Канадка спечели със сънувани числа джакпота от $3,9 милиона

Жена спечели джакпот от 3,9 милиона щатски долара от канадската лотария с комбинация от числа, която е сънувала, предадоха Би Би Си е БТА.

Обратно в новината

Коментари - Канадка спечели със сънувани числа джакпота от $3,9 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Канада... ---- Поради близостта с магнитния полюс и озоновата - Тези земи имат Немалко раковоРискови насоки... - което (според Добри Приятели) Е Перфектно отработено виа Превенцията от Системата-ЗА-Здравеопазване Там ! ....колкото до тотото - ДайБожеВсекиму ! (, ама то ...ъъъ... Government Changes, money - Remains ;-)

И този филм сме го гледали. Те зеленикавите все си сънуват.

у нас номера не става. Аз сънувах едни числа и играх 25 години с тях. За това време дадох около 10 000. Вече не играя....

"у нас номера не става"т, защото има "предварителен" списък на тотомилионе ... ррите.

Джакпотът за Лотомакс тази седмица е 60 млн. А дано

E, кажи кои числа видя на сън, де?

Това е единствения шанс като сънуваш числата и да се паднат.И аз съм ги сънувал преди много години и като се събудих си мислех,че ще ги запомня и ме домързя да стана и да ги запиша,а след това като станах си спомнях само 3 числа и наистина спечелих тройка с тези числа.Ако вярвах,че наистина ще се паднат щях да ги включа в комбинация и все нещо щеше да спечеля.Вече спя с химикалка под възглавницата,но пилето каца само веднъж на рамото.

Новина, изсмукана от пръстите. 30 години играла с едни и същи числа.Какво значение има дали е сънувала нещо преди 30 г, или не. Новина щеше да бъде, ако сънува числата сега и спечели.

И тук в България едно момче - Делянчо сънува числата от тотото на десетина тиража ... и сега е мулти милионер. А това, че майка му - Ирен Кръстева беше шефка на тотото нямаше нищо общо с неговите сънища.

и аз преди две седмици слушах един как псува, господин Кой и преди нова година го видях, как даде за фишове и талони 50 лева на "Лафка".

Печалбата е стимул за страдалата от рак жена, която трябвало да продаде дома си, за да осигури средства за лечението си. Това ли е демокрацията за която България мечтае?

В мечтаната от вас САЩ няма здравеопазване. Гледал съм филми за хора, които, след злополука, трябва да избират колко пръста да им пришият, защото нямат пари за всички.

Така е, а пръстите който остават ги продавали на замонжни китаристи който си пришивали шести пръст да могат да свирят по яко.

Ама жената е канадка, макар че с това име вероятно е кореняк от скоро. Иначе сащианците си имат Обаманкеър заради което е и цялата кампания против бившия вече президент. Просто американците не обичат нищо социално, а и хич не ги кефи да плащат здравни осигуровки....

Дискретно : - Сериозен брой Щатчан(к)и Се лекуват В Канада (по Ясни причини...е, Включая И маймунджулуци де ;-)

Бре, в Канада, болна от рак печели милиони от лотарията, а в България печелиш от лотарията и заболяваш от рак... Честито на печелившите!

Брат,разбирам че страдаш от някакво заболяване,но не ти пожелавам да се разболяваш още повече.

Разболяваме се. После задължително продаваме имот (за малко пари). И после хоп.а..а...а! Печелим от лотарията милиони!!! Продажбите на имоти с цел лекуване е нормална практика в РБ, от която печелят свободните професии без да плащат данъци: агенции за недвижими имоти, адвокати, нотариуси и др., като мафията (държавата) им помага. Ниски данъчни оценки, високи такси и перде на очите за нарушенията на данъчните и др. закони.

... и как решихте, че свободните професии не плащат данъци?

Нотариусите плаща данъци, защото всички издават разписки. Обаче избягват да пишат колко е платената такса върху заверени документи. Досега никога не ми се е случвало адвокат да ми издаде разписка, за останалите не знам.

1989+30=2019 Нещо не излиза сметката...

не си сънувал правилните числа, дарлин'

Преди да пристъпите към поредното плюене по родината си обърнете внимание , че канадка продава имота си за да се лекува от рак.

Но европейците не го правят.

канадците, скоро ще ги задминем, като започнем да си продаваме имотите за апандесит.

Но поне лечението е дало резултат, след като е жива жената.

Зависи каква е била истинската диагноза, все пак пари трябва да се въртят.