Канада няма да приема сами мъже сирийски бежанци

Канадските власти няма да приемат сами мъже сирийци като бежанци, ще бъдат приемани само жени, деца и женени мъже.

Обратно в новината

Коментари - Канада няма да приема сами мъже сирийски бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

slavrado

И това няма да ги спаси канадците от напастта!

В Сирия живееха доста читави хора, така че няма да е проблем да се изберат 25.000 по-образовани и модерни хора, които ще се интегрират в обществото. А от тези, които идват в Европа, 80% са талибан...

Не случайно Канада е напреднала и уредена държава. Когато се влага мисъл в действията, е различно. Защо наистина основно млади мъже бягат от войната? Ами жени, деца, старци, на тях добре ли им е там? Да, младите мъже бягат основно от армията, но това трябва ли да бъде европейски и световен проблем?

Хе, хе....ама и тия канадци са тъпи. 25 000 само и то семейни, а след 5 години като се развъдят като бълхи ще станат 25 милиона. Тия богатите народи от охолство и пари така са успани,че за нищо не стават.

Айде и тука ги набутайте....нали данъците щяхте да сваляте, сега ще ги и превозвате със самолети. Тези разходи от кой бюджет ще излезнат?? Досега хранихме мексиканските бежанци, сега е ред на други.

Големи мерки няма що. Колко му е да се разберат с някоя от тези с " черджетата на главата".. Все едно, че му е жена и готово...

А смесените бракове?

КАНАДА Е ТАКЪВ МРЪСЕН КЕНЕФ В МОМЕНТА, ЧЕ И УКРАИНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ! ПРОПАГАНДНИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА "РАЙСКАТА СТРАНА" СЕ ИЗТЪРКАХА :)

Може ли малко подробности? Защо държава като Канада е кенеф?

ХУБАВА РАБОТА НЯМА; МАСОВО СЕ ЗАКРИВАТ ЗАВОДИ; ХОРАТА ИДВАТ ОТ 200КМ СУТРИН НА РАБОТА В ТОРОНТО; ЕДНО БУНГАЛО ТИП АХТОПОЛ 350 000 $; ДАНЪЦИ 40%; НАЕМ ГАРСОНИЕРА 950$ ЗАСТРАХОВКА ЗА КОЛА 200$/МЕСЕЦ; ХРАНАТА Е САМО ГМО, НЕ СЕ ЯДЕ! ПО 1-2 БЕЛИ ДЕЦА В КЛАС; В КЛАС СЕ ЗАНИМАВАТ С ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И УЧЕНЕ :) В КАНАДА ИМА 150 000 БЕЗДОМНИЦИ; ПО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ ВСИЧКО Е С ВРЪЗКИ.

ДИПЛОМИТЕ СЕ ПРИЗНАВАТ, НО!!! ИСКАТ: "КАНАДСКИ ОПИТ", ТОЕСТ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ :) ЗА ЗЪБОЛЕКАР 200 000 $ ЗА 4 ГОДИНИ, ТОВА ТИ Е САМО УЧЕНЕ!!! ОТДЕЛНО НЯКОЙ ДА ТЕ ИЗДЪРЖА! ЗА МАСАЖИСТ 70 000 :) ХРАНА ЗА САМ ЧОВЕК МИНИМУМ 700$ НА МЕСЕЦ И ЯДЕШ САМО НАЙ-ЕВТИНИТЕ ГОВНА!!! СРЕДНА ЗАПЛАТА 3-3500 С ДАНЪЦИТЕ! ЧИСТО ОКОЛО 2500 НА ЧОВЕК ДАНЪК НАСЛЕДСТВО НА БАЩИНАТА ТИ КЪЩА 30% !!!!!!!!!!! ХОРАТА СИ ПРАЩАТ РОДИТЕЛИТЕ В СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ И ПРОДАВАТ КЪЩИТЕ ПРЕДИ ДА УМРАТ!!!!!! Е ЗАТОВА СИ Е ТОТАЛЕН КЕНЕФ!!!

Съжалявам те. Ти си пълен лузър, човече. Вземи смени тревата.

КОЛКО ТИ Е ЗАПЛАТАТА И КАКВО РАБОТИШ БЕ ОТВОРКО! КОЛКО ТИ Е НАЕМА, ИНШУРЪНСА... ...АМАН ОТ ТИКВЕНИЦИ С РОЗОВИ ОЧИЛА!

За n-ти път да попитаме: Защо по дяволите не ходят при братята си по религия и начин на живот, в богатите и/или големи мюсюлмански страни?? Отговор: - Защото там не ги пускат /стреля се на месо/ и прекрасно знаят защо не ги искат "братята си"! - Те самите рядко го искат /там ще са роби, а тук паразити и престъпници без присъди.

Май най после някой се е светнал че това са войници а не бежанци. ТРОЯНСКИ КОН

С ТИЯ ИЛИ БЕЗ ТИЯ 25 000 ВСЕ ТАЯ :)

Канада се пази, а ние - не! Как може нашите управници да са толкова късогледи?!!! Или просто изпълняват нарежданията на "големите началници".

а тука даже отмениха ергенския данък

От този наш Европейски съюз май нищо не става. Хубава идея, но мноооого лошо изпълнение! Също като комунизма - утопия. Или въпрос на същия "лош материал" като у нас в управлението му. Знаех си, че щом ние сме изпратили там хора като станишев и бареков и другите са пратили същите мишки. Какво тогава да се очаква!

СВЕЩЕНА ПРОСТОТА ! ТА ЖЕНИТЕ КАМИКАДЗЕТА НЕ СА ПО-МАЛКО ОТ МЪЖЕТЕ ИМ ! ЗАЩО , ЗАЩО ИЗСЕЛВАТ АРАБИТЕ ОТ ЗЕМИТЕ ИМ ?! ЗАЩО ПРЕНАСЯТ ТАЗИ ЗАРАЗА ИЗВЪН АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ ?! ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ СА ПАГУБНИ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ !

И защо не ходят в Саудитска Арабия или там другите наоколо, че са им наблизо и уж са богати страни и уж са мюсулмани, ами все към Европа и Америка напират.

айде у Канада- усвояването на Арктика започна. Една част и за Марс, Луната а защо не и Юпитер.

А какво да правим ние в Бургас-окръг,като тук границата преминават ,когато и както си поискат по 30-50 здрави мъже,всеки от тях останал "вдовец"???

Колко по-лесно щеше да е ООН да обособи зона под свой контрол в Сирия и всички бежанци "да бягат" в нея. Само че некои държави не са съгласни и няма да мине резолюцията.

Да ама НЕ как ще действат тогава САЩ как ще командват тези заспали народи ??? нали трябва да има ДЕМОКРАТИЧНА МИРНА ВОЙНА !!! С МНОГО КРЪВ ????

Айде събирайте семействата и децата си и беж да ви няма в Канада спасявайте уродите за да не ги избият руснаците а после ги върнете на ново че да няма край всичко това а САЩ само ще действа !!!??????

а какво ще приемат, всяка орка с по осем забулени пингвина, да оправят икономиката и демографията, така ли. нали нямат документи, как ще отсяват, или там си показват и дипломите. отново половинчати, но най-вече лицемерни теглилки.

България трябва да приема, но само скопени мъже и ялови женски.

Много са хитри, само не са се сетили че ако от ИД решат за 1 час ще оженят всички джихадисти които са изпращани с мисия на запад.

А Европа защо ги приема?!? А България?!?

Полша отказва да приеме договорената квота от 7000 бежанци. Канада има претенции и ще ги отбира от Йордания и Ливан, но не от Европа.

Хахахаха Ми няма да приема...естествено! Да не са малоумни като европедалите и евро бабетата с изфирясал мозък!

Защо не попитахте Меркел бе канадци!Ще ги карате със самолети до Канада!Може ли така!Планът Меркел е прост!"Бежанците "преминават"пеша през Европа!Преплуват Ламанша кой както може!От там до Канада тур операторът "Каналджия супер транс"ги поема и вие ги спасявате в териториални води!Нищо лично !Кой както оцелее!Пътят към демокрацията е труден!Защо ви трябваше да ги "демократизирате"чалмарите?Вие си знаете!

Колко. Демократично.САЩ нямат. Нищо. Общо с. Арабската пролет.Както. винаги. Гледат сеира отстрани.Салют.

На територията на ИД, жените и децата се продават по 6 долара парчето. При над 500 долара заплата на боец, спокойно може да си позволи тези задължителни атрибути.

Дайте мацките, хахахах! Както разправяше един англичанин, нанесъл се у нас, на въпроса "защо във Великобритания има толкова много гейове", и той отговори "Трябва да видите МАЦКИТЕ У НАС, и ще си го обясните веднага!".

Колко сирийски бежанци има в държавата Израел?

Прави са! А ние защо приемаме? По-богати и големи ли сме? Отделно, че НЕ СА БЕЖАНЦИ. Отделно, че от "бежанците", само 15% са сирийци... Били от бедни страни, опасно било в Бангладеш, Мароко, Еритрея и т.н. Ако и българите бяха отстъпили и бягали след завземането ни от османската империя, то още през XV век тук нямаше да има и един българин! Да не говорим до 1878г.! Това говори ли ви какви "хора" са?? В България и сега е не по-добре да се живее, отколкото в Мароко например. Сега какво - и останалите тук 4 милиона етнически българи ли да се вдигнем и да емигрираме на запад анблок??

Защо меркелица и еврочиновническата хунта се сърдят, когато някой в Европа поиска да приема само семейства, само християни и само от Сирия, Афганистан или Ирак?

за 25 000?! Аз съм изумен...може би има грешка?

Опа, това не е ли дискриминация ве? Ако го бяхме направили ние щяхте да ни опищите ушите, че сме нетолерантни и незачитаме чеовешките права. По тазли логика, искам да Украйнски бежанци, но само жени и до 30 години, и до 55 килограма.

доколкото си спомням , доскоро щатите обвиняваха европа в ислямофобия, а пък те са нашите учители във всички материи !!!я бързо да им върнем топката !

В Тексас вече протестират пред джамиите с автомати AR15 и плакати "Спрете ислямизацията на САЩ, или ще получите това".

Ми те европейските мигранти идват да си намерят жени за заплождане . Затова идват само млади мераклии .Еврогейовете трябва да увиснат по дърветата , че допуснаха тази паплач ! Сега по примера на Канада , всичкото орка обратно кой от къде е !