СА САМО ПРЕДТЕКСТ, НО ЩОМ АМЕРИКА ИСКА ЯДРЕНА ВОЙНА, ЩЕ Я ИМА! :)

след изборите сигурно ще изпратят батальон и в България, водеща страна сигурно ще е Турция

Само да припомня ,че 30% от населението на Латвия и Естония е от руснаци !! Какви ли спомени им изплуват на руснаците ,когато виждат струпване на войски по западната им граница !??

Мястото на тези 30% всъщност не е там. След ВСВ бяха разселени руснаци из Балтика за да направят присъствие.

Ай стига бе ти да им свети с фенера, като се заселваха. Пфууууу аман от гьон сурати и лъжци !!!

Точно така, нещо като нашите турци са тези руснаци в балтийските страни.

Не спомени, а реалност. Този път ще бъдат изтласкани в Сибир, където им е мястото, а природните им богатства ще бъдат оставени на спокойствие.

Абе,как се казваше оня ,който заби червено знаме над Райхстага ,където пък 5 години преди това един друг луд приказваше същите глупотевини?

Тия, които са на живо са виждали това струпване деменцията ги е лишила от спомени! А сегашните няма как да видят това струпване, от камарите руски войски по западната си граница.

Но си е друго да прочетеш как евродепутатите на БСП и ДПС са гласували резолюция в подкрепа на емиграцията! Чакам да видя патриотичната им позиция! Браво другари, политически правилно! Всички сме хора, но поне да не бяхте лъгали така! Чакам интернационалната ви позиция!

Този с чалмата ми е ясен , приличат си с нашия Плевналив , само да се избръсне малко ! Турлю гювеч ще бъде в този батальон ! Този укроп до чалмата какво прави ?

Даааа, все "велики държави" влизат.., а канадци ще има ли в канадскиия бятяльн?!!:)

Този батальон направо ще някакъв миш-маш.Става само за строева подготовка на плаца.

ТО БИВА НАИВНОСТ И ГЕЙЩИНА НА ТЕЗИ ПРОАМЕРИКАНЦИ НО ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГЛУПОСТ СИ ПАТИМ НИЕ...ПРОСТИЯ НАРОД......

За първи път вижда канадец с чалма!!! но не се очудвам,щом при нас плевнелиев е президентин!!!!!

човека се гордее с произхода си, не е като нашите мурзилки, да си налупват ушанки и да строят Альоша и МИЧА на окупаторите

Сикх е вероизповедание... не го бъркайте с произход;)

Ние кога ще имаме военен министър като този на снимката до униформеният. У нас след президентските избори ако спечели "който трябва" догодина ще имаме и ние албански и братски турски военни части да ни бранят от самите нас.

Тия са болни мозъци,явно Русия пак ще трябва да освобождава Европа,но този път цялата.

звучи направо смешно...макар че пре 1942 под Сталинград, пак е имало една многоноационална диар*..ия

ся нека и аз да се изходя по въпроса, може ли? Путя I прати в Украйна чеченски главорези за Кадиров, ми албанците са горе долу като тях- арнаути. Така че разлика няма. После- тоя бил сикх, чалма имал, ма що бил шеф на канадската армия???. Ми то в руската армия е служил дядото на Пушкин - черен кат черното на кюнец за печка- пратили са го в Париж във воено училище и после е бил шеф на артилерията, явно тая точна наука трудно е усвоявана от руския селянин. Та щом човека си може, къв е проблема???

Изходи се добре ама още можеш :)

мога, ама ще запазя нещичко и за всекидневната платена статия в дира за Радев

4-ия, вместо да сееш в дир-а плодовете на гъ..за си, по-добре да го бе употребил сутринта по предназначиние(дир-ника си де)!!!

така и ти може да се възползваш с пълни шепи :)

Ало, "4"! През 2014 г. Кадиров предложи да изпратят в Украйна чеченски военни...категорично му беше отказано...За дядото на Пушкин - чул-недочул...Може да си чувал за генерал Колчак, неговия дядо/или прадядо/ е турски офицер, пленен от руснаците, изпратен във военно училище във Петербург, по-късно получава благороднически сан. И той и потомството му са верни на императора. Впрочем във руската армия винаги е имало немци, шведи, шотландци и пр. на генералски длъжности...Ами така е, г-н 4, руснаците сами не са могли да се справят, нали? Само прочети малко история и кажи в коя империя войската е била от една националност/ това понятие започва да се формира по времето на ренесанса/- в Рим, във Византия/ тук голяма част от императорите не са гърци/, дори в Османската империя служат висши военни, които не са османци, дори и не са с ислямска вяра- особено много от Европа, полски офицери и др. Сюлейман паша/ Шипка/ е френски професор от Сорбоната/ евреин по националност/ и пр. Имперската идея, не е национална, въпреки че има водеща народност. Чети 4, чети...,въпреки че да четеш е едно, а да мислиш, по-друго...едва ли ти се отдава.

ето бай Димо- опит за мислене: Ние в България сме направили паметник на Шипка на руските войни и българските опълченци, но не сме направили паметник на Сюлейман Паша. Според мене тоя човек напълно заслужава паметник, щото вместо да мине през другите свободни проходи на Стара планина праща неколкократно войската в място което е блокирано. Дори Ксеркс минава по обиколна пътека в гръб на гърците. Явно Сюлейман е бил Щирлиц от 1878г. Правилно ли мисля Димчо ага???

ха.ха. хахаха :) всички мразят..ха.ха гадни ха.ха

съвсем скоро от руската дружба ще се откаже дори хамаз!

Кой е този "хамаз"? :))))))))))

Правителствата на тия държави знаят ли, че са изпратили пушечно месо? При един конфликт, тия хора дори няма да успеят да се събудят...

ха, един ще се събуди...да си гледа тялото от разстояние...

Руснаците нещо много се бавят.

руски самовар..ха.ха

..."самовар" си ТИ, посРаннико на Олигофренията!

Тези определено са решили да морят със смях руснаците. :)))))))) Албанци ще бранят прибалтите от Русия... и с трите си танка ли? :))))))

Три танка бият руския танков инвалид Армата..ха.ха

Това "ха.ха" накрая на изречението кефи ли те ;)

Понеже, може да има някой, който не е напълно наясно със същността ти, пускам, отново, този цитат. Щерев ( нерегистриран ) 08.07.2016 09:11 А в Русия колко полицаи и журналисти избиха? И забраниха с закон хомосексоализма. Защо крият фактите. Путеноидите да не плачат на чужд гроб!

А тоз Щерев в Албанския батальон ли ще е?

албанците ще ловуват за руски вдовици за мюсюлманските хареми..ха.ха

Щерита, теб ще те включат в обоза на албанците. Понеже си дъртичка и грозничка за утеха дори на загорели албанци, ще чистиш вторичните продукти на храносмилането им... а те, както се очертава ще са в изобилие.... :)))))

латвийската земя има нужда от наторяване...

Където мине руснак само гюбре остава след него.

явно е минал през теб...